slm kızlar.hepinize hayırlı kandiller.az bişi okudum da geçmişi hamişler var hamiş olması an melesesi olanlar var.alınyazımsın darısı bizim başımıza.fgerçi bana daha çok var da.nese hayırlısı
biz geldiikk jazminn gözün aydın cnm hayırlı olsun
nasılsınız kızlar
AAAAAAAAAAAAAAAA bugün gelemedim atölyede ahşap boyama yapıyorum ne güzel bir haber gelmiş:))))
Jazmincim tebrik ederim cnm.
Css acım siz nasılsınız?
Angelımın keyfi nasılmış?
Alınyazımsın bugün daha iyisindir umarım tatlım
Birsamcım sen nasılsın?
Tubiş nbr?
:roflol::roflol::roflol:
İşin aslı şudur ki bebiş ikinci sırada ,çünkü ben diyetteyim ,en az 55 kg olmalıyım 52-53 olursam daha süperzemuszemus
valla birsam ya inş darısı bize ama bana da daha çok var, sende ilaçlar bitincemi planlıyosun, nasılsın buarada ?slm kızlar.hepinize hayırlı kandiller.az bişi okudum da geçmişi hamişler var hamiş olması an melesesi olanlar var.alınyazımsın darısı bizim başımıza.fgerçi bana daha çok var da.nese hayırlısı
hoşgeldiniz canım nasılsınız?biz geldiikk jazminn gözün aydın cnm hayırlı olsun
nasılsınız kızlar
AAAAAAAAAAAAAAAA bugün gelemedim atölyede ahşap boyama yapıyorum ne güzel bir haber gelmiş:))))
Jazmincim tebrik ederim cnm.
Css acım siz nasılsınız?
Angelımın keyfi nasılmış?
Alınyazımsın bugün daha iyisindir umarım tatlım
Birsamcım sen nasılsın?
Tubiş nbr?
oo mısra sen 55 diyosan ben yandım be.ömür billah bebiş sahibi olamamkaydirigubbakcemile3çünki benim 55 olmam hayal ötesi bişikaydirigubbakcemile3
dirim bugün ne giydin canım ben galiba seni gördüm bahçede
Biliyor musunuz ben size çok kızıyorum neden tanışmıyorsunuz kuzum?
Aynı kurumdasınız,ha bre bu dirimmi alınyazım mı diye bakınıp duruyorsunuzklava:
mısraa valla haklısın yaa biz çok vasat çıktık, bugün galiba dirimin işi vardı, inş yarına tanışırızda bi rahatlarız, size beraber fotolarımızı koyarız bakarsınız, ama bugün gördüğm kesin dirimdi diye tahmin ediyorumm :)) o ara ağlamak üzeredeydim nerdeyse yoksa kesin durdurup sorrdım :))
canım dün şefle atıştık biraz, okadar seviyorum ki onu kızamıyorum bile, yaptığı şey çok zoruma gitti bi ablayla konuşuyodum dayanamadım ağlamakla ağlamamak arasındaydım, şefte pişman oldu dedi ama yine kırıcı oluyo bişey söylerken
hayırdır canım noldu işyerindekiler galiba kızdırdı senibaşım çatladı ya,yakında katil olucam :umursamaz:
zaten bu aralar fazlasıyla duygusalsın cnm.dün okudum yazdıklarını o kadar üzüldüm ki.nese hiç açmayalım konuyu tekrar
hayırdır canım noldu işyerindekiler galiba kızdırdı seni(
evet canım buara çok duygusalım galiba, hasta olmasam yada şüphem olsa hamilelik galiba diyeceğim ama :sinifsinif: saol canım benle beraber hepiniz derdime ortak oluyosunuz, şimdi dahada iyiyim napalım kaderimiz diyelim ama kendi adıma karar aldım eşim yoksa mümkün olduğunca eşli davetlere katılmayacağım ozaman üzülüyorum, çok yakınım olmadığı sürece yeni evli çiftlerin ev görmesine falanda gitmezsem birazdaha normal yaşarım hayatımı galiba, ALLAH büyüktür elbet kavuşuruz birgün :Saruboceq:
sıcakkkk
çok sıcakkkkk
dahada sıcak olacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?