- Konu Sahibi flamingo2754
-
bence herşeyii oturması gerek ...gezdik eglendinn yaşadık ondan sonra düşündük bebiş ben evleneli 1,5 sne oldu ve şimdi 4 haftalık hamileyim .. ve de çok mutluyum içimdi bişey kalmadı
slm;
bizde 2.5 yıl bıttı evlıyız 10 yıl flort etmemıze ragmen erken olur dusuncesıyle erteledık sımdı korunmuyoruz gecen ay kımyasal gebelık yasadım sımdı denemeye dewam edıyoruz ınsallah fazla bekletmez bızı...bencede hersey yerınde ve zamanında guzel oluyor..bırbırını ıster tanısın ıster tanımasın evlenen cıftler bence 2-3 yıl yapılmamalı evlılık bambaska bır boyut flort ederken yada nısanlıyken herseyı paylasamıyabılıyorsun..cok ıyı degerlendırılmelı sonra goruyoruz ınsanlar batır batır bosanıyorlar neden bırseylerı oturtmadan alınmıs olan kararlar dan veya gecınemedıklerınden..HERSEYI ZAMANINDA YASAMALI INSAN BENCE EVLILIGIN ILK YILLARINDA EVINIZE ESINIZE ALISMA SURECINIZ VAR BUNLARI DAHA KAVRAYAMADAN OLMASIDA MUTSUZ EDEBILIR HEMEN OLANLAR BENI YANLIS ANLAMASIN LUTFEN ..KENDI FIKRI BU ..ALLAH OLANLARADA ESIYLE BEBISLERIYLE UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN
Sevgiler
Sana katılıyorum, bence de çiftler bir süre evliliklerine zaman tanımalılar, birbirlerine, ailelerine, yeni evlerine, yeni düzenlerine alışmaları bi süreç. Daha bu süreci yaşamadan hemen anne, baba rolünü üstlenmek oldukça zor. Ben evliliğimin oturmasından emin olduktan sonra çocuk düşünmeye başladım ama beklemedeyim hala. Bakalım ne zaman gelecek minik mucizem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?