günaydın arkadaşlarr
nete girmem geç oldu ama 8 de ayaktaydım:)
kızlaryaa dün farkına varmamışım gece yatağa girdiğimde nasıl kötüydüm anlatamam her yerim ağrıyordu ve resmen acıdan ağladım sağolsun eşim masaj yaptıda kendime geldim ve bugünde karar aldım bidaha o kadar yormayacağım kendimi:)
sizler nasılsınız
oooo herkeslerde buradaymış bi ben eksik kalmışım bende duydum sizi geldim, nabersiniz güzeller
oy oyyy başlamayın siz jazminim boşverin beni biraz ikiz olmaları böyle yaptı korkularım daha fazlalaştı.Canım olur öyle şeyler hamilelikte...Bende henüz birşey yok ama başlarız yakında bizde bebişle:)
pamukçuğum niye ağlıyorsun,mutlu olman gerekiyor,
ikizlerine kavuşmana az kaldı canım benim
yazın hamilelik biraz zor olur,sıcaktan felan ama Allahtan evdesin yerimseniben
yatılı misafirlerin de gittikten
sonra biraz daha rahat edersin yerimseniben
ağlama sakınlmaz:Şeniz
ay zaten o anı düşündükçe rahatlıyorum canım ya. sende bi bakıcan hamilesin bu dönemler çok çabuk geçiyo şimdi yastık yorgan peşinde koşarken bide bakmışsın 3 5 ay sonra bebeklerin mendili nin yeleğinin peşinde koşucan :)aglama canım ya ikizlerini kucağına aldığında iyi ki çekmişim dersin hayırlısıyla
bencede yorma kendini canım bu günelri aratmasın rabbimgünaydın arkadaşlarr
kızlaryaa dün farkına varmamışım gece yatağa girdiğimde nasıl kötüydüm anlatamam her yerim ağrıyordu ve resmen acıdan ağladım sağolsun eşim masaj yaptıda kendime geldim ve bugünde karar aldım bidaha o kadar yormayacağım kendimi:)
sizler nasılsınız
Pamukçuğum sana bişi sorcamm canım ya...ben akşamları falan üşüyorum acaba bu hamilelikten olabilir mi??Sen de oluyormuydu bu..
oooo herkeslerde buradaymış bi ben eksik kalmışım bende duydum sizi geldim, nabersiniz güzeller
hoşgeldin tatlımm sensiz olur mu hiçŞenizoooo herkeslerde buradaymış bi ben eksik kalmışım bende duydum sizi geldim, nabersiniz güzeller
hoşgeldin canım,
neden yoruldun canım
misafirlerin vardı sanırım
biraz daha yatıp dinlenseydin keşke yerimseniben
hazırlıklar başladı artık ya dün ilk iş sandıktaki dantelleri cıkardık yıkadık bugün ütüleyeceğim yarın da yastık doldurmak için yemek takımı vs almak için afyona gideceğiz annemle bu arad kaç yastık yapalım sizce
canım ben kaç tane yastığım,yorganım var hiç bilmiyorum.annem ve kayınvalidem yaptırdı,burçlara koyduk.sırf kayınvalidemin verdiği yorganlar 10 tane :bbo:
4 tane aldım tabi,ama yastık tahminen 6 tane felan
Canım benim 4 tane yastığım var.2 tane yataştan anti-stress özellikli yastık aldım.yıkayıp yıkayıp onu kullanıyoruz.2 tane de normal yastığım var...Toplam 4 tane yeter sanıyorum...
evet dirimcim halen kararsızım. kocişim bu sırası dah açok istemeye başladı ne kadar duracağız diyor :1ninca:
iyim angelcım, düğünden kalan son misafirlerimizi akşam yolcu ettik.
eve gidince biriken ütülerimi yaptım işlerim bitti bir kaç gün rahatım.
izinim belli oldu sonunda temmuz 17den sonra 15 gün yokum.
teolog, bende 8 yastık var. ayrıca 2 tane yatak örtüsünün var birde pke takımımın süs yastıklarına yapıldı biraz fazla oldu.
6 yastık yapsanız yeter becede. ama yorgan pike takımı falan varsa onlara bakın ölçüleri farklı olabiliyor.
ay tam size yazıyoduma nnemler aradı onada ağladım telde sonra artık camera açtık rahatlattılar biraz beni :)
jasminim nasıl olalım işte sulugözlüğümüz tuttu
angelım moral verdin canım saol vallla
çakırgözlüm evet ya artık başladı ağrılarım sabaha kadfar uyuyamıyorum şimdidie otururrken ağrıyor karnım belim
dirimcim maşallah annene hayran oldum valla makineden çıkan bulaşıklaı yerleştirecek güç bulamıyorum ben şimdi . bide yatılı misafirler var uyuyolar hala kalkıp kayvaltı hazırlamam lazım ama sanki hazırlayamıycam gibi geliyo..
ağladım açıldım sanki ohh beee :lepi:
aminnnnoy oyyy başlamayın siz jazminim boşverin beni biraz ikiz olmaları böyle yaptı korkularım daha fazlalaştı.
bencede yorma kendini canım bu günelri aratmasın rabbim
bende kendi yastıklarımız hariç 8 falan var herhalde canım
bize gelen giden kalıcı çok olur yani
yorgan da 3 tane misafirlik
benim de bir yazlık bir kışlık yorganım var
daha iki tane hiç açmadığım uyku setim varki onların içindede yorgan varkafamçokkarıştı
ohh tamda yarama tuz bastın benndeeee tatil istiyorumm
valla en güzeli ütüyü fazla biriktirmemek canım ben tatil dönüşü işe başlamadan 6 sepet ütü yaptım anam ağladı valla( ama gerçektende ağladı oda bizdeydi çünkü bıktı kadın ben yaparkenkaydirigubbakcemile3)
:
kızlar sakın sezeryana göz dikmeyen 1 2 saat acı çekcez sonra herşey bitecek, sabah bi prof konuşuyodu sezeryanla doğan çocuklarda astım, kanser, şeker hastalıklarına yakalanma riski daha fazlaymış hassaiyetleri çokmuş, normal doğumda bebek sters çekmezmiş, yani zamana yayıldığı için dünyaya geleceğini anladığı için strese alışırmış ama sezeryanda hop diye aldıklarından bebek çok stres çekermiş ve doğumu zorlaştırımış, artık belden aşağı iğneyle hiç ağrı hissetmeden doğum yapılabiliyo yada su doğumarında acı çok azmış, ben doğumlardan bahsedilince bile dayanamam ama su doğumu o kadar rahat ki izleyebiliyorum, yani o kadunlar doğum yaparmış gibi acı ve gerginlik duymadıklarını anlıyosun.kızlar korku yok ömrümüzde en fazla bir yada iki defe bu acıyı çekeceğiz,o kadar zor olsa annelerimiz bizi doğuramazdı, eskiden evlerinde doğum yapılıyodu ama hiçbi sıkıntıda yokmuş ki şimdi teknoloji çağında mümkün olduğunca az acıyla alaaksınız bebeklerinizi kucağınıza
günaydın arkadaşlarr
sizler nasılsınız
kpss ye bakıyodum bikaçta yazılarım vardı hepsi bitti geldim :))sen napıyosun şekernerdesin kız,kaç saattir yoktunlmaz:
canımcım naber, kıyamam be sana bebeklerde varya 3 kez yanıyosun sen sıcaktanoy oyyy başlamayın siz jazminim boşverin beni biraz ikiz olmaları böyle yaptı korkularım daha fazlalaştı.
oy oyyyy gül yüzlülerden bidenesi daha gelmiş sıcak çok sıcak be güzelcimmm
hoşbuldum canım naber, epeyce yorulmuşsun yaa, kızlarla baş etmek zor dimi :)hoşgeldin tatlımm sensiz olur mu hiçŞeniz
bir uyku setinin bir de daha önce annemin aldığı olmak üzere iki yorganım var bir iki de kayınvalidem yapar biz temiz 10 yastık yapalım diyoruz iki pike takımım var uyku setinede dört tane yapmamız gerekiyor yeterli olur heralde herkes üç asagı beş yukarı bu şekilde yapmış
günaydın arkadaşlarr
sizler nasılsınız
teologcum bende de 10 tane yastık var 2 si silikon 8 ide yünden 4 tane yer yatağı ve 8 tane de yorgan var ama bana sorarsan yorgan 4 tane yeter bide yazın gelecek misafirler için 4 tane pike alsan yeter . aslında ben yer yatağı istemiyordum ama annem zorlayınca 4 tane sini anca aldım ona kalsa 6 tane verecekti
bide arkadaşlar yorganlar için vakumlu torba alabilirsiniz cidden çok işe yarıyor yerden tasarruf ediyorsunuz
kızlar sakın sezeryana göz dikmeyen 1 2 saat acı çekcez sonra herşey bitecek, sabah bi prof konuşuyodu sezeryanla doğan çocuklarda astım, kanser, şeker hastalıklarına yakalanma riski daha fazlaymış hassaiyetleri çokmuş, normal doğumda bebek sters çekmezmiş, yani zamana yayıldığı için dünyaya geleceğini anladığı için strese alışırmış ama sezeryanda hop diye aldıklarından bebek çok stres çekermiş ve doğumu zorlaştırımış, artık belden aşağı iğneyle hiç ağrı hissetmeden doğum yapılabiliyo yada su doğumarında acı çok azmış, ben doğumlardan bahsedilince bile dayanamam ama su doğumu o kadar rahat ki izleyebiliyorum, yani o kadunlar doğum yaparmış gibi acı ve gerginlik duymadıklarını anlıyosun.kızlar korku yok ömrümüzde en fazla bir yada iki defe bu acıyı çekeceğiz,o kadar zor olsa annelerimiz bizi doğuramazdı, eskiden evlerinde doğum yapılıyodu ama hiçbi sıkıntıda yokmuş ki şimdi teknoloji çağında mümkün olduğunca az acıyla alaaksınız bebeklerinizi kucağınıza
canımcım misafir içinde pike takımı yaptır istersen yada hazır satılanlar varya onlardanda alabilirsin hatta ben 2 tanesi çift kişilik 2 side tek olmak üzere 4 tane aldım bide onlara uygun nevresim takımı yaptırmıştım şimdi misafir gelince sıkıntı çekmiyorum
hoşbuldum canım naber, epeyce yorulmuşsun yaa, kızlarla baş etmek zor dimi :)
yeter teo bencede, sonra yer bulamıyosun koymaya,bir uyku setinin bir de daha önce annemin aldığı olmak üzere iki yorganım var bir iki de kayınvalidem yapar biz temiz 10 yastık yapalım diyoruz iki pike takımım var uyku setinede dört tane yapmamız gerekiyor yeterli olur heralde herkes üç asagı beş yukarı bu şekilde yapmış
inş hepimiz normal hayırlı sağlıklı doğumlar yaprız :))ayy bak ben kendiminkileri hiç saymadım bide niye hiç bişeyim sığmıyor bu eve diyorum :)
canımcım kesinlikle katılıyorum sana kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım, güle güle, çok yorma kendinikızlar günaydın.arkadaşım kahvaltıya çağırdı.geç bile kaldım:)bi slm verip öle gidiyim dedim.öğleden sonra 3 gibi gelirim nete sanırım.görüşmek üzere
tubişim naberçokmu temizlik yapıyorsun?
Pamukçum tamam canım yiyeyim bari ben üzüm.Teşekkür ederim tatlım...
Angelcim hayatım gelmiyor valla.Herkes burda.Olursa bir doğumda olur.Onun dışında sanmıyorum..
Alınyazımsın ben de normal epidural istiyorum;ama normal yapamazsam artık sezeryan olururz..Hayırlısı canım
aminnnn
canım benim korkma lütfen hayırlısıyla alıcaksın bebişlerini kucağına inşallahh
bu arada cinsiyetleri belli oldu mu ?
canımcım naber, kıyamam be sana bebeklerde varya 3 kez yanıyosun sen sıcaktan( kız korkma ikiz doğumu çok rahatmış annem der hep bir tek birde ikiz doğumu yaptım ama benim yani tek olanın verdiği acıyı ikizler vermedi diye, relaks ol, ikincide uyuşukluk olup anlamıyomuşsun acıyı, valla imkanım olsa anneme diyce anne gir şu topiğe pamuğumu rahatlat diyede nerdeee, o borsa takipçisi :)))
hoşbuldum canım naber, epeyce yorulmuşsun yaa, kızlarla baş etmek zor dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?