Senin mesleğin neydi cnm?
herkese mrb.angel gelmiş.hoşgeldin angel.mısra bu ebru kursu hoşuna giderse yazdan sonr ahani belediyelerin açtığı kurslar var ya ebru kursuda var onların arasın da bende giderim belki.bugün de malesef geç kalktım saat 11 di.anca gelebildim nete.
selam kızlar nasılsınız?
ya dün ütüm 3 saat sürdü ütüyü yaparken kayınvalıdem aradı eşimin anneannesi ve dedesi gelmek istiyolarmıs bi telaş evi toparladım sonra yemeğim yoktu yemek yaptım sonra mısranın meşhur havuçlu kekinden yaptım muhteşem oldu hatta bitti kalmadıcokacimcoook mısracım tekrar teşekkürler bu guzel tarifi verdiğin içinŞeniz
sonra misafirlerim 11 de gitti derken bayılmışımmafoldumben
asıl onemlı olan ıse bugun ümitli oldugum bi iş görüşmesine gidiyorum kaydirigubbakcemile2
maille başvurmustum mailime cevap verdiler ve çalışma şartlarını gonderdıler kabul edersen tekrar başvur dedıler
tekrar basvurdum ıkı saat sonra aradılar ve bugun gıdıyorum
haberleri gelince veririm
ayy çok konuştum
angel canım hoşgeldina.s.
ayyy tatil dönüşüde insana kabus gibi gelir herşey kirli onları yıka ütüle yerleştir ama olsun güzel tatil yaptınız herşeye değer
evlilik çok guzel gıdıyo hayatım biz daha balayına falan çıkamadık eger ben işe girersemde zaten balayı işi yalan olucakkaydirigubbakcemile3
bırazdan görüşmeye gidicem gelince butun haberleri veririm aslına bakarsan görüşmeye gitmekten mıdem bulandı ama busefer sankı içimde farklı bı hıs vargamyoncuiremsu
biz geldiikk nasılsınızz
iiz dirim teyzesi doktorumuza gittik bugün çok büyümüş 4 haftada bu kadar büyüyeceğini tahmin etmiodum maşallah maşallah
herşey yolunda dedi ama fırıl fırıl dönüo karnımda sürekli doktor teyzesi bi türlü ölçüm yapamadı çookk uğraştırdı buda bizim işimize geldi izledik beraber babamızla 10 dakika falan çook tatlı yaa amaaa cinsiyetini göstermedi bızdığım:)
sen neler yapıosun cnmm
angell hoşgeldin nasılsın nasıl geçti tatil cnm bebiş çalışmalrını aksatmadınız dimi tatilde bak kızarım haaa
:roflol:inşallah canım hayırlısı olsuan acele etme
hoşgeldiniz
iyiyim canım tatil güzel geçti yattık kalktık dinlendik
tatilde 1 hafta ayrıydık kocişle zaten son haftada regl oldum malesef
bu aya kaldı işler
kocişle buluşamıyozki bi türlü:kedi:
:roflol:
ay ya çok komiksin angel,darısı bu aya artık
ee düğün nasıl geçti,sen nasıl oldun,saçını nasıl yaptırdın anlat bakalım
Selamlar olsunnnn
Ben geldim
nasilsiniz bakiyim guzellerim ?
ben çok guzel bir haftasonu geçirdim hele cuma gunum çok guzeldi annemle harikaydi harika ! ! !
bu aksam arkadaslarla bulusacagiz, cumartesi aksami yola çikiyorlar ugurlamaya gidecegiz insallah
benimde sadece 3 gun çalisma gunum kaldi sonra izne ayriliyorum
3 hafta yokum...biliyorsunuz haftaya da persembe gunu uçacagiz insallah
sizden ne haber ? nasilsiniz nasil gidiyor ?
ay yaralım yaa sen ne zaman çalışıyorsun merak ediyorum :)
ben iyiyim 25 günlük tatil sonucu geldim işe
görümcemin düğünü vardı izmirde onu yaptık ordan marmarise geçtik tatil yaptık sonra eve geldik ev işlerini hallettik öle yani
yoğun ve güzel bir tatil sonucu işe dönüş
sen nasılsın canım neler yapıyorsun
canım eminim güzel olmuşsundur,boyundan bağlamalı elbiseler çok hoş duruyor bence:))
şimdiki gençlik oyun havalarını pek sevmiyor,gençlik işte,ya eskiden düğünlerde dansöz felan da olurdu ya ne garip,para takanlar felan :kedi:lmaz:
YARALIM gülüm hoşgeldin canım ne çok tatiliniz var,bende 1 hafta sonra gideceğim ama 5 günlüğüne
sen nasılsın?keyfin nasıl?
canım eşimin yanına gideceğim kısmetse,inşallah güzel geçer opuyorumnanaktanSelam fitsigim
Evet Angele de dedigim gibi gerçekten bu sene baya izin gunlerim oldu kaydirigubbakcemile3
Iyiyim keyifliyim çok sukur
Iste izin hazirligi yaklasiyor çok sukur
Cicileri aldik pazartesi annemle birlikte valizleri hazirlicaz
Evimi temizlicem bu haftasonu iste...
Allah herkese guzel tatiller nasip etsin insallah :Saruboceq:
Sen nasilsin ???
Evde mi olacaksin yoksa esinin yanina mi gideceksin ?
valla kızlar hayattaki en büyük mutluluk öncelikle huzurlu olmak, sonra sevdiklerinle olabilmek,Allah bozmasın kimsenin mutluluğunu,
yaralim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?