Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

selam birsamcım sağol canım sanada hayırlı kandiller
nasılsın

biz geldiikk jazminn gözün aydın cnm hayırlı olsun
nasılsınız kızlar

hoşgeldin cnm nbr

benim keyfim yerinde çok şükür canım
ama gözüm yollarda kaldı yani sardı seni bu ahşap boyama işi falan
kursun biri bitmeden birinemi başladılar
ebru işi bittimi cnm

:roflol::roflol::roflol:

İşin aslı şudur ki bebiş ikinci sırada ,çünkü ben diyetteyim ,en az 55 kg olmalıyım 52-53 olursam daha süperzemuszemus

oo mısra sen 55 diyosan ben yandım be.ömür billah bebiş sahibi olamamkaydirigubbakcemile3çünki benim 55 olmam hayal ötesi bişikaydirigubbakcemile3

Angelcım iki öğretmen var farklı günlerde geliyorlar.
Aslında bugünkü öğretmenin branşı resim ve seramik boyama ama çok yaratıcı bir kız,tam benlik,aynı şeyleri düşünüyoruz.Bu yüzden bugün onunla takıldım.Evime anahtarlık boyadım.Üzerinde kelebekler ve kuş var,şimdi onların kabartılı durması için boya sürdüm boyamasını bekliyorum,nirazdan aşağıya inip bakacağım,kurumuşsa vernikleyeceğim tamamdır :)

valla birsam ya inş darısı bize ama bana da daha çok var, sende ilaçlar bitincemi planlıyosun, nasılsın buarada ?
biz geldiikk jazminn gözün aydın cnm hayırlı olsun
nasılsınız kızlar
hoşgeldiniz canım nasılsınız?

canım sağol bugün çok şükür daha iyiyim haftasonu koçişte geliyo :)) sen nasılsın, o haberi inş öbür ayda senden, çakırda, jnazdan da bekliyoruz, kandilin mübArek olsun buarada

oo mısra sen 55 diyosan ben yandım be.ömür billah bebiş sahibi olamamkaydirigubbakcemile3çünki benim 55 olmam hayal ötesi bişikaydirigubbakcemile3

Tatlım herkesin bir ideal kilosu vardır,şimdi 61 kg yum desem ne varki dersin ancak boy fukarası olduğum için,ayrıcana yuvarlak bir suratım olduğu için fazla kilolar aynen ben burdayım diyor.Bu yüzdendir ki 55 kg ideal sayılır benim için.

oo ben ilaçı bırakacam kilo verecem.mısraya kalırsak 55 e düşmem lazım.yandım vallakaydirigubbakcemile3

Biliyor musunuz ben size çok kızıyorum neden tanışmıyorsunuz kuzum?
Aynı kurumdasınız,ha bre bu dirimmi alınyazım mı diye bakınıp duruyorsunuz klava:

evet evet ben de kızıyorumkaydirigubbakcemile3ay ben duramazdım valla sabırsızımdır azcık takaydirigubbakcemile3

mısraa valla haklısın yaa biz çok vasat çıktık, bugün galiba dirimin işi vardı, inş yarına tanışırızda bi rahatlarız, size beraber fotolarımızı koyarız bakarsınız, ama bugün gördüğm kesin dirimdi diye tahmin ediyorumm :)) o ara ağlamak üzeredeydim nerdeyse yoksa kesin durdurup sorrdım :))

valla kızlar haklısınız, diririmim nerdesin kızz bak bize kızıyolar, bu hafta benim moralim iyi değil diye bişey demedim kızında moralini bozmayım diye, inş yarın ikimizede uyarda artık kavuşuruz :))

sen nie ağlıyodun kuzum noldu

canım dün şefle atıştık biraz, okadar seviyorum ki onu kızamıyorum bile, yaptığı şey çok zoruma gitti bi ablayla konuşuyodum dayanamadım ağlamakla ağlamamak arasındaydım, şefte pişman oldu dedi ama yine kırıcı oluyo bişey söylerken

zaten bu aralar fazlasıyla duygusalsın cnm.dün okudum yazdıklarını o kadar üzüldüm ki.nese hiç açmayalım konuyu tekrar

başım çatladı ya,yakında katil olucam :umursamaz:
hayırdır canım noldu işyerindekiler galiba kızdırdı seni (
zaten bu aralar fazlasıyla duygusalsın cnm.dün okudum yazdıklarını o kadar üzüldüm ki.nese hiç açmayalım konuyu tekrar

evet canım buara çok duygusalım galiba, hasta olmasam yada şüphem olsa hamilelik galiba diyeceğim ama :sinifsinif: saol canım benle beraber hepiniz derdime ortak oluyosunuz, şimdi dahada iyiyim napalım kaderimiz diyelim ama kendi adıma karar aldım eşim yoksa mümkün olduğunca eşli davetlere katılmayacağım ozaman üzülüyorum, çok yakınım olmadığı sürece yeni evli çiftlerin ev görmesine falanda gitmezsem birazdaha normal yaşarım hayatımı galiba, ALLAH büyüktür elbet kavuşuruz birgün :Saruboceq:

nişanlıyken ve çıkarken eşimle o ist te ben ank da yız ya.dışarı her çıktığım da bir sürü el ele çift görürdüm arkalarından öle baka kalırdım.ve derdim ki ya bunların hepsi benim dışarı çıktığımı bi yerden haber mi alıyo nekaydirigubbakcemile3çok zoruma giderdi.ondan seni çok ii anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…