Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kızlar,

jazmin, hayırlısı olsun. sende ben gibi istemek ve istememek arasındasın sanırım.

angel, dzcel nasılsınız şekerler.

ne güsel sürpriz :))

amin canım inşallah

günaydın hoşbulduk dzcelim nasılsın canım
evliliğe alıştınmı nasıl gidiyor hayat
iyiyim çok şükür, alıştım alıştım sanki kendimi yıllardır evli gibi hissediyorum ben
nasıl geçti tatil geri dönmek zor oldumu? zemuszemus

günaydın kızlar,

jazmin, hayırlısı olsun. sende ben gibi istemek ve istememek arasındasın sanırım.

günaydın canım,
kendi adıma iyiyim çok şükür
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin herşeyden önce, tabiki hayırlısı olduğu zamanda

günaydın canım,
kendi adıma iyiyim çok şükür
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin herşeyden önce, tabiki hayırlısı olduğu zamanda

Amin canım, bende hep öyle diyorum ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun bizim planlar yapıyoruz ama kendimize kısmet artık ne zaman olucak bilinmez.

günaydın kızlar,

günaydın canımcım iyiyim işte tatil dönüşü işe adapte olmaya çalışıyorum:)
sen nasılsın cnm

iyiyim çok şükür, alıştım alıştım sanki kendimi yıllardır evli gibi hissediyorum ben
nasıl geçti tatil geri dönmek zor oldumu? zemuszemus

sevindim dzcelim senin adına çünkü ben uzun bi süre alışamamıştım hep ağlamaklıydım:)))))
tatil çok güzeldi önce düğün sonra dinlenmek iyi geldi burda da evimin işlerini hallettim şimdi mis gibi gıcır gıcır eve girmeyi seviyorum perdelerden rüzgar estikçe miss gibi yumuşatıcı kokuları geliyor içim açılıyorkaydirigubbakcemile5

iyiyim agelim bende çalışıyorum. bir yandan izine çıkabilecekmiyim diye düşünüyorum halen belirsiz.

sen ne güzel bitirdin tatili. bu haftada taitl modunda geçirirsin. önümüzdeki hafta alışırsın.

neden belirsiz canım senin tatil işin:umursamaz:

ben bitirdim tatili ama bu sene erken oldu biraz yaz daha yeni geliyor ama napalım bunada şükür evet bu haftam tatil modu yanımdaki arkadaşta bu hafta izne ayrılıyor baya yoğun bir hafta olucak yani hemen alışıcam böylece:)

Günaydın kızlar hihoyyyt

günaydın dirimcim nerelerdesin bakem sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…