Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar ben çkıyorum malum misafir gelicek işyerinden erken kaçıyorum bu aksam tekrar görüşmek üzere öptüm hepiniziiii
güle güle canım kolay gelsin şimdiden
Şeniz
dirimcim sağol tatlım hoş kurslara gitmesem hiçbirini yapamazdım bide bol durmayı sevmiyorum hatta bugün el sanatları hocasıylada konuştum punch nakışınıda öğrenmek istiyorum :)

sarımsağı malesef eşim hiç sevmiyor tatlım hatta hap gibi yutayım dedim onu bile farketti o yüzden bu çayı deneyemem malesef

dirimcim ii akşamlar canım bende birazdan çıkacağım, görüşürüz yarın sabah

merhaba arkadaşlar..adetim az önce başladı sonrasında bebek düşünüyoruz..dogum kontrol hapı kullanıyordum yeni bıraktım bu gebe kalmayı engellermi?
adet sonrası ilişkiye girdiğimde gebe kalma ihtimalim düşüyormu yani?
bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

görüşürüz canım ama daha erkenmiş,bari 10 geçe gibi çıkayım :kedi:

bu gebe kalmaya engel değil de bıraktıktan hemen sonra kalınamıyo malesef.bildiğim kadrı ile yani.bir ark.ım bıraktıktan 7 ay sonra kalabildi.hap değilde başka şekilde korunanlar dahi 2 ay da felan anca kalıyo.burda da okuduğum kadarı ile

ne güzel sana
ay kıskandım valla heyecanını
bende bugünlerde hiçbişiden zevk almıyorum hep yorgun ve halsizim nedense??

olsun canım yakınsa iyiymiş yine
bizim hiç öle imkanlarımız yok
ben bisiklete bineyim bugnden sonra

Bugün iki kelime edemedim hem iş yoğunluğum hem de elektrik kesintisi nedeniyle
Şimdi işten çıkacağım hepinize ii akşamlar,akşam ütüleri bitirebilirsem gelirim

ben de nişanlıyım. nikah tarihi alacağız ama hala korkuyorum. ve heyecanlıyım. nişanlım benden daha hevesli. bi de ben de kıskançlık var.kendimden çok rahatsız oluyorum bazen.bu kıskançlık yüzünden gittiğim yerlerde mutsuz olup geliyorum. çok kafaya takıyorum. ama napacağıım ben. evlenmesem mi acaba?

canım herkes te vardır kıskançlık sanırım sen de fazla biraz benm de şöle bir kötü huyum vardır fazlasıyla alınganım ama artık bu huyumu kabullendim yenmeye calışıyorumsakın bu yüzden evlilikten vazgecme şimdiden hayırlı olsun canım

Sevgili Hifa öncelikle hoşgeldin.
Kıskançlık kaçınılmaz duygulardan biridir ancak dozunu çok çok iyi ayarlamak gerekir.
Sevgililik nişanlılık aşamasında bir şekilde katlanılır ancak evlilik bu duyguyu kaldırmaz epey büyük yaralara yol açar.Bence sen otur düşün bakalım,sonrada yaz?
Seni en çok rahatsızedip kıskançlığa sürükleyen tetikleyici şeyler neler?
Nişanlının çalışma ortamı?
Arkadaş çevresi mi?
Çok dikkat çeken bir tip olması mı?
Şeytan tüyü mü var?....................vs

Sonrada şunu düşün aynı şeyi o sana yapsa yani bu denli kıskansa,ne düşünürsün?

Tüm bunlardan sonra çözebileceğin değiştirebileceğin bişeyler varsa değiştirmeye çalış,olmadı bir uzmandan yardımm al.

ıyi haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…