Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar öğrenimkredisi faize giren varsa eğer, yeni bi çalışma vardı, borcunu 3 ayda öderseler faizin yüzde 75 i silinecek, 12 ayda ödersler ise yarısı, haberinz olsun deim

canım abim geliyor onunla bahçeliye gitcez sölemesi ayıptır,gönderdiğin aylık menüye baktım bu aralar güzel hiçbişey yok :umursamaz:
bahçeliye gitcez,istersen yarın görüşebiliriz ama :jeyyar:

saol canım, inş, sakın baş dönmesi bebeğin işareti olmasın

yok ya başka bi işaret yeni hastalandım bitti pekte ümidim yok bakalım hayırlısı

ne güzle, darısı bana, benimkide ilkkez bu ay faize girceek 250 lira eksik yatırcam mafoldumben
ne zaman bitiyor ki ?
canım 1 ay da fazla faiz yemez üzülme
benim ve eşimin öğrenim ve katkısı düğünden önce bitti.düğünden önce tam bir kabustu yani

ne zaman bitiyor ki ?
canım 1 ay da fazla faiz yemez üzülme
benim ve eşimin öğrenim ve katkısı düğünden önce bitti.düğünden önce tam bir kabustu yani

evet canım fazla girmez heralde ama ilkkez eksik ya onun için stres yaptım galiba :)) en iyisini yapmışsınız babamda bana dei kredin bitsin öyle evlenin diyede dinleyen kimmmafoldumben benimde bitti sayılır bu ay 835 lira, eylüldede 565 lira var, ondan başkada yok, şükür, ben bitiriyorum darısı bitiremeyenlere olsun inş

yok ya başka bi işaret yeni hastalandım bitti pekte ümidim yok bakalım hayırlısı

bazıları ilk ay adet görüyomuş ama, benim kuzenimin eşi öyle olmuştu, bizim düğünde hastaydı ama hamileleik günü o gün kabul edilmiş :))

canım düğün için kredinin bitmesini beklemedik biz :kedi:
şans işte,Allahtan bitmiş
jazmini bende merak ettim dün öğleden sonra alacaktı sonuçları

merhaba arkadaşlarrr
uzun bir aradan sonra geldim evime
geçen perşembeden beri yokum malum :) nasılsınız keyifler yerindedir inşallah
ben çok şükür iyiyim ve güzel haberlerle geldim ama meraklandırmadan söyleyeyim bebiş yok:)
geçen cuma jinekolağa gittim muayene çok kötü geçti ama sonuçlar iyi yumurtalıklarda bir problem görülmüyor ama mantar varmış antibiyotik ve fitil verdi bugün başladım kullanmaya .
en önemliside rutin kontroller için kendi doktoruma gittim tahliller tekrarlandı ve ilaçlarımı düzenli kullanınca da enzimler normal e döndü . tabi kesinlikle ilaçlarımı bırakmamam gerekiyormuş bu arada en önemliside kullandığım ilaçlar olası bir gebelikte bebeğe kesinlikle etki etmiyormuş içim o kadar rahatladıki anlatamam .
onun dışındada amcamın kızının düğünü oldu.düğün gayet güzel geçti ama ertesi sabah 5 te yolcu etme kısmı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim kars'a gelin gitti artık ne zaman görürüm bilmiyorum

bazıları ilk ay adet görüyomuş ama, benim kuzenimin eşi öyle olmuştu, bizim düğünde hastaydı ama hamileleik günü o gün kabul edilmiş :))

anladım canım bazen öle olabiliyor bakalım hakkımızda hayırlısı:))

angel uyudun mu kızımlmaz:
konuşşşş kaydirigubbakcemile2

burdayım şeker
nette dolanıyordum

hoşgeldin gülyüzlü arkadaşım
uzun zamandır görüşemiyoruz
hayırdır hastamısın bişiden haberim yok

canım benimm hoşbuldum bende çok özledim seni kaç hafta oldu görüşmeyeli
aslında mantar olduğunu bilmiyordum tatlım düğünden sonra hiç gitmemiştim jinekolağa bi şikayetimde yoktu ama bilgileneyim dedim iyide oldu:)
diğer bahsettiğimde karaciğer rahatsızlığım o yeni değil 3 senedir ilaç kullanıyorum ve ömür boyuda kullanmam gerekiyormuş 3-4 ayda bir kontrole gidiyorum.
sen nasılsın bu arada düğün nasıl geçti tatil nasıldı ?

kızlar öğrenimkredisi faize giren varsa eğer, yeni bi çalışma vardı, borcunu 3 ayda öderseler faizin yüzde 75 i silinecek, 12 ayda ödersler ise yarısı, haberinz olsun deim

benimki daha başlamadı canım hoş ben değilde annemler ödeyecek zaten o yüzden rahatım:)

baktımda bana pek çetrefilli geldi tatlım CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…