boşveerrrrrrrrrzemuszemus
ben iyiyim canım bildiğin gibi devam
sende ne var ne yok bakalım
kızlar bende geldim,
buluşma gerçekten süperdi,sanki uzun zamandır arkadaşmışız gibiydik,hiç yabancılık çekmedik
alınyazımsın çok güler yüzlü iyi biri,hem sohbet ettik,hem güldük
canım iyi oldu gerçekten kaydirigubbakcemile3dirim çok sevindim sizin adınızaa cnmm
süperiz dimi sonunda buluşabildikkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
süpersiniz
kızlar ben artık yavaş yavaş çıkıyorum
akşama sıze haberleri veririm öpüyorum sizia.s.
3 ayımız bitti hem erken hemde cinsiyetini öğrenemedik ya cnm o yüzden almayalım dioruz
oda konusunda eşimle hiiçç konuşmadık düşünmedik hiç fikrim yok cnm daha zaman var bakalım
bende bildiğin gibi işte hayatım evle ugrasıyorum sonrada bu iş görüşmeleriyle ugrasıyorum gunler hızlı geçıyokaydirigubbakcemile3
yaramazlık yok allaha sukur
kızlar bende geldim,
buluşma gerçekten süperdi,sanki uzun zamandır arkadaşmışız gibiydik,hiç yabancılık çekmedik
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
süpersiniz
kızlar ben artık yavaş yavaş çıkıyorum
akşama sıze haberleri veririm öpüyorum sizia.s.
kızlar bende geldim,
kızlar bizde çok sevindik valla, angel yapalım bi buluşma kızz :))
haktan, cssa, jazmin,mısraa sizler nasılsınız,
haktan ii bi iş bulcan sonuçta eminim ben,
kızlar adımızı bile sormayı unuttuk varya sohbtten, sanki yıllardır tanışıyo gibi direk daldık, epey bi sonra isimlerimizi dedik :))
valla dirime katılıyporum o da acayip güler yüzlü tam kafa, samimi, sanki yıllardır tanıyo gibiydik çok komikti valla baya eğlendik dimi dirim, valla gözlerinin içi gülüyo rkadaşımın, kcası yaşadı :)))
evet sormakta alınyazımsının aklına geldi kaydirigubbakcemile3kızlar adımızı bile sormayı unuttuk varya sohbtten, sanki yıllardır tanışıyo gibi direk daldık, epey bi sonra isimlerimizi dedik :))
pınarda var canım :jeyyar:topikte angaralı çok:)))
1 ben
2 dirim
3 alınyazımsın
4 haktan
5 pamukcum
eeeee bu kadarmıydı ?
lülülülülülüeee neymiş isimler
söylemezsinizde şimdi sizlülülülülülü
çok güldük ama ya ,ben mi sen mi?senin gözlerinin içi gülüyor şekerim kaydirigubbakcemile3
bu arada evlilik takviminde çok güzel olmuş,
ben evlilik takvimi yapamıyorum,bize yasak
size yasak değil :umursamaz:kaydirigubbakcemile3
kızlar bizde çok sevindik valla, angel yapalım bi buluşma kızz :))
haktan, cssa, jazmin,mısraa sizler nasılsınız,
haktan ii bi iş bulcan sonuçta eminim ben,
ozi vardı pek girmiyo ama bitane daha vardı unuttum şimdi adınıtopikte angaralı çok:)))
1 ben
2 dirim
3 alınyazımsın
4 haktan
5 pamukcum
eeeee bu kadarmıydı ?
özelden atarız, bizim koçişler duyarsa buraya takılıyoz diye keserler sonra bizi , dirimle ortak noktamız :))eee neymiş isimler
söylemezsinizde şimdi sizlülülülülülü
sana nie yasak.anlamadım.bende ankaralıyım yaaa.ama eş durumundan istanbuldayımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?