Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar merhaba nasılsınız?

mısracım geçmiş olsun
dirimcim sizede geçmiş olsun boşverin cana gelmesin mala gelsin derlerya hep ama insanların tavırları insanı sinir ediyo dimi
olsun neyse nazar boncugu olsun
birsamcım üzülme bende eşimi gönderdikten sonra yatıyorum tekrar 11 bucukta kalkıyorum yoksa gün bitmeeeeeeeeeezzemuszemus

evet ya bitmiyo.ama yatmasak daha ii de.beceremiyom ki ben

ben geldim tekrar,teşekkürler canım,Allahtan arabanın içinde biz yoktuk,kaydirigubbakcemile2
canım sen nasılsın?
bugün ne sıcak ya çok bunaldım

iyiyim dirimcim bi kaç başvuruma cevap aldım moralim düzeldi beklemedeyim:lepi:
hiç arayan olmayınca morali bozuluyo insanın ama arayan olunca iş sonuçlanmasa bile insana bi hareketlilik geiyoyerimseniben
dağ gibi ütü beni bekliyo ütü yapmaya kalkıştım şuanzemuszemus
dışarısı sıcak ama benim ev buzz gibi üşüyorum o yuzden

birsamcım erken kalkan yol alır derler ama ben eşimi gönderdikten sonra uyumazsam benim o yol bitmezkaydirigubbakcemile3

ya burası çok sıcak,klimada çalışmıyor sanırım,
öğleden sonra kurs vardı,ektim bu haftalık hiç keyfimde yok zaten,iş yerindeyim

canım bu arada yazmayı unutmuşum,iyi hadi inşallah aralarından biri olur,senin adına çok sevindim canım:))))

drimcim az önce okudum geçmişi.geçmiş olsun.ay buda ne tuhaf bi cümle oldu.haktancım benimde bir sürü işim ar.evi silip süpürmem lazım toz almam lazım.yemek yapmam lazım.çamaşır katlanacak bi sürü.çamaşı yıkanıyo asılacak. ha bide vakit kalırsa step-aerobic var 1 saate yakın onu yapcam

dirimcim saol hayatım kısmet bu işler inşallah birisi olur

birsamcım yapacak işler hayatta bitmezkaydirigubbakcemile3yapabıldıgın kadarı yeterlıdır aynı işlerden benimde var ütüler bitsin evle ilgileip alışverişe çıkıp yemek yapıcmkaydirigubbakcemile

sağol hayatım
sizin işinzde zor ya,yemek,çamaşır,bulaşık,ütü,
neyse bu konuda alınyazımsınla rahatız,geçici bir süre yırttık opuyorumnanaktan
angel bu hafta geliyor sanırım hadi bakalım

evet canım yaa yırttık, o kısmı güzel ama yalnızlık çok zor bee :gitme: sizinde bu hafta sıkıntılı geçmiş hakketen ya canım bunla geçmiş olsun.

kızlar bu arada herkse merhabalar, nasılsınız cümleten.

ben çok sıkılıyorum bu aralar, hafta sonu 5 tane düğün gezdik kayınvalidemle, annemlerle faln.o kadar sıkılıyorumki herkes düğününü yapıyo yuvasını kuruyo, sevdiğie kavuşuyo bide kendime bakıyorum, yok yaaa çok zor gitmiyo böyle, herşeye ağlayasım var, bizde düğün yaptık evlendik güya, ama hayat hala tek.dilerimki en kötüsü böyle olsun bazen korkuyorum hiç kavuamıyacağız yada kavuşsakta bişeyler ayıracak gibi geliyo.keşke benimde en büyük sıkıntım evle ilgilenmek eşimle ilgilenmek olsa, ayrılık olmasaydı da tek mafoldumbenmafoldumben

ah cnm yaa kıyamam.kötü düşünmemeye çalış.nie kavuşamayacakmışsınız siz bakalım.düşünme öyle.iyi düşün

ah cnm yaa kıyamam.kötü düşünmemeye çalış.nie kavuşamayacakmışsınız siz bakalım.düşünme öyle.iyi düşün

ya ne biliyim canım yaa bitmiyo kahretsinki, bitmiyo bizim hasretimiz, okul bitti şehirdışında çalışmaya gitti, o esnada askerlik çıktı, 1 sene asker yolu bekledim, geldi toplam 6 ay beraber kaldık, 13 ay evlilik ve nişanlılık süresince, üzerine 6ay daha evlendi, toplam 29 ayrı, 6 ay beraber kaldık.biz beraber olalı 5 yıl bitti ama hasret bitymedi işte, inanki bunları yazarken bile ağlıyorum gizli saklı, dayanamıyorum ben artık yaa,

sen nasılsın canım kusara bakma kendi derdimden seni sormayı unuttum

iyiyim cnm kalkmayı başarabilirsem.temizlik yapacamkaydirigubbakcemile3
hasret dedin ya aklıma geldi.biz eşimle 4 sene o ist te ben ank olmak üzere hasret çektik.onun için seni çok ii anlıyorum.ha evlendikten sonra hiç çekmedik hasret çok şükür ama bilirim hasretin ne demek olduğunu.şimdi iş için mi yanında değil eşin.tam takip edemedim ben konuyu kusura bakma

alınyazımsın şöyle düşün ama eşin devlet memuru oldu,işe girdi,tatlı ayrılık gibi düşün,asaleti tasdik olup gelecek Allahın izniyle
bu seneyi atlatırsanız tamam.canım bende eşime çok alıştım,inanırmısın dün nasıl ağladım,eşim ağladı,düğündede ağladım dans ederken
halbuki annemlerde kalıcam,7 ay öncede ailemden ayrılıyorum diye ağlamıştım.mecbur dayanacağız,
bende bazen bunalıyorum alınyazımsın,eşim bu sene iki bayramdada yanımda olmayacak,canım " bazen korkuyorum hiç kavuamıyacağız yada kavuşsakta bişeyler ayıracak gibi geliyo "bazen bende senin gibi oluyorum, canım inşallah bir an önce kavuşuruz eşlerimize,seneye kadar dayanacağız ikimizde

eminim canım anladığına,hasret çekmek gerçekten zor ki evlendikten sonra çok çok zor.bekarken o kadar takmıyodum onunla aynı koltukta oturmak yetiyodu, ama evlendiim ben o evden çıktım 45 gün sonra tekrar geldim, bi kere herşeyden önce kız değilim ben kadınım, bunu ayrımını herkes biliyo, insanlar senle konuşurken dikkat ediyolar konuştuklarına.bekar olsaydım bi rahatsızlığımda olmazdı en fazlası sadece hasret olurdu ama evlenip kavuşacağız umudu olurdu, şimdi evlendikte, evlenmek kavuşmak demek değilmiş anladım ki
eşim evlendikten 45 gün sonra memurluğu kazanma sebebiyle başka bir şehire gitti, 8 ay bitecek 25 inde evliliğimizde ama toplam 76 gün görüşebilmişiz, bilmiyorum am çok zor böylee, ALLAH bizi ayırdı bari sizleri ayırmasın
selam kızlar bende geldimmm herkesi teker teker öpüyorumm
hoşgeldin canım
napcaz dirim ya böyle, tabiki ben çok mutluyum garanti bi şi oldu, çocuklarımızın hayatları kurtuldu şimdiden ama en verimli zamanlarımızda en genç çağlarımızı ayrılıklaa geçiriyoruz bence sen bile benden daha şanslısın 8 ayın beraberdi benimse 8 hafta bile değil sadece 6 haftalık bi beraberlik oldu.neden bu kadar doluyum söyleyimmi,cumartesi günü eşimle düğünümüzün olduu salona gittim, düğün vardıı ama yanımdaki eşim değil kayıvalidemde,dedimki ya herkesi kavuşturuyo düğünler dernekler ama beni neden kavuşturmadı, kendi kendime ağladım, o gece ilkkez ağldım, zorum gidiyo, annem babam benim başımın tacı ama evlendikten sonra onların evinde olmuyo, çünkü onları küçük kızları değil sorumluluk sahibi bi kadınsın,

inl çabucak kavuşuruz bee dirimm ama be bu aralar tekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…