Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım inşallah aksilik çıkmaz da gelir kocişin.Belki sana süpriz yapar gelmiyorum deyipsositososito
inş canım, sen şimdi evdemisin jazmin iştemi, şirket sizin di dimi
valla bugün aklımdanda geçti yani makineyi alayım diye ama benim telde foto mak yok ((
alışıksın zaten duvar dibine geçmeye lmaz:
kaydirigubbakcemile3

üf ya çok güldüm valla kaydirigubbakcemile3
pamuğum kısmetse seneye bizde öyle oluruz,göbek önde kaydirigubbakcemile3

valla be köprü altı çocukları gibi oldum hee, nerde benim pşetim :))

Canım aslında biz tam 1.senemiz dolunca yapıvermişiz:kedi: Bu ayın sonunda 1 ay 1 yıl olcak bizim.Zaten doğuma kadar da 2 seneye yaklaşacağızkaydirigubbakcemile2

Şirketteyim canım.Evet bizimdi o açıdan sorun yok.

Ayyyy pamukçummmm bende senin şuanki olduğun durumu görebilecekmiyim kiiiikafamçokkarıştı Bir de şu çatı olayını falan okudum acıomuymuş neymiş.İyice tırstım:kedi:

Canlarım tünaydın iyi günler .
Çok işim var 3 görüşmem- raporum var,öğleden sonra ancak dönebileceğim.Size iyi sohbetler

inş canım yaaa iyiki varsınız haaaopuyorumnanaktan

görürsün canım görürsüün hayırlısıyla.. valla bende ilk başlarda nasıl atlatıcam bu günleri diyordum ki benimki zor geçti ikizdenmidir bilemiyorum. ama artık kolayladık gibi tabi o doğum stresine girmiyorum hiç sağolsun eşim rahatatıyor psikoloğum benim ya :) çatı matı bilmiyom ben düşünmemeye çalış güzel şeyler düşün hep.. sorunsuz sağlıklı büyüsünde bebişlerimiz gerisi olur gider hayırlısıyla bide bakıcaz kucağımızdalar aguuuuu :ecrin_bebek:

he yaa zati düşünüyomda pıt pıt evimde doğuruversem diye delikafaduldenuyyy doğum dedi biri ateş bastııı dumanlı dağlaar aman amaaaan :)
pamuğum bende korkmaya başladım.korktuğum iki şeyi atlattım :kedi:
bakalım doğum nasıl olacak,hoş okadar zor olsa kimse yapmazdı.

canım bizdede aynı,eşim geldiğinde annem kayınvalidem
bizi yemeğe çağırıyor,yemeğiniz yoktur bizde yersiniz diye,yemeğe diye gidip saat kaçta geliyoruz,boşver gezmeleri zemuszemus
ay ya çatlıyorum kocişi görmeye 6 gün kaldı.aksilik olmassa tabi yerimseniben
hoş ağustosada bişey kalmamış mafoldumben
benim sevgili kocam telefonumu aldı götürdü,elimde çok ama çok kötü bir telefon var
resim çekmiyor canım :sm_confused:

ne güzel ohhh, çok sevindim senin adına canım benim

korkma kız ilk gece dediler ondan korktuk, doğum dediler doğumdan, ama ilk gecede oldu sonraki gecelerde, şimdi doğumda öyledir yaparız hep beraber stres yapmayın halledersiniz kızlar aslansınız siz

pamuğum bende korkmaya başladım.korktuğum iki şeyi atlattım :kedi:
bakalım doğum nasıl olacak,hoş okadar zor olsa kimse yapmazdı.

:

he ya bende çok korkuyordum bi şeyden o bile çok zor geldi doğumu onla kıyaslattırıyom doğum yapanlara kıyaslanmaz bile diyolar düşünmeyim neyse o gün bile ölcem sanmıştım :kedi: ama ben anlamadım diğer korktuğun şeyi sanki dirimim :kedi:

fotolar kaldı desene, boşver 2 ye çekeriz artık :) canım ya aynen girdinmi çıkılmıyo bi<de kalmıycaz bu kez, darısı 6 gün sonra dirimime inş, hayırlısıyla bi kavuşta kocana, gerisi boş :))
ben geç kalmışım 2 ayı yeni geçtik zemuszemus

kafam çok karışık uff

3. aya yaparsınız 2. rekoruda siz kırarsınız stres yokkk

1 saat kaldı dikkatini çekerim :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Canlarım tünaydın iyi günler .
Çok işim var 3 görüşmem- raporum var,öğleden sonra ancak dönebileceğim.Size iyi sohbetler
günaydın canım
dirimimin 8. ayı kutlu olsun, nice aylar yıllara inşş
kaydirigubbakcemile3
unutmuşum canım ya teşekür ederim
Allah herkese geçimli evlilikler versin,
bari kocişi arayıp bugünün anlam ve önemini sorayım :umursamaz:
ya bizim müdürde televizyonun sesini bir açtı,hepimiz haberleri dinliyoruz valla fisfisfis
ben geç kalmışım 2 ayı yeni geçtik zemuszemus

kafam çok karışık uff
niye canım bebek konusunda mı???

İnşallah canım.Benimde psikoloğum doktorum valla.Ben de okumayayım diorum ama dayanamıyorum valla:kedi:

Ay alınyazımsın ver gazzzz canım.Bu gidişle erken doğururum valladelikafadulden

canım ilk gece,doğum,birde araba sürmek :kedi::kedi:
direksiyona oturduğumda ilk tepkim
gaza bastım,aaa araba gitmeye başladı hocam olmuştu :kedi:kaydirigubbakcemile3
ilk gece benimde kavustu,ağlamalar felan neyseki atlattık sayılır biraz :kedi:

kızdım şimdi kocişe ya telefonu götürmese çekerdim.elbisemide çekemedim

ben ilkinde hiç korkmuyordum bebiş durumunda naparım bilmiyorum.
çatı oalyını bende duymuştum darsa çok zor oluyormuş.

Ama ben çok kararsızım.

evet canım ya olsun olmasın arasındayım.
sende kocişine kavuşuyorsun az kalmış zaman hemencik geçiyor bak üzülüyordun gidicek diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…