Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sen öle dersin ama duramazsın ben seni bilirim yarın yine başlarsın dip köşe temzilğe

Canım olur öyle şeyler hamilelikte...Bende henüz birşey yok ama başlarız yakında bizde bebişle:)
oy oyyy başlamayın siz jazminim boşverin beni biraz ikiz olmaları böyle yaptı korkularım daha fazlalaştı.

canım benim ya moral veriyorsunuz saolun

aglama canım ya ikizlerini kucağına aldığında iyi ki çekmişim dersin hayırlısıyla
ay zaten o anı düşündükçe rahatlıyorum canım ya. sende bi bakıcan hamilesin bu dönemler çok çabuk geçiyo şimdi yastık yorgan peşinde koşarken bide bakmışsın 3 5 ay sonra bebeklerin mendili nin yeleğinin peşinde koşucan :)
bencede yorma kendini canım bu günelri aratmasın rabbim
Pamukçuğum sana bişi sorcamm canım ya...ben akşamları falan üşüyorum acaba bu hamilelikten olabilir mi??Sen de oluyormuydu bu..

canım kansızlıktan olabilir ben hamilelğimin ilk dönemlerinde tir tir titriyordum şimdilerdede yana yana ölüyorum. normal çekirdekli siyah kuru üzüm ye her sabah aç akrnına bi avuç. hem lophusalığındada kanlı canlı olurmuşsun

oooo herkeslerde buradaymış bi ben eksik kalmışım bende duydum sizi geldim, nabersiniz güzeller

oy oyyyy gül yüzlülerden bidenesi daha gelmiş sıcak çok sıcak be güzelcimmm

oooo herkeslerde buradaymış bi ben eksik kalmışım bende duydum sizi geldim, nabersiniz güzeller
hoşgeldin tatlımm sensiz olur mu hiçŞeniz
hoşgeldin canım,
neden yoruldun canım
misafirlerin vardı sanırım
biraz daha yatıp dinlenseydin keşke yerimseniben

hoşbuldum dirimcim .yiğenlerim bende kaldı 5 gün hafta sonuda abimler geldiler dün yolcu ettim onlar gittikten sonrada halı yıkadım yataklar çarşaflar vs derken bide dip köşe temizlik yaptım malum çocuklar vardı farkında olmadan çok yormuşum kendimi yatağa girince anladım :) malesef çok fazla uyuyamıyorum tatlım en geç 8 de ayaktaydım bugünde el süpürgesiyle süpürüp sildim tozumu aldım anca oturabildim :)
sen nasılsın canım

bende kendi yastıklarımız hariç 8 falan var herhalde canım
bize gelen giden kalıcı çok olur yani
yorgan da 3 tane misafirlik
benim de bir yazlık bir kışlık yorganım var
daha iki tane hiç açmadığım uyku setim varki onların içindede yorgan varkafamçokkarıştı

kayınvalidende ama yapmış cicim ya
10 yorgan ne demek yahuuu
baya hevesliymiş dediğin gibi

Canım benim 4 tane yastığım var.2 tane yataştan anti-stress özellikli yastık aldım.yıkayıp yıkayıp onu kullanıyoruz.2 tane de normal yastığım var...Toplam 4 tane yeter sanıyorum...

sende de çok az varmış ya ))
yatıya kimse gelmiyor kızım sizekaydirigubbakcemile3

ohh tamda yarama tuz bastın benndeeee tatil istiyorumm
valla en güzeli ütüyü fazla biriktirmemek canım ben tatil dönüşü işe başlamadan 6 sepet ütü yaptım anam ağladı valla( ama gerçektende ağladı oda bizdeydi çünkü bıktı kadın ben yaparkenkaydirigubbakcemile3)

canım benim ağla ama abartma emi
burda birbirimize moral ve destek vermek için varız
sizi seffiyorumm

kızlar sakın sezeryana göz dikmeyen 1 2 saat acı çekcez sonra herşey bitecek, sabah bi prof konuşuyodu sezeryanla doğan çocuklarda astım, kanser, şeker hastalıklarına yakalanma riski daha fazlaymış hassaiyetleri çokmuş, normal doğumda bebek sters çekmezmiş, yani zamana yayıldığı için dünyaya geleceğini anladığı için strese alışırmış ama sezeryanda hop diye aldıklarından bebek çok stres çekermiş ve doğumu zorlaştırımış, artık belden aşağı iğneyle hiç ağrı hissetmeden doğum yapılabiliyo yada su doğumarında acı çok azmış, ben doğumlardan bahsedilince bile dayanamam ama su doğumu o kadar rahat ki izleyebiliyorum, yani o kadunlar doğum yaparmış gibi acı ve gerginlik duymadıklarını anlıyosun.kızlar korku yok ömrümüzde en fazla bir yada iki defe bu acıyı çekeceğiz,o kadar zor olsa annelerimiz bizi doğuramazdı, eskiden evlerinde doğum yapılıyodu ama hiçbi sıkıntıda yokmuş ki şimdi teknoloji çağında mümkün olduğunca az acıyla alaaksınız bebeklerinizi kucağınıza

oy oyyy başlamayın siz jazminim boşverin beni biraz ikiz olmaları böyle yaptı korkularım daha fazlalaştı.

bencede yorma kendini canım bu günelri aratmasın rabbim
aminnnn
canım benim korkma lütfen hayırlısıyla alıcaksın bebişlerini kucağına inşallahh
bu arada cinsiyetleri belli oldu mu ?

bir uyku setinin bir de daha önce annemin aldığı olmak üzere iki yorganım var bir iki de kayınvalidem yapar biz temiz 10 yastık yapalım diyoruz iki pike takımım var uyku setinede dört tane yapmamız gerekiyor yeterli olur heralde herkes üç asagı beş yukarı bu şekilde yapmış

ayy bak ben kendiminkileri hiç saymadım bide niye hiç bişeyim sığmıyor bu eve diyorum :)

sen yeni gelmedin mi tatilden şekerim daha kaç gün oldu iyi alıştın vallaa klava:

canımcım kesinlikle katılıyorum sana kaydirigubbakcemile5

kızlar günaydın.arkadaşım kahvaltıya çağırdı.geç bile kaldım:)bi slm verip öle gidiyim dedim.öğleden sonra 3 gibi gelirim nete sanırım.görüşmek üzere

çokmu temizlik yapıyorsun?

Pamukçum tamam canım yiyeyim bari ben üzüm.Teşekkür ederim tatlım...

Angelcim hayatım gelmiyor valla.Herkes burda.Olursa bir doğumda olur.Onun dışında sanmıyorum..

Alınyazımsın ben de normal epidural istiyorum;ama normal yapamazsam artık sezeryan olururz..Hayırlısı canım

nerdesin kız,kaç saattir yoktun lmaz:
kpss ye bakıyodum bikaçta yazılarım vardı hepsi bitti geldim :))sen napıyosun şeker

oy oyyyy gül yüzlülerden bidenesi daha gelmiş sıcak çok sıcak be güzelcimmm
canımcım naber, kıyamam be sana bebeklerde varya 3 kez yanıyosun sen sıcaktan ( kız korkma ikiz doğumu çok rahatmış annem der hep bir tek birde ikiz doğumu yaptım ama benim yani tek olanın verdiği acıyı ikizler vermedi diye, relaks ol, ikincide uyuşukluk olup anlamıyomuşsun acıyı, valla imkanım olsa anneme diyce anne gir şu topiğe pamuğumu rahatlat diyede nerdeee, o borsa takipçisi :)))
hoşgeldin tatlımm sensiz olur mu hiçŞeniz
hoşbuldum canım naber, epeyce yorulmuşsun yaa, kızlarla baş etmek zor dimi :)

canımcım misafir içinde pike takımı yaptır istersen yada hazır satılanlar varya onlardanda alabilirsin hatta ben 2 tanesi çift kişilik 2 side tek olmak üzere 4 tane aldım bide onlara uygun nevresim takımı yaptırmıştım şimdi misafir gelince sıkıntı çekmiyorum

günaydın canımcım
tabi acı çekersin çok yoruyorusn kendini
dün o kadar iş yaptım diyordun sonrada sabah el süpürgesiyle süpürsüm diyorsun
canım arkadaşım senin canına kastınmı var
ben anladım seni ancak hamilelik paklayacak frenleyecekkaydirigubbakcemile3

günaydın canım nerelerdesin sen
nasılsın

evetcnm vakumlu poşetleri bende bu sene aldım hepsini sığdırdım içine
çok iyi oldu
ayrıca kışlıkları vakumlayıp attım bazamın altına o kadar iyi oldukikaydirigubbakcemile5

ah canım keşke elimizde olsa
ben mesela ameliyattan sonra artık sezeryanla doğum yapmak zorundayım
doktorum öle dedi
%5 lik mucizeyle normal doğum dedi bakalım hayırlısı hakkımızda

daha alırım diye düşlünüyorum ya ihtiyaç oldukça birini misafir için kullanırım artık zaten bir yatak örtüsü takımı iki pike takımı bir uyku setim var daha almama gerek var mı acaba vakumlu hurçları ben de düşlünüyorum cünkü diğerleriyle cok yer kaplar yatagı da bazalı alalım diyoruz yorgan yastık koymak için

alınyazımsın yzdıklarını okudukça bi hoş oldum
kan,hastane vs.kokusuna,hastalıkla ilgili konuşmalara hiç dayanamam,tansiyonum düşüyor sanki
bak şimdide içim bi hoş oldu,:kedi:

[
hoşbuldum canım naber, epeyce yorulmuşsun yaa, kızlarla baş etmek zor dimi :)

sorma tatlımyaa bide bizimkiler ne ayrı durabiliyorlar nede yanyana ama onlar varken öyle keyifliydimki şimdi boşluğa düştüm sanki
Allahtan babamlarda gelmeyi düşünüyorlar 10 gün sonra falan hatta kalacaklarda o günü bekliyorum 4 gözle:)

yeter teo bencede, sonra yer bulamıyosun koymaya,
ayy bak ben kendiminkileri hiç saymadım bide niye hiç bişeyim sığmıyor bu eve diyorum :)

canımcım kesinlikle katılıyorum sana kaydirigubbakcemile5
inş hepimiz normal hayırlı sağlıklı doğumlar yaprız :))
kızlar günaydın.arkadaşım kahvaltıya çağırdı.geç bile kaldım:)bi slm verip öle gidiyim dedim.öğleden sonra 3 gibi gelirim nete sanırım.görüşmek üzere
hoşgeldin canım, güle güle, çok yorma kendini
çokmu temizlik yapıyorsun?
tubişim naber

canım inş dilediğin gibi olur, zaten terslik varsa sezeryana mecburuz, yani önemli olan sağlam doktor bulabilmek normal doğumu destekleyen.tabiki sağlık açısından sıkıntı varsa ozaman kesinlikle sezeryan olunmalı.inş çatır çatır normal doğurtcaklar bizi :)))

iğrencim yaa uyuz seda sayan gibi oldum lmaz:

aminnnn
canım benim korkma lütfen hayırlısıyla alıcaksın bebişlerini kucağına inşallahh
bu arada cinsiyetleri belli oldu mu ?

cıks süpriz olsun istiyorum azcık canım :)

ya yaa valla ne güzel moral olurdu gelseydi annecin anlatsaydı..

yine çarpıntım başladı ben gidiyom kızlar iyi bakın kendinize emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…