canım bravovalla süperim bu başarı kimsede yok, kpss yi tamamen çözdüm genel yetenek ten türkçe : 18,75 maemtik :12,25
genel kültürde toplam 20,00 net
evet canlarım yemekler fena burda
güzel yapamıyor ahçımız sadece çorbaları güzel oluyor
ötekilerden bir iki atıştırıp iniyoruz(
canım bravo
ben daha hiç bakmadım,içimden gelmiyor kaydirigubbakcemile3
baksam iyi olur aslında
seneye bende girerim belki,gerçi 2010 daki memurluk sınavı bu seneye alınacaktı
canım yemek için sizden para alıyorlar mı??
canım bravo
ben daha hiç bakmadım,içimden gelmiyor kaydirigubbakcemile3
baksam iyi olur aslında
seneye bende girerim belki,gerçi 2010 daki memurluk sınavı bu seneye alınacaktı
canım yemek için sizden para alıyorlar mı??
ayy kızlae ütümü bitirdim hepsini yerleştirdim geldim biraz soluklanayım alışverişe çıkıp gelip yemek yapıcam:lepi:
haktancım sende süper bir ev hanımı oldun arkadaşım:lepi:
slm kızlar uzun bi aradan sonra ben geldim
yoğunluktan 1-2 haftadır hiç bakamadım buralara
sorma canım ya okadar yoğun ki bu sıralar işler kafamı kaşıyacak vakit bulamadıkherkesler altta ama sohbete gelen yok
bankaya gittim öğrenim kredimi yatıracaktım ama numara kalmamış okadar yürüdğüme yandım, tansiyonumda düştü galiba başım dönüyo angel salı demese ben yarın haftasonu sanmıştım beynimde durdu snırım ben biraz serinleyim sohbete katılırım sonra artık , hoşçakalın
dzcell epeydir yoktun tatlım nerelerdesin özlettin kendini
canım yazım vardı
iyiymiş ya onlardansa,güzel olanlardan yersin sende:)))
hoşbuldum canım sağol iş ile ev arasında mekik dokuyorum bu sıralar yoruluyorum amacanımm hoşgeldin nasılsın? neler yapıyosun?
slm kızlar uzun bi aradan sonra ben geldim
yoğunluktan 1-2 haftadır hiç bakamadım buralara
canım benim bişeler yapmaya çalışıyorum işte ama süperlik derecesine ulaşamadım henüz aramızda ne ev hanımları varkaydirigubbakcemile2
ama işte temiz düzenli olmaya çalışıyorum çabalıyorum ama annemin evinde kılımı kıpırdatmamamı sayarsam ona kıyasla süper bi ev hanımıyımkaydirigubbakcemile3delikafadulden
herkesler altta ama sohbete gelen yok
bankaya gittim öğrenim kredimi yatıracaktım ama numara kalmamış okadar yürüdğüme yandım, tansiyonumda düştü galiba başım dönüyo angel salı demese ben yarın haftasonu sanmıştım beynimde durdu snırım ben biraz serinleyim sohbete katılırım sonra artık , hoşçakalın
dzcell epeydir yoktun tatlım nerelerdesin özlettin kendini
ben geldimm.ark ma kahvaltıya gittim eve geldim üzerimi değiştirip hoop koşu bandına gittim.sarımsak çayımı yaptum demleniyo birazdan içicem.nası içcem onu düşünüyorum:)
ohh hoşgeldin canım
ne kadar azimlisin evde koşu bandı olması iyi ama bende de bisiklet var hiç kullanmıyorum biraz sürsemmiki faydası olurmu sence???
bu arada sarımsak çşayı ne işe yarıyor nasıl yapıyorsun
koku yapıyormu ???
slm canım uzun zamandır yktun özlettin kendini
nasılsın nasıl gidiyor hayat
herşey yolunda çok şükür, mutluyum huzurluyum aşığımm :kedi::asigim:
ondan ben bu aksamki misafirlerim için yaptım dün aksam ve koydum dolabaangel canım çok yormamaya çalışıyorum kendimi ama yapmazsakta olmuyo işte bunları
benim eşim bi giydiği tişörtü bidaha giymiyo kirlendi diye malum yaz zaten her hafta yıka ütüle yıka ütüle yıka ütülekaydirigubbakcemilekafamçokkarıştı
olsun ben herşeyden zevk alıyorum hayat güzel yaşamak guzel insanlar güzel siz güzelsinizzemuszemus
tutmayın beni bana bişeler oldu kalkıp alışverişe gitmem lazım
dzcel hayatım işte bende evin içinde koşturup duruyorum
iyiyim huzurluyum mutluyum çok şükür
kızlar bugun şu prens tatlısını yapcam bakalım nasıl bısey oluyo hani şu halley bisküvili olan tatlıdancokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?