Teşekkür ederim haktanncımmmm.Ama çok hazırlıksız yakalandığımdan dolayı kızyorum kendimizeÇünkü yememe içmeme dikkat etmedim ve sırf bu yüzden birşey olacağından korkuyorum.Bir de kendimi hazır hissetmiyordum Duygularım çok karışıkmafoldumben
Teşekkür ederim hayatım. Ben 1 yıl 1 aylık evliyim canım. Erkenden geldi bakalım bizim bebiş:) Ama hala şaka gibi inanamıyorum.Belki de büyümekten korkuyorum
Teşekkür ederim hayatım. Ben 1 yıl 1 aylık evliyim canım. Erkenden geldi bakalım bizim bebiş:) Ama hala şaka gibi inanamıyorum.Belki de büyümekten korkuyorum
Yatarken bile yüzüstü yatamıyorum:)
çakırcığım hoşgeldin
hayırlı uğurlu olsun
size süpriz yaptı desene negzel
darısı istenyelre inş.
kaç yaşındaydın jazminn
aman hergün çalış ama paraya gelince yok,daha neler artık,canım hakkında hayırlısı,seneye sınava hazırlan,puan al atan canım
ne uğraşıyorsun bunlarla
canım üzülme ya,bak burda benimde başıma çok geldi,şefimle çalışmaya başladığım ilk hafta uyardı beni mafoldumben,çok bozuldum ağlamaya felan başladım.şimdi çok muhattap olmuyorum kendisiyle.daire başkanına kadar çıktım.değiştirin anlaşamıyorum diye.ama değiştirmediler ihtiyaç varmış :umursamaz:
sessiz kaldıkça üstüne çıkıyorlar,biraz yırtık olman gerekiyor.:umursamaz:
canım ya çok sevindim,ilk zamanlar karışık olman normal,eşinde istiyordu zaten değil mi canım?
hayırlı uğurlu olsun
size süpriz yaptı desene negzel
darısı istenyelre inş.
kaç yaşındaydın jazminn
Canım ben 26 yaşındayım.27 ime giricem gelecek ay :) Aslında yaş olarak da gerçekten doğru bir yaştayım.Bakalım hayırlısı...
Sensicim canım valla bakalım hayırlısı.Düşünüyorum da olması için uğraşan o kadar insan var ve benim kısmetim ayağıma gelmiş.Allah'ın gücüne gidecek diye çok korkuyorum.Hatta bir ara aldırmayı bile düşündüm;ama günah kıyamam diye vazgeçtim.
Canım ben 26 yaşındayım.27 ime giricem gelecek ay :) Aslında yaş olarak da gerçekten doğru bir yaştayım.Bakalım hayırlısı...
Sensicim canım valla bakalım hayırlısı.Düşünüyorum da olması için uğraşan o kadar insan var ve benim kısmetim ayağıma gelmiş.Allah'ın gücüne gidecek diye çok korkuyorum.Hatta bir ara aldırmayı bile düşündüm;ama günah kıyamam diye vazgeçtim.
canım kısmetse 1.5 hafta sonra bende oralara geliyorum.o sıcakta nasıl duracaksam :gitme:hoşbulduk canım nasılsın
buralar çok sıcak
inanın hiç nete giremiyorum
evde oturuyorum öylee.
sizlerede Allahım yardım etsin
çalışıyorsunuz birde.
Canım benim evet istiyorduk;ama bu sene değil en zından yazı da atlatıp öyle düşünüyorduk.
canım üzülme ya,bak burda benimde başıma çok geldi,şefimle çalışmaya başladığım ilk hafta uyardı beni mafoldumben,çok bozuldum ağlamaya felan başladım.şimdi çok muhattap olmuyorum kendisiyle.daire başkanına kadar çıktım.değiştirin anlaşamıyorum diye.ama değiştirmediler ihtiyaç varmış :umursamaz:
sessiz kaldıkça üstüne çıkıyorlar,biraz yırtık olman gerekiyor.:umursamaz:
canım kısmetse 1.5 hafta sonra bende oralara geliyorum.o sıcakta nasıl duracaksam :gitme:
canım hayırlısı olsun,bak doğumun serin havalara geliyor.
canım bende çocuk yapmaktan,sorumluluk almaktan,artı kilolardan vs.lerden çok korkuyorum.ama güzel bir duygu inşallah Allah herkese yaşatır bu duyguyu
canım eski müdürüm gibi aynı,eski müdürüm de kırıcıydı ama baba gibiydi bize karşı,görmüş geçirmiş biriydi.öyle kaprisleri felan da yoktukesinliklekatılıyorum sana,, çok güleryüz gösterince sonucu bu oluyo, hayır şefimi babam gibi severim onundA beni sevdiğini biliyorum ama bişey anlatırken söylerken çok kırıcı oluyo, samimiyete sınır koymak gerekiyo
canım eski müdürüm gibi aynı,eski müdürüm de kırıcıydı ama baba gibiydi bize karşı,görmüş geçirmiş biriydi.öyle kaprisleri felan da yoktu
şimdi bayan kaprisi çekiyorum ben,bence haline şükret,bayanlarla çalışmaktan nefret ediyorum artık :umursamaz:
ama yapacak birşey yok,izindeyken daha rahat iş yapıyorum,ama o iş buyurunca yapmak hiç içimden gelmiyor :umursamaz:
evet canım çok sıcaklarda gidiyorum,yandım yani,odada klima var Allahtan ama onuda sürekli açamıyorsun ki,çarpıyor :gitme:dirim cim tamd ahavaların sıcak oldu zamanlarda geliyorsunn
gelll sende yan buralardaa.
bende bebek istiyorum inş.
benim yaşda geldiiii
hayırlısı olsun tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?