Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dzcelciğim hoşgeldin canım,bizde merak ettik seni:)))
angel canım akşam oldu acıkmaya başladım,süt mısırdan niye miden bulandı ki kız :jeyyar:
alınyazımsın canım kredi bugün son gün sanırım,ama yarın yatırsanda problem olmaz sanırım,bu sıcaktada hiç çekilmez
birsancığım canım sende hoşgeldin,hayran kaldım sana,nasıl kararlısın canım inşallah zayıflarsın
haktancığım o tarifi nerden aldın canım,halleyli pasta
ben kk'dan bir tarif aldım ama çok ağır geldi bana,ilk ve sondu yani,halley ağır zaten :sm_confused:

ondan ben bu aksamki misafirlerim için yaptım dün aksam ve koydum dolaba
sizdeki tarif nasıl ben uzun zamandır girmediğim için verildiyse bile bilmiyorum

yok hayatım burda veren olmadı sanırım
ama bendekı tarıf işte bıskuvılerı kesıyosun sonra puding ve krem şantiyi karışrıyosun dolaba sonra çıkolata sosu ile süslüyosun böle bı tarıf

h.b canım ne var ne yok bakalım geçmişi müsait bi zamanda okuyacam bakalım neler kaynatmışsınız bende onları merak ediyorum bugün geçmişi okumadan direk sohbete daldım kaydirigubbakcemile3

dikkat et kendine canım
sıcaklardan tansiyonun düşmüş olabilir evet elini yüzünü falan yıka serinle biraz

valla tansiyonum düştü galiba neyse şimdi kendime geldim, bu sene ve bundan sonraki senelerde allah yardımcımız olsun ramazanda, oruçlar zorlayacak

ama bendekı tarıf işte bıskuvılerı kesıyosun sonra puding ve krem şantiyi karışrıyosun dolaba sonra çıkolata sosu ile süslüyosun böle bı tarıf
bendeki çok yoğun çikolata sevenleri kesebilecek bi tarif
bisküvi ve halleyi kırıklıyosun harmanlıyosun işte,daha sonra içine kakaolu krem şantiyi karıştırıyosun,kıvamı yumuşak olmadıysa azıcık bi sütle kıvama getiriyosun, onu borcama yayıp üzerine sade krem şanti ve üstede çikolata sosu müthiş enerjik bişi oluyo kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarr
kursa gittim dayanamadım bir bluz kalıbı çıkardım yarın onu dikeceğim kısmetse
ben yokken neler yaptınız bakalım

bu kadar dinlenme bana yeter artık ben kaçıyorum kızlar önce alışveriş sonra aş yapcamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize bol ve guzel muhabbetlera.s.

valla tansiyonum düştü galiba neyse şimdi kendime geldim, bu sene ve bundan sonraki senelerde allah yardımcımız olsun ramazanda, oruçlar zorlayacak
geçmiş olsun dikkat et kendine
Allah herkesin yardımcısı olsun bu ramazanda bu sene ve önümüzdeki senelerde tabiki, bir iki sene sonra dahada zor olacak sanırım

canım çektiicokacimcoookcokacimcoook

canım benim yaptığım pasta bu,
ilk defa denedim ve aşırı ağır geldi,halleyde çikolata var,krem şanti bide puding,daha bitmedi tabi üstünede çikolata sosu,tabi önceden yapıp beğendiysen problem yok,benim kociç beğendi ama bana ağır geldi

h.b canım ne var ne yok bakalım geçmişi müsait bi zamanda okuyacam bakalım neler kaynatmışsınız bende onları merak ediyorum bugün geçmişi okumadan direk sohbete daldım kaydirigubbakcemile3
iyi yaptın şeker kaydirigubbakcemile2
evlilik nasıl gidiyor canım

güneşte tansiyonun düşmüştür canım,öğlen bişeyler yedin mi?açlıktanda olabilir
bu arada bugün yemek güzel değildi
hemen bir çikolata al kendine:)))

iyi yaptın şeker kaydirigubbakcemile2
evlilik nasıl gidiyor canım

evlilik çok iyi ya Allah bu şekilde devamını getirir inşallah çok memnunum hayatımdan :Saruboceq:

ben geldimm.ark ma kahvaltıya gittim eve geldim üzerimi değiştirip hoop koşu bandına gittim.sarımsak çayımı yaptum demleniyo birazdan içicem.nası içcem onu düşünüyorum:)
bende bugün sirkeli su içmeye başladım tatlım bakalım işe yarayacakmı
annemlerdeyken koşu bandım vardı ama malesef evim küçük olduğunu için getiremedim babam taşınırsan eğer ilk işim onu getirmek olacak diyor:)

öle yapıyorum napim artık
mısır gelmişti kapıya süt mısır
yarım yedim midem mahvoldu ya(
neden ki canımcım bende çok severim mısırı

h.g canım bende ilk kez dün aksam denedim tatlıyı, kayınvalidem yapmıştı ondan öğrendim umarım güzel olmuştur onun ki gibi, aksam yemek için sabırsızlanıyorum

olmuştur tabiki canım ellerine sağlık
benimde canım tatlı istiyor ama yemiycem :)

kızlar ben çkıyorum malum misafir gelicek işyerinden erken kaçıyorum bu aksam tekrar görüşmek üzere öptüm hepiniziiii

merhaba kızlarr
kursa gittim dayanamadım bir bluz kalıbı çıkardım yarın onu dikeceğim kısmetse
ben yokken neler yaptınız bakalım
jnazcığım harikasın tek kelimeyle
dikiş nakış herşey elinden geliyor

bu kadar dinlenme bana yeter artık ben kaçıyorum kızlar önce alışveriş sonra aş yapcamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize bol ve guzel muhabbetlera.s.
canım görüşürüz

canın mı çekti hımm :jeyyar:
sana kolay gelsin bu arada benim maraton yarım saat sonra başlayacak bi de misafirim var aksama

canım Allah kolaylık versin,çalışan için haftaiçi misafir gerçekten zor,
kocamın deyimiyle altım kuru keyfim yerinde şimdilik :kedi::kedi:
anniş yapıyor,ama keşke ben yorulsaydım da eşim burda olsaydı
rahatlığa acayip alıştım :kedi:

benimde görümcemde var ama buraya taşınırken kaynımın evine bırakmıştı.geri alıcak onu alırsa ben de daha rahat yaparım.sabahları da sirkeli su içiyorum ben.ama bu sarımsak çayı iğrençç ya ne kadar dayanırım bilmiyorum.en azından 1 hafta dayansam bakardım faydası var mı yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…