Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ayy ne güzel nereye gidiyosunuz tatile
sende benim gibi ana kuzususun demek hiç ayrılmıyonuz Allah ayırmasın

sağol canım iyi dileklerin için umarım hayırlı olur
bende orta halli güzeldim işte:)
bebiş içinde hayırlısı bakalım

bencede hoş duruyor şekercim
sizinde bir akrabanın düğünü vardı
ne oldu canım oldumu o düğün elbise falan bakıcaktın

canım fırsat bulupta bakamadım canım,düğüne nerdeyse 1 ay kaldı,
şöyle bir baktımda boyundan bağlamalı abiyeler çok pahalı canım ya,250-300 den aşağı yok

selam kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım çok güzel bir site aradığım herşey var burda benim de düğünüme az kaldı 18 temmuzda inşallah benimde sorunum oynamayı bilmemem:)))))))))napacağım bilmiyorum cesaretim yok pek((((((((çok üzgünüm gelin oynamazsa olmaz(((((((

dirimcim özelden gönderiyorum sayfayı, ok?

angelcşm, sanada diyelim biz dirimle aynı kurumdaymışız 1 hafta önce keşfettik :))

dirimcim gönderdim canım,

kızlar ölüyorum ben ruhum daralıyo, nolcak böyle bu halim yaaa, ALLAHım bol sabırlar ihsan eyle ya rabbimm

canım hoşgeldin şimdiden hayırlı olsun, halaya kalkmazsan sorun yok, aileden ark lardan bilen yokmu birz öğretsler sana

canım fırsat bulupta bakamadım canım,düğüne nerdeyse 1 ay kaldı,
şöyle bir baktımda boyundan bağlamalı abiyeler çok pahalı canım ya,250-300 den aşağı yok

evet bizde 270 dedi 190 a aldık pahalı yani

dirimcim özelden gönderiyorum sayfayı, ok?

angelcşm, sanada diyelim biz dirimle aynı kurumdaymışız 1 hafta önce keşfettik :))

aaaa yani aynı işyerindemisiniz
görüştünüzmü yüzyüze

dirimcim gönderdim canım,

kızlar ölüyorum ben ruhum daralıyo, nolcak böyle bu halim yaaa, ALLAHım bol sabırlar ihsan eyle ya rabbimm

niye öylesin canım
hayırdır hastamısın

Angelcim günaydın.Nasılsın canım??
Yaaaaaaaaaa birşey söyleyeceğim.Sanırım hamişim:kedi: Ama şoktayım da aynı zamandamafoldumben

kızlar ben geldim ama bu sefer yalnız değil iki kişi geldik kaydirigubbakcemile3 çok mutluyum ve bi o kadarda duygusal ağlamaktan helak oldum testte iki tane çift çizgi gördüm aylar sonra senağlama

Angelcim günaydın.Nasılsın canım??
Yaaaaaaaaaa birşey söyleyeceğim.Sanırım hamişim:kedi: Ama şoktayım da aynı zamandamafoldumben

iyiyim canım sen nasılsın
görüşemedik uzun zamandır
aaaaa sendemi hamilesin şekercim test mi yaptın eminmisin zemuszemus

iyiyim canım sen nasılsın
görüşemedik uzun zamandır
aaaaa sendemi hamilesin şekercim test mi yaptın eminmisin zemuszemus

Canım 2 kez yaptım Hep çift çizgi. Ya çok şaşkınım ne ağlayabldim ne sevindim.Biraz üzüntü var. Çok kararsızım ne yapacağım konusunda:gitme:

Canım 2 kez yaptım Hep çift çizgi. Ya çok şaşkınım ne ağlayabldim ne sevindim.Biraz üzüntü var. Çok kararsızım ne yapacağım konusunda:gitme:

canım benim ne güzel işte sen düşünmüyordun gerçi ama olsun hayırlısı böyle imiş üzülme sevin tatlım
gerçi ilk anda herkes böle bi şoka giriyor galiba

bu arada bende bi taraftan geçmişi okuyorum camdankalp ciğimde hamişleymiş çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah

ayyyyy yaaaaaaaaaa bende istiyorummmmmm:kedipuyorumnanaktan

Canım evet ben istemiyordum Süpriz oldu yani tamamen. Şuanda duygularım o kadar karışıkki Umarım olur hayatım seninde en kısa zamanda

Canım evet ben istemiyordum Süpriz oldu yani tamamen. Şuanda duygularım o kadar karışıkki Umarım olur hayatım seninde en kısa zamanda

ne güsel sürpriz :))

amin canım inşallah

günaydın kızlar
Angel hoşgeldin canım
Jazmin hayırlı olsun

günaydın hoşbulduk dzcelim nasılsın canım
evliliğe alıştınmı nasıl gidiyor hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…