• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evli ve endişeli :(

arkadaşlar hepinize çooook teşekkür ederim öyle canım sıkılmıştı ki anlatacak kimsem de yok böyle arkadaş ortamında dertleşiyor gibi hissettim :KK15: gece eşimin yanına gitmedim sonra o geldi önce kavga ettik hemde baya bi kavga :KK45: ben ağladım o pişman oldu sonra ağzımdan yanlışlıkla malesef kocamsın gibi bi kelime çıktı bunun üzerine o çok ağladı nasıl böyle dersin asıl sen sevmiyorsun beni falan baya bi salya sümük :KK35: sonra yumuşadım bende anlattım içimde biriken her şeyi daha fazla ilgi beklediğimi söyledim. şuan çok iyiyiz inşallah hep öyle gider tekrar çoook sağolun :KK15:

sevindim canım düzelmenize.bende 3 aylık evliyim.benimki de biraz ilgisiz gibi.gerçi bu ara bi küsüyoruz bi barışıyoruz.bizde de 10 gundur tık yok şimdi de adet oldum:(
umarım barışırsak duzelrz bızde sızın gıbı

sevindim canım düzelmenize.bende 3 aylık evliyim.benimki de biraz ilgisiz gibi.gerçi bu ara bi küsüyoruz bi barışıyoruz.bizde de 10 gundur tık yok şimdi de adet oldum:KK43:

canım benim yaa demek ki çok normal böyle süreçler, hepimizin başına gelebiliyormuş :110: siz hiç bişey yapmadınız sonra da adet mi oldun

sevindim canım düzelmenize.bende 3 aylık evliyim.benimki de biraz ilgisiz gibi.gerçi bu ara bi küsüyoruz bi barışıyoruz.bizde de 10 gundur tık yok şimdi de adet oldum:KK43:

eşim bana akşam yaşadığımız gerginliğin ve ona surat asmalarımın onu ittiğini söyledi kavgaya gürültüye gelemiyor bu adamlar :)

eşim bana akşam yaşadığımız gerginliğin ve ona surat asmalarımın onu ittiğini söyledi kavgaya gürültüye gelemiyor bu adamlar :)

evet canım sürekli neseli olacaksın öyle istiyorlar

evet canım sürekli neseli olacaksın öyle istiyorlar

aynen aynen öyle istiyorlar benim eşim ne kadar kavga etsek de bi saat sonra herşeyi unutup yanaşır bana ama ben surat yapmaya devam ederim oda çeker o hallerimi Allah var ama sıkılıyormuş işte belli etmese de

o istedi ama ben yanaşmadım.misafir gitceği akşam dedm ama o gun de küstük.
bende eşin gibiyim ama eşim senin gibi surat yapar uzun süre off cok sıkıcı bir durum oluyo yanı

roller değişikmiş o zaman tatlım :KK66: surat yapmak nazlanmak iyi de çekmek zor oluyor galiba :)
bak canım bence eşini misafir var falan diye geri çevirme o senin nikahlı kocan ayıp değil bişey değil ben hiç öyle misafir var diye ertelemem hem yeni evlisiniz 1 hafta kim geldi ki öyle ?

Her zaman ilk heyecanla ilerlemez tabii ki.
İllaki bir monotonlaşma olacak.
Ben de her zaman vıcık vıcık olamam eşime karşı.
Mesele rahatsız edecek boyutta değilse normal karşılamalısınız.

Her zaman ilk heyecanla ilerlemez tabii ki.
İllaki bir monotonlaşma olacak.
Ben de her zaman vıcık vıcık olamam eşime karşı.
Mesele rahatsız edecek boyutta değilse normal karşılamalısınız.

ben biraz alınganlık yaptım sanırım çok duygusal davranıyorum hep ilk gün ki heyecanı bekliyorum imkansız olduğunu bilerek ama çok şükür eşim normal davranıyor şuan daha da iyi olduk çok şükür :KK15:

roller değişikmiş o zaman tatlım :KK66: surat yapmak nazlanmak iyi de çekmek zor oluyor galiba :)
bak canım bence eşini misafir var falan diye geri çevirme o senin nikahlı kocan ayıp değil bişey değil ben hiç öyle misafir var diye ertelemem hem yeni evlisiniz 1 hafta kim geldi ki öyle ?

annem geldi:)

haftaya da eşimin ailesi gelecekmiş:KK43:
anladım canım ailelerin gelip gitmesi sıkıntı olabiliyor :) ben titizimdir biraz mutfağıma kendi annemi bile karıştırmadım ama kaynanam geldiği günden beri yemek yaptı ve benim kadar dikkatli değil ocağım falan felaket bi hale girdi tencerelerimi hep çizdi ilk başlarda çok sinirim bozuldu depresyona girdim :KK53: en son baktım olacak gibi değil koyverdim gitti :) bugün gidiyo evine bir ayı geçkin bi süreden sonra :) dip bucak temizliycem her yeri :)

anladım canım ailelerin gelip gitmesi sıkıntı olabiliyor :) ben titizimdir biraz mutfağıma kendi annemi bile karıştırmadım ama kaynanam geldiği günden beri yemek yaptı ve benim kadar dikkatli değil ocağım falan felaket bi hale girdi tencerelerimi hep çizdi ilk başlarda çok sinirim bozuldu depresyona girdim :KK53: en son baktım olacak gibi değil koyverdim gitti :) bugün gidiyo evine bir ayı geçkin bi süreden sonra :) dip bucak temizliycem her yeri :)

oo baya kalmış.valla ben mutfaga girsin isterim calışıyorum gelince yemek hazır olsa süper olur.annem sağolsun her seyı yaptı.kaynanam napcak merak edıyorum.ben o kdr takmam tencerede filan.amaan eskiyecek nasılsa boşverrr,ama temizlik sart gıttıkten sonra tabı:)

oo baya kalmış.valla ben mutfaga girsin isterim calışıyorum gelince yemek hazır olsa süper olur.annem sağolsun her seyı yaptı.kaynanam napcak merak edıyorum.ben o kdr takmam tencerede filan.amaan eskiyecek nasılsa boşverrr,ama temizlik sart gıttıkten sonra tabı:)

ben takıyorum malesef yaaa :( ama iyi dayandım valla :) çalışırken eve gelip yemeğin falan hazır olması güzel tabi ama düzenine karışılınca hoşuna gitmiyor birazcık :)

ben takıyorum malesef yaaa :KK43: ama iyi dayandım valla :) çalışırken eve gelip yemeğin falan hazır olması güzel tabi ama düzenine karışılınca hoşuna gitmiyor birazcık :)

haklısın düzene karışılması benimde hoşuma gitmiyor.işten eve geldim annem her dolaba el atmış.iç çamaşırlarına bile kendince düzenlemiş.eşimin hiç hoşuna gıtmedi mesela haklı olarak:(

Back
X