Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

jnaz neber, nasılsın canım, bi ara eklersen bakarız fikir ediniriz ii olur valla

hoşbuldık canım.

işte evd esıkınca ilk işim komşulara koşuyom hemen.
iyi insanlar konuşuyoz havadan sudan
aslında burdaki muhabbet gibi oluyor sanki.

ne güzel işte burdaki muhabbeti bulmuşsun şanslıcın cnm
keşke yakınlarda olsak birbirimize valla bırakmam peşinizi
biriniz ankarada olsanız akşama tepenizde olurdumzemuszemus

sevgili yiğenlerim:)

canım benimyaa kıyamam sana benimde komşularım var ama derdimi anlatabilecek gibi değil[/QUOTE]

oh 4 tane yeğen demek süpper
bende çok istiyorum yeğenim olsun kendi canımdan kanımdan
ayy düşünüyorum da abimin çocuğunu içime sokarım vallaopuyorumnanaktan
ama abim bekar daha evlenmeyide hiçç düşünmüyor mafoldumben
annem askerden geldi diye beyaz eşyalarını falan aldı şimdi kız bakıyor abim deliriyor tabikaydirigubbakcemile3

yani dert anlatmasanda kafa dağıtırsın komşularla canım
yine iyi benden halin:)

alınyazımm deme öyle şekerimyaaa :mymeka: bak mübarek kandil günündeyiz eşref saatine gelirde kabul olur falan neme lazım :)

valla jnaz ya derken de dedim kendi kendime dua kabul zamanına geldiysen yandın diye, çünkü ben eskiden eşime derdim aman ayrı kalsak ne güzel olur aşkımız taze kalır diye, pek bi dua etmişiki kavuşmadık bile,

tövbe ALLAHım tövbe, ben şaka yaptım sadece espiriydi sen beni ciddeye alma ama birazda kavuşmamızın tadına varlım sonrada bebişi alalım kucağımıza, lütfen ALLAHım olmazmı böylee :

ayy sen var ya formundasın.hem ne münasebet her şey onun elindeymiş.hiç te değilkaydirigubbakcemile3alınyazımsının doğacak olan bebişi bak ananla baban yeni kavuşmuş olcak rahat bırak azcık onları bak süt müt vermeyecek anan.hasretten gözü hiç bişi görmüyo artık ona görekaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
pek bi iyi olsam gerekki saçma sapan dualar ve espiriler yapıyorum, buarada 8. ayımızı bitiriyoruz bugün ama hala vuslat yapamadık :))) rekoru 6,5 ay ayrı kalmakla attık :))

haklısın angelcım sağolsunlar görümcemlerde tam kafa dengim sıkıntı yaşamıyorum
inşallah seninde olur tatlımyaa bizim 4 tane kızımız var biri büyük abimin 2 si küçük biride ablamın
kalabalık bir aileyiz

aynı şeyi ben diyodum tatlım ama dünden beri evde bir curcuna var sorma :)

çok şükür iyiyim tatlım eklerim tabiki sen nasılsın ?

ohh negüzel

oh 4 tane yeğen demek süpper
bende çok istiyorum yeğenim olsun kendi canımdan kanımdan
ayy düşünüyorum da abimin çocuğunu içime sokarım vallaopuyorumnanaktan
ama abim bekar daha evlenmeyide hiçç düşünmüyor mafoldumben
annem askerden geldi diye beyaz eşyalarını falan aldı şimdi kız bakıyor abim deliriyor tabikaydirigubbakcemile3

yani dert anlatmasanda kafa dağıtırsın komşularla canım
yine iyi benden halin:)[/QUOTE]

sizin yerinizi doldurmaları mümkün değil ya
sizin yeriniz başka

ben çıkıyorum gelebilirsem girerim.
eşim gelecek
yarın görüşürüzzzz.

valla ya bak birsam teyzeni dinlemezsem kızarım sana, ona göre :)))

aman dua kabulüne gelmesin, sonra allahım nlur sonra kavuştuktan ortalam 6 ay sonra en azından :)))

darısı sana şekerim bence senden ilk erkek trun dünyaya gelecek, oğlun olacak sanki

bende iyiyim jnazcım dün bunalımdaydım bugün iyiyim şükür atlattım :)))

aman tatlımm bak keyfine bugünlerde geçecek hayırlısıyla
ayy bu arada senin duanı okumuşken babam geldi aklıma
umredeyken açmış elini dua edicem diye başlamış rabbim hayırlısıyla bana bir erkek torun ver diye sonra da aman allahım ben ne diyorum özür dilerim benim iki oğlum 3 kızım var hepsine ver :)

güle güle çakır, ohhh valla koçişler geliyo teker teker, gelinler hazırlıkta , artık seneyede darısı bana :)))

ALLAHım durduramıyorum kendimi yaa ne kadar saçmaladım yine, eee boşuna dememişler dertli söyler diyeee :)

amin canım inş, ayy adamcağızın gönlünde erkek kalmış ya, ama bencede sonundaki dua en güzeli inş hepinize hem kız hem erkek evlat nasip edr ama bence sana bi paşa gelecek 2 aya kadar :)))

ayy süpersiniz
biz iki kardeşiz 1 abim var 1 de ben
eşim de 2 kardeş 1 tane görümcem var yeni evlendi oda
anlayacağın pek fazla çoğalamıyacağız:))

sizin yerinizi doldurmaları mümkün değil ya
sizin yeriniz başka

ben çıkıyorum gelebilirsem girerim.
eşim gelecek
yarın görüşürüzzzz.
[/QUOTE]

görüşürüz çakırım
öpüyorum çokkka.s.

mrb kızlar tam aranıza katıldım derken bnm pc de sorun cıktı hallettik çok şükür nasılsınız görüşmeyeli 2000 inci sayfayı da geçmişsiniz

amin canım inş, ayy adamcağızın gönlünde erkek kalmış ya, ama bencede sonundaki dua en güzeli inş hepinize hem kız hem erkek evlat nasip edr ama bence sana bi paşa gelecek 2 aya kadar :)))

sorma tatlım kızlarıda çok seviyor ama erkek işte soyadı takıntısı var maleseff
ağzından bal damlıyor canımyaa bekletmesin annesini kuzum :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…