Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ama napim alıştım yinede tatil istiyorum

kızlar günaydın.arkadaşım kahvaltıya çağırdı.geç bile kaldım:)bi slm verip öle gidiyim dedim.öğleden sonra 3 gibi gelirim nete sanırım.görüşmek üzere

birsamcım günaydın
iyi oturmalar size

Angelcim hayatım gelmiyor valla.Herkes burda.Olursa bir doğumda olur.Onun dışında sanmıyorum..
bana bişey mi dedin cnm anlayamadımda bu sözü:sm_confused:

Son düzenleme:
şu vakumlu poşetlerden bende alayım nerden aldınız kızlar,nerde satılıyor yani?
birsancığım görüşürüz öğleden sonra

canım geldim takılmışım kpss sorularına dedim kızları unuttum :)) hemen koştum tabi buraya, sen nasılsın canım ne var ne yok :) canım ya doğum olayında bu tarz durumlar hariç tabi, sonuçta seninki mecburi bişey tabiki gönül ister en iyisi olsun ama hepsinde olacak değil ya bu durum, yeterki bi sen bebişin haberini ver en güzel şekilde dünyaya getireceksin onu :))
alınyazımsın yzdıklarını okudukça bi hoş oldum
kan,hastane vs.kokusuna,hastalıkla ilgili konuşmalara hiç dayanamam,tansiyonum düşüyor sanki
bak şimdide içim bi hoş oldu,:kedi:
aman aman canım kaş yapayım derken göz çıkartacam vallahi, sen okuma boşver, ben hiç bahsetmedimki böyle şeylerden :)))

canım yaa kıyamıyo insan onlara dimi, yorgunlukta versler baştacı onlar, allah eksiklerini vermesin yeterk,i, benim hiç yeğenim olmadığından kuzenllerin çocukları öz yeğen gibi seviyoruz, bide bizim bebişler gelince kimbilir nasıl olcaz yaa

canımcım sorma sonuçta dün kimse gelmedi eve ve kirlenmedide ama içim rahat etmiyor illa süpürüp silicem inşallah bi hamiş olayım o zaman umursamıycam valla her şey bebiş için olacak :umursamaz:
alınyazımsın yzdıklarını okudukça bi hoş oldum
kan,hastane vs.kokusuna,hastalıkla ilgili konuşmalara hiç dayanamam,tansiyonum düşüyor sanki
bak şimdide içim bi hoş oldu,:kedi:

canım benimyaa kıyamam ben sanaaŞeniz

Cnım valla doğumdan korkuyorum.Mümkün olduğunca hiçççç konusunu bile görmek istemiyorumkaydirigubbakcemile3Allah hayırlı doğumlar versin,ağrısız sancısız sadece istediğim bu...

Angelcim hayatım gelmiyor valla.Herkes burda.Olursa bir doğumda olur.Onun dışında sanmıyorum..
bana bişey mi dedin cnm anlayamadımda bu sözü:sm_confused:

Size misafir gelmiyor canım galiba dedin ya ondan cevap yazmıştım..kaydirigubbakcemile3

cıks süpriz olsun istiyorum azcık canım :)

ya yaa valla ne güzel moral olurdu gelseydi annecin anlatsaydı..

yine çarpıntım başladı ben gidiyom kızlar iyi bakın kendinize emi
ben sana öğrendikçe anlatırım artık :)) canım kendie ve bebeklere çok dikkat et tamammı, öpüyorum sizi, bekleriz çarpıntın geçince :)) ok :))

evet ya nerde satılır bu vakumlu poşetler

tatlım ben burda ev eşyaları satan bir yer var ordan aldım 10 lu paket içinde boy boy var 50 tl idi

güle güle canım ben de şimdilik çıkıyorum müsait oldugumda gelirim inşallah
güle güle tatlımm bu arada yatağını bazalı al bencede

cıks süpriz olsun istiyorum azcık canım :)

ya yaa valla ne güzel moral olurdu gelseydi annecin anlatsaydı..

yine çarpıntım başladı ben gidiyom kızlar iyi bakın kendinize emi
hadi bakalım hayırlısı o zaman şekercim
dikkat et kendine de bebişlerede

birsamcım görüşürüz inşallah canımcım

Cnım valla doğumdan korkuyorum.Mümkün olduğunca hiçççç konusunu bile görmek istemiyorumkaydirigubbakcemile3Allah hayırlı doğumlar versin,ağrısız sancısız sadece istediğim bu...
canım inş hayırlısıyla atlatacaksınız o günleride, epiduralle olursan sıkıntı olmaz zaten inş.geçenlerde benim kayınpederimide epiduralle ameliyat ettiler, hiç acı ağrı hissetmedi taş gibiydi valla, hiç korkma canım, yazı okuma onla ilgili video falanda seyretme, çok korkutuyolar orda, öbür türlü cahil cesaretiyle daha rahat geçer doğumlarımız sanırım.dua ediyorum sizler iççin, inş en mükemmel en acısız en sağlıklı doğumları yparsınız şkerim
Size misafir gelmiyor canım galiba dedin ya ondan cevap yazmıştım..kaydirigubbakcemile3

canım biz gelelimmi

canım bu evkur gibi mağazalardamı satılıyo, bide çok çabuk zarar görmüyo heralde bu poşetler

haktan şekerim hoşgeldin ayrıca seni tebrik ederim kpss den türkçeden 1 yanlışın varmış ya, bende çözdüm ama 9 yanlışım çıktıçbide allahtan çok kitap okurum haa :))

ne var ne yok nasılsın

teolog canım görüşürüz,
jnazcığım teşekkür ederim canım,vakumlu poşetler bizede lazım

hoşbulduk hayatım
evet yaa 1 tane yanlışım var ama ben hala benim işaretlediğim şıkkın doğru olduğunu düşünüyorum ve yanlış oldugunu kabul etmiyorumkaydirigubbakcemile3
ben öss de de 45 de 44 yapmıştım türkçem iyidir benim ama diğerlerini sorarsan çok kötükaydirigubbakcemile3

iyiyim canım dün temizliğimi bitirdim bugune sadece yemek ve ütü var ama artık ne yemek yapıcam şaşırdım

sen nasılsın canım?

alinyazım, iyim canımcım sen nasılsın?

tvde yemek yapan bir kadaın reklamını yapıyor ya hemli bir site orada indirimdeydi son baktığımda.

canım ben hiç siteden alışveriş yapmadım,gerçi çok pahalı birşey değil
orda ne kadardı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…