canım kısmetse 1.5 hafta sonra bende oralara geliyorum.o sıcakta nasıl duracaksam :gitme:
canım hayırlısı olsun,bak doğumun serin havalara geliyor.
canım bende çocuk yapmaktan,sorumluluk almaktan,artı kilolardan vs.lerden çok korkuyorum.ama güzel bir duygu inşallah Allah herkese yaşatır bu duyguyu
alınyazımsın tabikide öyle sen haline şükret,bizi takdir ediyor ama hem ediyor hemde iş olarak yükleniyor,hayır bide kaprisli neyse çok anlatmayayım ben sinir oluyorum.
jazmin yazısda okumuştum yaz aylarında hamileliğin ilk 3 ayını geçirmek çocuk açısından iyiymiş.kışın doğalgaz, egzoz vs durumlardan hava kirliliği sebebiyle çocukta solunumda ya ciğerde sıkıntı verebliyomuş, bende keşke yazın hamile kalsam :)
haktancığım akşama ne yemek var canım?
siz tatil düşünmüyormusunuz??
Kızlar benimde canım bişiler yemek istiyor;ama korkuyorum kaydirigubbakcemile3
jazmin cidden öyle hayatım bana dıyoki hatta hiç bekleme hemen çocuk yap gezicem tozucam işleri hıkayeymiş insan ne kadar gezse unutuyo gezdiğini ama annelik bi başka diyo kızıyo hemen çocuk yapmıyorum dıye pişman olcaksın diyo
sen mılletın ne dedıgıne bakma kendı hayatını istediğin gibi yaşa bak sana süpriz yapmış ne guzel allah sağlık versin yeterki herşey zamanı gelince oluyo nasıl olsa
aş vermeye başladın yani.
hadi hayırlısı.
canım aynen benim eşimde pilav pek sevmez,annem ne yemek yaptı acep :kedi:hayatım akşama güveç var çorba var ama ne çorbası kara vermedim henüzkaydirigubbakcemile3 bide salata benim eşim pilav sevmıyo o yuzden menu bu kadarkaydirigubbakcemile3
canım artık abur cubur yok,Kızlar benimde canım bişiler yemek istiyor;ama korkuyorum kaydirigubbakcemile3
canım hoşgeldin aramızakızlar vallaa herşey bitttiii ohhh be dünya varmışş stres dert keder geride kaldı.. artık bende evliler kervanına katıldım 15 gündür.....çok mutluyum allah herkese nasip etsin ne diimm ...takmayın herşey geçiyor inanınn...
inş canım bende ozmanlar istiyorum ama bizede süprizle gelir dilerimki bebek, inş bende seneye ağustosta hamileyim haberini veririm tabi koçiş gelirse ozmanaCanım aslında zamanlama olarak çok ii bir zmn. Tavsiye ederim,süpriz de olsa. Seneye Şubat mart gibi bebiş gelecek inşallah. Ama hala kan testi sonucuma göre konuşayım kızlar sonradan yarı yolda kalmak istemiyorum
alınyazımsın boşver düşünme sizinki pişman oluyor yineklava:
kociş askere gidince artık bu kadının en ufak hareketinde ağlarım heralde
aman güzel şeylerden bahsedelim
kızlar canım bir tatlı çekiyor ki anlatamam.
süt tatlısı ama opuyorumnanaktan
evet angel denizi çok pisti,kıyıda bir sürü deniz anası
bende sinekten,böcekten çok huylanırım,hatta belli bir yaşa kadar,pikniklerde arabadan dışarı çıkmıyordum.senin için bir değişiklik olmuş ama,bence iyi yapmışsın kaydirigubbakcemile5
kara kara düşünmeye başladım kıyafet için,bu hafta ekole gideyim diyorum,annem değişik elbiseler gelmiş diyordu.abiye almayacağım sanırım.bir daha giyemiyorum zaten.
alınyazımsın ufak tefek hatalar olur ne varki bunda,
canım bende sinir oluyorum bizimkine
Allahtan izinde yani
elinde bir tane iş var 10 gündür yapacak,10 günün sonunda getirir,şunu yap diye
2 gün önce 10 tane dosya inceledim.1 saatte
şefe verdim kontrol için saat 16:00 oldu hala inceleyecek.iş de acele
bende en çok buna kızıyorum
ben çalışıyorsam herkes çalışacak
canım hakkında hayırlısı,o kurumda abartıymış yani,izin yok bayramlardada çalışmanı istiyorlar,daha neler artık kaydirigubbakcemile
canım hasta çocuklar için kurulmuş bi vakıfta halkla ilişkiler pozisyonuydu
evet ben kocamı bayramda seyranda göremıceksem ne zaman görcem haftasonuda göremıcem zaten
amaaan boşverdim gittihihoyyyt
Kızlar ben geldimmmYoksa biz mi demeliyim artıkkafamçokkarıştı Kan vermekten geliyorum.Bakalım kan testini alınca görcem sonucu kesin... Tubişcim dirimcim teşekkür ederim.Darısı sizlerin başına;ama ben çok karışığım hala.Bir yanım istiyor bir yanım istemiyor bebişimafoldumben
mrb arkadaşlar ben geldimm.
jazminn çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
nekadarlık evliydin canım.
Canım ben 26 yaşındayım.27 ime giricem gelecek ay :) Aslında yaş olarak da gerçekten doğru bir yaştayım.Bakalım hayırlısı...
Sensicim canım valla bakalım hayırlısı.Düşünüyorum da olması için uğraşan o kadar insan var ve benim kısmetim ayağıma gelmiş.Allah'ın gücüne gidecek diye çok korkuyorum.Hatta bir ara aldırmayı bile düşündüm;ama günah kıyamam diye vazgeçtim.
Canim sakin boyle dusunme, bak sende istiyormusun sirf bir yarim sene veya bir sene
erken oldu diye aldirmayi aklinin ucundan bile gecirme canim.
Bak bebisin bir an once sana kavusmak icin sabirsizlanmis ne guzel.
Allahim butun bebek isteyenlere nasip etsin insAllah.
evet canım çok sıcaklarda gidiyorum,yandım yani,odada klima var Allahtan ama onuda sürekli açamıyorsun ki,çarpıyor :gitme:
canım sanırım şu bebek olayında üzerine çok düşmeyeceksin,üzerine düşünce mesela bu ay olmadı öbür aya vs.gibi düşünmeyeceksin,düşündüğünde strese giriyorsun ne zaman olacak diye,akışına bırakmak gerekiyor sanırım
bende korkmaya başladım inşallah bende bebek sahibi olurum
ya kızlar diana hapını reglinin 5.günü alıyorum.almadığım zaman sanki reglim bitmeyecek gibi çok oluyorum.anlamadığım kistimde geçti.sadece bir hormonum yüksek çıkmıştı,inşallah tekrarlamaz ya.
Kızlar benimde canım bişiler yemek istiyor;ama korkuyorum kaydirigubbakcemile3
Canım aslında istemio canım. Heleki tatlı falan hiç.Mesela annem yemek yapıo şuan acaip süper koktu saldırcam valla
cokacimcoook
Öyle canım.Gezme her zaman olur.Çocuklada olur yeterki iste demi:)
kızlar vallaa herşey bitttiii ohhh be dünya varmışş stres dert keder geride kaldı.. artık bende evliler kervanına katıldım 15 gündür.....çok mutluyum allah herkese nasip etsin ne diimm ...takmayın herşey geçiyor inanınn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?