olsun canım yinede ağzına sağlık, bende iyiyim dün hepinize dua ettim valla, inş bugün akşam yada yarın sabah eşim gelecek, mutluyum
hoşgeldin canım günaydın, ya dünkü görüdüğüm sendin dimi yani, syah pantolan ve penye, krmızı babet ve bolero.
ya yanımda bi ablavardı anlatsam anlamaz sorular sorardı, bide ağlamaklıydı şefle atışmıştık ya onu anlatıyodum
bide dedim başkasıysa yaa kadınlar kulubünde takılıyomusunuz desm oda sen değilsen eğer komik duruma düşerim dedim kafa karışıkken kendimi tanıtmakta zorlanabilrdim ondani sabah diyorum aklım yerimde olsaydı ne güzel tanışırdık düzgünce tanıtırdım kendimi
rica ederim canım
inşallah hepimizin duaları kabul olur şekercim:Saruboceq:
yok be tubişim hemde bahçede karşılaştıkta ben gördüm saf gibi tanışmaya çekindim(( sen nasılsın
günaydın canım ben iyiyim opuyorumnanaktan
sen nasılsın
valla kız tanışalım bugün, bende çatlıycam artık kaydirigubbakcemile3 bende sana dirim derim kesinde :))) komik bi gün geçircez desene, biz dün bahçede duvar dibinde 2 kişiydk aslında geçerken baktın bide farketmemisindir, seni görünce sustum kaldım aaa bu bizim dirim diye :))) nerde bulaşalım bahçede, hastanenin nü uygunmu ikimizede eşit olur :)))günaydın tubişciğim,günaydın angelcığım
ve günaydın alınyazımcığım
:kedi:kaydirigubbakcemile3
valla bendim :kedi:
tanışsak çok komik olur,kaydirigubbakcemile3
hadi tanışalım bugün opuyorumnanaktan
şimdi ben sana alınyazımsın demeye de alıştım valla,alınyazımsın diye hitap edersem
şaşırma kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın tubişciğim,günaydın angelcığım
ve günaydın alınyazımcığım
:kedi:kaydirigubbakcemile3
valla bendim :kedi:
tanışsak çok komik olur,kaydirigubbakcemile3
hadi tanışalım bugün opuyorumnanaktan
şimdi ben sana alınyazımsın demeye de alıştım valla,alınyazımsın diye hitap edersem
şaşırma kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kızlarr...
Uzun zamandır gelemiyodum özledim sizleri...bebiş yoruyo beni...sizler nasılsınız
Canım bende bir değişiklik yok valla,evden işe işten eveiyi cok şükür anacığımla temizliğe başladıkk o gelmeden bir net e gireyim dedim sen nasılsın görüşmeyeli dirimcim nasıl gidiyor hayat
pişttttttttttttt kızım nerdesinamin canımm
günaydın kızlarr...
Uzun zamandır gelemiyodum özledim sizleri...bebiş yoruyo beni...sizler nasılsınız
canım öğlene kadar ben kesin kalp spazmı felan geçiririm.şuanda bile kendi kendime gülmeye başladım.valla kız tanışalım bugün, bende çatlıycam artık kaydirigubbakcemile3 bende sana dirim derim kesinde :))) komik bi gün geçircez desene, biz dün bahçede duvar dibinde 2 kişiydk aslında geçerken baktın bide farketmemisindir, seni görünce sustum kaldım aaa bu bizim dirim diye :))) nerde bulaşalım bahçede, hastanenin nü uygunmu ikimizede eşit olur :)))
günaydın canım ben iyiyim seni sormalı
canım nasılsın?kaç haftalık oldu bakem? opuyorumnanaktangünaydın kızlarr...
yakaladın beni burdayım buluşuyoz dimi öğlenCanım bende bir değişiklik yok valla,evden işe işten eve
sen alıştın mı yeni yerine,uzun süredir ailenden ayrı yaşıyordun sanırım,üniversite iş hayatı derken tekrar ailenle kalmaya başladın değil mi opuyorumnanaktan
nişanlına yemek fabrikasında iş ayarlamıştınız değil mi?hayırlısı olsun.kpss de yüksek bir puan alırsa 85 üzeri.atanabilirde
pişttttttttttttt kızım nerdesin
kaçma bendenlmaz:
angel canım alinyazım yerine sana yazmışım bu kısçeler bir haftadır buluşmadılar.
tubiş heycandan ölüyorum zaten,bugün buluşcaz inşallah opuyorumnanaktanangel canım alinyazım yerine sana yazmışım bu kısçeler bir haftadır buluşmadılar.
yes canım yes kaydirigubbakcemile3yakaladın beni burdayım buluşuyoz dimi öğlen
tembel çıktık kız biz, bugün tamamdır ama buluşuyoz işşşallah
canım öğlene kadar ben kesin kalp spazmı felan geçiririm.şuanda bile kendi kendime gülmeye başladım.
kız duvar diplerinde ne arıyorsun kaydirigubbakcemile3
beni mi gözetliyordunlmaz:
kız hastane sana uzak değil mi?
olur benim için farketmez opuyorumnanaktan
canım nasılsın?kaç haftalık oldu bakem? opuyorumnanaktan
hamilelerin sayısı iyice arttı,bende istiyorum :kedipuyorumnanaktan
hoşgeldiniz nbrGünaydın kızlarrrrrrrrrr. Biz geldik teyzeleri:)
tubiş heycandan ölüyorum zaten,bugün buluşcaz inşallah opuyorumnanaktan
yes canım yes kaydirigubbakcemile3
burda konuşuyoruz da inşallah tanışıncada konuşcak bişey buluruz opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz şekerler,bugün nasılsınız?Günaydın kızlarrrrrrrrrr. Biz geldik teyzeleri:)
neyse hastane olsun bari,şimdi kalabalıkta göremeyiz birbirimizi :sm_confused:canım sorma ben düğnden beri krizdeyim, ay ne biliyim duvarın dibine geçtik bi akla hizmet :))) kızlar var burda onlara diyorum kk dan konuştuum arkadaşımı gördüm bahçede die onlar şok oldular :)) hastane uzak ama farketmez orda kein bilriz birbirimizi die dedim, senin varmı fikrin daha uygun bi yer varsa aklında ordada olabilir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?