canım 66 fazla değil mi?öğretmen hatıı alsan daha ucuzya biz 66 lira olsun temiz olsun diyerek sıırsız alalım dedik 66 lira da az değil ama kontörün de hiç bereketi olmuyor
canım ben eşime onu aldırmamıştım.sen beni ararsın ben seni arayamam diye.çaldır kapat olayını da sevmiyorumdum,eşek kafam keşke 1200 dk.sı 35 tl olan hattan alsaydıkalinyazım, bende düşünüyorum bazen ikiz olurmu diye görümcemin ikiz çok uslularmış küçükken rahat büyümüşler. sonrada ilerideki masrafları düşünüyorum gözüm korkuyor.
dirimcim, benim dediğimle bütün heryeri arıyorsun 35 tlye.
canım ben kendi ailemle ücretsiz görüşüyorum ama eşim işte.Canım valla ben zaten telefonla konuşmayı sevmiyorum yazık yani telefona verilen paraya. Beni annem babam zaten arar.babamın sınırsız iphone aldığı için o herkesi sınırsız arıyor.Ben sadece kocişi arıyorum.Bazende ıvır zıvır acil yerleri.Yani en son yurtdışında olduğumuz da 50 falan gelmişti. Ben çok memnunum.
canım 66 fazla değil mi?öğretmen hatıı alsan daha ucuz
canım ben eşime onu aldırmamıştım.sen beni ararsın ben seni arayamam diye.çaldır kapat olayını da sevmiyorumdum,eşek kafam keşke 1200 dk.sı 35 tl olan hattan alsaydıkklava:
canım ben kendi ailemle ücretsiz görüşüyorum ama eşim işte.
genelde eşim arıyor ailesini,arkadaş vs.
benimki 25 civarı geliyor genelde
dirim, 35 tl olanı alsaydınız iyidi aslında oda. çaldır kapat olsun fazla para ödemektense o sorun değil ki.
kullananlar var 1200 dakikayı kimse bitirememiş bir ay içerisinde, teologun aldığınada bir bak.
gelen fatura yüksek yani boşa para vermek gibi bir şey.
jazmin, bende senin gibiyim sevmiyorum tlfonla konuşmuyorum mecbur kalmadıkça ve özel günler dışında aramam.
dirim, 35 tl olanı alsaydınız iyidi aslında oda. çaldır kapat olsun fazla para ödemektense o sorun değil ki.
kullananlar var 1200 dakikayı kimse bitirememiş bir ay içerisinde, teologun aldığınada bir bak.
gelen fatura yüksek yani boşa para vermek gibi bir şey.
jazmin, bende senin gibiyim sevmiyorum tlfonla konuşmuyorum mecbur kalmadıkça ve özel günler dışında aramam.
teo ya bizim evliilik kararımızı verdiğimiz gün geldi aklıma, eşim iş buldu o gece evleniyoruz biz dedik, eşim eve gidince iş buldum evlenebilrim artık deyince kayınvalidem ağlmış şüürolsun diye, o duygular çok farklı ya allah tamamına erdirip bir ömür aynı yastıkta mutlulukla yaşlandırmayı nasip etsin canım inş
canım yaa çok iyi anlıyorum seni, nişanlına iş ararken çektiğiniz sıkıntılarda eski bizi hatırlıyodum ama allah öyle büykki herşeyi yoluna koyuyo, hani derler ya evlilikte keramet vardır diye, bizim kerametimizde evlendikten 9 gün sonra eşimin memurluk atamsının olduğunu öğrenmek oldu, inş evlilik dilediğiniz herşeyi önünüze getiriraynı sayılır kaderim senle bnm nişanlımda gecen hafta iş buldu gercekten herşey yvaş yavaş hallolunca insan cok seviniyor
eve ditmek istyorum
mısra bugün yok:sm_confused:
evet siz varsınız opuyorumnanaktan
ama eve didip süt içmek istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?