mafoldumben bende acıktım ama mafoldumben
canım dün ve ondan önceki gün öğle aralarında çocuk görmeye gittik müdürlükçeinş canım bende ozmanlar istiyorum ama bizede süprizle gelir dilerimki bebek, inş bende seneye ağustosta hamileyim haberini veririm tabi koçiş gelirse ozmana
valla kız dirim beraber ağlarız, zaten daha bi tanışamadık bile
öyle canım jazminle konuşmuştuk,ta eşimin halasının kızıevet canım oralarda denize girilmez zaten
abiye de alma zaten ben aldım kaldırdım bak(
bide teyzemin kızının düğününde giyerim sonra kaldır dolaba
canım artık yemekhaneye pek takılmıyorumbende acayip acıktım kahvaltıda etmedim öğlende inmedim yemeğe, sen yemeğe geldinmi bugün
canım dün ve ondan önceki gün öğle aralarında çocuk görmeye gittik müdürlükçe
istersen görüşürüz opuyorumnanaktan
öyle canım jazminle konuşmuştuk,ta eşimin halasının kızı
canım artık yemekhaneye pek takılmıyorum
yaz geldi ağır geliyor,arada bir gidiyorum
ee nasıl dayanıyorsun bu kadar açlığa,sabahtan beri bişey yemedin mi yani :1shok:
ben akşamları artık yürüyerek eve gidiyorum.dolmuşla aynı süre tutuyor neredeyse,oyüzden sanırım çok acıkıyorum,vede çokta yiyorum,
canım görüşürüzkızlar ben kaçıyorum alışveriş yapıcam sonra yemek yapıcam hepinizi öpüyorum görüşürüza.s.
yakın olsa gelip gitmen daha rahat olurdu,yada tek kalsaydı.sen izin alırdın
canım Allahtan telefon diye birşey var,seslerini de duymasak halimiz ne olurdu kimbilir.
kocişi askere gönderirken bende salya sümük ağlarım artık.milletin yanında nasıl ağlıcaksam.yakın yer olsa arabayla götürüp geliriz,böylece çok kimsede ağladığımı görmez :jeyyar:
plan süperde bakalım tutacakmı?-tatlicadiarzu-
inş canım yakın biyere çıkıar eşinin askerliğide gözyaşların daha za akar belki.sizin il ayrılık olcak değilmi, kız ben 2. askerliğide bitirdim, 3. yüde, 4. yüde galiba şuan 5. askerlik dönemi( 6*4 (24) biz ayrıyız 27 aydır. beni düşünürsen teslli olursun bence :)) bende 2 gündür diyorum kendime allahtan telefon var ya olmasaydı napardım?? benim arık kavuşma umudumda kalmadı açıkçası, yaşadığın biliyorum yeter, görmesemde olur, kaderimmiş evli bekarlardan olmak.....
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm,çocukları denize götürmüştüm .
Alınyazımsın neden bu kadar karamsarsın cnm ?
Dirim angel sizler nasılsınız şekerler?
hoş geldin canım, bilmiyorum galiba 26 ay beraber 27 ay ayrı kalmaktan olabilri, eşimle sözümüz vardı nereye gidersek beraber gidecektik bizi hiç yalnız görmeyeceklerdi, ama şimdiye dek 30 düğün gördüysem nişandan beri sadece 4 tanesine beraber gittik, ya herkes eşiyle nişanlısıya elele kolakola, üzlüyorum yaa, kuzenimin nişanlısı polislik okuluna gitti 6 ay eğitim görcek 2 gözü 2 çeşme, dyorum ben napıyım yaa, oda nedenki diyoki? m,illet bile o kadar alıştıki yalnızlığıma bi eşim olduğunu bile unutuyolar vede herkes tarafından laf yiyosun koruyacak bi eşin yok çünküBen geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm,çocukları denize götürmüştüm .
Alınyazımsın neden bu kadar karamsarsın cnm ?
Dirim angel sizler nasılsınız şekerler?
canım benim böyle düşünme karartma içini
sizde kavuşacaksınız elbet inşallah tez zamanda
üzme kendini
iyiyiz canm hoşgeldin
sıcak ve boğucu bir ankarada nefes almaya çalışıyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?