Yeni evli ve hamile

Bakin bunu hic düşünmedim, hic aklima da gelmedi. Her olasiligi düşünmek lazim tabii. Zaten dr konuşmadan hareket etmeyecegim. Görüşünüz icin teşekkürler.
Dikkatli ol, kanda sonuç çıktı mı ?
İnşallah gebe değilsindir

Allah sana bir müjde nasip etmiş allahin verdiği cana kıymamak gerekir evliyken çocuk sahibi olunabilecegin farkındasın öncelikle esin ve eşinin ailesi ve kendi ailen bunu bilmeli kimse anne veya baba olarak doğmuyor annelik dünyalara bedel evliliğe doyamadık demişsin evlilik iyi gün ve kötü gün içindir aile olmak içindir daha önünüzde çok zaman var İleride hiç mi çocuğun olmayacak sana bir kadın ve bir insan olarak bir tavsiye vereyim etrafınızda veya yanınızda bebeği olan birinin bebeğine iyi bakın nasıl masum bir cana kıyılır düşünün her doğuran anne olmuyor bazı babalardan baba olmuyor kari koca olarak bu kararı verin iyi düşünün bu dünyanın oteside var unutmayın

Eşinizle ortak karar almanız lazım . enfeksiyon kanama gelişebilir yada rahimi kazarken zarar verebilir yani birine ihtiyacınız var ve bebek tek sizin değil .eşinizle konuşun .bende birbucuk aylıkken hamile.kaldim dogurdum bunu da düşünebilirsiniz ama ne yapacaksanız eşinizle ortak hareket edin

Eşinize söylemelisiniz. Bilmeye hakkı var. Cocuk onunda cocugu kendi başınıza bu kararı almak bence doğru değil.

Bebeği aldırmak evlilik birliği içinde tek başınıza verebileceğiniz bir karar değil. İstemiyor olmanız tıpkı istemek gibi normal bir durum. Bebeğinizi aldırmak da doğurmak kadar normal ama eşinizle konuşmadan sadece şuan ki endiselerinizle bireysel bir karar vermeniz yanlış. Ben zaten bir erkeğin bir kadına doğur ya da doğurma baskısı yapmasını kesinlikle doğru bulmuyorum ama habersiz bir işlem de evlilik birliğinin güvenini sarsar ve güven olmayan hiç bir ilişki yürümez

Sadece meraktan soruyorum gerçekten, korunuyorken nasıl bebek oluyor? Bu arada bebeği istemiyorsanız bile eşinize sorun kendi kendinize aldırmayın.
Yıllardır merak ettiğim konu ozellikle supriz bi şekilde hamile olduğunu öğrenenler varya onlara daha çok şaşırıyorum hiç öyle şaşkın olamadım hamile olduğumu ogrendigimde

Yıllardır merak ettiğim konu ozellikle supriz bi şekilde hamile olduğunu öğrenenler varya onlara daha çok şaşırıyorum hiç öyle şaşkın olamadım hamile olduğumu ogrendigimde
KORUNMAYA RAĞMEN değil, KORUNMAYI BECEREMEDİĞİ için hamile kalmış. Daha hap nasıl korur ondan haberi yok. Bir içtim bir bıraktım diyor. Böyle hap korur mu? Saati dakika olarak bile sekmeyecek. İlk bir ay bu şekilde düzenli bir rutin oluşacak.

Kadin kurtaj yaptirip yaptirmamakla ilgili tavsiye istemiyor. Konu esinden habersiz yaptirip yaptirmamasi. Konu sahibi bence bu konuda en cok kadina soz hakki duser fakat esten habersiz olmasini dogru bulmuyorum. Mutlaka soylemelisiniz.

Böyle bir şeyi eşinizden habersiz yapmayın. Ben erkek olsam benim için boşanma sebebi olurdu.

Kurtaj tek basiniza alabileceginiz bir karar degil. Ayrica kurtajdan sonra 3 hafta iliski deniz havuz yok bunu nasil aciklayacaksiniz??

Evlilik dürüstlük üzerine kuruludur.
Kürtaj gibi bir konuyu eşe söylememek bencillikten başka bir şey değil. Belki adam onaylamayacak.

Ben kesinlikle aldırmanızı tavsiye etmem binlerce kişi evlat sahibi olmak için can atarken varını yoğunu harcarken hiç bir sağlık sorununuz önemli bir rahatsızlığınız yokken aldırmanızı çok bencilce bulurum ne olursa olsun içinizde size tutunmuş size ait bir can taşıyorsunuz dini boyutunu söylemiyorum bile inşallah Aldırmaz ve bu işten vaz geçersiniz eminimki aldırmayıp doğurduğunuzda yavrunuzu kucağınıza aldığınızda ben nasıl senin canına kıyacaktım yavrum diye pişmanlık duyacaksınız korunduğunuz halde Rabbim size verdiyse vardır bir bildiği yinede tercih sizin

“Merhaba hayatım, sana bahsetmedim ama dün çocuğumuzu öldürdüm.
Ay Kürtaj oldum canım ne var, ağda yaptırmak gibi birşeydi.
Sonuçta erken öten horozu keserler, erken gelen bebeği aldırırlar.
Şey bi de; eğer doktor hatası veya enfeksiyon falan gelişirse ilerde tekrar baba da olamayabilirsin. Hadi ben kaçtım, Bye “

Ben bunun size verilen bir nimet olduğunu düşünüyorum
Aldırın veya aldırmayın
Bence bu kararı beraber verin
Ve az önce termin yazdığınız için sanırım yurt dışındasınız

Bu bebeği aldırınca daha çoçuk doğurmayı düşünmüyormusun. 5 ay sonra hamile kalsan onudamı aldırcaksınız günahına girmeyin bebeğinizin.

Ben bunun size verilen bir nimet olduğunu düşünüyorum
Aldırın veya aldırmayın
Bence bu kararı beraber verin
Ve az önce termin yazdığınız için sanırım yurt dışındasınız
Haha öyle mi yazmışım, hic farkinda değilim. Evet, yurt dışında yaşıyorum. Ve yukarıda belirttigim gibi yarın dr dan sonra esimle konusup beraber karar alacağız inşallah.

Boşanmayı göze alarak yapın yapacaksanız.
Böyle bir şeyi eşten saklamak boşanma sebebi zaten.
Nasıl göze alabilirsiniz?
Zorunlu kürtajım var, kimsenin canını sıkmak istemem ama sancılı bir süreçti.
Ayrıca daha 1,5 aylık evli iken aranıza böyle bir sır sokarak evliliğin temelini derinden sarsacaksınız, bunu vicdanınız nasıl kaldıracak. Sevdiğiniz insanın yüzüne bakabilecek misiniz tüm doğallığınızla?
Evet erken olmuş ama siz de zaten 1 sene sonra falan istiyormuşsunuz. Duyan da 10 sene istemiyorsunuz sanır.
1 sene erken gelecek, plansız da olsa vardır bir hayır.
Hayat her zaman bizim planlarımıza göre gitmiyor, hiç mi tecrübe etmediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…