Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bencede canım haklısın en uygun vakitler , bende öyle istiyodum, hemen hemende öyle olcak gibi inş.ya insan zaten anca alışır evlilik hayatına
Ben hemen bebiş istiyom :)

bizde sana dua ediyoruz canımm, inş, belki senin haberinide alırız bu aralar

güle güle mısra, kolay gelsin işlerinde sana, yoğun bi hafta sonu seni bekliyooo

düğünüm gölbaşında oldu hayatım evet doğru hatırlıyosun ama eşimin gölbaşıyla alakası yok babamın arkadaının yeriydi orası onun vesilesiyle orda yaptık.
ya eşimi kim görse birine benzetiyo tanıyorum sanıyo eşim yenimahallede okumuş liseye kadar üniversitede hacettepede belkide iş dolayısıyla da tnanıyo olabılırsın

Tşk ederim cnm.Yakın zamanda bebiş haberi almanız zor,çalışmalar yok:kedi:
:))) ee yoğunluktan vakit kalmıyo demekki :)))

olabilir blkide, insan insana benzermiş zaten, ben benzettim galibaa :)))

kimsecikler kalmamış.akşam da kimse olmaz burda sanırım.nese ben bakarım yine kim var kim yok die akşam:)

ıyi geceler bayanlar, yeni evlisiniz bilirsiniz diye sorucam
Sizde nişan arifesi ya da düğün arifesi; ağlama krizleri, hiç gülmeme sağa sola sataşma gibi belirtiler oldu mu:)
Şundan soruyorum yarın ablamın nişanı var ve bugün ablam ortada sebep yokken evin ortamını germeye başladı huzursuzluk yarattı annemi babamı çok üzdü ve sonunda ağlamaya başladı anlayamadık :umursamaz: 3 yıldır birlikte olduğu sevdiği biriyle de evleniyo ...

Acaba stresden mi yaptı dersiniz...

kesinlikle evetkaydirigubbakcemile3endişe etmeyin geçer.mısracım nasıldı kına eğlendin mi?gelin ağladı mı?

olur anacım sinirden saçını başını yolanlar var.helede duygularını tam olarak ifade edemeyen biriyse normal o yaptıklarnın farkında bile değildir bence. destek ol ablana şu an en çok ihtiyacı olan şey belkide budur. soruna gelince benim kadar o günleri sakin atlatan yoktu benden başka herkes sinirli ve heyecanlıydı.bu arada normalde gelinler geleni gideni azarlar gelen giden beni azarlamıştı.
olsun azıcık kaprisi sıra sana gelince sende yaparsın:)

Günaydın kızlaaarr...

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…