- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
tatlım kusura bakma site hata verip durdu bende kapatıp tekrar açtımcanım bu evkur gibi mağazalardamı satılıyo, bide çok çabuk zarar görmüyo heralde bu poşetler
rica ederim tatlım ne demekteolog canım görüşürüz,
jnazcığım teşekkür ederim canım,vakumlu poşetler bizede lazım
kızlar ben çıkacağım birazdan herkese afiyetler olsun:))
dirim, yanlış yeri demişim evelazimda var 49 tl olmuş şimdi ben baktığımda 25 tlydi.
alınyazım canım benimkiler de bi problem yok şimdilik zarar görmediler ama uzun süre kaldıklarında ne olur bilmiyorum
haktancım sende hoşgeldin canım
hadi bende çıkayım artık kızlarr anca hazırlanırım öpüyorum hepinizi
yakaladım sizi ne kaynatıyosunuz bakımm:)):
hiçç kızlar yemeğe gitti sanırım.
haktan ile ben kalmışız topikte.
vay canına fiyatı artmış birden :bbo:dirim, yanlış yeri demişim evelazimda var 49 tl olmuş şimdi ben baktığımda 25 tlydi.
görüşürüz canım,tatlım kusura bakma site hata verip durdu bende kapatıp tekrar açtım
benimkinin kutusunun üzerinde space bag yazıyor . vestel bayisi olan bi yerden aldım
internetten bakayım bide
rica ederim tatlım ne demek
görüşürüz hayatım
bende çıkayım kursa uğrayacağım daha
akşama ne yemek var kızlar?
vay canına fiyatı artmış birden :bbo:
görüşürüz canım,
canım artık anniş yapıyo yemekleri opuyorumnanaktan
bugün un çorbası(arabaşı),tavuk haşlama,pilav,her zamanki gibi cacık,salata,karpuz opuyorumnanaktan
canım ben kendim yaptığımda sarımsak koymuyorumohhhh ne guzel afıyet olsun
ya benim eşim sarımsak sevmıyo bende tam tersı bayılıyorum bana kalsa hergun cacık yaparım ama malesef olmuyo
ben ne yapcam bugun yaaa:çok üzgünüm:
canım inş hayırlısıyla atlatacaksınız o günleride, epiduralle olursan sıkıntı olmaz zaten inş.geçenlerde benim kayınpederimide epiduralle ameliyat ettiler, hiç acı ağrı hissetmedi taş gibiydi valla, hiç korkma canım, yazı okuma onla ilgili video falanda seyretme, çok korkutuyolar orda, öbür türlü cahil cesaretiyle daha rahat geçer doğumlarımız sanırım.dua ediyorum sizler iççin, inş en mükemmel en acısız en sağlıklı doğumları yparsınız şkerim
canım biz gelelimmi
canım ben kendim yaptığımda sarımsak koymuyorum
ama annem koyuyor
ben çok severim cacığı opuyorumnanaktan
sen patates köfte mi yapıcaksın?[/QUOTE
yok hayatım onu dün yaptım bugun kara kara düşünüyorum ne yapsam dıye
aklıma bişey gelmıyo artık
eşim bugun patlican yemiş iş yerinde
ben napsam acaba:uhm:
canım geldim takılmışım kpss sorularına dedim kızları unuttum :)) hemen koştum tabi buraya, sen nasılsın canım ne var ne yok :) canım ya doğum olayında bu tarz durumlar hariç tabi, sonuçta seninki mecburi bişey tabiki gönül ister en iyisi olsun ama hepsinde olacak değil ya bu durum, yeterki bi sen bebişin haberini ver en güzel şekilde dünyaya getireceksin onu :))
aman aman canım kaş yapayım derken göz çıkartacam vallahi, sen okuma boşver, ben hiç bahsetmedimki böyle şeylerden :)))
canım yaa kıyamıyo insan onlara dimi, yorgunlukta versler baştacı onlar, allah eksiklerini vermesin yeterk,i, benim hiç yeğenim olmadığından kuzenllerin çocukları öz yeğen gibi seviyoruz, bide bizim bebişler gelince kimbilir nasıl olcaz yaa
canımcım sorma sonuçta dün kimse gelmedi eve ve kirlenmedide ama içim rahat etmiyor illa süpürüp silicem inşallah bi hamiş olayım o zaman umursamıycam valla her şey bebiş için olacak :umursamaz:
canım benimyaa kıyamam ben sanaaŞeniz
Size misafir gelmiyor canım galiba dedin ya ondan cevap yazmıştım..kaydirigubbakcemile3
akşama ne yemek var kızlar?
Merhaba arkadaşlar,saat 11 de geldim işe,kağıt üzerinde ebru çalışmalarından sonra kumaş üzerinde yapımı öğrendim,yarında ahşap üzerine yapacağız :)
Şimdi dünkü elektrik kesintisi nedeniyle yazamadığım raporları tamamlamam gerekiyor.
Siz napıyorsunuz,umarım herkesler iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?