Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

jazmin kabak çekirdeği ve maydanoz yasak, cssa deişti düşüe neden oluyomuş, sakın yeme canım

canım dün ve ondan önceki gün öğle aralarında çocuk görmeye gittik müdürlükçe
istersen görüşürüz opuyorumnanaktan

evet canım oralarda denize girilmez zaten
abiye de alma zaten ben aldım kaldırdım bak(
bide teyzemin kızının düğününde giyerim sonra kaldır dolaba
öyle canım jazminle konuşmuştuk,ta eşimin halasının kızı

bende acayip acıktım kahvaltıda etmedim öğlende inmedim yemeğe, sen yemeğe geldinmi bugün
canım artık yemekhaneye pek takılmıyorum
yaz geldi ağır geliyor,arada bir gidiyorum
ee nasıl dayanıyorsun bu kadar açlığa,sabahtan beri bişey yemedin mi yani :1shok:
ben akşamları artık yürüyerek eve gidiyorum.dolmuşla aynı süre tutuyor neredeyse,oyüzden sanırım çok acıkıyorum,vede çokta yiyorum,

görüşelim tabi canım ayarlayalımda ama ben bu hafta çok halsizim vede moral sııfır, haftaya uyarsa sana görüşelimmi ama izine mi ayrılcaktın yoksaCADIARZU

bende pek gidemiyorum yazda kışta, yemek seçerimde (( ya alıştım artık canım sıkkınken yemek yemek aklıma gelmez gelsede elim gitmez yemeye, eşim sayesinde yaklaşık 2,5 yıldır yemek neydi unuttum, beraber oduğumuz süre içindde yiyebiliyodum ama yokken işthımda yok, bilmiyıorum ki oda kıymete geçiyomu

alınyazımsın canım sen bilirsin ne zaman istersen haftaya gideceğim kısmetse ama gün belli değil daha
canım bende ne yazıkki sırf eşimin zorlamasından dolayı yiyorum,neredeyse hergün yemekhane kavgası var,gittin gitmedin
canım moralini bozma artık,eşinin bulunduğu yer sana kaç saatlik uzaklıkta canım,sürekli gidip gelemiyorsun heralde

saol canım, bizdede aynı tartışmalar oluyoda alıştım artık :) eşimde 7 saatlik mesafe uzaklıkta bi şehirde, maddi olarakta zorlanıyoruz oyüzden 2 haftada bir görüşmemiz var.onada ayrıca canım ıkılıyo zaten bizim ilk günümüzden bu yana toplam 53 ay olmuş ama 26 sı beraber 27 ayı ayrı, bu da benim kaderim işteeeeeeeeeeeeeeeee

tamam canım ayarlaalımda görüşelim biz senle inş gitmeden ayarlrız

yakın olsa gelip gitmen daha rahat olurdu,yada tek kalsaydı.sen izin alırdın
canım Allahtan telefon diye birşey var,seslerini de duymasak halimiz ne olurdu kimbilir.
kocişi askere gönderirken bende salya sümük ağlarım artık.milletin yanında nasıl ağlıcaksam.yakın yer olsa arabayla götürüp geliriz,böylece çok kimsede ağladığımı görmez :jeyyar:
plan süperde bakalım tutacakmı?-tatlicadiarzu-

inş canım yakın biyere çıkıar eşinin askerliğide gözyaşların daha za akar belki.sizin il ayrılık olcak değilmi, kız ben 2. askerliğide bitirdim, 3. yüde, 4. yüde galiba şuan 5. askerlik dönemi( 6*4 (24) biz ayrıyız 27 aydır. beni düşünürsen teslli olursun bence :)) bende 2 gündür diyorum kendime allahtan telefon var ya olmasaydı napardım?? benim arık kavuşma umudumda kalmadı açıkçası, yaşadığın biliyorum yeter, görmesemde olur, kaderimmiş evli bekarlardan olmak.....

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm,çocukları denize götürmüştüm .

Alınyazımsın neden bu kadar karamsarsın cnm ?

Dirim angel sizler nasılsınız şekerler?

Aman bosver milleti onlar neymis canim, hem kolay mi yeni evli olarak esinden ayrilmak hic takma bence ne dusunurler ne derler diye.

canım benim böyle düşünme karartma içini
sizde kavuşacaksınız elbet inşallah tez zamanda
üzme kendini

iyiyiz canm hoşgeldin
sıcak ve boğucu bir ankarada nefes almaya çalışıyoruz:)

Buradada hava aynı talım 40 derece vardır sıcaklık
Denize girmediğim için mahvoldum şemsiyenin altında oturmama rağmen

hoş geldin canım, bilmiyorum galiba 26 ay beraber 27 ay ayrı kalmaktan olabilri, eşimle sözümüz vardı nereye gidersek beraber gidecektik bizi hiç yalnız görmeyeceklerdi, ama şimdiye dek 30 düğün gördüysem nişandan beri sadece 4 tanesine beraber gittik, ya herkes eşiyle nişanlısıya elele kolakola, üzlüyorum yaa, kuzenimin nişanlısı polislik okuluna gitti 6 ay eğitim görcek 2 gözü 2 çeşme, dyorum ben napıyım yaa, oda nedenki diyoki? m,illet bile o kadar alıştıki yalnızlığıma bi eşim olduğunu bile unutuyolar vede herkes tarafından laf yiyosun koruyacak bi eşin yok çünkü (( ya çok özür dilerim burdada sizi sıkmak istemiyorum ama farkında bile olmadan lafı ayrılığımıza kendi hüznüme getiriyorum, sen napıyosun ne var ne yok
canım benim böyle düşünme karartma içini
sizde kavuşacaksınız elbet inşallah tez zamanda
üzme kendini

iyiyiz canm hoşgeldin
sıcak ve boğucu bir ankarada nefes almaya çalışıyoruz:)

inş canım ama herşey zamanında güzel be, tabiki bununda güzel yanı bıkkınlığımız olmadı, mesela sana sarılmak isterdim derken bile bi heyecan duyuyoruz ikimizde, bunlarda güzel ama beraber olup alışmak daha güzel olurdu heralde

Alınyazımsın sen gidemiyor musun peki eşinin yanına?Eşin yanlış hatırlamıyorsam asaletinin tasdik olmasını bekliyor değil mi?

Birde şöyle düşün,benim eşimde yanımda görünmesine rağmen aslında yok herşeyi tek başıma hallediyorum,düğün....vs yalnız gidiyorum.Çalışma saatlerimiz nedeniyle aynı evin içinde çok az görüşüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…