kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kuzum biliyorum yaa az çalisiyor gorunuyorum ama mayis ayi gerçekten bayram gunleriyle doluydu bu sene :kedi:
Iyiyim tatlim, izin hazirligi içerisindeyiz iste esimle
Bana bussuru ciciler aldi cumartesi gunu, bi ayakkabim eksik
Kuafore gittim annemle guzeldi ay çok gezdik vallahi
az kaldi bu hafta bitiriyorum isi insallah :lepi:
Heyecan var bol bol...Hayirlisiyla bi gitseydik
Dugununuz hayirli ugurlu olsun guzelim
Eminim çok guzel olmussundur
Tatil de çok iyi gelmistir sana
Calismalar a baslayacaksin heee turkbayragi
Hayirlisi olsun guzelim hihoyyyt
canım eminim güzel olmuşsundur,boyundan bağlamalı elbiseler çok hoş duruyor bence:))
şimdiki gençlik oyun havalarını pek sevmiyor,gençlik işte,ya eskiden düğünlerde dansöz felan da olurdu ya ne garip,para takanlar felan :kedi:lmaz:
YARALIM gülüm hoşgeldin canım ne çok tatiliniz var,bende 1 hafta sonra gideceğim ama 5 günlüğüne
sen nasılsın?keyfin nasıl?
selam kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım çok güzel bir site aradığım herşey var burda benim de düğünüme az kaldı 18 temmuzda inşallah benimde sorunum oynamayı bilmemem:)))))))))napacağım bilmiyorum cesaretim yok pek((((((((çok üzgünüm gelin oynamazsa olmaz (((((((
iyi akşamlar herkese
canım fırsat bulupta bakamadım canım,düğüne nerdeyse 1 ay kaldı,
şöyle bir baktımda boyundan bağlamalı abiyeler çok pahalı canım ya,250-300 den aşağı yok
dirimcim özelden gönderiyorum sayfayı, ok?
angelcşm, sanada diyelim biz dirimle aynı kurumdaymışız 1 hafta önce keşfettik :))
dirimcim gönderdim canım,
kızlar ölüyorum ben ruhum daralıyo, nolcak böyle bu halim yaaa, ALLAHım bol sabırlar ihsan eyle ya rabbimm
angelcim slm. nasılsın bakalım.alınyazımsın kocişini özlüyo ondan o halde
kızlar ben geldim ama bu sefer yalnız değil iki kişi geldik kaydirigubbakcemile3 çok mutluyum ve bi o kadarda duygusal ağlamaktan helak oldum testte iki tane çift çizgi gördüm aylar sonra senağlama
Angelcim günaydın.Nasılsın canım??
Yaaaaaaaaaa birşey söyleyeceğim.Sanırım hamişim:kedi: Ama şoktayım da aynı zamandamafoldumben
iyiyim canım sen nasılsın
görüşemedik uzun zamandır
aaaaa sendemi hamilesin şekercim test mi yaptın eminmisin zemuszemus
Canım 2 kez yaptımHep çift çizgi. Ya çok şaşkınım ne ağlayabldim ne sevindim.Biraz üzüntü var. Çok kararsızım ne yapacağım konusunda:gitme:
canım benim ne güzel işte sen düşünmüyordun gerçi ama olsun hayırlısı böyle imiş üzülme sevin tatlım
gerçi ilk anda herkes böle bi şoka giriyor galiba
bu arada bende bi taraftan geçmişi okuyorum camdankalp ciğimde hamişleymiş çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah
ayyyyy yaaaaaaaaaa bende istiyorummmmmm:kedipuyorumnanaktan
Canım evet ben istemiyordumSüpriz oldu yani tamamen. Şuanda duygularım o kadar karışıkki Umarım olur hayatım seninde en kısa zamanda
günaydın kızlar
Angel hoşgeldin canım
Jazmin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?