Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

valla angel yaa, bugün koptum resmen, içimde bi tuhaflık var, birazda işler olunca koptum resmen :))) sizin işler ne alemde

anladım canım hafta başı öle oluyor tabi
bizdede pek iş yok açıkcası
bende nette geziniyorumyerimseniben
akşam üzeri işim olur
kasa hazırla para teslim et falan:umursamaz:

bende şimdi hamileliğin ilk belirtilerine bakıyordum
kasık ağrısı ve rahatsızlık hissi en baş belirtilerindenmiş:kedi:

Canım bende baktım şimdi de hamileliğin ilk aylarında oluyormuş kasık ağrısı sanırım bebek yerleşiyormuş..Canım senin adet tarihin ne zamandı?

aman aman dikkat et üşütme hasta olmada, istediğin zaman yüzersin onun dışında :)) valla zaten bizim ayrılığın tek güzel yanıda heyecanı :)) olsun artık napalım
13 haziran
daha iki haftam var :1ninca:

Hadi bakalım temmuz hamişi olursun inş.:Saruboceq:

inş hastalanamzsın angel bende jazmine katılıyorum, temmuzun hamişide sen olursun,ooo bizde de yeğenler çoğalıyo yaa ne güzel, kaç bebişimiz olcak angella

kaydirigubbakcemile2 Canım valla angel da olursa şuan pamukşekerin,cssacığımın,camdankalp in, benim var.Toplam 6 olacak.Başka var mı bakayım:sinifsinif:

inşallah canım

Olur olur canım.İçini ferah tut sadece stres yapma tamam mı??kaydirigubbakcemile5

ah keşke elimde olsa
yani hiç düşünmeyen ben 2 ayda ne hale geldim yavmafoldumben

kaydirigubbakcemile2 Canım valla angel da olursa şuan pamukşekerin,cssacığımın,camdankalp in, benim var.Toplam 6 olacak.Başka var mı bakayım:sinifsinif:

ayy ağzından bal damlıyor şekercim ballllkaydirigubbakcemile5

inşallah canım

ah keşke elimde olsa
yani hiç düşünmeyen ben 2 ayda ne hale geldim yavmafoldumben

ayy ağzından bal damlıyor şekercim ballllkaydirigubbakcemile5

Canım bana bak bir de sen.ben hiççç düşünmüyordum;ama şimdi 1 hafta da ne hale geldim.kaydirigubbakcemile3 İnşallah olacak bu ay içime doğuyor canım.Bir de kız oldu mu ohhhhkaydirigubbakcemile2

yok galiba, bide mısra yı ekleriz tamam, 7 tane.eee biz azalıyoz ozaman hepiniz çocuklu biz tek.dzcel, dirim, haktan, ben evlnince teo, hamişler geçecek bizi

kızlar geldim sarımsak çayını içiyorum.ama iğrenççç yaaaa:1no2:birazdan da koşu bandına gidicem.

Canım bana bak bir de sen.ben hiççç düşünmüyordum;ama şimdi 1 hafta da ne hale geldim.kaydirigubbakcemile3 İnşallah olacak bu ay içime doğuyor canım.Bir de kız oldu mu ohhhhkaydirigubbakcemile2

inşallah canım dua et sende
bütün hamilelere kendime dua ettitiyorumkaydirigubbakcemile3
cssa pamuk ve camdan kalp sizde dua edin
bu gidişle dua kampanyası başlatıcam nettekaydirigubbakcemile3
tabi işin şakası o kadar ümitsiz değilim ama stres oldum ve sanki hissediyorum ne biliyim
hayırlısı hakkımda

şimdi ben bu ay hamile kalırsam hazirandamı hamile kalmış olucam temmuzdamı:1shok:
haziran erkek temmuz kız çin takvimine görekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

alınyazımsın biz onlardan taktik alırız,nede olsa bizden tecrübeli olacaklar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…