Kadın yurtdışında yaşıyor imza gerek yok. Ayrıca paran varsa herşey mümkün bu dünyada.O ıs oyle olmuyor yalnız.Merdıven altında kurtaj olmayacaksanız,babanın imzasını ıstıyor drlar.Ben sadece devlette sanıyordm ozelde de oyleymıs.Bı arkadas soyledı.Bırde Bıhter Zıyagıl gıbı gıdıp kendı basına cocugu aldıkmak nedır?Bu kadar mı ıletısımınız sıfır esınızle.Adetim 2 gun gecse soyluyorm,cocuk aldırmak ne babadan gızlı?
Selam kizlar,
bu yazi bir iç dokus olacak sanirim. İnşallah kisa keserim, kesemesemde kusura bakmayin lütfen. Öncelikle Allah isteyen ve kendini maddi manevi hazir hisseden herkese hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin. Bana nasip oldu, fakat kendimi suan için maddi manevi hazir hissetmiyorum. 1,5 aylik evliyim, yoğun bir cinsel hayatımız var fakat korunuyorduk ve benim uzun zamandır adet düzensizliğim var. Herneyse, dün hamile olduğumu öğrendim test yoluyla, ondan önce hafif kuşkularım da vardı. Sorun su ki, evliliğim oturmadan, esimle birbirimize doymadan çocuk sahibi olmak istemiyordum. Bunlari esimle de oturduk konuştuk evlenmeden önce, anlaştık. Yarin kadin dr terminim var, kürtaj hakkinda bilgilendirme alacagim. Bunlari eşime anlatmayi düşünmüyorum, kendisi doktora sürecinde ve yoğun çalışıyor, hemen cocuk yapma düşüncesi yoktu kendisinde de. Kendi bilgim dogrultusunda yurtdisinda kürtaja es onayı gerekmiyor, bunlari yarin dr dan öğrenirim zaten. Bebek aldirip kalıcı hasar yasayan oldu mu aranizda, bedensel olarak? Cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler.
Esimle konuştum, beklediğim tepkiyi aldim. Anlayisla ve şefkatle karşıladi herseyi.Son durum nedir konu sahibi?
böyle eşiniz varsa neden gizli saklı işler çevirmeyi düşündünüz hemen ?Esimle konuştum, beklediğim tepkiyi aldim. Anlayisla ve şefkatle karşıladi herseyi.
Kesin karariniz ne yönde?Esimle konuştum, beklediğim tepkiyi aldim. Anlayisla ve şefkatle karşıladi herseyi.
Kürtaj = cinayet bunun için dediğinizde hiçte muhafazakar kesimden geldiğiniz anlasilmiyo bebek istemiyosan düzgün yolla korunsaydin korunmayı beceremediysende yanlısı doğru gibi gostermeYorumunuz için teşekkürler. Ben yinede cogu arkadaşın bunu art niyetle söylediğini düşünmüyorum. Herkes kendi penceresinden bakiyor meseleye. Bende muhafazakar kesimdenim ve kürtaja niye hala öcü gözüyle bakılıyor, anlamakta zorluk çekiyorum. Kadin kendi hür iradesiyle karar verdikten sonra bebek sahibide olabilir, aldiradabilir. Onun bedeni sonucta.
Yanliz karar verme konusunda bencillik ettim, yarin zaten esimle de konuşacağım. Bu konuda arkadaşların yardımı dokundu sagolsun.
Kürtaj cinayet değildir. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda da değildir. Islamda da bu konuda farkli yorumlar vardir, araştırmanizi tavsiye ederim. Kabul etmek size kalmis ama baskalarinin kararlarina bu kadar saygisizca yaklasamazsiniz.Kürtaj = cinayet bunun için dediğinizde hiçte muhafazakar kesimden geldiğiniz anlasilmiyo bebek istemiyosan düzgün yolla korunsaydin korunmayı beceremediysende yanlısı doğru gibi gosterme
Oldu o zaman, size iyi çocuk aldırmalarKürtaj cinayet değildir. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda da değildir. Islamda da bu konuda farkli yorumlar vardir, araştırmanizi tavsiye ederim. Kabul etmek size kalmis ama baskalarinin kararlarina bu kadar saygisizca yaklasamazsiniz.
Not: muhafazakar aileden gelen türbanli bir birey.
Kendi gunahiniza İslami alet etmeyin lütfen. Yaparsınız yapmazsınız bu sizi ilgilendirir ama dini alet etmeden. Farklı yorummus yeni din mi urettiniz hayırdır Kafanızla birlikte kalbinizide kapatmissiniz yazık.Kürtaj cinayet değildir. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda da değildir. Islamda da bu konuda farkli yorumlar vardir, araştırmanizi tavsiye ederim. Kabul etmek size kalmis ama baskalarinin kararlarina bu kadar saygisizca yaklasamazsiniz.
Not: muhafazakar aileden gelen türbanli bir birey.
Bence var ve sizin sorunlarınızı hatırlıyorum hiç çocuk düşünmeyin o aileyle bir mesafe koyun önce sonra bakarsınız çocuk olayınaBu konu altında bir soru sorayım bende. Benimde daha hazır olmadığım yönünde hislerim var ve korunuyoruz. Ama soru su ki bebeğe hazır olmak diye birsey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?