hiç üzülme cnm tek değilsin.bende evlendikten 3 ay sonra yani 3 ay içerisinde 10 kg aldım nerdeyse.şimdide vermeye uğraşıyorum.ayın 10'dan beri spor felan dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime.2,5 kg gitti çok şükür:Saruboceq:
bende ilk 6 ayda aldım 8 kg doğum kontrol hapından zaten bıraktım sonra ama zaten evlenince insanın yemek alışkanlığı herşeyi değişiyor ondanda alıveriyor hemne kiloları(
yok be canım ne filizi
sen görmedinmi benim resmimi yüklemiştim bi kere
yani şişko değilim ama balıketliyimkaydirigubbakcemile3 (bu da ne demekse)
ben biraz yana doğru şişkoyum basen var göbeğim yok ama oturunca midem çıkıyor soya çekim işte kaydirigubbakcemile2
michael jackson ölmüş çok şaşırdım anaaaaa:1shok:
selam kızlar nasılsınız?
buluşmalar mutluluklar bebişler doğumlar herşey konuşulmuş valla ben gelen kadarkaydirigubbakcemile3
beni merak eden pek olmamış ama dün annem geldi 10 gundur ıstanbuldalardı ona gittim sonra eve gel yemekle ugras falan pek gelemedim bı ara geldım baktım kımse yoktu
ben bugun yıne bi iş görüşmesine gidiyorum artık iş görüşmesine gitmek işim oldu yaa-tatlicadiarzu-
depresyona geri dönüyodum az kalsın.evlendiğim ilk günlerde geçirmiştim.zaten p.atak ta vardı.ama dün sanki tekrarlıycakmış gibi oldu sevgili depresyonum ama ucundan döndüm.iyiyim şimdi
mrblar biz geldik nasılsınız kızlar
hoşgeldiniz canım iyiyim ben sen nasılsın?
birsamcım ne depresyonu allah aşkına dikka et kendıne senden onemlı hiçbişey yok bu hayatta
pamukçum artık o kadar yoruldum ve sıkıldımki görüşmelere gitmekten herbiri birbirinin aynısı daha dün anneme dedimki yeter ya sıkıldım çalışmak falan ıstemıyorum yaz tatılını geçireyım öyle iş aricam artık dedim telefonum çaldı görüşmeye çağırdılarkaydirigubbakcemile3
artık olumlu olurmu bılmıyorum çükü en az 50 yere gittim abartısız 10 aydır gittiğim görüşmelerin ve görüşmeye gitmek için harcadıgım paranın haddi hesabı yok vallakaydirigubbakcemile3
ama hayırlısı tabi hayırlıysa beri hayırsızsa geri diyorum yine ama çokta takmıyorum artık:lepi:
Haktaancımmmmmmmm,cssacım hoşgelniz.Naılsınız??
hamişler bişi sorucam ya roka yememin bi sakıncası yoktur demi??
genelde eşimle sıkı bir tarışma yaşamanın ardından böle oluyorum sanırım.barışıyoruz aradan 1-2 gün geçiyo can sıkıntısı başlıyo bende.sanırım burda kimsemin olmaması ile alakalı da olabilir bu.
güzel anne adayı iyiyim sen nasılsın?jazmin gördüğüm kadarıyla pek bi panik yapıyosun bebeğimHaktaancımmmmmmmm,cssacım hoşgelniz.Naılsınız??hamişler bişi sorucam ya roka yememin bi sakıncası yoktur demi??
evet yok tabi ama işte oluyo bazen diyorum ki ben ömür billah alışamayacam buraya.kimsem yok burda.eski ark larımı komşularımı özlüyorum.ilk geldiğim zamanlarda ki gibi oluyorum..yani istanbula ilk geldiğim zamanlar da ki gibi
güzel anne adayı iyiyim sen nasılsın?jazmin gördüğüm kadarıyla pek bi panik yapıyosun bebeğimlmaz:bence sen canın ne istiyosa onu ye 9 ay boyunca bu tedirginlikle olmaz anlıyorum seni ona bişey olmasın dıye korkuyosun ama rahat ol birazcık canım benimsen kaç çocuk doğurdunda bana bilgi veriyosun deme 3 kişiye doğum koçluğu yapmışlığım varkaydirigubbakcemile3o kadar haşıneşir oldumki olaylara ve bildiğim butun doktorlar hamile oldugunuzu unutun diyo unutmayın hasta degılsınız hamılesınızen onemli şey ise yemeden içmeden önce psikolojisen rahat ol canım herşey çok guzel olacak ve canın ne çekerse ye iç çünkü bana inan mutlaka vucudunun ıhtıyacı vardır o şeyebu arad abildiğim kadarıyla da şimdi yediklerin değil yıllarca depoladığımız şeyler bebeği besleyen şeylermiş yani bizim depodan yakıyo yaramazlarkaydirigubbakcemile3
hayırlısı canım ya fazla stres yapma rahat bırak ekndini bi anda en güzeli gelip bulacaktır emin ol beklemediğin bir anda hemde..
canım rokayı bilmiyorum tam ama yinede çok abartmamak gerekir tansiyona etki edebilir diye eşim yeme diyor fazla yeşillikleri bana ..
canım ya yanlızlık zor benimde aynen kimsem yok burda bazen yapayalnız hissediyorum kendimi ama şükretmek lazım daha beter olabilirdi.
jazmin canım benim hep gül inşallahkaydirigubbakcemile3
rahat ol canım yaa doğa o kadar guzel hazırlıyoki herşeyi o kadar mükemmel bi uyum varki her insanın her olaylaherşey kendiliğinden gelişecektir
aş erme olayı da böyle bişey işte bizim mükemmel ayarlanmış vucudumuzun bıze ıhtıyacı olan seyin sinyalini vermesidir herkes tarafından şımarıklık olarak algılanan aş erme olayı doğanın bi mucizesidir.
tabiki dikkat et boşver demıyorum sana ama bu kadar panik yaparsan bu aylar bitmezkaydirigubbakcemile3
görüceksin bak sağlıkla sıhhatle bebeğini kollarına alacaksın inşallah..
İnşallah canım....Aş erme yok daha ama olursa yandı eşimkaydirigubbakcemile3
canım benim bende bi çok şehir değiştirdim şuan yıne memleketımde değilim ki memleketımdeyken ne kadar aktif bi insandım evde oturmak nedir bılmezdım yapacak o kadar çok işim görüşmem gereken o kadar çok arkadasım vardı ki...
ama şimdi memleketım dışında yabancı bı yerdeyım artık yabancı sayılmaz 8 sene oldu buray agelelı ama ılk başlarda da yabancıydı ilk başlardada şimdide memleketteki hayatım yok burda
daha durgun daha sakin biriyim
evlendım eşimden başka arkadasım yok bu 7 senedir böyle insanoğlu herşeye alışıyo yeterki geçmişe bakma
insan geriye bakarak yürürse ayağı taşa takılıp düşebilir...
her durumda mutlu olmayı dene hayatım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?