Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ay canım ya neyse fitil verdiler demiştin onunla geçer mantar inş.
karaciğer rahatsızlığı için kullanıcağın hapların bebeğe etkisi olmayacak dimi ömür boyu zararı olmazmı ya canım benim Allah yardımcın olsun
ben iyiyim canım işte düğünğ yaptık verdik kurtuldum cadı görümceden:kedi:
şaka şaka.düğün çok güzeldi herşey harikaydı
ordan da marmarise geçtik kayınvalidemlerle falan bi tatil yaptık hatta annemde geldi o bizden biraz önce döndü bende cuma ankaraya geldim ev işlerini hallettik annişle yaz temizliği yaptık salı da işe başladım işte
her güzel şeyin sonu olduğu gibi benim tatilinde sonu geldi

sen de ne var ne yok canım

Kızlar biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ayyy hoşgeldiniz canım
ay bende artık bizzzzzz geldikkk demek istiyorum:kedi:
naptın canım sonuçları aldınmı neye karar verdin

Jnazcım teşekkür ederim tatlım.Darısı başınıza..

Angelcim aldım sonuçları hayatım 4,5 haftalıkmış daha bebişim çok küçük.. Doğurmaya karar verdim tabii ki de:) Tabii herhangi bir terslik çıkmazsa...İnşallah hayatım en kısa zamanda sende dersin.

dirim üzerinde siyah pantolon siyah badi kırmızı bolerayla kırmızı babet mi vardı

benimki daha başlamadı canım hoş ben değilde annemler ödeyecek zaten o yüzden rahatım:)

baktımda bana pek çetrefilli geldi tatlım CADIARZU
gözünaydın ozaman canım, banada saçma geldi bebek durumu :))
Kızlar biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hoşgeldik cici annne

en güzeli canım rabbim tamamına erdirsin darısıda sırayla mısraa, angel, jnaz ve çakıra, sonrada dirimle bana ama seneye en erken :))

Canım teşekkür ederim. Allah tüm isteyenlere versin bu mucizeyi en yakın zamanda.Süpriz olunca bir başka zevkli oluyor vallaopuyorumnanaktan

amin canım helede süpriz kısmına, inş bizimde olacağı zaman bizede süpriz yapar, ama çok afedersin birşey sorcam nasıl korunuyodunuz

canım çok ama çok sevindim darısı başımıza hayırlısıyla inş.
Allah tamamına erdirsin bebeğinide sağlıkla sıhhaetle doğurmayı nasip etsin inş.

Canım biz geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk.Korunma denirse buna tabi.kaydirigubbakcemile3

ok :))) zaten onlarda süpriz oluyo ya, bizde öyle korunuyoruz, süpriz olması için öyle olmasınıda istiyoum açıkçası

Canım biz geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk.Korunma denirse buna tabi.kaydirigubbakcemile3

birde kendinde bi dğeişiklik hissediyormusun
yani adet gecikmesinden önce bişeyler hissetmişmiydin
acaba ilk belirtiler neler
keşke hemen öğrenme şansım olsaydı

Canım valla duygularım ne diyim karmakarışık:) Folik asit verdi dr.um hemen başladım. Onun harici 3 hafta sonra gidicem kontrole kalp atışı için. Yani bende bir değişiklik yok aslında.ıçim bulanmıyor.Uyku hissi falan yok. Sabah kalktım temizlik bile yaptım:) Uyuyamıyorum. Sadece kasıklarımda ağrı oluyor ara ara.Sol kasığımda.Ama şuan da kötü birşey yok.

anladım canım
folik asite bir ben başlayamadım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…