Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Sensicim canım güzel sözlerin için teşekkürler canım. Allah olmayan herkese versin en kısa zamanda canım. Bakalım 2 saat sonra belli olacak kan sonucum. Çok heyecanlıyım.

Haktancım gerçekten öyle mi yaaa Benim aklımı çok çeliyorlardı bak tatil yapamazsınız falan filan diye. Aslında bu da düşündürdü valla benizemuszemus

Canımcım orası öyle artık seneye yaza ailecek gireriz denize:) Allah herkese en kısa zamanda yaşatsın canım...

Alınyazımsın çok sağol canımcım. İnşallah herkese en yakın zamanda bebişleri gelir süpriz yapar canım

jazmin yazısda okumuştum yaz aylarında hamileliğin ilk 3 ayını geçirmek çocuk açısından iyiymiş.kışın doğalgaz, egzoz vs durumlardan hava kirliliği sebebiyle çocukta solunumda ya ciğerde sıkıntı verebliyomuş, bende keşke yazın hamile kalsam :)

alınyazımsın tabikide öyle sen haline şükret,bizi takdir ediyor ama hem ediyor hemde iş olarak yükleniyor,hayır bide kaprisli neyse çok anlatmayayım ben sinir oluyorum.

sağol canım derdime ortak olduğun için, aman bişey demiyorum artık bende, şimdi yanımda şefimde oda sanki pişman gibi ama böyel yapmak zorundada değillerki

Canım aslında zamanlama olarak çok ii bir zmn. Tavsiye ederim,süpriz de olsa. Seneye Şubat mart gibi bebiş gelecek inşallah. Ama hala kan testi sonucuma göre konuşayım kızlar sonradan yarı yolda kalmak istemiyorum

alınyazımsın boşver düşünme sizinki pişman oluyor yine klava:
kociş askere gidince artık bu kadının en ufak hareketinde ağlarım heralde
aman güzel şeylerden bahsedelim
kızlar canım bir tatlı çekiyor ki anlatamam.
süt tatlısı ama opuyorumnanaktan

jazmin cidden öyle hayatım bana dıyoki hatta hiç bekleme hemen çocuk yap gezicem tozucam işleri hıkayeymiş insan ne kadar gezse unutuyo gezdiğini ama annelik bi başka diyo kızıyo hemen çocuk yapmıyorum dıye pişman olcaksın diyo

sen mılletın ne dedıgıne bakma kendı hayatını istediğin gibi yaşa bak sana süpriz yapmış ne guzel allah sağlık versin yeterki herşey zamanı gelince oluyo nasıl olsa

kızlar vallaa herşey bitttiii ohhh be dünya varmışş stres dert keder geride kaldı.. artık bende evliler kervanına katıldım 15 gündür.....çok mutluyum allah herkese nasip etsin ne diimm ...takmayın herşey geçiyor inanınn...

Öyle canım.Gezme her zaman olur.Çocuklada olur yeterki iste demi:)

hayatım akşama güveç var çorba var ama ne çorbası kara vermedim henüzkaydirigubbakcemile3 bide salata benim eşim pilav sevmıyo o yuzden menu bu kadarkaydirigubbakcemile3
canım aynen benim eşimde pilav pek sevmez,annem ne yemek yaptı acep :kedi:
Kızlar benimde canım bişiler yemek istiyor;ama korkuyorum kaydirigubbakcemile3
canım artık abur cubur yok,lmaz: kaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada bebe bisküvisine bayılıyorum ben ya,bebeğim olursa birlikte yeriz artık kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldin aramıza
kendini tanıtırmısın??

Canım aslında zamanlama olarak çok ii bir zmn. Tavsiye ederim,süpriz de olsa. Seneye Şubat mart gibi bebiş gelecek inşallah. Ama hala kan testi sonucuma göre konuşayım kızlar sonradan yarı yolda kalmak istemiyorum
inş canım bende ozmanlar istiyorum ama bizede süprizle gelir dilerimki bebek, inş bende seneye ağustosta hamileyim haberini veririm tabi koçiş gelirse ozmana

valla kız dirim beraber ağlarız, zaten daha bi tanışamadık bile

evet canım oralarda denize girilmez zaten
abiye de alma zaten ben aldım kaldırdım bak(
bide teyzemin kızının düğününde giyerim sonra kaldır dolaba

canım hasta çocuklar için kurulmuş bi vakıfta halkla ilişkiler pozisyonuydu
evet ben kocamı bayramda seyranda göremıceksem ne zaman görcem haftasonuda göremıcem zaten
amaaan boşverdim gittihihoyyyt

aman bence de boşverrrrrrrrrrrrr

hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyoruzz

mrb arkadaşlar ben geldimm.
jazminn çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
nekadarlık evliydin canım.

selam çakırım hoşgeldin nasılsın canım görüşemiyoruz

sakın canım bencede o güzel zamanda geldi
sürpriz yaptı annesine
darısı başımızaaaaaa

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

evet bende galiba o stresliler kervanına katıldım((

Kızlar benimde canım bişiler yemek istiyor;ama korkuyorum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Öyle canım.Gezme her zaman olur.Çocuklada olur yeterki iste demi:)

aynen öyle hayatım insan isterse her durumda gezer eğlenir ayrıca bebek bi olsun gör bak butun hayatın onun ustune kurulacak herşeyı unutcaksın
bu arada bu kadar evhamlı olma içinden ne gelıyosa onu ye insan vücudu neye ihtiyacı varsa insanın canı onu çeker
bana kalırsa çok aşırı titizlenme esirgenenn göze çöp batar
ayrıyetten bildiğim kadarıyla bebek şimdiki yediklerimizden değil depolardan beslenıyo yani aslına bakarsan bütün yaşamımız boyunca vucdumuza ne atmışız o önemlikaydirigubbakcemile3
ama asıl onemlı olan şey ise psikoloji sen rahat ol bebeğinde huzurlu olsun..

canım hoşgeldin mutlulukar sana inş bir ömür boyu beraber ve mutlu olursunuz ama medeni halini değiştirmeyi unutmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…