hoşgeldin jazminciğim
haftasonun nasıl geçti canım
Merhaba canım hoşbulduk.Nasılsın birsamcım?
süre uzun olmadı ki malesef.sadece 8 gün.yani ona kalsa 6-7 gün dü ama.
az yemek abur cubur yememek günde 3 lt su içmek,ve tabi ki spor.evet cnm y.mahalle.bu arada ankaralı kızlar buluşcakmıyızzzz yoksa buluşmuycakmıyız
Kızlar merhaba....Herkese hayırlı ve bol mutluluklu haftalar dilerim.opuyorumnanaktan
buluşuruz canım isterseniz
ben müsait olurum hafta sonu
diğer kızlarlada konuşalım ayarlayalım
sen ne zaman geliyorsun
hoşgeldiniz canlarım
nasılsınız bakalım
canım cumartesi dışında hep evdeydim,kocişte yok canım hiçbişey istemiyorHoşbuldum dirimcim.Nasılsın canım? Haftasonu bol bol yüzdüm canım.Havada denizde süperdi.Sıcacık...Sen neler yaptın hayatım?
canım cumartesi dışında hep evdeydim,kocişte yok canım hiçbişey istemiyor
canım arkadaşım doğuma kadar düzenli bir şekilde yüzmüş,doğumu da rahat geçmiş kaydirigubbakcemile5
Hoşbulduk canım...İyiyiz tatlım senden nbr??Nasıl geçti haftasonun şekerim.
Birsamcım kolay gelsin şimdiden sana.benimde feci uykum var.Uyumak istiyorum eve gidip...
iyiyim canım bende hafta sonu dediğin bi gün pazar oda işgüç koşuşturmacayla geçti
sen nasılsın ne var ne yok
:gitme:Kıyamam canım ya.Ne kadar kaldı kocişinin gelmesine..Ben de öyle düşünüyorum canım.en azından yaz sonuna kadar yüzebilsem düzenli olarak;ama işte ancak h.sonları yüzebiliyorum bende.
:gitme:
canım kısmetse haftaya buluşuyoruz kocişle opuyorumnanaktan
haftasonu bile yeterli aslında,bizde artık burda havuza gideriz :umursamaz:
Allah iyiliğini versin :kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis Canım az kalmış valla. Kociş olsunda havuz değil duş bile yeter:kedi:
Allah iyiliğini versin :kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3
angelcim biz ALLAH izin verirse bu c.tesi gece biniyoruz.pazar sabahı ordayız diğer pazar gecesine kadar
Ne olsun tatlım.Hafta sonu yazlıktaydık.Bol dinlence ve yüzme yaptım.Şimdi de pazartesi sendromu yaşıyorum vallahi.Çok uykum var çooookkkk...Ama uyumakta istemiyorum akşamları erkenden kocişi ihmal etmekte istemiyorum.Zaten şimdiden başladı beni unuttun diye söylenmeyekaydirigubbakcemile3
anladım canım
hayırlı yolculuklar sana
:kedi: tabi unutacaksın artık senin bebişin var
boşver canım bol bol uyu dinlen senin dinlenmeye kuvvete ihtiyacın varkaydirigubbakcemile5
slm kızlar bende geldim yeniden,
naber jazminnn
opuyorumnanaktanalkisalkisalkis Canım az kalmış valla. Kociş olsunda havuz değil duş bile yeter:kedi:
Valla orası öyle canım;ama kocişimi de ihmal etmieyeyim yani:) O olmazsa ben ne yaparımopuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım.İyiyim canım sen nasılsın? Nasıl geçti h.sonun kocişinle?
slm kızlar bende geldim yeniden,
naber jazminnn
Valla orası öyle canım;ama kocişimi de ihmal etmieyeyim yani:) O olmazsa ben ne yaparımopuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım.İyiyim canım sen nasılsın? Nasıl geçti h.sonun kocişinle?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :kedi:
bencede ihmal etme valla,
bende iyiyim canım napalım, gezdik tozduk beraver uyuduk opuyorumnanaktan yani bu bizim çok özel bi paylaşım oluyo, her gece yalnız uyumak zorunda oluncaberaber saz kursuna gittik, yanımda eşim olunca çalamadım heyecanlanmışım galiba, hoca dedi. evimizde misafir bile ağırladık, ist dan kuzeni geldi düğünümüze gelememişti, 19 kişilik bi grup halindeki misafirlere sadece çay ikramında bulunabildik :))) çok güzeldi herşeyde ayrılık sahneleri zor oluyo, ama bunada şükür, sende bebişinl yüzmüşsün ne güzel, şimdiden sporcu olacağı kesin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?