Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

saol cnm benim tavsiyelerin için.dikkate alcam mutlaka.

esgtfr canım ama hayat kendini bu kadar yıpratmaya değmez
eşimizle tabiki tartışmalaımız olur ama barışmaklarda çok tatlı olur
kendini bırakma hiçbizaman sen çokönemlisin hem eşin için hem bizim için..

cssa cığım teşekkür ederim canım bilgiler için. Müsli yiyebilir miyim gerçektennnnhihoyyyt Ya benim var müslim;ama dr. birşey söylemediği için yiyemedim.Dün de acıkmıştım sadece çikolata vardı.Ondan canım çekti şuan çekmiyor mesela:) Kabak çekirdeği zaten yemiyorum canım.Nane-maydanozda sevmem. Yalnız dr.um bitki çayları hiç içme dedi.Herhalde şimdilik içmeyeceğim.Daha sonraki aylarda ne olur bilmiyorum.Genelde sebze ve meyve tüketmeye çalışıyorum;ama haftada 2 kez balık yemeye çalışacağım.Ayrıca bolca su tüketiyorum canım.

soda da çok faydalıymış bu dönemlerde kızlar...doktorum istediğin kadar içebilirsin dedi ama sadesini tavsiye etti meyveli olanlardan değil

selam haktancım hoşgeldin cnm
iş için hayırlısı ya acele etme çok takma kafana canım

depresyona geri dönüyodum az kalsın.evlendiğim ilk günlerde geçirmiştim.zaten p.atak ta vardı.ama dün sanki tekrarlıycakmış gibi oldu sevgili depresyonum ama ucundan döndüm.iyiyim şimdi

ayy canım kıyamam sana çok takma kafana herşeyi
depresyon falan Allah korusun canım

mrblar biz geldik nasılsınız kızlar

mrb cssa cım hoşgeldiniz canım
nasılsınız
alıyormusunuz bebişe bişiler

ay ne güzel ya gerçekte değilsemde senin gözünde çıtır pıtır olamk hoşuma dittiiii:kedi:
bana evlilik zor geldi ya herşeyin yükü bende kocişte yardım ediyor herşeye sağolsun ama yinede zor yani anamın evinde elim sıcak sudan soğuk suya girmedi valla ama neyse napalım artık alıştık

evet cnm balık önemli haftada 2 kez ama seb 1 yiyorum:)
yoğurt süt her gün şart yumurta haftada 5 kere :)

angelım acele etmıyorum hatta artık yaz bıtene kadar ıstemıyorum bıle çalışmayı görüşmeye gitmekten sıkıldım çünkü tatil yapmak istiyorum kaydirigubbakcemile3
naber nasılsın?

angelım acele etmıyorum hatta artık yaz bıtene kadar ıstemıyorum bıle çalışmayı görüşmeye gitmekten sıkıldım çünkü tatil yapmak istiyorum kaydirigubbakcemile3
naber nasılsın?

boşveerrrrrrrrrzemuszemus
ben iyiyim canım bildiğin gibi devam
sende ne var ne yok bakalım

angeliimm nasılsın hiç görüşemioz yaa almamaya çalışıoz cnm insann kendisini tutması zor oluo ama tutuoz

cnm çok teşekkür ederim.sizlerde benim için çok önemlisinizŞeniz kızlar anlatın buluşma nasıldııı

angeliimm nasılsın hiç görüşemioz yaa almamaya çalışıoz cnm insann kendisini tutması zor oluo ama tutuoz

evet canım aslında ikimizde burdayız ama göüşemiyoruz
iyiyim ben canım ankarada havalar bunaltıcı
ötv ye zaman geldikten sonra işler baya yavaşlamış
pek müşteri yok showroomda insanlar genelde uyku ve bunalım modundalar burada
onun dışında iyiyim canım tatilin ardında işe adapte olmaya çalışıyorum

neden almıyorsunuz erken dimi kaç aylık oldu şimdi cnm ne zamandan sonra almaya başlıyacaksınız
birde bebek odası yapacakmısınız ben en büyük hayalimbebeğimin odası ama 2 sene sonra falan yap diyo kimisi siz hamiş adayları en yapmayı planlıyorsunuz

maden suyu çook yararlı ama nirtit miydi nitrat mıydı onun olmaması lazım oda bitek kızılay marka maden suyunda yok buna dikkat edin ayrıca asitini kaçırıp içmek gerekio onun içinde limon sıkabilirsiniz ha bu bulantıyada ii gelio biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…