anladım canım
folik asite bir ben başlayamadım yaa
canım çok sağol, hepimize maşallah :))alınyazımsın resimlerine baktım şimdi maşallah size:))
Canım valla duygularım ne diyim karmakarışık:) Folik asit verdi dr.um hemen başladım. Onun harici 3 hafta sonra gidicem kontrole kalp atışı için. Yani bende bir değişiklik yok aslında.İçim bulanmıyor.Uyku hissi falan yok. Sabah kalktım temizlik bile yaptım:) Uyuyamıyorum. Sadece kasıklarımda ağrı oluyor ara ara.Sol kasığımda.Ama şuan da kötü birşey yok.
Canım demekki çok çnemi yok.Ben de almıyordum.Şimdi başladım.
bilmiyorumki canım beklemedeyim şimdi
izne ayrılmadan önce doktora gittim süper bi adam ya bana en ince ayrıntısına kadar anlatıyor herşeyi hatta ultrasondan yumurtalarımı bile gösterdi bana:kedi:
en son herşey yolunda mükemmel dedi hiç sorun yok hamile kalman an meselesi dedi ama stres yok telaş panik yok dedi zaman ver kendine dedi
bi dahaki gelişine hamile olarak geleceksin buraya dedi
bakalım neler olcakkaydirigubbakcemile2
ay ya ne güzel duygulardır panşkte olsanız, küçük çaplı bi aşk yaşamanozada neden olmuştur gibime geliyo ama, yani ilk tepki olarak naptınız kimi ağlıyo kimi gülüyo, kimi kavgayla söylüyo hamileliğini ?? baban içinde şöyle düşündüm, küçük kızı anne oluyo ya ondan olsa gerek, o senden daha çok duygulanmıştır emin ol :))
biz geldiikk jazminn gözün aydın cnm hayırlı olsun
nasılsınız kızlar
hoşgeldin mısracım iiz cnm saol bu güsel haberden gelecek ay senden de duyarız inş cnm
hoşbulduk birsamcım nasılsın
mısracım bu gidişle sizin bebişi leyleklerin getirmesi farz oldu anacımm napalım sizde tık yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?