canım benimm hoşbuldum bende çok özledim seni kaç hafta oldu görüşmeyeli
aslında mantar olduğunu bilmiyordum tatlım düğünden sonra hiç gitmemiştim jinekolağa bi şikayetimde yoktu ama bilgileneyim dedim iyide oldu:)
diğer bahsettiğimde karaciğer rahatsızlığım o yeni değil 3 senedir ilaç kullanıyorum ve ömür boyuda kullanmam gerekiyormuş 3-4 ayda bir kontrole gidiyorum.
sen nasılsın bu arada düğün nasıl geçti tatil nasıldı ?
Kızlar biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
gözünaydın ozaman canım, banada saçma geldi bebek durumu :))benimki daha başlamadı canım hoş ben değilde annemler ödeyecek zaten o yüzden rahatım:)
baktımda bana pek çetrefilli geldi tatlım CADIARZU
hoşgeldik cici annneKızlar biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Jnazcım teşekkür ederim tatlım.Darısı başınıza..
Angelcim aldım sonuçları hayatım 4,5 haftalıkmış daha bebişim çok küçük.. Doğurmaya karar verdim tabii ki de:) Tabii herhangi bir terslik çıkmazsa...İnşallah hayatım en kısa zamanda sende dersin.
gözünaydın ozaman canım, banada saçma geldi bebek durumu :))
hoşgeldik cici annne
en güzeli canım rabbim tamamına erdirsin darısıda sırayla mısraa, angel, jnaz ve çakıra, sonrada dirimle bana ama seneye en erken :))
Jnazcım teşekkür ederim tatlım.Darısı başınıza..
Angelcim aldım sonuçları hayatım 4,5 haftalıkmış daha bebişim çok küçük.. Doğurmaya karar verdim tabii ki de:) Tabii herhangi bir terslik çıkmazsa...İnşallah hayatım en kısa zamanda sende dersin.
canım çok ama çok sevindim darısı başımıza hayırlısıyla inş.
Allah tamamına erdirsin bebeğinide sağlıkla sıhhaetle doğurmayı nasip etsin inş.
Amin canım inşallah. Herkese nasip etsin Allah'ım.
Canım biz geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk.Korunma denirse buna tabi.kaydirigubbakcemile3
valla kız :)))ay alınyazımsın aynı anda aynı şeyleri yazmışız:)
birde kendinde bi dğeişiklik hissediyormusun
yani adet gecikmesinden önce bişeyler hissetmişmiydin
acaba ilk belirtiler neler
keşke hemen öğrenme şansım olsaydı
Canım valla duygularım ne diyim karmakarışık:) Folik asit verdi dr.um hemen başladım. Onun harici 3 hafta sonra gidicem kontrole kalp atışı için. Yani bende bir değişiklik yok aslında.İçim bulanmıyor.Uyku hissi falan yok. Sabah kalktım temizlik bile yaptım:) Uyuyamıyorum. Sadece kasıklarımda ağrı oluyor ara ara.Sol kasığımda.Ama şuan da kötü birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?