Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

rica ederim canım
inşallah hepimizin duaları kabul olur şekercim:Saruboceq:

günaydın tubişciğim,günaydın angelcığım
ve günaydın alınyazımcığım

yok be tubişim hemde bahçede karşılaştıkta ben gördüm saf gibi tanışmaya çekindim (( sen nasılsın

:kedi:kaydirigubbakcemile3
valla bendim :kedi:
tanışsak çok komik olur,kaydirigubbakcemile3
hadi tanışalım bugün opuyorumnanaktan
şimdi ben sana alınyazımsın demeye de alıştım valla,alınyazımsın diye hitap edersem
şaşırma kaydirigubbakcemile3

valla kız tanışalım bugün, bende çatlıycam artık kaydirigubbakcemile3 bende sana dirim derim kesinde :))) komik bi gün geçircez desene, biz dün bahçede duvar dibinde 2 kişiydk aslında geçerken baktın bide farketmemisindir, seni görünce sustum kaldım aaa bu bizim dirim diye :))) nerde bulaşalım bahçede, hastanenin nü uygunmu ikimizede eşit olur :)))
günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım ben iyiyim seni sormalı

günaydın dirimcim nbr

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın teocum ben iyiyim canım sen nasılsın

günaydın kızlarr...
Uzun zamandır gelemiyodum özledim sizleri...bebiş yoruyo beni...sizler nasılsınız

günaydın camdankalp bi gittim geldim baktım hamişsin ne güzel ya
ee nasılsın nasıl hissediyorsun kendini planlımı oldu yoksa senin bebişte sürprizmi yaptı
ben o ilk anlarını kaçırdımda:)

günaydın angel ve alınyazımsın ben iyiyim çok şükür ufak ufak düğün temizliğine başladık artık bizde ben müsadenizle gideyim annem cağırıyor müsait oldugumda yine gelirim

iyi cok şükür anacığımla temizliğe başladıkk o gelmeden bir net e gireyim dedim sen nasılsın görüşmeyeli dirimcim nasıl gidiyor hayat
Canım bende bir değişiklik yok valla,evden işe işten eve
sen alıştın mı yeni yerine,uzun süredir ailenden ayrı yaşıyordun sanırım,üniversite iş hayatı derken tekrar ailenle kalmaya başladın değil mi opuyorumnanaktan
nişanlına yemek fabrikasında iş ayarlamıştınız değil mi?hayırlısı olsun.kpss de yüksek bir puan alırsa 85 üzeri.atanabilirde

pişttttttttttttt kızım nerdesin
kaçma benden lmaz:

canım öğlene kadar ben kesin kalp spazmı felan geçiririm.şuanda bile kendi kendime gülmeye başladım.
kız duvar diplerinde ne arıyorsun kaydirigubbakcemile3
beni mi gözetliyordun lmaz:
kız hastane sana uzak değil mi?
olur benim için farketmez opuyorumnanaktan

günaydın kızlarr...
Uzun zamandır gelemiyodum özledim sizleri...bebiş yoruyo beni...sizler nasılsınız
canım nasılsın?kaç haftalık oldu bakem? opuyorumnanaktan
hamilelerin sayısı iyice arttı,bende istiyorum :kedipuyorumnanaktan

yakaladın beni burdayım buluşuyoz dimi öğlen
angel canım alinyazım yerine sana yazmışım bu kısçeler bir haftadır buluşmadılar.

tembel çıktık kız biz, bugün tamamdır ama buluşuyoz işşşallah

angel canım alinyazım yerine sana yazmışım bu kısçeler bir haftadır buluşmadılar.
tubiş heycandan ölüyorum zaten,bugün buluşcaz inşallah opuyorumnanaktan

yakaladın beni burdayım buluşuyoz dimi öğlen

tembel çıktık kız biz, bugün tamamdır ama buluşuyoz işşşallah
yes canım yes kaydirigubbakcemile3
burda konuşuyoruz da inşallah tanışıncada konuşcak bişey buluruz opuyorumnanaktan

canım sorma ben düğnden beri krizdeyim, ay ne biliyim duvarın dibine geçtik bi akla hizmet :))) kızlar var burda onlara diyorum kk dan konuştuum arkadaşımı gördüm bahçede die onlar şok oldular :)) hastane uzak ama farketmez orda kein bilriz birbirimizi die dedim, senin varmı fikrin daha uygun bi yer varsa aklında ordada olabilir:))

Günaydın kızlarrrrrrrrrr. Biz geldik teyzeleri:)
hoşgeldiniz şekerler,bugün nasılsınız?

neyse hastane olsun bari,şimdi kalabalıkta göremeyiz birbirimizi :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…