selam cnm nerelerdesin sen görüşemedik bugün
tabi canım ihmal etme :asigim:
Bugün kasıklarım ağrıyor ya.Normal midir acaba?
selam cnm nerelerdesin sen görüşemedik bugün
tabi canım ihmal etme :asigim:
valla angel yaa, bugün koptum resmen, içimde bi tuhaflık var, birazda işler olunca koptum resmen :))) sizin işler ne alemde
bende şimdi hamileliğin ilk belirtilerine bakıyordum
kasık ağrısı ve rahatsızlık hissi en baş belirtilerindenmiş:kedi:
Canım bende baktım şimdi de hamileliğin ilk aylarında oluyormuş kasık ağrısı sanırım bebek yerleşiyormuş..Canım senin adet tarihin ne zamandı?
13 haziran
daha iki haftam var :1ninca:
Hadi bakalım temmuz hamişi olursun inş.:Saruboceq:
aman aman dikkat et üşütme hasta olmada, istediğin zaman yüzersin onun dışında :)) valla zaten bizim ayrılığın tek güzel yanıda heyecanı :)) olsun artık napalım
Canım olsun bunlarda güzel.Heyecanınız hiç bitmiyor böylelikle.Umarım bir daha hiç ayrılmazsınız canım,bu son olur.Evet bebişimle yüzdük;ama biraz üşüdüm su sıcak olmasına rağmen.O yüzden de bebişi üşütmeden çıktım:ecrin_bebek:
13 haziran
daha iki haftam var :1ninca:
Hadi bakalım temmuz hamişi olursun inş.:Saruboceq:
inş canım hayırlısı bakalım
ay iyice dilime düştü bu iş
eskiden bu kadar düşmüyordum ama isteyince böle oluyor demek:kedi::kedi:
aman aman dikkat et üşütme hasta olmada, istediğin zaman yüzersin onun dışında :)) valla zaten bizim ayrılığın tek güzel yanıda heyecanı :)) olsun artık napalım
inş hastalanamzsın angel bende jazmine katılıyorum, temmuzun hamişide sen olursun,ooo bizde de yeğenler çoğalıyo yaa ne güzel, kaç bebişimiz olcak angella
inş hastalanamzsın angel bende jazmine katılıyorum, temmuzun hamişide sen olursun,ooo bizde de yeğenler çoğalıyo yaa ne güzel, kaç bebişimiz olcak angella
Olur olur canım.İçini ferah tut sadece stres yapma tamam mı??kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile2 Canım valla angel da olursa şuan pamukşekerin,cssacığımın,camdankalp in, benim var.Toplam 6 olacak.Başka var mı bakayım:sinifsinif:
inşallah canım
ah keşke elimde olsa
yani hiç düşünmeyen ben 2 ayda ne hale geldim yavmafoldumben
ayy ağzından bal damlıyor şekercim ballllkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile2 Canım valla angel da olursa şuan pamukşekerin,cssacığımın,camdankalp in, benim var.Toplam 6 olacak.Başka var mı bakayım:sinifsinif:
yok galiba, bide mısra yı ekleriz tamam, 7 tane.eee biz azalıyoz ozaman hepiniz çocuklu biz tek.dzcel, dirim, haktan, ben evlnince teo, hamişler geçecek bizi
yok galiba, bide mısra yı ekleriz tamam, 7 tane.eee biz azalıyoz ozaman hepiniz çocuklu biz tek.dzcel, dirim, haktan, ben evlnince teo, hamişler geçecek bizi
Canım bana bak bir de sen.ben hiççç düşünmüyordum;ama şimdi 1 hafta da ne hale geldim.kaydirigubbakcemile3 İnşallah olacak bu ay içime doğuyor canım.Bir de kız oldu mu ohhhhkaydirigubbakcemile2
bende varım yaaaaaaa unuttunuz benikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?