karnıyarık yap dermişim kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
yok hayatım onu dün yaptım bugun kara kara düşünüyorum ne yapsam dıye
aklıma bişey gelmıyo artık
eşim bugun patlican yemiş iş yerinde
ben napsam acaba:uhm:
ben iyiyim canım genel olarak yemekten geldim şimdi
annem gelcekmiş akşama öle yani:))
işte canım sende takıntı haline gelmiş demek kötü kurtul bu psikolojiden
bekliyorum seninde güzel haberlerini kuşum
hım anladım cnm
sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki bende unutuyorum ne yazdığımıkaydirigubbakcemile3
süzme mercimek çorbası sulu köfte var
annem gelicekmiş akşama yanınada makarna yada pilan yaparım artık ve salata
hoşgeldin cnm
kolay gelsin sana ne güzel şeyler öğreniyorsun
süpersin valla, senin yanlış olduğunu düşündüğün soru hangisi bide ben bakıyım, bende iyiyim yemekten döndük şbaşı tekrardanhoşbulduk hayatım
evet yaa 1 tane yanlışım var ama ben hala benim işaretlediğim şıkkın doğru olduğunu düşünüyorum ve yanlış oldugunu kabul etmiyorumkaydirigubbakcemile3
ben öss de de 45 de 44 yapmıştım türkçem iyidir benim ama diğerlerini sorarsan çok kötükaydirigubbakcemile3
iyiyim canım dün temizliğimi bitirdim bugune sadece yemek ve ütü var ama artık ne yemek yapıcam şaşırdım
sen nasılsın canım?
baksana şekerim daha bakmadınmı yoksaaya daha kpss sorularına hiç bakmadım,bide ben baksam iyi olur:))))
iyiyim canım işlerle uğraşıyoruz :))alinyazım, iyim canımcım sen nasılsın?
tvde yemek yapan bir kadaın reklamını yapıyor ya hemli bir site orada indirimdeydi son baktığımda.
tamam canım saol bilgilendirdiğin içinalınyazım canım benimkiler de bi problem yok şimdilik zarar görmediler ama uzun süre kaldıklarında ne olur bilmiyorum
haktancım sende hoşgeldin canım
hadi bende çıkayım artık kızlarr anca hazırlanırım öpüyorum hepinizi
hoşgeldin çakırım bi görünüp bi kayboluyosun nerlerdesin ya senyakaladım sizi ne kaynatıyosunuz bakımm:)):
İnşallah canım...:Saruboceq:
Gelin gelin canım...Ne güzel olur valla....
Ben bezelye yapıcam akşama..Bol sebzeli...Artık et yemekten fenalık geldikaydirigubbakcemile2
karnıyarık yap dermişim kaydirigubbakcemile3
patlıcandan iyice bö gelsin :kedi:
Ayyyyy kızlar canım çekti vallaaaaa.Biber dolması yanında karpuzzzzzzzzzzz...
Ayyyyy kızlar canım çekti vallaaaaa.Biber dolması yanında karpuzzzzzzzzzzz...
canım ne güzel ben yemek getiremiyorum ama börek,poğaça gibi şeyler getiriyorumBen de eski çalıştığım işyerindeki yemek fabrikasında yediğim zamanlar soğutmuştu yemekten angelcim valla...Şimdi evden getiriyorum yemeklerimi
barbunyanın yanına ne yapçan cokacimcoookbarbunya yapmaya karar verdim sanırımcokacimcoook
Barbunya pilav salata veya cacık.:)
evet pilav ve salata yapcam o kadarkaydirigubbakcemile2
cacıkta kendim için yapabilirimzemuszemus
Ben de eski çalıştığım işyerindeki yemek fabrikasında yediğim zamanlar soğutmuştu yemekten angelcim valla...Şimdi evden getiriyorum yemeklerimi
angel yemekler çok mu kötü canım
canım kızartma çekti bak :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?