Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

oh maşallah gidiyo desene canım bende diyete başlamıştım tam bebiş haberi geldi neyse bakalım sonra yaparız inşallah diyeti bizde. sen bu yaz gününde dikat edersen çabucak verirsin birsamcım bol sıvı meyve bide spor ohh mis olur valla canım çekti :)

cıks ben görmedim haksızlık ama yaaa.. ne dersen de gözümdeki çıtır pıtır angelı silemessin bikereeee :) evlenince rahat geliyor vallaaa.. şahsen ben evlenince rahata alıştım kimse iş yap demiyo yat yat uyu istediğinde iş yap ohh mis gibi koca evi yaradı bize yani :)

michael jackson ölmüş çok şaşırdım anaaaaa:1shok:

ay sorma tatlım gece saat 6 mıydı neydi uyuyorum kociş geldi michael jackson ölmüş dedi uykumun arasında düşünüyom o kimdi diye sonra demişim kaç yaşındaydı sonrada ne yapsam üzülsemmi üzülmesemmi diye düşündüm alemdim gece gece

evet haktan cım ya dünya dönüyor son hızlaa . oh ne güzel gözün aydın annecinde gelmiş .. inşallah bugün olumlu sonuç alırsın görüşmeden hayırlısı olsun hakkında

hoşgeldiniz canım iyiyim ben sen nasılsın?

birsamcım ne depresyonu allah aşkına dikka et kendıne senden onemlı hiçbişey yok bu hayatta

depresyona geri dönüyodum az kalsın.evlendiğim ilk günlerde geçirmiştim.zaten p.atak ta vardı.ama dün sanki tekrarlıycakmış gibi oldu sevgili depresyonum ama ucundan döndüm.iyiyim şimdi

Allah korusun canım ya olmaz inşallah bidaha depresyon filan düşünme öyle şeyler

mrblar biz geldik nasılsınız kızlar

oo kimler gelmiş hoşgeldiniz şekercim.. biz iyiy gibiyiz siz nasılsınız düzeldinizmi biraz daha

pamukçum artık o kadar yoruldum ve sıkıldımki görüşmelere gitmekten herbiri birbirinin aynısı daha dün anneme dedimki yeter ya sıkıldım çalışmak falan ıstemıyorum yaz tatılını geçireyım öyle iş aricam artık dedim telefonum çaldı görüşmeye çağırdılarkaydirigubbakcemile3
artık olumlu olurmu bılmıyorum çükü en az 50 yere gittim abartısız 10 aydır gittiğim görüşmelerin ve görüşmeye gitmek için harcadıgım paranın haddi hesabı yok vallakaydirigubbakcemile3
ama hayırlısı tabi hayırlıysa beri hayırsızsa geri diyorum yine ama çokta takmıyorum artık:lepi:

genelde eşimle sıkı bir tarışma yaşamanın ardından böle oluyorum sanırım.barışıyoruz aradan 1-2 gün geçiyo can sıkıntısı başlıyo bende.sanırım burda kimsemin olmaması ile alakalı da olabilir bu.

Haktaancımmmmmmmm,cssacım hoşgelniz.Naılsınız??

hamişler bişi sorucam ya roka yememin bi sakıncası yoktur demi??

hoşgeldiniz canım iyiyim ben sen nasılsın?

birsamcım ne depresyonu allah aşkına dikka et kendıne senden onemlı hiçbişey yok bu hayatta

evet yok tabi ama işte oluyo bazen diyorum ki ben ömür billah alışamayacam buraya.kimsem yok burda.eski ark larımı komşularımı özlüyorum.ilk geldiğim zamanlarda ki gibi oluyorum..yani istanbula ilk geldiğim zamanlar da ki gibi

hayırlısı canım ya fazla stres yapma rahat bırak ekndini bi anda en güzeli gelip bulacaktır emin ol beklemediğin bir anda hemde..

Haktaancımmmmmmmm,cssacım hoşgelniz.Naılsınız??

hamişler bişi sorucam ya roka yememin bi sakıncası yoktur demi??

canım rokayı bilmiyorum tam ama yinede çok abartmamak gerekir tansiyona etki edebilir diye eşim yeme diyor fazla yeşillikleri bana ..

canım ya yanlızlık zor benimde aynen kimsem yok burda bazen yapayalnız hissediyorum kendimi ama şükretmek lazım daha beter olabilirdi.

Haktaancımmmmmmmm,cssacım hoşgelniz.Naılsınız??hamişler bişi sorucam ya roka yememin bi sakıncası yoktur demi??
güzel anne adayı iyiyim sen nasılsın?jazmin gördüğüm kadarıyla pek bi panik yapıyosun bebeğimlmaz:bence sen canın ne istiyosa onu ye 9 ay boyunca bu tedirginlikle olmaz anlıyorum seni ona bişey olmasın dıye korkuyosun ama rahat ol birazcık canım benimsen kaç çocuk doğurdunda bana bilgi veriyosun deme 3 kişiye doğum koçluğu yapmışlığım varkaydirigubbakcemile3o kadar haşıneşir oldumki olaylara ve bildiğim butun doktorlar hamile oldugunuzu unutun diyo unutmayın hasta degılsınız hamılesınızen onemli şey ise yemeden içmeden önce psikolojisen rahat ol canım herşey çok guzel olacak ve canın ne çekerse ye iç çünkü bana inan mutlaka vucudunun ıhtıyacı vardır o şeyebu arad abildiğim kadarıyla da şimdi yediklerin değil yıllarca depoladığımız şeyler bebeği besleyen şeylermiş yani bizim depodan yakıyo yaramazlarkaydirigubbakcemile3

canım benim bende bi çok şehir değiştirdim şuan yıne memleketımde değilim ki memleketımdeyken ne kadar aktif bi insandım evde oturmak nedir bılmezdım yapacak o kadar çok işim görüşmem gereken o kadar çok arkadasım vardı ki...
ama şimdi memleketım dışında yabancı bı yerdeyım artık yabancı sayılmaz 8 sene oldu buray agelelı ama ılk başlarda da yabancıydı ilk başlardada şimdide memleketteki hayatım yok burda
daha durgun daha sakin biriyim
evlendım eşimden başka arkadasım yok bu 7 senedir böyle insanoğlu herşeye alışıyo yeterki geçmişe bakma
insan geriye bakarak yürürse ayağı taşa takılıp düşebilir...
her durumda mutlu olmayı dene hayatım...

kaydirigubbakcemile3 Ay haktancımmmm güldüm valla çok... Canım valla çok panik yapıyorum yaaa.Hiç rahat değilim valla.Birşey olur mu diye.Şimdiden böyle olursam ilerde yandık valla:):ecrin_bebek:

Canım bende yeşilliklerden bir roka bir de marul severim;ama nane düşüğe sebep oluyormuş zatn.Ondan dedim.

jazmin canım benim hep gül inşallahkaydirigubbakcemile3
rahat ol canım yaa doğa o kadar guzel hazırlıyoki herşeyi o kadar mükemmel bi uyum varki her insanın her olaylaherşey kendiliğinden gelişecektir
aş erme olayı da böyle bişey işte bizim mükemmel ayarlanmış vucudumuzun bıze ıhtıyacı olan seyin sinyalini vermesidir herkes tarafından şımarıklık olarak algılanan aş erme olayı doğanın bi mucizesidir.

tabiki dikkat et boşver demıyorum sana ama bu kadar panik yaparsan bu aylar bitmezkaydirigubbakcemile3
görüceksin bak sağlıkla sıhhatle bebeğini kollarına alacaksın inşallah..

İnşallah canım....Aş erme yok daha ama olursa yandı eşimkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk kızlar
yasmincim seni anlıyabiliorum tabi biz bebişiçin 4 ay bekediğimiz için o arada çok bilgi edinmiştim o yüzden yeme içme konusunda bi sorunm yok sende takıldığın herşeyi sorabilrsin cnm roka yiyebilirsin yeşil yappraklı sebzeler çokk yararlı cnm ayrıca sabahta çikolota çekmiş canın şölee bi baktığmda dikkatimi çekti yiyebilirsin hiçç çekinmeden ha bide şu var bunu ben bi profun yazısında öğrendim anne hamilelikte neye düşkün olursa bebişide doğduğunda ona düşkün olumuş o yüzden ben çikolatayı çook az yiyorum ki bebişim alışmasın şimdiden çikolataya çünki çocuklar şekerli şeylere ne kadra geç alışırlarsa sağlıkları açısından çookk ii cnm

yasmincim maydonoz ve nane tüketirken aşırıya kaçma bitki çaylarına dikka et hepsini içemezsin kimyonda az tüketmelisin aklıma geldikçe yazıorum ha bide kabak çekirdeği aşırı tüketme bide bide:)müsli çook yararlı ama ben sevmiorum yiyemiorum yiyebiliosan kesin ye cnm

saol cnm benim tavsiyelerin için.dikkate alcam mutlaka.

ay benim canım bugün acayip pırasa yemeği istiyo limonlu cokacimcoook hayret ya hiç istemezdim halbuki pırasa falan kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…