Alinyazimsin senin esin nerede ki canim?
Nekadar oldu evleneli?
inşallah canıminş canım yakın biyere çıkıar eşinin askerliğide gözyaşların daha za akar belki.sizin il ayrılık olcak değilmi, kız ben 2. askerliğide bitirdim, 3. yüde, 4. yüde galiba şuan 5. askerlik dönemi( 6*4 (24) biz ayrıyız 27 aydır. beni düşünürsen teslli olursun bence :)) bende 2 gündür diyorum kendime allahtan telefon var ya olmasaydı napardım?? benim arık kavuşma umudumda kalmadı açıkçası, yaşadığın biliyorum yeter, görmesemde olur, kaderimmiş evli bekarlardan olmak.....
hoşgeldin canımBen geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm,çocukları denize götürmüştüm .
Alınyazımsın neden bu kadar karamsarsın cnm ?
Dirim angel sizler nasılsınız şekerler?
evet canım,ben değilde kociş ağlamaya başlamaz inşallah,kaydirigubbakcemile3Aman bosver milleti onlar neymis canim, hem kolay mi yeni evli olarak esinden ayrilmak hic takma bence ne dusunurler ne derler diye.
bugün şeflede atıştık,işlerimde hep aksi gidiyo o yüzdende sıkkınım, hatta aslına bakarsan eşimede kızgınım bazen destek olmak yerine köstek oluyo, pna nazım geçiyo diye derdimi döküyorum beklediğimi bulamıyorum, sonra diyorum boşver ya uzak kalsın başın göğe mi erecek gelince...
karışığım yaniii
canım benim eşimde her yaz göreve çıkar,1 ayla 3 ay arasında değişir bu.canım eşim evlendikten 45 ün sonra memurluğa atandı, 8 ayımız bitiyo yarıma am sadece 45 gün aynı evi paylaşabildik, gittiği yer 7-8 saat mesafede, maddi sıkıntılarda var sedec 2ayda 2 kez görüşebiliyoruz onada sıkılıyorum, yani medeni durumum evli değil nişanlı olsa belki bu kadar takmam , herkes acıyarak bakıncada üzülüyorum işte
haklısın canımbiliyorum kendi çapında teslli ediyo güya ama tatmin etmiyo maalsef, kaç gündür bi huzursuzluk var üzerimde herşey boğuyo beni sanki, bide adet oldum onunda gerginliği olsa gerekCanim benim yaa boyle dusunme aslinda biz eslerimizin bazen kiz arkadaslarimiz gibi olmalarini onlar gibi yorum yapmalarini onlar gibi bizi teselli etmelerini bekliyoruz ama sonuc itibari ile onlar erkek onlar daha farkli yorum yapiyor daha farkli davraniyorlar.
Ama eminim oda kendi capinda yine seni teselli etmek istemistir ve senin uzuldugune en az senin kadar uzulmustur canim benim o yuzden bunu kafana takma bugun biraz duygusalsin sanirim ondan da kaynaklaniyor olabilir. :teselli:
canım benim eşimde her yaz göreve çıkar,1 ayla 3 ay arasında değişir bu.
geçen sene kafayı yiyecektim,düğünden önce 2 ay gelmedi,malum düğün yapacağız,para lazım kendisi buraya 9 saatlik uzaklıkta,stresten başım ağrıyordu.şimdi askere gideceği için 1 ay gitti göreve,her yıl gidecek bu şekilde
seninki daha zor anlıyorum aslında,bende şimdi annemlerde kalıyorum,ama bekarlıktaki gibi olmuyor sonuçta evli barklı kadın oluyorsun
ama bak bir daha gelmeyecek bugünler,biraz tadını çıkar hayatın.bak bekarlık sultanlıkmış öyle derler hep.bekar hayatına az kaldı,6 ay sonra geliyor,bir daha gitmemek üzere inşallah
canım iyi akşamlar sanadaBende sözleşmeli personelim,tayin olma ihtimalim yok denecek kadar az ne yazık ki
Bu arada ben birazdan çıkıyorum arkadaşlar bilgilerinize.
Yarında mesaim 11 de başlıyor.
canım işçilerde tayinin rahat çıktığını bilmiyordum.anlamadım senden neden bahsetmişlerki,sonuçta eşinin gelmesini istiyorsunuz,iyice bir araştırsan keşke,belki senin oraya gitmen gerekecekdirimcim ben aslıda memur değil kadrolu işçiyim çok rahat tayinim çıkıyo burdan, bikaç arkadaş gitti ordan biliyorum, birde eşimin bulunduğu şehirde benim kurumumda benim mesleğimdede açık var, havada kaparlar yani, görevli gidenler benden bahsetmişler telefonda falan diyolar tayin almayacakmısınız diye
canım sende sözleşmeli değilmisin,sözleşmelilerin nakli zor oluyor biliyorum,çakılı kadro,sözleşmeli memurlarda bu böyle,diğerlerinde nasıl bilmiyorum.devlet personele bir sorsan keşke,
canım iyi akşamlar sanada
canım işçilerde tayinin rahat çıktığını bilmiyordum.anlamadım senden neden bahsetmişlerki,sonuçta eşinin gelmesini istiyorsunuz,iyice bir araştırsan keşke,belki senin oraya gitmen gerekecek
Allah can sağlığı versin.çok şükür sağlıklıyız,yada öyle görünüyoruz bilmiyorum artık
cumartesi düğüne gitmiştik ya düğüne gelenlerden birinin evli bir kızı varmış,beyninde ur çıkmış,gittikçede büyüyormuş.Allah yardım etsin böyle şeyleri duyunca diyorum Allahıma şükürler olsun.gittikleri gibi gelirler inşallah,canım ömür boyu değil ya dayan biraz daha,bak senle birlikte şafak sayacağız
kızlar ben çıkıyorum,hepinize iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?