Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ilahi baban:))
güldürdü beni
doğru hepsine ver birer tane demesi lazım eksik dua:))

aman olsun, 2 kardeşten 2 şer tane olsa 4 torun eder, 4 te diğeri etti 8,az mı kız 8 tanee :)) bizde çoğalcaz inş epeycene, bizde eşimlerde 3 kardeş, kardeşlerim ikiz benimkilerde ikiz olacak ALLAHın izniyleee

sorma tatlım kızlarıda çok seviyor ama erkek işte soyadı takıntısı var maleseff
ağzından bal damlıyor canımyaa bekletmesin annesini kuzum :Saruboceq:

jnazın oğlu bak bekletme anneni bu gecenin dualrıyla gel emi :)) yerim ben seni o minik ellerini şimdiden :)) gelcek o annesi biz anlaştık onunla :))

angel in işler yoğun galiba sesi çıkmıyo hiç

burdayım canım sen gaza geldin hızlı hızlı yazıyon
ben arada kaynıyorumkaydirigubbakcemile3

mrb kızlar tam aranıza katıldım derken bnm pc de sorun cıktı hallettik çok şükür nasılsınız görüşmeyeli 2000 inci sayfayı da geçmişsiniz

mrd teocum hoşgeldin canım özlettin valla
nasılsın bakalım nasıl gidiyor hazırlıklar taşındınmı afyona

hoşgeldin teo, nbr,

ben kaçıyorum kızlar hepinize ii akşmlar, hayırlı kandiller tekrardan, dualrın kabulüyle kalın :))

aman olsun, 2 kardeşten 2 şer tane olsa 4 torun eder, 4 te diğeri etti 8,az mı kız 8 tanee :)) bizde çoğalcaz inş epeycene, bizde eşimlerde 3 kardeş, kardeşlerim ikiz benimkilerde ikiz olacak ALLAHın izniyleee
ayyy inşallahhh :Saruboceq:
jnazın oğlu bak bekletme anneni bu gecenin dualrıyla gel emi :)) yerim ben seni o minik ellerini şimdiden :)) gelcek o annesi biz anlaştık onunla :))

aferin benim oğluma sözde dinlermişş Şeniz
bak alınyazım kız olursa sorarım hesabını ona göre -tatlicadiarzu-

jnaz cım afyona atandım şu an ailemin yanındayım nişanlım kpss sınavına ist da girecek bir haftaya kadar afyona gelip ev mobilya bakmayı düşünüyoruz hayırlısıyla

vlla ya bi çoştum bugün tutamıyorum kendimi :)) öpüyorum hepinizi kızlar, sipariş duası olan varmı edelim bu gece, gerçi hastayım kuru kuruya dua olacak ama olsun, ALLAHımız büyük her daim duamızı kabul eder inş

hoşgeldin teo, nbr,

ben kaçıyorum kızlar hepinize ii akşmlar, hayırlı kandiller tekrardan, dualrın kabulüyle kalın :))
güle güle canımm dualarında unutma bizi

iyi akşamlar canım
dikkat et kendine
seninde duaların kabul olsun ama ağzından çıkana dikkat et emi:)):tomato:
ay haklısın valla espiri yapayım derken yine sıkıntısını çekmeyimde :))
ayyy inşallahhh :Saruboceq:
inşşşalllahhhh

aferin benim oğluma sözde dinlermişş Şeniz
bak alınyazım kız olursa sorarım hesabını ona göre -tatlicadiarzu-

yo yok konuştum ben onla erkek olacakmış annesi

jnaz cım afyona atandım şu an ailemin yanındayım nişanlım kpss sınavına ist da girecek bir haftaya kadar afyona gelip ev mobilya bakmayı düşünüyoruz hayırlısıyla

aaa çok sevindim canımyaa inşallah nişanlında aynı yere atanır
hayırlısı herşeyin

saolasın cnm iyiyim sen nasılsın

iyiym çok şükür.azcık baş ağrım var o kadar.kızlar ben çıkıyorum azcık uzanayım bari.görüşmek üzere.ALLAH 'dilimize döktüğümüz veya dökemediğimiz hakkımız da hayırlı olan bütün dualarımızı bu mübarek gecede kabul etsin inşallah....

geçmiş olsun cnm görüşmek üzerea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…