Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dirim ben o elbiseyi gördüm galiba, bence güzelde bi elbise, işyerinde uygun olmaz ama başka düğünlerde faalan da giyebilirsin

bugün evliliğimizin 8. ayı bitti kızlar :))) sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :)))

canım hepimizin kandili mübarek olsun
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı çocuklar versin,dualarımız kabul olsun

aminnnn aminnnnn

evsizlere ev,
işsizlere iş,
dertlilere deva,
hastaları şifa,
eş isteyenlere eş,
çocuksuzlara çocuk,
borçlulara para,

vs. vs.

dileyene her dilediğini nasip etsin rabbim :)

dirim ben o elbiseyi gördüm galiba, bence güzelde bi elbise, işyerinde uygun olmaz ama başka düğünlerde faalan da giyebilirsin

bugün evliliğimizin 8. ayı bitti kızlar :))) sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :)))

canım benimde yarın 8.ayım doluyor opuyorumnanaktan
dün evimize uğradım,içim bi garip oldu
ya aklıma şu şarkı geldi

Ağlamak yok, gülmek var
Düşmanlık yok, dostluk var
Yarınlarda, yarınlarda seni sevmek var
Yarınlarda, yarınlarda mutlu günler var
opuyorumnanaktan
evet canım şifon olduğu için giyemem,ama hoşuma gitti elbise,bugün kafamı karıştırmak için başka mağazalarda gitmeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar, hepinize mutlu günler, KANDİLİİZ MÜBAREK, dualarınız kabul olsun inşallahh

günaydın canım nasılsın

gül tabi canım
zaman ne çabuk geçiyor dimi
benim de temmuz 28.de 2.senem biticek
vay anasını 2 sene olmuş evleneli

maşallah bizeeeekaydirigubbakcemile5

aminnnn aminnnnn

evsizlere ev,
işsizlere iş,
dertlilere deva,
hastaları şifa,
eş isteyenlere eş,
çocuksuzlara çocuk,
borçlulara para,

vs. vs.

dileyene her dilediğini nasip etsin rabbim :)

aaaaaammmmmmmmmiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım senin ay dönümünde şimdiden kutlu olsun.inş bir ömür mutlu oluruz hepimiz.seni okadar iyi anlıyorum ki, çünkü ben evimize her girdiğimde o karmaşı duyguları yaşıyorum, ilk adım attığımız gün geliyo aklıma, yemek yapıp onun dönüşünü beklediğim anlar, vs. v. neyseki senin koçiş o kadar uzun gitmiyo, keşke benimkide seninki gibi gitseydi diyorum şimdi çünkü, eşimden ayrılalı 6 ay 22 gün oluyo :)) çoktan dönmüş olurdu, neyse gelir elbett, ikimizede sabırlar canım

canımcım iyiyim sağol sen nasılsın, gülüyorum y a napalım ağlamaklada vakit geçmez zaten, eskidik yaaa, evlilikte aylar ilerlsede tecrübe sabit kalsada, eskidik işte, neyse hayırla, ne diyelim :))

alınyazımsın seni belirsizlikler üzüyor,eşinin geliş zamanı belli olsaydı.kesin şu zaman geliyor diyebilseydin belki daha rahat beklerdin,
eşim 3 gün önce gitti inan şu 3 gün hiç geçmedi bana,keşke mali durumun düzelsede daha sık gelip gitsen.mesafe uzak olduğu için bişey diyemiyorum,seneye bugünleri düşün kocişle tatildeyken opuyorumnanaktan

valla bırakacam ha işi gücü, kimseyemi yaranılmaz ya, bu kadar mı zor insanları anlayabişlmek, adam dünden beri taktı ha, hem üzülüyorum diyo hem tersliyo,

haklısın canım belirsizlik üzülüyo işte seneyede burada olacakmı orasıda meçhulde, evrir bi hal çaresi inş rabbim

dirim senin kociş demi şehirdışında görevde canım

sizi anlıyorum çok zordur eminim Allah sabır versin canlarım ama bekleyin az kaldı kavuşmaya sonunuz çok güzel olcak:asigim:

canımcım iyiyim sağol sen nasılsın, gülüyorum y a napalım ağlamaklada vakit geçmez zaten, eskidik yaaa, evlilikte aylar ilerlsede tecrübe sabit kalsada, eskidik işte, neyse hayırla, ne diyelim :))

bende iyiyim canım bir baş dönmesi var 2 gündür ama hayırlara çıksın tansiyonum düşüyor galiba
evet ağlamakla vakit geçmez olumlu düşünelim ki olumlu olsun herşeyimiz
ben artık size göre baya eskidim yane ama mutluyum çok şükür:kedi:

mrb kızlar
ayy yoksa sendemi hamileisnnn ay inş.
canım ya

alın yazım bence sevin negüzel maşallah 8 ay olmuşş.
galiba ayrı olduğun için bira olumsuz düşünüyon ama
sabrın sonu selametttt inş.

nasılsın dirimcim
senin eşin askeremi gitti canım.

saol canım, inş, sakın baş dönmesi bebeğin işareti olmasın

alın yazım bence sevin negüzel maşallah 8 ay olmuşş.
galiba ayrı olduğun için bira olumsuz düşünüyon ama
sabrın sonu selametttt inş.

nasılsın dirimcim
senin eşin askeremi gitti canım.

hoşgeldin canım,sen nasılsın ne var ne yok görüşmeyeli:)) güzel tabide olumsuz düşünmeme sebep şu, sizler eşlerinizle yıllanıyosunuz bizde ayrı ayrı kaydirigubbakcemile3 üzülmüyorum artık, bi ara vurdu geçt, bu saatten sonra sadece kendime kızıyorum kendin ettin kendin buldun diye, çünkü ben istedim evlenmeyi,kimse zorlamadı ya, planlarımıza uymadı hayatın ibresi bizde bekliyorz işte, bununda güzel yanı eve gittiğinde hazır yemeğin önüne geliyo,misafir almak zorunda değilsin falan filan :))

ay bizde süperiz ya,angel başka belirtiler varmı canım,baş dönmesinden başka kaydirigubbakcemile3
teşhisi koyarız şuracıkta :jeyyar:
çakırcığım hoşgeldin canım eşim göreve gitti şehir dışında yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…