herkese mrb.cnm sıkkın bugün biraz.sabah tartılma günüm dü tartıldım ve sölemeye bile utandığım bişi çıktı meydana. sadece 200 gr gittiğini gösteriyodu tartı:1no2:
spor ve tam anlamıyla olmasa da diyet e rağmen.gerçi 16 günoldu ve toplamda 2,5 kg gitti.devam edicem pes etmek yok.sarımsak çayına başlıcam pazartesi de.
bu arada akşama görümcemi istemeye gelcekler.
görümcem dul 3 çocuğu var endişeliydi nasıl olcak die ama
sanırım çocuklar adamı beğendi onlar ikna etti annelerini.hakkın da hayırlısı olsun
birsam süpersin yaa maşallah kilo için :)) canım benim gerçekten sana eski günlerini hatırlattığımı bende hissediyorum, bu hafta depresyonda olmayacağım da inş sadece biraz burukluk var yaa, gitti yaa ondan. 2 -3 haftadır zorluo, öncede çok zor değildi gidiş gelişler, hatta ailemle olmaktan çokta zevk alıyodum yokluğu bahane oluyo gün geçiriyorum diyodumda bu aralar zor geliyo, ama geçecek inş, seneye bu vakitler beraber olcaz inş, dediğin gibi sabır ve duadan başka çare yok , bugün iyi olcam ama söz :)) sen nasılsın ne var ne yok
canım ya inş bebek yorunluğu olsun diyelim :)) bende iyiyim eşimi gönderdim dün yine, hafta sonu çok güzeldi, gezdik eğlendik ama çabucak bitti :))
birsam inş diediğin kiloya kavuşursun biran evvel, aslında çokta normal görünüyosun öyle aman aman bi kilo değil ki, bence kadınlara biraz et yakışıyo da yinede seni rahatsı ediyosa inş çabucak verrsin kilo :)yok yok 3 kg 2,5 olur mu bi yannışlık olmuş.sanki arada çok fark varkaydirigubbakcemile3
aama spor yaparken çok af edersiniz ter akmayan yerim kalmıyo.onun için gr mın bile önemi büyükyerimseniben
bende hiç sevmem kemalpaşayıda, inerim heralde ama belli de olmaz ruhum darldı odalar kapkaranlık yaa, sizn odalar ferhmıcanım nasıl yani düğün ağustosta mı :1shok:zemuszemus
canım gitmicem,kemalpaşayı pek sevmiyorum :umursamaz:
evden getirdim :kedi:
sen napıcan kaydirigubbakcemile5
canım inş ya, bizde senin haberini bekliyoruz bak tarihi alınca unutma bizi telaşa kapılıpta tamammıdirimcim babam bugün düğün salonuna bakacak agustos un ilk haftası düşünüyoruz kesin tarih bugün belli olacak belli olsun hemen haber veririm size alınyazımsın hayırlısıyla son ayrılığınız olur eşinle
evet yazmışsın öle acıklı dokundu valla
zor işin canım hepimiz anlıyoruz seni ama bak ne kadar sabırlısın Allah veriyor sabrını tabi
sıkma kendini az kaldı kavuşmanıza
bu arada inş. öledir yorgunluğumun nedeni canım:ecrin_bebek:
canım ne güzel az kalmış,herşey yoluna girer zamanla,ailenin yaşadığı şehirde kalman daha iyi,her işte bir hayır vardırdirimcim babam bugün düğün salonuna bakacak agustos un ilk haftası düşünüyoruz kesin tarih bugün belli olacak belli olsun hemen haber veririm size alınyazımsın hayırlısıyla son ayrılığınız olur eşinle
canım benim odada arka tarafa bakıyor,ama burası ferah,sıcakta olmuyorbirsam inş diediğin kiloya kavuşursun biran evvel, aslında çokta normal görünüyosun öyle aman aman bi kilo değil ki, bence kadınlara biraz et yakışıyo da yinede seni rahatsı ediyosa inş çabucak verrsin kilo :)
bende hiç sevmem kemalpaşayıda, inerim heralde ama belli de olmaz ruhum darldı odalar kapkaranlık yaa, sizn odalar ferhmı
birsam süpersin yaa maşallah kilo için :)) canım benim gerçekten sana eski günlerini hatırlattığımı bende hissediyorum, bu hafta depresyonda olmayacağım da inş sadece biraz burukluk var yaa, gitti yaa ondan. 2 -3 haftadır zorluo, öncede çok zor değildi gidiş gelişler, hatta ailemle olmaktan çokta zevk alıyodum yokluğu bahane oluyo gün geçiriyorum diyodumda bu aralar zor geliyo, ama geçecek inş, seneye bu vakitler beraber olcaz inş, dediğin gibi sabır ve duadan başka çare yok , bugün iyi olcam ama söz :)) sen nasılsın ne var ne yok
ama bak sen dün böle yazmışsın
benimde aklımda ordan kaldı ciciş:))
canım ne güzel az kalmış,herşey yoluna girer zamanla,ailenin yaşadığı şehirde kalman daha iyi,her işte bir hayır vardır
düğün tarihini paşlaş mutlaka merak ettik :kedi:
angela gelinliğini göstermişsin duyumlarımıza göre :umursamaz:
canım benim odada arka tarafa bakıyor,ama burası ferah,sıcakta olmuyor
şuan ayaklarım donuyor,
mesela :sm_confused:
tamam anlaştık bekliyoruz haberlerni :))alınyazımcım neden telaşa kapılayım aksine hemen sizinle paylaşmak için can atarım
bizim odada çok serin, bide duvar gri minik taşlardan oluşuyo o yüzden ruh daraltıyo yaaa, bide klasörler için demir dolaplar var tabicanım ne güzel az kalmış,herşey yoluna girer zamanla,ailenin yaşadığı şehirde kalman daha iyi,her işte bir hayır vardır
düğün tarihini paşlaş mutlaka merak ettik :kedi:
angela gelinliğini göstermişsin duyumlarımıza göre :umursamaz:
canım benim odada arka tarafa bakıyor,ama burası ferah,sıcakta olmuyor
şuan ayaklarım donuyor,
mesela :sm_confused:
nasıl olayım uçuyorum.ALLAH'ın izni ile bu c.tesi ankaraya geliyorum.:lepi:
cnm ertsi gün tartıldığımda 600 gr daha verdiğimi gördüm.ondan 3 kg diyorum
canım inş ya, bizde senin haberini bekliyoruz bak tarihi alınca unutma bizi telaşa kapılıpta tamammı
:) aman küçük emrah gibi oluyom bazen :)) inş kavuşçaz yaa arada bi teklesekte veriyo heralde Allah sabrımızı, yine eski tesellimi hatırlatıyorum kendime, mesafedn olsun ayrılık, geçer be gülüm bu günlerde geçer :)))
eşin nasıl oldu canım buarada, artık tamamen rahatladımı
nasıl olayım uçuyorum.ALLAH'ın izni ile bu c.tesi ankaraya geliyorum.:lepi:
cnm ertsi gün tartıldığımda 600 gr daha verdiğimi gördüm.ondan 3 kg diyorum
afiyet olsun canımafiyet olsun kızlar ben yemeğe iniyorum
:kedi::kedi:evet canım inşallah bu hafta gelinliğin tadilatına başlıycaz biraz basen kısmı bol geliyor da tek parca almıştım bir de bolaro diktirey,m diyorum kıskanma dirimcim zaten düğün fotoğraflarımı sizinle paylaşacağım inşallah
bizim odada çok serin, bide duvar gri minik taşlardan oluşuyo o yüzden ruh daraltıyo
ooo süper birsam, eşin ne diyo süreyi uzun utma konusunda
vaovvvvvv süppersin
neler yapıyorsun bana da anlat bakalım formülünü
ankaraya geliyosun demek ymahalleye gelicektin dimi
Birsancığım Allah nasip ederse cuma ankara dışına gidiyorum canım,kocişin yanına
kızlar bende çok istiyorum tanışmayı
Kızlar merhaba....Herkese hayırlı ve bol mutluluklu haftalar dilerim.opuyorumnanaktan
merhaba cnm hoş geldiniza.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?