Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Biliyor musunuz ben size çok kızıyorum neden tanışmıyorsunuz kuzum?
Aynı kurumdasınız,ha bre bu dirimmi alınyazım mı diye bakınıp duruyorsunuz klava:

aaa geçmişi okurken gördüm siz aynı kurumdamısınız
mısraya katılıyorum hemen tanışın bence.
ahh ahh birinizde bana yakın olsaydınız
.

merhaba kızlarr aniden çıkmam gerekti eşim geldi yemeğe sonrada alışverişe çıktık anca vakit bulabildim. bide 4 tane cadı olunca başımda ne yaptığımı şaşırıyorum şimdi kitap okuyolarda sessizleşti biraz ev :)

mrb canım nasılsın
o cadılar kim oluyorr

sıcakkkk
çok sıcakkkkk
dahada sıcak olacakkk
hoşgeldin şeker naber, nerde yaşıyosunki sen, ankarada nerdeyse kar yağacak

valla kız çok iyi anlarsın ozaman, eskiden çiftleri görünce bekardım ozaman eşimde yoktu hayatımda, ortalarında durur ellerini çözdürür ortalarından geçerdim, çok ah ettiler galiba bana, şimdi kıyamıyorum ayırmaya ya o eller kavuşmazsa diye ( bide ben dünde deim ya sadece 26 ay beraber oldum eşimle tanıdığıdan bugüne dek 27 ayda ayrı.26 ayın 5 ayında resmiyet vardı rahatça elini tutup geziyodum, 21 inde ise hep korka korka.bundan sonrada sanırım ancek çocuğumuz olur onun elin, tutarız yine kavuşamayacak o eller sanırım ( :))) ama gelsinde yeterki çocuğumuz ayırsın ellerimizi :))

süperim bugün yaa espiri bile yaptığıma göre dünkü urumda değilim :)) sevindim kendime :)))

aman aman tek espiri yapcak kadar ii ol sen.cnm sizde bir araya gelince ne aceleniz var hemen bebiş yapman alla allla. sanki kolay kavuşmuş olcaksınız da hemen bebiş yapcaksınız.birbirineze doyun bi öncekaydirigubbakcemile3

ay ne kadar zevkli ya bende isterim aslında böle şeylerle uğraşmayı
artık bi anahtarlık daha yapıp gönderirsin kardeşine:))

Burada yağmur sıcağı var bugün,havada iyice kapadı

burdada o kadar kapalı hava bi yağmur yağıyor bi kapanıyor bi açılıyor ama fena sıcak ve bunaltıcı yani(
ağlayasım geldi valla

4 cadı kim şekercim:kedi:

çakırım sende hoşgeldin cnm
şu komşularla muhabbetine hayranım valla
kimsem yok benim binada şööle sıkıldımmı kapısını çalacağım derdimi anlatacağım yürüyüş yapacağım kimsem yok(

hoşbuldık canım.

işte evd esıkınca ilk işim komşulara koşuyom hemen.
iyi insanlar konuşuyoz havadan sudan
aslında burdaki muhabbet gibi oluyor sanki.

jnaz sen döndün mü ailenin yanından.
evet canım dün döndük abim getirdi yengemler yiğenler derken 10 kişiydik:)
mrb canım nasılsın
o cadılar kim oluyorr
merhaba çakırcım o cadılar yiğenlerim en büyüğü 11 yaşında en küçükleride 6 :)

4 cadı kim şekercim:kedi:[/QUOTE]
sevgili yiğenlerim:)

canım benimyaa kıyamam sana benimde komşularım var ama derdimi anlatabilecek gibi değil

aman aman tek espiri yapcak kadar ii ol sen.cnm sizde bir araya gelince ne aceleniz var hemen bebiş yapman alla allla. sanki kolay kavuşmuş olcaksınız da hemen bebiş yapcaksınız.birbirineze doyun bi öncekaydirigubbakcemile3

:))) bende öyle diyorum zaten zor kavuşmuşum sana bide çocuk beri dursun enaz 6 ay istemem diyorumda dinlemezki beni herşey onun elinde nasılsa :kedi: ama belki oda kıyamaz bize, bi aklı geliyo bi birbirimize doyalım öyle yaparız bide bi aklı geliyo benden küçük kuzenlerimin hep çocukları oldu sülalenin en büyük erkek torunuyum bizimkide olsun artık diye ama genelde kadnın femdi erkeği yeneceğine göre bi 6 ay cepte inş doyasıya hasret gideririzde sonra gelir bebişte :))

di mi çocuğum bak annenle babanı dinle kavuşmuzşken birbielerine bide mesafeyi sen koyma, yok illa gelecem dersen doğunca bakmam sana süt vermem aç kalırsın ona göre :))) dimi birsam teyzesi :kedi: zemuszemus opuyorumnanaktan

manyadım vallaaadelikafadulden

kızz dirim çatlattın beni haa, bugün gördüğüm senmiydin bi öğrenseydim rahatlayacaktımda seninde kafan pek ii değil galiba bugün, neyse yarın öğreniriz artık , sen iii olda yeterki

alınyazımm deme öyle şekerimyaaa :mymeka: bak mübarek kandil günündeyiz eşref saatine gelirde kabul olur falan neme lazım :)

inanın şöyle kalabalığı özledim ya
apartmanın en sessiz ailesi bizizz
gelen gidende olmayınca .
puha puha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…