Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

alınyazımsın resimlerine baktım şimdi maşallah size:))
canım çok sağol, hepimize maşallah :))

aman canım inş kötü bişeyde olmasın zaten,inş çok iyi bi hamilelik çekersin, koçişin nasıl, duyguları davranışları falanşutarafagitti benim hamileliğim minim çok bulantılı geçer, hastalanınca bile ölüyorum bulantıdan, annemde bende çok çekmiş bulantı mafoldumben

Canım demekki çok çnemi yok.Ben de almıyordum.Şimdi başladım.

bilmiyorumki canım beklemedeyim şimdi
izne ayrılmadan önce doktora gittim süper bi adam ya bana en ince ayrıntısına kadar anlatıyor herşeyi hatta ultrasondan yumurtalarımı bile gösterdi bana:kedi:
en son herşey yolunda mükemmel dedi hiç sorun yok hamile kalman an meselesi dedi ama stres yok telaş panik yok dedi zaman ver kendine dedi
bi dahaki gelişine hamile olarak geleceksin buraya dedi
bakalım neler olcakkaydirigubbakcemile2

inş kızz bu gece çok dua edelim hepimiz

Angelcim inş. canım.Sende en kısa zamanda hamiş kalırsın:Saruboceq:

Alınyazımsın canım valla kociş ve ben panikteyiz.Beklenmeyen bir bebiş olduğundan dolayı.Ama genel anlamda mutluyuz.Ailelerde aynı şekilde;ama sadece babam biraz tepkisiz

ay ya ne güzel duygulardır panşkte olsanız, küçük çaplı bi aşk yaşamanozada neden olmuştur gibime geliyo ama, yani ilk tepki olarak naptınız kimi ağlıyo kimi gülüyo, kimi kavgayla söylüyo hamileliğini ?? baban içinde şöyle düşündüm, küçük kızı anne oluyo ya ondan olsa gerek, o senden daha çok duygulanmıştır emin ol :))

Cnım biz ne ağladık ne güldük.Şaka gibi geldi.Sadece dün kan testi sonucunu görünce ağladım. Sanırım babam o şekilde düşünüyordur.Ben bile alışamadım bu fikre bir türlü:)

canım yaa kıyamam sana, seni görğnce ben bile heveslendim inanki, darısı bizlere diyelim bari hayrlı vakitlerde,

slm kızlar.hepinize hayırlı kandiller.az bişi okudum da geçmişi hamişler var hamiş olması an melesesi olanlar var.alınyazımsın darısı bizim başımıza.fgerçi bana daha çok var da.nese hayırlısı

AAAAAAAAAAAAAAAA bugün gelemedim atölyede ahşap boyama yapıyorum ne güzel bir haber gelmiş:))))

Jazmincim tebrik ederim cnm.

Css acım siz nasılsınız?

Angelımın keyfi nasılmış?

Alınyazımsın bugün daha iyisindir umarım tatlım

Birsamcım sen nasılsın?

Tubiş nbr?

Birsamcım,cssacım,mısraacım çok teeşkkür ederim sizlere....Allah isteyenlere en kısa zamanda versin hayırlısıyyla bebişlerini...

hoşgeldin mısracım iiz cnm saol bu güsel haberden gelecek ay senden de duyarız inş cnm
hoşbulduk birsamcım nasılsın

mısracım bu gidişle sizin bebişi leyleklerin getirmesi farz oldu anacımm napalım sizde tık yok:)

hoşgeldin mısracım iiz cnm saol bu güsel haberden gelecek ay senden de duyarız inş cnm
hoşbulduk birsamcım nasılsın

eh işte iyiyim sanırım.şükür bugünümüze.ay koca kadınlar gibi konuşrumkaydirigubbakcemile3 ay mısra çalışmalar dedin de aklıma bazı sorunlar geldi.kendimle alakalı yani.ay burda konuşulmaz ki o da.nese

mısracım bu gidişle sizin bebişi leyleklerin getirmesi farz oldu anacımm napalım sizde tık yok:)

:roflol::roflol::roflol:

İşin aslı şudur ki bebiş ikinci sırada ,çünkü ben diyetteyim ,en az 55 kg olmalıyım 52-53 olursam daha süperzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…