Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yok mısraa gidemiyorum, yani aslında dilekçe versem 1 haftaya çıkar tayinim ama ev ve aileler burda olduğu için şimdilik istemiy gimemi, netleşsin bi asalet tayyin alamazsam sen gelirsin diyo, zaten 6. ayı bitti 6 ay sonrada aslet olur belki, şimdi hiç istemez tayin istememi.

sende haklısın sabah aklıma geldi iyiki eşim polis falan değil, yoksaherşeyi kendim halletmek zorunda kalabilrdim ömürboyu, o yüzden yine şükür diyorum ama buaralar çok daralıyorum tesellimi bulamıyorum nerdeyse, bi aklım esiiyo diyorum şükür ki ölüm ayrılığı deil uzakta olsa nefes alması yetr buda yaşama tutunmak için çok ii bi gerekçe, ama diğer aklımda diyo ne derdin vardı ayrı kalmak içinmi evlendin, herkes hergece kocasıyla sohbet etsin gezsin uyusun am sen sadece telle yetin.

ama sabretmekten başkada çarem yok zaten.

bugün şeflede atıştık,işlerimde hep aksi gidiyo o yüzdende sıkkınım, hatta aslına bakarsan eşimede kızgınım bazen destek olmak yerine köstek oluyo, pna nazım geçiyo diye derdimi döküyorum beklediğimi bulamıyorum, sonra diyorum boşver ya uzak kalsın başın göğe mi erecek gelince...

karışığım yaniii

Alinyazimsin senin esin nerede ki canim?
Nekadar oldu evleneli?

canım eşim evlendikten 45 ün sonra memurluğa atandı, 8 ayımız bitiyo yarıma am sadece 45 gün aynı evi paylaşabildik, gittiği yer 7-8 saat mesafede, maddi sıkıntılarda var sedec 2ayda 2 kez görüşebiliyoruz onada sıkılıyorum, yani medeni durumum evli değil nişanlı olsa belki bu kadar takmam , herkes acıyarak bakıncada üzülüyorum işte

inşallah canım
canım ya az kaldı ama 1 seneden az öyle düşün,uzun dönem askerlik yaptığını düşün ya
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm,çocukları denize götürmüştüm .

Alınyazımsın neden bu kadar karamsarsın cnm ?

Dirim angel sizler nasılsınız şekerler?
hoşgeldin canım
benim pek keyfim yok bir telefonla sinirlerim bozuldu,diğer müdürlükteki biri telefon etmiş,şimdi işim var,elimdeki evrakları alırmısın diyor,ben evrakçı başımıyım ya sinirlerim bozulmaya başladı bu kurumda,alamam dedim işim var benimde,ozaman acil değil dedi,acil ama bende acil değil dedim sinirimden kötükedihüso

Aman bosver milleti onlar neymis canim, hem kolay mi yeni evli olarak esinden ayrilmak hic takma bence ne dusunurler ne derler diye.
evet canım,ben değilde kociş ağlamaya başlamaz inşallah,kaydirigubbakcemile3

Canim benim yaa boyle dusunme aslinda biz eslerimizin bazen kiz arkadaslarimiz gibi olmalarini onlar gibi yorum yapmalarini onlar gibi bizi teselli etmelerini bekliyoruz ama sonuc itibari ile onlar erkek onlar daha farkli yorum yapiyor daha farkli davraniyorlar.
Ama eminim oda kendi capinda yine seni teselli etmek istemistir ve senin uzuldugune en az senin kadar uzulmustur canim benim o yuzden bunu kafana takma bugun biraz duygusalsin sanirim ondan da kaynaklaniyor olabilir. :teselli:

canım benim eşimde her yaz göreve çıkar,1 ayla 3 ay arasında değişir bu.
geçen sene kafayı yiyecektim,düğünden önce 2 ay gelmedi,malum düğün yapacağız,para lazım kendisi buraya 9 saatlik uzaklıkta,stresten başım ağrıyordu.şimdi askere gideceği için 1 ay gitti göreve,her yıl gidecek bu şekilde
seninki daha zor anlıyorum aslında,bende şimdi annemlerde kalıyorum,ama bekarlıktaki gibi olmuyor sonuçta evli barklı kadın oluyorsun
ama bak bir daha gelmeyecek bugünler,biraz tadını çıkar hayatın.bak bekarlık sultanlıkmış öyle derler hep.bekar hayatına az kaldı,6 ay sonra geliyor,bir daha gitmemek üzere inşallah

tesellimi bile bulamıyorum be dirim zaten askerliğide uzun dnem yaptı 2. uzun dönem daha (( önemli değil sabrederim ama tarihi belli değil tayin verceklermi belli değil, onlarda benden bekliyomuş tayini, aman sabır yarabbim sabır allahım diyorumda, hava bile ferahlatmıyo baksana kapkaranlık yaz günü :))

canım sende sözleşmeli değilmisin,sözleşmelilerin nakli zor oluyor biliyorum,çakılı kadro,sözleşmeli memurlarda bu böyle,diğerlerinde nasıl bilmiyorum.devlet personele bir sorsan keşke,

haklısın canımbiliyorum kendi çapında teslli ediyo güya ama tatmin etmiyo maalsef, kaç gündür bi huzursuzluk var üzerimde herşey boğuyo beni sanki, bide adet oldum onunda gerginliği olsa gerek ( saol canım yinede ilgin için, ya buarada seninbebek varmıydı düşünüyomuydun, hatırlayamadımda

anım biz hiç kavuşamadıkki düün kararı aldığımızda zaten 35 gün vardı düğüne, sonra bi iş yoğunlu başladı banada eşimede, ozaman özeldeydi son 2 hafta kala hatay gönderdiler, öcesindeki 1 haftada hergece 11 den önce gelemedi eve, evin yapım aşmasını hiç görmedi sadece yerleşik halini görebildi, düğüne 4 gün kala göndderdişler hataydan, onada işteydi, izin alamadı.evlendik cmtsileri full çalışı, yani o 45gününde 6 günü boştuk, ondada el öpmelerle doldular sağlsun, yani hertürlü şart bizi birbirimize uzk bıraktı, alıştım artık yokluğuna.

tabiki hepimiz sıkıntılar çektk ama bunu herkeste diyo sizin sınavınız ayrılık galiba diye,biz üniversite okuduğumuz şehirde tanıştık, ankaradayız ikimiz dedik vuslat yok dedik sorunda yoktur evlenmek için dedik ama hiçte öyle olmadı

aman boşverin kapatalım bu konuyu hepiizi daraltıyorum yarından itibaren bu konuyu açmayacağım inş :))

kavuşyuruz elbet bigün, kavuşamasakta varlığımızdanda haberdarız ya oda yeter, bunada şükür

Bende sözleşmeli personelim,tayin olma ihtimalim yok denecek kadar az ne yazık ki

Bu arada ben birazdan çıkıyorum arkadaşlar bilgilerinize.

Yarında mesaim 11 de başlıyor.

dirimcim ben aslıda memur değil kadrolu işçiyim çok rahat tayinim çıkıyo burdan, bikaç arkadaş gitti ordan biliyorum, birde eşimin bulunduğu şehirde benim kurumumda benim mesleğimdede açık var, havada kaparlar yani, görevli gidenler benden bahsetmişler telefonda falan diyolar tayin almayacakmısınız diye

Bende sözleşmeli personelim,tayin olma ihtimalim yok denecek kadar az ne yazık ki

Bu arada ben birazdan çıkıyorum arkadaşlar bilgilerinize.

Yarında mesaim 11 de başlıyor.
canım iyi akşamlar sanada
canım işçilerde tayinin rahat çıktığını bilmiyordum.anlamadım senden neden bahsetmişlerki,sonuçta eşinin gelmesini istiyorsunuz,iyice bir araştırsan keşke,belki senin oraya gitmen gerekecek
Allah can sağlığı versin.çok şükür sağlıklıyız,yada öyle görünüyoruz bilmiyorum artık
cumartesi düğüne gitmiştik ya düğüne gelenlerden birinin evli bir kızı varmış,beyninde ur çıkmış,gittikçede büyüyormuş.Allah yardım etsin böyle şeyleri duyunca diyorum Allahıma şükürler olsun.gittikleri gibi gelirler inşallah,canım ömür boyu değil ya dayan biraz daha,bak senle birlikte şafak sayacağız
kızlar ben çıkıyorum,hepinize iyi akşamlar

canım sende sözleşmeli değilmisin,sözleşmelilerin nakli zor oluyor biliyorum,çakılı kadro,sözleşmeli memurlarda bu böyle,diğerlerinde nasıl bilmiyorum.devlet personele bir sorsan keşke,

canım haklısın o yüzden şükrediyorum bende enazından sağlığımız yerinde,oda bi mutluluk farkınd olamaskta bazennn. kolay çıkıyo tayinlerimizde, onlarda eşimi bırakmak istemiyo tek kadro ona ait, araştırdık gelmesine engel sebep yok, gen müd ya üstün onlardan, işçi olmam biraz engel gibi onuda başkandan alacağımız bi tayine red dilekçesi yeteli gelecekmiş.bakacaz artık ne göserecek ilerki günler, dua edin siz yeter

hakkımda hayırlısı diyorum a rtık, aslında benim hayata dair çok planlarımda vardı ama tayin vesilesiyle planlarımdan vazgeçtim, ailenin öncelikli olduğunu o kadar ii anladımki,

kızlar hepinize ii akşamlar, canınızıı sıktığım için hepiinizden özür dilerim, sevgiyle mutlu kalın

ben geldim kızalr kim var kim yok ne var ne yokkaydirigubbakcemile2
ben yemeğimi koydum ateşe işlerimi hallettim geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…