Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım ya allah kolaylık versin,

dirim bugün yemeğe gitcen m napcan, hiç güzel değil yemekte
bilmiyorum ki canım yemek güzel değil sanırım :umursamaz:

ben iyiyim pamukçuğum,sen nasılsın,canım işler var o yüzden pek sık giremiyorum,
bebk nasıl?yarıladınız nerdeyse,sen nasılsın yemekle aran nasıl canım?

jazmiinim kız ağzından bal damlıyo be cuma cuma, inş bizde biran evvel kavuşuruz :))

evet dirim pek güzel değil yemek yine geçiştircez, öfff (

dirim canım seni nasıl tanıyabilrim, yakana kırmızı karanfil takıcanmı kızzz, ben takıcam daa kaydirigubbakcemile3

inş canım sağol bende öyle ümid ediyorum bebişler nasıl annelrini üzüyolarmı

canım büyük buluşma bugün, hakikaten bigünde ankaralıları toplayalım yaa çoğumuz ankaradayız zaten
heycandan kesin giderim ozaman :1shok:,ne garip ya yüzlerimizi görmeden arkadaş olduk.kaydirigubbakcemile2

Canım benimmmm :teselli: üzülme valla bak tez zamanda gelcek kocişin ve hiçççççççççççç ayrılmayacaksınız canımopuyorumnanaktan

inş canım, elbet geçer biter bu hasrette, bugün uçuyorum havalara inş akşama kavuşçaz.ama gece sırtı çok ağrıyodu dünden, dedeler gibi sesi geliyodu ah ah belim diye diye durdu, geçmezse gelemem diyodu ama 1 saat sonra netleşir bakalım

canım ya iyiki sizer varsınız cidden büyük bi boşlğumu kapattınz

jazmin cim bulantı siter istemez oluyor 7. haftalardan başlamıştı bende hala var ama 19. haftada azaldı epey şükür.. tatlı şeyler bunlar sağlıklı olsun bebişlerimizde katlanırız allahın izniyle..

alınyazım bebişlerim hiç üzmüyor biliyormusun benim moralim bozuk olduğunda ağladığımda bana destek oluyorlar hatta .. hemen kıpraşıyolar üzülme annecim der gibi.. şimdiden hissettiriyorlar kendilerini.. inşalalh hayırlısıyla bu duyguyu tadınca anlayacaksınız insanın herşeyi olduklarını bütün hayatını kapladığını.. artık tek sevincimde üzüntümde onlar..
nerde topluyosunuz ankaralıları tüh ya bizde gelmek isterdik ama günümüz günümüzü tutmuyor 2 çocuklu kadın oluverdim bi anda :kedi:

dirimcim hafta sonu yoğunluğun var sanırım hayırlısı bu kadar takılabiliyosunya şükür :) yarılamak ne demek dirimim geçtik allahın ziniyle zaten maksimumumuz 37. hafta olarak alıyoruz 21 e geldik bile :) nasıl geldik bide bize sorun ama oyyy gerçekten hiç geçmez sanıyordum ama çabuk geçiyormuşş.. yemeğe gelince sorma canım ya bu seferde karnım şiştikçe yemek yemek yaramıyor geriliyorum saatlerce rahatsızlık çekiyorum yemeklerden sonra bide yatılı misafirlerim var 2 gündür akşam masayı zor toplayıp bulaşıkları atıp makinaya yatağıma uzanıp inim inim inliyorum nerdeyse.. az yesem bile yediğim ehrşey rahatsız ediyor mdiemde yemeğe yer kalmamış :dilcikar:

heycandan kesin giderim ozaman :1shok:,ne garip ya yüzlerimizi görmeden arkadaş olduk.kaydirigubbakcemile2

valla kız ölürüz heyecandan slak gibi ben tanısamda geçerim bi duvar dibine anaa bu angeldı bu pamuktu galiba felan der dururum :))

ben gelcek olsam buluşmaya bişi takmama gerek kalmazdıki kocaman mi abdomenım var benden önce giden naniknanik

yok hiç heyecanlanmayın şekerler pek güzel geçecek orda olmak isterdim vallaaaa ayyyyy

canım ya ne güzel valla, inş diye diye bende biranda 2 çocuklu kadın olcam, buarada benim eşimin ananeside ikizmiş bizde zaten dolu, zorla ikiz yapacamopuyorumnanaktan ama önce pamuğumuzun ikizleri sevicez, akıllı bebişler hiç üzmüyolar annelerini, ne güzel, adlarını düşünmemiştin dimi pamuk

evet dirim pek güzel değil yemek yine geçiştircez, öfff (

dirim canım seni nasıl tanıyabilrim, yakana kırmızı karanfil takıcanmı kızzz, ben takıcam daa kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Allah iyiliğini versin kız kaydirigubbakcemile3
benim kociş kk'ya girdiğimi birde buluştuğumu duysa alnımın orta yerinden vurur heralde dermişim kaydirigubbakcemile3
ne güzel işte,aksilik olmazda gelir inşallah opuyorumnanaktan
bu sefer haftasonu çok gezmeyin bence kendinize vakit ayırın :kedipuyorumnanaktan
kısmetse bende haftaya buluşucam kocişleopuyorumnanaktan

ben gelcek olsam buluşmaya bişi takmama gerek kalmazdıki kocaman mi abdomenım var benden önce giden naniknanik

yok hiç heyecanlanmayın şekerler pek güzel geçecek orda olmak isterdim vallaaaa ayyyyy

alemsin kızz :)) bide orda doğurumuşsun, kk nın bebekleri deriz artık :)) valla bencede süper geçecek ama görüdüğüm kadarıylada dirim kasıntı biri değil eminim çok komik ve güzel geçecek :))

ay canım hayırlısıyla inşallah olucak seninde :) hım eşinin anannesi seni etkilemez ama snein tarafta anne tarafında çoktuya kısmet arttık.. ne güzel kocişinde gelcekmiş bugünnn :kedi:

ismi düşünmedik şekercim henüz cinsiyetlerimiz belli değil yani bi hitimal kız demişti dr sonra hiç gitmedik bidaha dr ye doğurana kadarda gitmeyim diyorum süpriz olsun istiyorum açıkçası naniknanik eskiden beridir vardı içimde böyle bişey öğrenmeden doğurmak merakıma yenik düşmeşsem CADIARZU

alemsin kızz :)) bide orda doğurumuşsun, kk nın bebekleri deriz artık :)) valla bencede süper geçecek ama görüdüğüm kadarıylada dirim kasıntı biri değil eminim çok komik ve güzel geçecek :))

he yaa zati düşünüyomda pıt pıt evimde doğuruversem diye delikafaduldenuyyy doğum dedi biri ateş bastııı dumanlı dağlaar aman amaaaan :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla dirim ya benide kesin vuru ha, delimisin der :)) aman duymasınlar yine 2 deliler, kız dirim onlarda istermisin bigün bizim gibi tanışsınlar :))

inş aksilik olmaz yaa, bu kez eşimde dedi erkenden gidelim evimize, dedim bende kayınvalideme gidiyim oraya gel, ordan evimize geçelim sonrada kahvaltıya gideriz bi engeç 3 te evimizde olalım diye:)) bu kez kendimizin olsun vakit, öf be ne bu gez gez, zaten 2 dir geldiğinde birbirimize hasret gidiyoz, am bu sefer diyecem vala kayınvalideye, biz aç kalabilriz yemeden durablriz ama birbirimizsiz asla opuyorumnanaktan kötü gelin beeennnnn :jeyyar: :jeyyar:

Canım inşallah aksilik çıkmaz da gelir kocişin.Belki sana süpriz yapar gelmiyorum deyipsositososito

dirim ve alinyazim buluşunca foto çekin bari bizi kıskandırmaya opuyorumnanaktan

pamuk ve jazmin siz evlendikten ne kadar sonra bebişler geldi.

benim kociş çok istiyor ben hem istiyorum hem erken diye düşünüyorum

pamuğum ne zordur şimdi sana,hamile halinle misafir ağırlamak,yemek yapmak toplamak.azcık kalmış ama kaydirigubbakcemile2
neyseki zaman çabuk geçiyor,bide bakmışsın ikizlerin olmuşkaydirigubbakcemile3
düşünmesi bile heycanlandırıyor

valla kız ölürüz heyecandan slak gibi ben tanısamda geçerim bi duvar dibine anaa bu angeldı bu pamuktu galiba felan der dururum :))
alışıksın zaten duvar dibine geçmeye lmaz:
kaydirigubbakcemile3

üf ya çok güldüm valla kaydirigubbakcemile3
pamuğum kısmetse seneye bizde öyle oluruz,göbek önde kaydirigubbakcemile3

inşcanım umutla ikiz haber bekliycem kendimden :)) bncede ya inş süpriz olur bende öyle isterim hep ama ayananmam herlade

he yaa zati düşünüyomda pıt pıt evimde doğuruversem diye delikafaduldenuyyy doğum dedi biri ateş bastııı dumanlı dağlaar aman amaaaan :)

bizim pamuğumuz yapar üstünden glir, hiç korkma hemen geçecek bak,okadar zor değilmiş normalide sezeryanıda, valla küçücük kızlar var çocuklu onlara soruyorum korkma hiç bişey yok dyolar :))

dirimcim inşallah sizinkide seneye bile kalmaz belkim kim bilir :)

alınyazım ay ya ne güzel inşallah bu sefer doya doya eşinle vakit geçirirsinnn

tubişcim ben evlendikten 2 ay sonra geldi bebişlerim az erken görünüyo ama iyiki geldiler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…