Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım benimde son adet tarihim 14 mayıstı.Ama Mayıs sonunda oldum sanırım.Bnimde Mayıs erkek Haziran kız.Sınırdayım vallakaydirigubbakcemile3

alınyazımsın biz onlardan taktik alırız,nede olsa bizden tecrübeli olacaklar opuyorumnanaktan

dimi :)) haklısın valla tecrübelilerin tecrübelerinden yararlanmakta güzel olur, inş ben pamuğumda alacam taktikleri, ikizlerle nasıl başa çıkılır :))

dimi :)) haklısın valla tecrübelilerin tecrübelerinden yararlanmakta güzel olur, inş ben pamuğumda alacam taktikleri, ikizlerle nasıl başa çıkılır :))

Canım senin ikiz olma olasılığı yüksekti değil mi? Ya bgn Gülben Ergen'in bir röportajını okuyordum.Onlarda da hiç yokmuş ikiz;ama olmuş...

Sanırım tubiş de istiyordu hamiş olmak.Ama karar veremiyordu.<onu da katalım hamiş listesine:)

Canım senin ikiz olma olasılığı yüksekti değil mi? Ya bgn Gülben Ergen'in bir röportajını okuyordum.Onlarda da hiç yokmuş ikiz;ama olmuş...

yani inş yüksek diyoruz biz.kardeşlerim ikiz(1 erkek 1 kız) teyzem ikizmiş, dayımın çocukları ve torunları vs. bizde yüksek ihtimal diyoruz.ama tabi herşey allahtan hiç ikiz olmayanlardada oluyo,inş bizi atlamaz bu ikiz sırasıkaydirigubbakcemile5 eşim tarafındada var ama kısmet, ama eğerki bizede süriz olmazsa planladığımız zaman doktorla görüşcm özel bi tekniği varmı diye zemuszemusopuyorumnanaktan

inşallah şeker,
ya bizim bir akraba var.ikizleri oldu,eşim onlara okadar takılıyor ki,onlarda inşallah
senin de ikizlerin olur da görürsün dedi :1shok:
canım ikizler güzelde,anne için çok zor,spor zor,bulantı,rahatsızlanma vs.çok,doğduktan sonra özellikle çalışanlar için bakmak daha daha zor,ne bilim hayırlısı olsun,aslında iyi taraflarıda var,bir kerede şipşak,ikinci kez hamile kalmana gerek yok.

evet ya oda vardı :kedi: unutmuşum

kızlar şu çin takvimini bi göndersenize bende bakıyım

Canım google a çin takvimi diye yaz çıkıyor.Umarım olur canım ikizlerin;ama ben istemiyorum açıkcası.Yine de Allah'ın işine karışılmaz tabii..

ne takvimi banada öğretin opuyorumnanaktan

ben hem istiyor hem sitemiyor iki aradayım

Canım hamişlik takvimi:) Canım sende bendensin.Valla umarım süpriz yapar senin bebişde yoksa zor oluyor valla.

kızlar konuyla alakasız olacak ta
telefon faturalarınız kaç geliyor???
eşimin bir ay 100 bir ay 70-80 hiç aşağı gelmiyor
hattını değiştirmek istiyoruz

Canım biz kamu hattı kullanıyoruz. Genelde 25 falan geliyor kişi başı.

Teologcum hayırlısı olsun canım....

kardeşlerden birinde ikiz olursa diğer kardeşlerde genelde olmuyormuş.
eşimin tarafında öyle birinde ikiz var.
kadının genlerinde olması gerekiyormuş. benim tarafta anneanemin bişeyinde varmış tek başka kimsede yok. bende düşünüyordum ikiz olurmu diye ama pek ümidim yok olursa da zaten nasıl bakarız bilemiyorum.

jazmincim, biz korunuyoruz bazen diyorum senin gibi süpriz yapsa da gelse daha iyi olucak sanırım. ama hep kararsızım daha kocişime doyamadım azıcık zaman geçsin de istiyorum.

çin takviminden bakıyorsanız onu biliyorum. geçenlerde arkadaşım başka bir takvim bulmuş. 3 yılda bir yenilenme oluyormuş ona göre cinsiyet belirleniyormuş.

dirim, bizim kontürlüydü eşimin hala öyle. Ben yeni kendime kamucel aldırdım. ilk aydan sonra her yöne 1200 dakika 35 TLmiş.
siz yapamıyormusunuz ?

Canım doyun zaten daha birbirinize erken bence.Biz bile daha düşünmüyorduk.İyice doyalım diye birbirimize;ama bu şekilde de ii oldu yaopuyorumnanaktan

eveeeeett tarih 1 agustos
canım hadi hayırlısı olsun.tarihi gün 1 AĞUSTOS kaydirigubbakcemile3

sağaolasın jazmincim biz sınırsız hat almayı düşünüyoruz aylık 66 lira olan

kızlar çok iyi ya
ya eşimle benim hattım tüm kamu,birbirimizi ücretsiz arıyoruz.ama eşimin ailesi,kardeşleri,arkadaşları farklı hat olduğu için çok geliyor.
napıcağımızı şaşırdık ya,kamu hattını iptal ettirsek,bu sefer biz ücretli konuşacağız,kafam karıştı,

evet güzel yanları kadar zor yanlarıda var ama ne bilim şimdilik böyle düşünüyorum bide ikizlerim olursa o zaman ah ahh etmem inş :)))
inş canım benim hepimizin dilediği ve hayırlısı oluır inş
40 civarı güya kamu, 18 lira vergi, 17 sabit bide vergisi yok demişlerdi

canım sadece kamularlamı görüşünce 25 geliyo
eveeeeett tarih 1 agustos
tebrikler canım hadi gözünaydın, Allah tamamına erdirsin mululuka hayırla

canım doğrudur heralde çok bilgim yok ama bizde hep olmuş anne tarafımda 3 kardeşte ikiz olmuş bakalım bende nolur bilemiyorum ama ikiz olacağını yıllardır hissediyorum ama hayırlısı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…