Günaydın arkadaşlar.
Birsamcım kına gecesi çok kötüydü adeta cenaze evi gibiydi,oynayan yok,müzik cd si yapmışlar çok kötü,bir ara gelin damadı kaldırdımmasadan biraz oynadım ortam hareketlensin diye.
Birde üstüne elektrikler kesildimi daha beter oldu,erkenden ayrıldım.Dün akşamda düğündi gidemedim çok hastayım 38 derece ateşim vardı
canım yol yorgunluğuda var tabi,ama moralimiz sıfır,düğün evine gittik cumartesi.arabayı apartmanın önüne park etmiştik.birisi bizim arabaya çarpıp kaçmış,düğüne gelenlerden görenler olmuş ama aptal adam sinirlerimi zıplattı,gülerek sizin arabaya siyah kartal çarptı.çarptığını görünce tüh çarptım dedi,sonra da gitti dedi.gelde sinir olma bide gülerek anlatıyor.plakayı aldın mı dedik,yoo diyor.çarpan kişi düğüne gelenlerden biri,bu salak adamın da akrabası.en sonunda itiraf etti ama çarpan kişi ben çarpmadım dedi.düğün sahipleride bişey yapamadı tabi,sonuçta akrabaları,düğün var diye bizde uzatmadık.günaydın kızlar, mırsacım geçmiş olsun canım umarı şimdi iyisindir,
cssa cım sende dikkat et kendine, ney,in var, fizyolojik mi psikolojik mi sıkıntılar.umarım çabucak atlatırsın
dirimcim naber, düğünden geldin galiba o yüzden mi yorgunsun
canım yol yorgunluğuda var tabi,ama moralimiz sıfır,düğün evine gittik cumartesi.arabayı apartmanın önüne park etmiştik.birisi bizim arabaya çarpıp kaçmış,düğüne gelenlerden görenler olmuş ama aptal adam sinirlerimi zıplattı,gülerek sizin arabaya siyah kartal çarptı.çarptığını görünce tüh çarptım dedi,sonra da gitti dedi.gelde sinir olma bide gülerek anlatıyor.plakayı aldın mı dedik,yoo diyor.çarpan kişi düğüne gelenlerden biri,bu salak adamın da akrabası.en sonunda itiraf etti ama çarpan kişi ben çarpmadım dedi.düğün sahipleride bişey yapamadı tabi,sonuçta akrabaları,düğün var diye bizde uzatmadık.klava:
sağol canım,arabada çok hasar yok,ama oradakilerin tavrı hoşuma gitmedi,canım ya cidden kötü olmuş,arabada zarar çokmu peki, manyak adam ya bari gülmesene medem çarptılar.Allah böylelerini sayoyla veriyo heralde, yinede bununla geçmiş olsun allahtan içinde sizler yokmuşsunuz diyelim tesellisi olsun,
günaydın iyi haftalar,
geçmiş olsun mısra. kınanın kötü olması gelin için büyük bir hayal kırıklığı olmuştur.
cssa, dikakt et canım kendine bebişinin sağlığı için.
dirim, sizede geçmiş olsun.
Ünlülerden birkaçının evini görmek isterseniz şöyle buyrun;
Zuhal OLcay,Berguzel KOREK,Sertab ERENER..........
YERLİ ÜNLÜLERİN EVLERİ / 1 - Hürriyet
Hani artık erken kalkıyordun birsamcım,böyle uyursan kilo vermen zorlaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?