ayy bak ben kendiminkileri hiç saymadım bide niye hiç bişeyim sığmıyor bu eve diyorum :)
sen yeni gelmedin mi tatilden şekerim daha kaç gün oldu iyi alıştın vallaaklava:
canımcım kesinlikle katılıyorum sana kaydirigubbakcemile5
kızlar günaydın.arkadaşım kahvaltıya çağırdı.geç bile kaldım:)bi slm verip öle gidiyim dedim.öğleden sonra 3 gibi gelirim nete sanırım.görüşmek üzere
Pamukçum tamam canım yiyeyim bari ben üzüm.Teşekkür ederim tatlım...
Angelcim hayatım gelmiyor valla.Herkes burda.Olursa bir doğumda olur.Onun dışında sanmıyorum..
Alınyazımsın ben de normal epidural istiyorum;ama normal yapamazsam artık sezeryan olururz..Hayırlısı canım
cıks süpriz olsun istiyorum azcık canım :)
ya yaa valla ne güzel moral olurdu gelseydi annecin anlatsaydı..
yine çarpıntım başladı ben gidiyom kızlar iyi bakın kendinize emi
canım geldim takılmışım kpss sorularına dedim kızları unuttum :)) hemen koştum tabi buraya, sen nasılsın canım ne var ne yok :) canım ya doğum olayında bu tarz durumlar hariç tabi, sonuçta seninki mecburi bişey tabiki gönül ister en iyisi olsun ama hepsinde olacak değil ya bu durum, yeterki bi sen bebişin haberini ver en güzel şekilde dünyaya getireceksin onu :))günaydın canım nerelerdesin sen
nasılsın
ah canım keşke elimizde olsa
ben mesela ameliyattan sonra artık sezeryanla doğum yapmak zorundayım
doktorum öle dedi
%5 lik mucizeyle normal doğum dedi bakalım hayırlısı hakkımızda
aman aman canım kaş yapayım derken göz çıkartacam vallahi, sen okuma boşver, ben hiç bahsetmedimki böyle şeylerden :)))alınyazımsın yzdıklarını okudukça bi hoş oldum
kan,hastane vs.kokusuna,hastalıkla ilgili konuşmalara hiç dayanamam,tansiyonum düşüyor sanki
bak şimdide içim bi hoş oldu,:kedi:
[
sorma tatlımyaa bide bizimkiler ne ayrı durabiliyorlar nede yanyana ama onlar varken öyle keyifliydimki şimdi boşluğa düştüm sanki
Allahtan babamlarda gelmeyi düşünüyorlar 10 gün sonra falan hatta kalacaklarda o günü bekliyorum 4 gözle:)
canımcım sorma sonuçta dün kimse gelmedi eve ve kirlenmedide ama içim rahat etmiyor illa süpürüp silicem inşallah bi hamiş olayım o zaman umursamıycam valla her şey bebiş için olacak :umursamaz:günaydın canımcım
tabi acı çekersin çok yoruyorusn kendini
dün o kadar iş yaptım diyordun sonrada sabah el süpürgesiyle süpürsüm diyorsun
canım arkadaşım senin canına kastınmı var
ben anladım seni ancak hamilelik paklayacak frenleyecekkaydirigubbakcemile3
evetcnm vakumlu poşetleri bende bu sene aldım hepsini sığdırdım içine
çok iyi oldu
ayrıca kışlıkları vakumlayıp attım bazamın altına o kadar iyi oldukikaydirigubbakcemile5
ah canım keşke elimizde olsa
ben mesela ameliyattan sonra artık sezeryanla doğum yapmak zorundayım
doktorum öle dedi
%5 lik mucizeyle normal doğum dedi bakalım hayırlısı hakkımızda
alınyazımsın yzdıklarını okudukça bi hoş oldum
kan,hastane vs.kokusuna,hastalıkla ilgili konuşmalara hiç dayanamam,tansiyonum düşüyor sanki
bak şimdide içim bi hoş oldu,:kedi:
yeter teo bencede, sonra yer bulamıyosun koymaya,
inş hepimiz normal hayırlı sağlıklı doğumlar yaprız :))
hoşgeldin canım, güle güle, çok yorma kendini
tubişim naber
canım inş dilediğin gibi olur, zaten terslik varsa sezeryana mecburuz, yani önemli olan sağlam doktor bulabilmek normal doğumu destekleyen.tabiki sağlık açısından sıkıntı varsa ozaman kesinlikle sezeryan olunmalı.inş çatır çatır normal doğurtcaklar bizi :)))
iğrencim yaa uyuz seda sayan gibi oldumlmaz:
Angelcim hayatım gelmiyor valla.Herkes burda.Olursa bir doğumda olur.Onun dışında sanmıyorum..
bana bişey mi dedin cnm anlayamadımda bu sözü:sm_confused:
ben sana öğrendikçe anlatırım artık :)) canım kendie ve bebeklere çok dikkat et tamammı, öpüyorum sizi, bekleriz çarpıntın geçince :)) ok :))cıks süpriz olsun istiyorum azcık canım :)
şu vakumlu poşetlerden bende alayım nerden aldınız kızlar,nerde satılıyor yani?
birsancığım görüşürüz öğleden sonra
tatlım ben burda ev eşyaları satan bir yer var ordan aldım 10 lu paket içinde boy boy var 50 tl idişu vakumlu poşetlerden bende alayım nerden aldınız kızlar,nerde satılıyor yani?
güle güle tatlımm bu arada yatağını bazalı al bencedegüle güle canım ben de şimdilik çıkıyorum müsait oldugumda gelirim inşallah
hadi bakalım hayırlısı o zaman şekercimcıks süpriz olsun istiyorum azcık canım :)
canım inş hayırlısıyla atlatacaksınız o günleride, epiduralle olursan sıkıntı olmaz zaten inş.geçenlerde benim kayınpederimide epiduralle ameliyat ettiler, hiç acı ağrı hissetmedi taş gibiydi valla, hiç korkma canım, yazı okuma onla ilgili video falanda seyretme, çok korkutuyolar orda, öbür türlü cahil cesaretiyle daha rahat geçer doğumlarımız sanırım.dua ediyorum sizler iççin, inş en mükemmel en acısız en sağlıklı doğumları yparsınız şkerimCnım valla doğumdan korkuyorum.Mümkün olduğunca hiçççç konusunu bile görmek istemiyorumkaydirigubbakcemile3Allah hayırlı doğumlar versin,ağrısız sancısız sadece istediğim bu...
Size misafir gelmiyor canım galiba dedin ya ondan cevap yazmıştım..kaydirigubbakcemile3
tatlım ben burda ev eşyaları satan bir yer var ordan aldım 10 lu paket içinde boy boy var 50 tl idi
güle güle tatlımm bu arada yatağını bazalı al bencede
hadi bakalım hayırlısı o zaman şekercim
dikkat et kendine de bebişlerede
birsamcım görüşürüz inşallah canımcım
haktan şekerim hoşgeldin ayrıca seni tebrik ederim kpss den türkçeden 1 yanlışın varmış ya, bende çözdüm ama 9 yanlışım çıktıçbide allahtan çok kitap okurum haa :))
ne var ne yok nasılsın
şu vakumlu poşetlerden bende alayım nerden aldınız kızlar,nerde satılıyor yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?