bencede canım haklısın en uygun vakitler , bende öyle istiyodum, hemen hemende öyle olcak gibi inş.ya insan zaten anca alışır evlilik hayatınamısracım çok teşekkür ederim canım benim o senin zarifliğin:kedi:
alınyazım biz en az 2 ya da 3 sene geçmesini istiyoruz ben kendimi hiç hazır hissetmıyorum daha iş bulmam lazım ve bı kaç sene işimde yerleşmem lazım daha sonra olur inşallah daha yaşım küçük:ecrin_bebek:
Ben hemen bebiş istiyom :)
Tşk ederim cnm.Yakın zamanda bebiş haberi almanız zor,çalışmalar yok:kedi:
haktan sizin düğün gölbaşında olmuştu diye hatırlıyorum, eşin öncede gölbaşındamı yaşıyodu yada bi bağlantısı varmıydı ki, yüzü hiç yabancı değil, okuldan bi arkadaşıma benzettim sankii
:))) ee yoğunluktan vakit kalmıyo demekki :)))Tşk ederim cnm.Yakın zamanda bebiş haberi almanız zor,çalışmalar yok:kedi:
düğünüm gölbaşında oldu hayatım evet doğru hatırlıyosun ama eşimin gölbaşıyla alakası yok babamın arkadaının yeriydi orası onun vesilesiyle orda yaptık.
ya eşimi kim görse birine benzetiyo tanıyorum sanıyo eşim yenimahallede okumuş liseye kadar üniversitede hacettepede belkide iş dolayısıyla da tnanıyo olabılırsın
:))) ee yoğunluktan vakit kalmıyo demekki :)))
olabilir blkide, insan insana benzermiş zaten, ben benzettim galibaa :)))
canım belki senin çalıştıgın yer neresı bilmiyorum ama orya işleri düşüyodur belli olmaz bu işler
İyi geceler bayanlar, yeni evlisiniz bilirsiniz diye sorucam
Sizde nişan arifesi ya da düğün arifesi; ağlama krizleri, hiç gülmeme sağa sola sataşma gibi belirtiler oldu mu:)
Şundan soruyorum yarın ablamın nişanı var ve bugün ablam ortada sebep yokken evin ortamını germeye başladı huzursuzluk yarattı annemi babamı çok üzdü ve sonunda ağlamaya başladı anlayamadık :umursamaz: 3 yıldır birlikte olduğu sevdiği biriyle de evleniyo ...
Acaba stresden mi yaptı dersiniz...
İyi geceler bayanlar, yeni evlisiniz bilirsiniz diye sorucam
Sizde nişan arifesi ya da düğün arifesi; ağlama krizleri, hiç gülmeme sağa sola sataşma gibi belirtiler oldu mu:)
Şundan soruyorum yarın ablamın nişanı var ve bugün ablam ortada sebep yokken evin ortamını germeye başladı huzursuzluk yarattı annemi babamı çok üzdü ve sonunda ağlamaya başladı anlayamadık :umursamaz: 3 yıldır birlikte olduğu sevdiği biriyle de evleniyo ...
Acaba stresden mi yaptı dersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?