dirim ben o elbiseyi gördüm galiba, bence güzelde bi elbise, işyerinde uygun olmaz ama başka düğünlerde faalan da giyebilirsin
bugün evliliğimizin 8. ayı bitti kızlar :))) sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :)))
günaydın kızlar, hepinize mutlu günler, KANDİLİİZ MÜBAREK, dualarınız kabul olsun inşallahh
bugün evliliğimizin 8. ayı bitti kızlar :))) sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :)))
aminnnn aminnnnn
evsizlere ev,
işsizlere iş,
dertlilere deva,
hastaları şifa,
eş isteyenlere eş,
çocuksuzlara çocuk,
borçlulara para,
vs. vs.
dileyene her dilediğini nasip etsin rabbim :)
canım benimde yarın 8.ayım doluyor opuyorumnanaktan
dün evimize uğradım,içim bi garip oldu
ya aklıma şu şarkı geldi
Ağlamak yok, gülmek var
Düşmanlık yok, dostluk var
Yarınlarda, yarınlarda seni sevmek var
Yarınlarda, yarınlarda mutlu günler var
opuyorumnanaktan
evet canım şifon olduğu için giyemem,ama hoşuma gitti elbise,bugün kafamı karıştırmak için başka mağazalarda gitmeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
canım benimde yarın 8.ayım doluyor opuyorumnanaktan
dün evimize uğradım,içim bi garip oldu
ya aklıma şu şarkı geldi
Ağlamak yok, gülmek var
Düşmanlık yok, dostluk var
Yarınlarda, yarınlarda seni sevmek var
Yarınlarda, yarınlarda mutlu günler var
opuyorumnanaktan
evet canım şifon olduğu için giyemem,ama hoşuma gitti elbise,bugün kafamı karıştırmak için başka mağazalarda gitmeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
günaydın canım nasılsın
gül tabi canım
zaman ne çabuk geçiyor dimi
benim de temmuz 28.de 2.senem biticek
vay anasını 2 sene olmuş evleneli
maşallah bizeeeekaydirigubbakcemile5
aaaaaammmmmmmmmiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım senin ay dönümünde şimdiden kutlu olsun.inş bir ömür mutlu oluruz hepimiz.seni okadar iyi anlıyorum ki, çünkü ben evimize her girdiğimde o karmaşı duyguları yaşıyorum, ilk adım attığımız gün geliyo aklıma, yemek yapıp onun dönüşünü beklediğim anlar, vs. v. neyseki senin koçiş o kadar uzun gitmiyo, keşke benimkide seninki gibi gitseydi diyorum şimdi çünkü, eşimden ayrılalı 6 ay 22 gün oluyo :)) çoktan dönmüş olurdu, neyse gelir elbett, ikimizede sabırlar canım
canımcım iyiyim sağol sen nasılsın, gülüyorum y a napalım ağlamaklada vakit geçmez zaten, eskidik yaaa, evlilikte aylar ilerlsede tecrübe sabit kalsada, eskidik işte, neyse hayırla, ne diyelim :))
dirim senin kociş demi şehirdışında görevde canım
sizi anlıyorum çok zordur eminim Allah sabır versin canlarım ama bekleyin az kaldı kavuşmaya sonunuz çok güzel olcak:asigim:
bende iyiyim canım bir baş dönmesi var 2 gündür ama hayırlara çıksın tansiyonum düşüyor galiba
evet ağlamakla vakit geçmez olumlu düşünelim ki olumlu olsun herşeyimiz
ben artık size göre baya eskidim yane ama mutluyum çok şükür:kedi:
alınyazımsın seni belirsizlikler üzüyor,eşinin geliş zamanı belli olsaydı.kesin şu zaman geliyor diyebilseydin belki daha rahat beklerdin,
eşim 3 gün önce gitti inan şu 3 gün hiç geçmedi bana,keşke mali durumun düzelsede daha sık gelip gitsen.mesafe uzak olduğu için bişey diyemiyorum,seneye bugünleri düşün kocişle tatildeyken opuyorumnanaktan
dirim senin kociş demi şehirdışında görevde canım
sizi anlıyorum çok zordur eminim Allah sabır versin canlarım ama bekleyin az kaldı kavuşmaya sonunuz çok güzel olcak:asigim:
bende iyiyim canım bir baş dönmesi var 2 gündür ama hayırlara çıksın tansiyonum düşüyor galiba
evet ağlamakla vakit geçmez olumlu düşünelim ki olumlu olsun herşeyimiz
ben artık size göre baya eskidim yane ama mutluyum çok şükür:kedi:
alın yazım bence sevin negüzel maşallah 8 ay olmuşş.
galiba ayrı olduğun için bira olumsuz düşünüyon ama
sabrın sonu selametttt inş.
nasılsın dirimcim
senin eşin askeremi gitti canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?