Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşgeldiniz nbr

buluruz buluruz :)) kızların hepsini çekiştiriz

İyiyiz canım.Kahvaltı yapıyoruz;ama ne yapacağımı sapıttım işyerinde ya.Müsli yiyebilir miyim acaba diye dr.a sormayı unuttum Bende kepekli galeta ve süt ile kahvaltı yapıyorum.Birazdan da folik asidimi alıcam.Sen nasılsın canım?

hoşgeldiniz şekerler,bugün nasılsınız?

neyse hastane olsun bari,şimdi kalabalıkta göremeyiz birbirimizi :sm_confused:

İyiyiz dirim teyzesi:) Valla hiçbir rahatsızlığımız yokNormal hayatıma devam ediyorum.Sadece artık dr.um hamile gibi davranmaya başla dediği için naz yapıyorumkaydirigubbakcemile3

İyiyiz dirim teyzesi:) Valla hiçbir rahatsızlığımız yokNormal hayatıma devam ediyorum.Sadece artık dr.um hamile gibi davranmaya başla dediği için naz yapıyorumkaydirigubbakcemile3
iyi yapıyosun canım kaydirigubbakcemile3
azcık nazımızı çeksinler kaydirigubbakcemile2
canım doktor yemen gerekenleri listeledi mi?

hoşgeldiniz şekerler,bugün nasılsınız?

neyse hastane olsun bari,şimdi kalabalıkta göremeyiz birbirimizi :sm_confused:
bencede opuyorumnanaktan
bende iyiyim , ay zor zamanlar desene :gitme:
:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi yapıyosun canım kaydirigubbakcemile3
azcık nazımızı çeksinler kaydirigubbakcemile2
canım doktor yemen gerekenleri listeledi mi?

Hayır canım yememem gerekenleri söyledikaydirigubbakcemile3 Demekki söylemedikleri dışındakileri yiyebilirim:)

Süt,ayran,su,şeftali ve kayısı suyu serbest:)
Çay,kahve,bitki çayı,kola vb. yasak...
Çiğ et,çiğ köfte,kokoreç,sokaktan alınan herşey yasak..
Toprak,hasta çocuklar,hayvanlar yasak....
Alkol ve sigara yasak...
:bbo:

merhaba şekerlikleeer

aa aaa dirimim ve alınyazım buluşuyomusunuz siz bugün oyy büyük gün gelldi desenize :) iyi yapıyosunuz valla inşallah çok güzel gerçer ilk buluşmanız :asigim:

jazmin hamilesin galiba şekerim hayırlı uğurlu olsun :)

angel cığımda gelmiş hoşgelmiş a.s.

gördüklerimiz bu kadar şimdilik başka ne var ne yok bilmiyoruz ..

I have head ache kafamçokkarıştı cuma günü söyleme diyor eşim ondan yanii söyleyip durmamam gerkiyormuş benneyaptımki

günaydın angel ve alınyazımsın ben iyiyim çok şükür ufak ufak düğün temizliğine başladık artık bizde ben müsadenizle gideyim annem cağırıyor müsait oldugumda yine gelirim

iyi bakkalım canım kolay gelsin sana zor ama zevkli günler başladı yani:)

angel canım alinyazım yerine sana yazmışım bu kısçeler bir haftadır buluşmadılar.

anladım şeker neyse büyük buluşma bugün galiba

sonrada bir ankaralılar buluşması yapalım yaaa
topiğin nerdyse yarısı ankaralı ama tık yok bisde:))

bendeeeeeeeeeeee istiyorummmmmmmmm

Günaydın kızlarrrrrrrrrr. Biz geldik teyzeleri:)

günaydın canım benim hoşgeldiniz
nasılsın bakalım iyisin belli :))

hım bunlar bizede bilgi olur
ama çay işi moralimi bozdu yaaa
hiçmi içilmeyecek günde 2-3 bardak olur herhaldelmaz:

Hoşgeldin pamukçum.Nasılsınız??? Evet canım hamileyim.Süpriz bir şekilde geldi bizim bebiş...Çok sağol canım.

hoşgeldin pamuğum nasılsın canım

Canımcım iyiyim sen nasılsın.Umarım senden de en kısa zamanda mutlu haberi alırız canım:Saruboceq: Çay zaten sevmiyordum.farketmedi benim için;ama kafein yasak dedi Bitki çayı bile...3 hafta sonra gelince ztn ben sana anlatacağım ayrıntılı şekilde dedi.Ama şimdilik bitki çayı bile içmem yasak.lmaz:

Evet canım dün canım çikolata çekti yiyene kdr 100 kez düşündüm:) Ama ucundan azcuk yedim valla:sinifsinif:
çikolatada mı yasakmış :1shok:
bari hamile kalmadan önce bol bol yiyeyim kaydirigubbakcemile3
bildiğimiz şeyler sanırım,yenmemesi gerekenler
canım sen sigara içmiyorsun değil mi?

Hoşgeldin pamukçum.Nasılsınız??? Evet canım hamileyim.Süpriz bir şekilde geldi bizim bebiş...Çok sağol canım.

canım ne güzel bişey inşallah sorunsuz bi şekilde geçer hamileliğin.. süpriz yapmasalar bu kadar atdı çıkmazdı inan şekercim :) maşallah Allahım nazarlardan saklasın korusun meleklerimizi..
hoşgeldin pamuğum nasılsın canım

hoşbulduk dirimim geçmişe bakıyorum az az bişey kaçırmayım diye yeni havadisler filan varmı diye :) eşin burda dimi hala gülümse bol bol >:)

angelımı dirimcim sanmışım oy oyy yaşlılık belirtisi sanırım :) saolasın angelcım iyi olucaz inşallah ohh sende tatilini yaptın enerji depolamışsındır maşallahh şekercimm

çikolatada mı yasakmış :1shok:
bari hamile kalmadan önce bol bol yiyeyim kaydirigubbakcemile3
bildiğimiz şeyler sanırım,yenmemesi gerekenler
canım sen sigara içmiyorsun değil mi?

Canım valla çikolata konusunda birşey demedi dr.um;ama sonuçta onun içinde de kafein var.Açıkcası ben ikilemde kaldım.Ben zaten sigara içmiyordum.Ama alkol haftasonları alıyordum.Biraz bebişimiz ilk haftalarını ben bilmediğim için sarhoş geçirdilaelaelaelaelae

İnşallah canım.Umarım sorunsuz geçer.Şuanda bulantım falan yok;ama bu şekilde devam edermi bilemiyorum.İnşallah hayatım Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

hoşbulduk şekercim bende size yazıyordum.. ne olsun işte yukarda söyledim cısss.. umarıms enin içinde önümüzdeki hafta çok güzle olur alınyazım :1hug:
inş canım sağol bende öyle ümid ediyorum bebişler nasıl annelrini üzüyolarmı

canım büyük buluşma bugün, hakikaten bigünde ankaralıları toplayalım yaa çoğumuz ankaradayız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…