Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mesela mısranınkini biliyorum kızı olursa mısra koyucak adını
bizimde kız ismimiz belli ama erkek ismi belli değil varmı aranızda şimdiden belli olan?

Hamiş arkadaşlar size değerli ve çok faydalı bir sır vereyimmi?
Bebişteki kaçınılmaz gaz probleminin çözümü,denenmiş kanıtlanmış?
Hadi tahmin edin.........:)

İnşallah canım yaaa.Sen de benim gibi çarşamba öğrendin hamile olduğunu.Geçen çarşamba bende senin gibiydim.Haftaya artık sıra Angelciğima gelsin:Saruboceq:

jazmincim ağzından bal damlıyor vallah
inş canım hayırlısıyla gelsin bebiş

Ne demiştim çakırcım hamişlik sırası sende,angel da ve jnaz daydı işte çıktı.
Tekrar tebrik ederim

dzcel çok şekersin mutluluğunuz daim olsun cnm.

canım benim seni severem:)))

teşekür ederim canımm
darısı sana
belki sende hamilesindir inş.

inş canım bilmiyorum ki çok heveslenmek istemiyorum hayal kırıklığına uğramamak için ama çok istiyorum tabi dua ediyorum Allah a hayırlısıyla gelsin diye
sizde dua edin canlarım hamişlerin duası kabul olurmuş

ee çakır nasıl oldu herkes diyo ben sana demiştim diye benim hiç haberim yoktu beklediğinden belirtilerinde veya şüphelendiğinden

ay canım sende o bakımdan demişssin zaten kesinlikle bende senin gibi düşünüyoruum bende başka türlü ayrılık sandım, ama biraz gerçeklik payı olsa gerek bu inanışın :)))
amanin neler duydum çakırım bitanem tebrik ederim valla geçende temmuz hamilelerini sayıyoduk sende vardın içinde, bu kadarmı olur temmuz 1, çakır hamile.öpüyorum seni, süpersin canım, allah hayırlı kucağına alıp senle einle büyütmeyi nasip etsin, yuppppiiiiiii çakırımaaa
ben seneye şubata anca hamiş olurum sanırımnese hayırlısı

öyle deme be birsam, sendeki bu azimle kilolar engeç eylüle gider, sende ekim hamii olursun olmazmı :)
alkisalkisalkis

Bildiğimiz nar suyu:))))) Bebiş dodğduğunda ilk sütünüzü vermeden önce ağzına birkaç damla nar suyu damlatmanız gaz problemini kökten çözüyormuş zemuszemus

haktan sizin düşündüğünüz kız ismi ne ki merak ettim

ayy pardon sölemeyi unutmuşum
biz eşimin ablası hamıleyken isim arıyoduk geniş kapsamlı sonra eşim bi gün aban telefon açtı ben bi isim buldum ama ablama sölemmicem bizim kızımızın ısmı olsun dedi bende söle bakalım dedim ILGAZ dedi bende tamam dedim o gün bugündür ılgaza o kadar alıştıkki sanki öle biri var gibikaydirigubbakcemile3

mesela mısranınkini biliyorum kızı olursa mısra koyucak adını
bizimde kız ismimiz belli ama erkek ismi belli değil varmı aranızda şimdiden belli olan?

bizimde kızımızın ismi bellide ben erkek istiyorum ilkini, üstelik kız ismide olaylı bi şekilde seçildi, eimin soyadını kullanmama karşılık kızımızın ismi benim dediğim olacak inş ama ben erkek istiyommmm. kızımız EMEK kesin olanı yanına bide IRMAK yada ZÜMRA eklenecek.çift isim olacak, yaklaşık 8 yıldır belirledim :))

erkektede ben KAHRAMAN yada YOLDAŞ istiyorum ama eşim istemiyo yaaaakafamçokkarıştı

Bildiğimiz nar suyu:))))) Bebiş dodğduğunda ilk sütünüzü vermeden önce ağzına birkaç damla nar suyu damlatmanız gaz problemini kökten çözüyormuş zemuszemus

Mısraacım bu bilgiyi notlarım arasına ekledim.Çok sağol canım...a.s.

hım güzel isim beğendim, Allah gönlünüze göre versin canım

hımmmm ilk defa duydum valla
kızlar deneyınde bızde deneyım sahıbı olalımzemuszemus

HAMıLELıKTE ıÇıLEN BıTKı ÇAYLARINA DıKKAT!
Dr. Özer Kutlu, gebelikte ilaç veya bitkisel preparatlar kullanırken çok dikkatli olunması gerektiğini söyledi.Gebeliğin ilk döneminde herhangi bir kimyasal madde, ilaç, vitamin, bitkisel çay kullanmayı tavsiye etmeyen uzmanlar, gebelik süresince alınacak ilaçların bebeği ve anneyi olumsuz etkileyebileceği konusunda uyardı...

Dr. Özer Kutlu, gebelikte ilaç veya bitkisel preparatlar kullanırken çok dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Bunların bebeğe zarar verebileceğini vurgulayan Kutlu, “Özellikle gebeliğin erken döneminde herhangi bir kimyasal madde, ilaç vitamin, bitkisel çay, besin katkı maddesi kullanmadan önce doktorunuza mutlaka danışmalısınız.

Daha önceden bazı hastalıklarınız veya durumlarınız için kullandığınız ilaçları gebe kalmadan önce doktorunuza danışınız. Bunların değiştirilmesi veya tamamen kesilmesi gerekebilir” dedi.

KANAMA OLABıLıR

Bazen reçetesiz satılan ilaçların bile gebelikte kullanımının riskli olabildiğine dikkat çeken Kutlu, doğumdan önce aspirin içilmesinin bebekte ve annede ciddi kanamalara yol açabildiğini kaydetti. Bitkisel kaynaklı besin katkıları veya içeceklerin fazla denetim altında olmadığını hatırlatan Kutlu, bunların gebelikte kullanımının sakıncalı olabileceğini dile getirdi. Fazlaca nane çayı içilmesinin de rahimde kasılmalara yol açtığını ifade eden Kutlu, hamile kadınlara şu önerilerde bulundu:

NANE KASILMA YAPAR

“Yasa dışı ilaçlardan kesinlikle uzak durunuz. Asla bir başkası için yazılmış ilaçları kullanmayınız. Doktorunuza danışmadan reçetesiz satılan ilaçları bile kullanmayınız. Gebelik öncesi kullandığınız ilaçları doktorunuza bildiriniz. Bitkisel kaynaklı çaylar veya besin katkılarından uzak durunuz. Devam eden herhangi bir tedaviyi kendi başınıza terk etmeyiniz.”

Alınyazımsın koymak istediğin isimler muhteşem ancak siyasi.Benim asıl ismimde öyle olduğu için yıllarca çok büyük sıkıntılar çektim,halen de devam eder.ıyi düşün tatlım nolur kız çok yorulur mücadele
etmekten

Ben şimdi kalan 1 raporumuda yazıp geleceğim arkadaşlar,15 dk öncede kızlara FAntalı Kek yaptırdım,fırının kapağını açmnasınlar diye zırt pırt gidip bakıyorum.Mutfak masasına tünemiş bekliyorlar heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…