canım görüşürüzkızlar ben çkıyorum malum misafir gelicek işyerinden erken kaçıyorum bu aksam tekrar görüşmek üzere öptüm hepiniziiii
güle güle canım kolay gelsin şimdidenkızlar ben çkıyorum malum misafir gelicek işyerinden erken kaçıyorum bu aksam tekrar görüşmek üzere öptüm hepiniziiii
dirimcim sağol tatlım hoş kurslara gitmesem hiçbirini yapamazdım bide bol durmayı sevmiyorum hatta bugün el sanatları hocasıylada konuştum punch nakışınıda öğrenmek istiyorum :)jnazcığım harikasın tek kelimeyle
dikiş nakış herşey elinden geliyor
canım görüşürüz
canım Allah kolaylık versin,çalışan için haftaiçi misafir gerçekten zor,
kocamın deyimiyle altım kuru keyfim yerinde şimdilik :kedi::kedi:
anniş yapıyor,ama keşke ben yorulsaydım da eşim burda olsaydı
rahatlığa acayip alıştım :kedi:
benimde görümcemde var ama buraya taşınırken kaynımın evine bırakmıştı.geri alıcak onu alırsa ben de daha rahat yaparım.sabahları da sirkeli su içiyorum ben.ama bu sarımsak çayı iğrençç ya ne kadar dayanırım bilmiyorum.en azından 1 hafta dayansam bakardım faydası var mı yok mu
ooo maşallah, allah nazarlardan saklasın inşallah opuyorumnanaktanslm canım uzun zamandır yktun özlettin kendini
nasılsın nasıl gidiyor hayat
herşey yolunda çok şükür, mutluyum huzurluyum aşığımm :kedi::asigim:
dzcelciğim hoşgeldin canım,bizde merak ettik seni:)))
angel canım akşam oldu acıkmaya başladım,süt mısırdan niye miden bulandı ki kız :jeyyar:
alınyazımsın canım kredi bugün son gün sanırım,ama yarın yatırsanda problem olmaz sanırım,bu sıcaktada hiç çekilmez
birsancığım canım sende hoşgeldin,hayran kaldım sana,nasıl kararlısın canım inşallah zayıflarsın
haktancığım o tarifi nerden aldın canım,halleyli pasta
ben kk'dan bir tarif aldım ama çok ağır geldi bana,ilk ve sondu yani,halley ağır zaten :sm_confused:
evet ya bugün sondu yarın yatıracağım artık, zaten bu ay kesin faiz yiyo ama yapacak bişey yok((
merhaba arkadaşlar..adetim az önce başladısonrasında bebek düşünüyoruz..dogum kontrol hapı kullanıyordum yeni bıraktım bu gebe kalmayı engellermi?
adet sonrası ilişkiye girdiğimde gebe kalma ihtimalim düşüyormu yani?
bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
görüşürüz canım ama daha erkenmiş,bari 10 geçe gibi çıkayım :kedi:
angel canım çok yormamaya çalışıyorum kendimi ama yapmazsakta olmuyo işte bunları
benim eşim bi giydiği tişörtü bidaha giymiyo kirlendi diye malum yaz zaten her hafta yıka ütüle yıka ütüle yıka ütülekaydirigubbakcemilekafamçokkarıştı
olsun ben herşeyden zevk alıyorum hayat güzel yaşamak guzel insanlar güzel siz güzelsinizzemuszemus
tutmayın beni bana bişeler oldu kalkıp alışverişe gitmem lazım
dzcel hayatım işte bende evin içinde koşturup duruyorum
iyiyim huzurluyum mutluyum çok şükür
kızlar bugun şu prens tatlısını yapcam bakalım nasıl bısey oluyo hani şu halley bisküvili olan tatlıdancokacimcoook
keşke evde olsa koşu bandı cnm ya.oturduğumuz site de ufak spor salonu gibi bişi var.orada yapıyorum.evde olsa daha rahat giyinir yaparım.Angelina Jolie doğumdan sonra ki kilolarını .sarımsak çayı ile vermiş.ender saraç ta bahsetmişti bu çaydan.içiyorum 2 gündür ama tadı iğrençç
slm canım uzun zamandır yktun özlettin kendini
nasılsın nasıl gidiyor hayat
herşey yolunda çok şükür, mutluyum huzurluyum aşığımm :kedi::asigim:
ohh ohh ne güzel:asigim::asigim:
dzcelciğim hoşgeldin canım,bizde merak ettik seni:)))
angel canım akşam oldu acıkmaya başladım,süt mısırdan niye miden bulandı ki kız :jeyyar:
alınyazımsın canım kredi bugün son gün sanırım,ama yarın yatırsanda problem olmaz sanırım,bu sıcaktada hiç çekilmez
birsancığım canım sende hoşgeldin,hayran kaldım sana,nasıl kararlısın canım inşallah zayıflarsın
haktancığım o tarifi nerden aldın canım,halleyli pasta
ben kk'dan bir tarif aldım ama çok ağır geldi bana,ilk ve sondu yani,halley ağır zaten :sm_confused:
ay ne bileyim ya
fena şifayı kaptım herhalde:kedi:
yok hayatım burda veren olmadı sanırım
ama bendekı tarıf işte bıskuvılerı kesıyosun sonra puding ve krem şantiyi karışrıyosun dolaba sonra çıkolata sosu ile süslüyosun böle bı tarıf
haktancım
bende öle bi tarifi yemekteyiz den aldım bi ara yapıyordum baya
bi paket halleyi 10 tane kesiyorsun küçük küçük ama ufalamadan
sonrada 1 vanilyalı pudinh birde krem şanti yapıyorsun
sonra puding soğuyunca krem şantiyle karıştırıp halleyle birleştiriyosun
üstünede çikolata sos
mis miscokacimcoook
valla tansiyonum düştü galiba neyse şimdi kendime geldim, bu sene ve bundan sonraki senelerde allah yardımcımız olsun ramazanda, oruçlar zorlayacak
evet bu sene oruç zor zor
merhaba kızlarr
kursa gittim dayanamadım bir bluz kalıbı çıkardım yarın onu dikeceğim kısmetse
ben yokken neler yaptınız bakalım
hoşgelsin şekercim nasılsın canım
bu kadar dinlenme bana yeter artık ben kaçıyorum kızlar önce alışveriş sonra aş yapcamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize bol ve guzel muhabbetlera.s.
tamam canım kolay gelsin sana
öpüyorum çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?