ay benim canım bugün acayip pırasa yemeği istiyo limonlu cokacimcoook hayret ya hiç istemezdim halbuki pırasa falan kafamçokkarıştı
saol cnm benim tavsiyelerin için.dikkate alcam mutlaka.
kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun
anneme sipariş verdim pişiricek akşama :lepi:
o kadarcıkta yansınlar canımkaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız?
buluşmalar mutluluklar bebişler doğumlar herşey konuşulmuş valla ben gelen kadarkaydirigubbakcemile3
beni merak eden pek olmamış ama dün annem geldi 10 gundur ıstanbuldalardı ona gittim sonra eve gel yemekle ugras falan pek gelemedim bı ara geldım baktım kımse yoktu
ben bugun yıne bi iş görüşmesine gidiyorum artık iş görüşmesine gitmek işim oldu yaa-tatlicadiarzu-
depresyona geri dönüyodum az kalsın.evlendiğim ilk günlerde geçirmiştim.zaten p.atak ta vardı.ama dün sanki tekrarlıycakmış gibi oldu sevgili depresyonum ama ucundan döndüm.iyiyim şimdi
mrblar biz geldik nasılsınız kızlar
oh maşallah gidiyo desene canım bende diyete başlamıştım tam bebiş haberi geldi neyse bakalım sonra yaparız inşallah diyeti bizde. sen bu yaz gününde dikat edersen çabucak verirsin birsamcım bol sıvı meyve bide spor ohh mis olur valla canım çekti :)
cıks ben görmedim haksızlık ama yaaa.. ne dersen de gözümdeki çıtır pıtır angelı silemessin bikereeee :) evlenince rahat geliyor vallaaa.. şahsen ben evlenince rahata alıştım kimse iş yap demiyo yat yat uyu istediğinde iş yap ohh mis gibi koca evi yaradı bize yani :)
ay sorma tatlım gece saat 6 mıydı neydi uyuyorum kociş geldi michael jackson ölmüş dedi uykumun arasında düşünüyom o kimdi diye sonra demişim kaç yaşındaydı sonrada ne yapsam üzülsemmi üzülmesemmi diye düşündüm alemdim gece gece
evet haktan cım ya dünya dönüyor son hızlaa . oh ne güzel gözün aydın annecinde gelmiş .. inşallah bugün olumlu sonuç alırsın görüşmeden hayırlısı olsun hakkında
evet cnm balık önemli haftada 2 kez ama seb 1 yiyorum:)
yoğurt süt her gün şart yumurta haftada 5 kere :)
angelım acele etmıyorum hatta artık yaz bıtene kadar ıstemıyorum bıle çalışmayı görüşmeye gitmekten sıkıldım çünkü tatil yapmak istiyorum kaydirigubbakcemile3
naber nasılsın?
yeni gelenler hoşgelmiş, buluşma süperdi opuyorumnanaktan
yeni gelenler hoşgelmiş, buluşma süperdi opuyorumnanaktan
esgtfr canım ama hayat kendini bu kadar yıpratmaya değmez
eşimizle tabiki tartışmalaımız olur ama barışmaklarda çok tatlı olur
kendini bırakma hiçbizaman sen çokönemlisin hem eşin için hem bizim için..
angeliimm nasılsın hiç görüşemioz yaa almamaya çalışıoz cnm insann kendisini tutması zor oluo ama tutuoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?