ondan ben bu aksamki misafirlerim için yaptım dün aksam ve koydum dolaba
sizdeki tarif nasıl ben uzun zamandır girmediğim için verildiyse bile bilmiyorum
h.b canım ne var ne yok bakalım geçmişi müsait bi zamanda okuyacam bakalım neler kaynatmışsınız bende onları merak ediyorum bugün geçmişi okumadan direk sohbete daldım kaydirigubbakcemile3dzcelciğim hoşgeldin canım,bizde merak ettik seni:)))
angel canım akşam oldu acıkmaya başladım,süt mısırdan niye miden bulandı ki kız :jeyyar:
alınyazımsın canım kredi bugün son gün sanırım,ama yarın yatırsanda problem olmaz sanırım,bu sıcaktada hiç çekilmez
birsancığım canım sende hoşgeldin,hayran kaldım sana,nasıl kararlısın canım inşallah zayıflarsın
haktancığım o tarifi nerden aldın canım,halleyli pasta
ben kk'dan bir tarif aldım ama çok ağır geldi bana,ilk ve sondu yani,halley ağır zaten :sm_confused:
dikkat et kendine canım
sıcaklardan tansiyonun düşmüş olabilir evet elini yüzünü falan yıka serinle biraz
bendeki çok yoğun çikolata sevenleri kesebilecek bi tarifyok hayatım burda veren olmadı sanırım
ama bendekı tarıf işte bıskuvılerı kesıyosun sonra puding ve krem şantiyi karışrıyosun dolaba sonra çıkolata sosu ile süslüyosun böle bı tarıf
bu kadar dinlenme bana yeter artık ben kaçıyorum kızlar önce alışveriş sonra aş yapcamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize bol ve guzel muhabbetlera.s.
geçmiş olsun dikkat et kendinevalla tansiyonum düştü galiba neyse şimdi kendime geldim, bu sene ve bundan sonraki senelerde allah yardımcımız olsun ramazanda, oruçlar zorlayacak
bendeki çok yoğun çikolata sevenleri kesebilecek bi tarif
bisküvi ve halleyi kırıklıyosun harmanlıyosun işte,daha sonra içine kakaolu krem şantiyi karıştırıyosun,kıvamı yumuşak olmadıysa azıcık bi sütle kıvama getiriyosun, onu borcama yayıp üzerine sade krem şanti ve üstede çikolata sosu müthiş enerjik bişi oluyo kaydirigubbakcemile3
h.g canım bende ilk kez dün aksam denedim tatlıyı, kayınvalidem yapmıştı ondan öğrendim umarım güzel olmuştur onun ki gibi, aksam yemek için sabırsızlanıyorumellerine sağlık dzcel cim tatlım olmasa akşama yapardım:)
canım benim yaptığım pasta bu,yok hayatım burda veren olmadı sanırım
ama bendekı tarıf işte bıskuvılerı kesıyosun sonra puding ve krem şantiyi karışrıyosun dolaba sonra çıkolata sosu ile süslüyosun böle bı tarıf
iyi yaptın şeker kaydirigubbakcemile2h.b canım ne var ne yok bakalım geçmişi müsait bi zamanda okuyacam bakalım neler kaynatmışsınız bende onları merak ediyorum bugün geçmişi okumadan direk sohbete daldım kaydirigubbakcemile3
güneşte tansiyonun düşmüştür canım,öğlen bişeyler yedin mi?açlıktanda olabilirvalla tansiyonum düştü galiba neyse şimdi kendime geldim, bu sene ve bundan sonraki senelerde allah yardımcımız olsun ramazanda, oruçlar zorlayacak
canın mı çekti hımm :jeyyar:canım çektiicokacimcoookcokacimcoook
bende bugün sirkeli su içmeye başladım tatlım bakalım işe yarayacakmıben geldimm.ark ma kahvaltıya gittim eve geldim üzerimi değiştirip hoop koşu bandına gittim.sarımsak çayımı yaptum demleniyo birazdan içicem.nası içcem onu düşünüyorum:)
neden ki canımcım bende çok severim mısırıöle yapıyorum napim artık
mısır gelmişti kapıya süt mısır
yarım yedim midem mahvoldu ya(
h.g canım bende ilk kez dün aksam denedim tatlıyı, kayınvalidem yapmıştı ondan öğrendim umarım güzel olmuştur onun ki gibi, aksam yemek için sabırsızlanıyorum
jnazcığım harikasın tek kelimeylemerhaba kızlarr
kursa gittim dayanamadım bir bluz kalıbı çıkardım yarın onu dikeceğim kısmetse
ben yokken neler yaptınız bakalım
canım görüşürüzbu kadar dinlenme bana yeter artık ben kaçıyorum kızlar önce alışveriş sonra aş yapcamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize bol ve guzel muhabbetlera.s.
canın mı çekti hımm :jeyyar:
sana kolay gelsin bu arada benim maraton yarım saat sonra başlayacak bi de misafirim var aksama
bende bugün sirkeli su içmeye başladım tatlım bakalım işe yarayacakmı
annemlerdeyken koşu bandım vardı ama malesef evim küçük olduğunu için getiremedim babam taşınırsan eğer ilk işim onu getirmek olacak diyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?