Biliyor musunuz ben size çok kızıyorum neden tanışmıyorsunuz kuzum?
Aynı kurumdasınız,ha bre bu dirimmi alınyazım mı diye bakınıp duruyorsunuzklava:
çakırcımmm hoşgeldin cnm benim.nerelerdesin sen bakalım
oo maşallahh herkesler de burdaymış:)
merhaba kızlarr aniden çıkmam gerekti eşim geldi yemeğe sonrada alışverişe çıktık anca vakit bulabildim. bide 4 tane cadı olunca başımda ne yaptığımı şaşırıyorum şimdi kitap okuyolarda sessizleşti biraz ev :)
hoşgeldin şeker naber, nerde yaşıyosunki sen, ankarada nerdeyse kar yağacaksıcakkkk
çok sıcakkkkk
dahada sıcak olacakkk
nişanlıyken ve çıkarken eşimle o ist te ben ank da yız ya.dışarı her çıktığım da bir sürü el ele çift görürdüm arkalarından öle baka kalırdım.ve derdim ki ya bunların hepsi benim dışarı çıktığımı bi yerden haber mi alıyo nekaydirigubbakcemile3çok zoruma giderdi.ondan seni çok ii anlıyorum
hoşgeldin şeker naber, nerde yaşıyosunki sen, ankarada nerdeyse kar yağacak
valla kız çok iyi anlarsın ozaman, eskiden çiftleri görünce bekardım ozaman eşimde yoktu hayatımda, ortalarında durur ellerini çözdürür ortalarından geçerdim, çok ah ettiler galiba bana, şimdi kıyamıyorum ayırmaya ya o eller kavuşmazsa diye( bide ben dünde deim ya sadece 26 ay beraber oldum eşimle tanıdığıdan bugüne dek 27 ayda ayrı.26 ayın 5 ayında resmiyet vardı rahatça elini tutup geziyodum, 21 inde ise hep korka korka.bundan sonrada sanırım ancek çocuğumuz olur onun elin, tutarız yine kavuşamayacak o eller sanırım ( :))) ama gelsinde yeterki çocuğumuz ayırsın ellerimizi :))
süperim bugün yaa espiri bile yaptığıma göre dünkü urumda değilim :)) sevindim kendime :)))
Angelcım iki öğretmen var farklı günlerde geliyorlar.
Aslında bugünkü öğretmenin branşı resim ve seramik boyama ama çok yaratıcı bir kız,tam benlik,aynı şeyleri düşünüyoruz.Bu yüzden bugün onunla takıldım.Evime anahtarlık boyadım.Üzerinde kelebekler ve kuş var,şimdi onların kabartılı durması için boya sürdüm boyamasını bekliyorum,nirazdan aşağıya inip bakacağım,kurumuşsa vernikleyeceğim tamamdır :)
Burada yağmur sıcağı var bugün,havada iyice kapadı
merhaba kızlarr aniden çıkmam gerekti eşim geldi yemeğe sonrada alışverişe çıktık anca vakit bulabildim. bide 4 tane cadı olunca başımda ne yaptığımı şaşırıyorum şimdi kitap okuyolarda sessizleşti biraz ev :)
çakırım sende hoşgeldin cnm
şu komşularla muhabbetine hayranım valla
kimsem yok benim binada şööle sıkıldımmı kapısını çalacağım derdimi anlatacağım yürüyüş yapacağım kimsem yok(
evet canım dün döndük abim getirdi yengemler yiğenler derken 10 kişiydik:)jnaz sen döndün mü ailenin yanından.
merhaba çakırcım o cadılar yiğenlerim en büyüğü 11 yaşında en küçükleride 6 :)mrb canım nasılsın
o cadılar kim oluyorr
çakırım sende hoşgeldin cnm
şu komşularla muhabbetine hayranım valla
kimsem yok benim binada şööle sıkıldımmı kapısını çalacağım derdimi anlatacağım yürüyüş yapacağım kimsem yok(
aman aman tek espiri yapcak kadar ii ol sen.cnm sizde bir araya gelince ne aceleniz var hemen bebiş yapman alla allla. sanki kolay kavuşmuş olcaksınız da hemen bebiş yapcaksınız.birbirineze doyun bi öncekaydirigubbakcemile3
jANAZCIM HOŞGELDİN CNM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?