Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canim yemenle icmenle alakali degil ki, hayirlisi kimisi okadar kotu yer icer sigara icer icki icer onun bile saglikli cocugu dogabilir kismet canim hayirlisi Allahtan.

Teşekkür ederim hayatım. Ben 1 yıl 1 aylık evliyim canım. Erkenden geldi bakalım bizim bebiş:) Ama hala şaka gibi inanamıyorum.Belki de büyümekten korkuyorum

Bence normal cok ta erken degil canim.

Teşekkür ederim hayatım. Ben 1 yıl 1 aylık evliyim canım. Erkenden geldi bakalım bizim bebiş:) Ama hala şaka gibi inanamıyorum.Belki de büyümekten korkuyorum

hayırlı uğurlu olsun
size süpriz yaptı desene negzel
darısı istenyelre inş.

kaç yaşındaydın jazminn

Canım benim evet istiyorduk;ama bu sene değil en zından yazı da atlatıp öyle düşünüyorduk.

hayırlı uğurlu olsun
size süpriz yaptı desene negzel
darısı istenyelre inş.

kaç yaşındaydın jazminn

Canım ben 26 yaşındayım.27 ime giricem gelecek ay :) Aslında yaş olarak da gerçekten doğru bir yaştayım.Bakalım hayırlısı...

Sensicim canım valla bakalım hayırlısı.Düşünüyorum da olması için uğraşan o kadar insan var ve benim kısmetim ayağıma gelmiş.Allah'ın gücüne gidecek diye çok korkuyorum.Hatta bir ara aldırmayı bile düşündüm;ama günah kıyamam diye vazgeçtim.

Canim sakin boyle dusunme, bak sende istiyormusun sirf bir yarim sene veya bir sene
erken oldu diye aldirmayi aklinin ucundan bile gecirme canim.
Bak bebisin bir an once sana kavusmak icin sabirsizlanmis ne guzel.
Allahim butun bebek isteyenlere nasip etsin insAllah.

doğru düşünmüşsün canım
yaşın çok ideal anne olmak için yazı geçirmiş sayılırsın zaten yazın bıtmesıne 2 ay kaldı ilk ayların oldugu için sorun olmaz
bence bu güzellğin tadını çıkar artık valla benim kuzenım ilk bebeğini aldırdı yaşı çok küçüktü sonra ikinciye hamıle kaldı doğum yaptı ve keşke daha önce anne olsaydım dedi şimdi ikinciyi düşünüyo gezmek tozmak hikayeymiş diyokaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım nasılsın

buralar çok sıcak
inanın hiç nete giremiyorum
evde oturuyorum öylee.

sizlerede Allahım yardım etsin
çalışıyorsunuz birde.
canım kısmetse 1.5 hafta sonra bende oralara geliyorum.o sıcakta nasıl duracaksam :gitme:

Canım benim evet istiyorduk;ama bu sene değil en zından yazı da atlatıp öyle düşünüyorduk.

canım hayırlısı olsun,bak doğumun serin havalara geliyor.
canım bende çocuk yapmaktan,sorumluluk almaktan,artı kilolardan vs.lerden çok korkuyorum.ama güzel bir duygu inşallah Allah herkese yaşatır bu duyguyu

kesinliklekatılıyorum sana,, çok güleryüz gösterince sonucu bu oluyo, hayır şefimi babam gibi severim onundA beni sevdiğini biliyorum ama bişey anlatırken söylerken çok kırıcı oluyo, samimiyete sınır koymak gerekiyo

dirim cim tamd ahavaların sıcak oldu zamanlarda geliyorsunn
gelll sende yan buralardaa.

bende bebek istiyorum inş.
benim yaşda geldiiii
hayırlısı olsun tabii.

canım eski müdürüm gibi aynı,eski müdürüm de kırıcıydı ama baba gibiydi bize karşı,görmüş geçirmiş biriydi.öyle kaprisleri felan da yoktu
şimdi bayan kaprisi çekiyorum ben,bence haline şükret,bayanlarla çalışmaktan nefret ediyorum artık :umursamaz:
ama yapacak birşey yok,izindeyken daha rahat iş yapıyorum,ama o iş buyurunca yapmak hiç içimden gelmiyor :umursamaz:

jazmincim canım çok sevindim senin adına, çok özür dilerim sıkıntılı bi anıma geldi çok daha güzel şekilde tebrik etmek isterdim, ne mutlu sana sende o duygu tadacaksın bakalım bizlerede nasip olacakmı

galiba öyle canım, kadınlarla çalışmayı bende istemem, yinede şükür tabi, ya tek isteğim takdiri geçtim beğenmemezlikten vazgeçsinler yeter

dirim cim tamd ahavaların sıcak oldu zamanlarda geliyorsunn
gelll sende yan buralardaa.

bende bebek istiyorum inş.
benim yaşda geldiiii
hayırlısı olsun tabii.
evet canım çok sıcaklarda gidiyorum,yandım yani,odada klima var Allahtan ama onuda sürekli açamıyorsun ki,çarpıyor :gitme:
canım sanırım şu bebek olayında üzerine çok düşmeyeceksin,üzerine düşünce mesela bu ay olmadı öbür aya vs.gibi düşünmeyeceksin,düşündüğünde strese giriyorsun ne zaman olacak diye,akışına bırakmak gerekiyor sanırım
bende korkmaya başladım inşallah bende bebek sahibi olurum
ya kızlar diana hapını reglinin 5.günü alıyorum.almadığım zaman sanki reglim bitmeyecek gibi çok oluyorum.anlamadığım kistimde geçti.sadece bir hormonum yüksek çıkmıştı,inşallah tekrarlamaz ya.

haktancığım akşama ne yemek var canım?
siz tatil düşünmüyormusunuz??

alınyazımsın tabikide öyle sen haline şükret,bizi takdir ediyor ama hem ediyor hemde iş olarak yükleniyor,hayır bide kaprisli neyse çok anlatmayayım ben sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…