aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çakırım ya inanmıyorummmmmmm
hamilesin demekkkk
ay valla benimde elim ayağım titredi
canım benim yaaaaaa çok sevindim çokkkkkk
biz daha düşünmedik canım.amin inşallah
allah herkese ne zaman isterse o zaman versin gönlüne göre versin hatta
kızlar peki isim düşündünüzmü hiç?hihoyyyt
Biz düşündük ama 2 hafta sonra profesyonelce oturup düşünmeye başlıcaz:)
haktan sizin düşündüğünüz kız ismi ne ki merak ettimhihoyyyt:CüvCüv:
İnşallah canım yaaa.Sen de benim gibi çarşamba öğrendin hamile olduğunu.Geçen çarşamba bende senin gibiydim.Haftaya artık sıra Angelciğima gelsin:Saruboceq:
Ne demiştim çakırcım hamişlik sırası sende,angel da ve jnaz daydı işte çıktı.
Tekrar tebrik ederim
dzcel çok şekersin mutluluğunuz daim olsun cnm.
teşekür ederim canımm
darısı sana
belki sende hamilesindir inş.
ay canım sende o bakımdan demişssin zaten kesinlikle bende senin gibi düşünüyoruum bende başka türlü ayrılık sandım, ama biraz gerçeklik payı olsa gerek bu inanışın :)))alınyazımsın herkesin inanışı doğrusu kendine bitanem
bizde ablam evlendiinde çok ağlamıştık o zaman 18 yaşımdaydım ama nasıl bi ağlama alatamam sana kardeşim ben babam annem yine ağlamdı bızı toparladı herzamanki gibi
ama o kadar ağlamanın sonunda ablam bi müddet bızde kalmak zorunda kaldı evlendıkten sonra eşinin işi dolayısıyla
yani bence çok ağlanırsa eve geri gidilir diye bi his bırakmış bende o
sendeki gibi yani
ama allah herkese yuvasında mutluluk versin
bana kalırsa ağlanacak bişey yok allah ölüm ayrılığı vermesin
herkes sağlıklı sıhhatli olsun yeter
amanin neler duydum çakırım bitanem tebrik ederim valla geçende temmuz hamilelerini sayıyoduk sende vardın içinde, bu kadarmı olur temmuz 1, çakır hamile.öpüyorum seni, süpersin canım, allah hayırlı kucağına alıp senle einle büyütmeyi nasip etsin, yuppppiiiiiii çakırımaaamrb arkadaşlar
nasılsınız
ben hamileyimm
günüm geçmişti
buğünde test yaptım pozitif çıktı
yarında kan testini yapacaz inş..
hala şoktayım
elim ayagın birbirine karışmış durumda
çoçuk gibi yimmm
ben seneye şubata anca hamiş olurum sanırımnese hayırlısı
haktan sizin düşündüğünüz kız ismi ne ki merak ettim
mesela mısranınkini biliyorum kızı olursa mısra koyucak adını
bizimde kız ismimiz belli ama erkek ismi belli değil varmı aranızda şimdiden belli olan?
Bildiğimiz nar suyu:))))) Bebiş dodğduğunda ilk sütünüzü vermeden önce ağzına birkaç damla nar suyu damlatmanız gaz problemini kökten çözüyormuş zemuszemus
hım güzel isim beğendim, Allah gönlünüze göre versin canımayy pardon sölemeyi unutmuşum
biz eşimin ablası hamıleyken isim arıyoduk geniş kapsamlı sonra eşim bi gün aban telefon açtı ben bi isim buldum ama ablama sölemmicem bizim kızımızın ısmı olsun dedi bende söle bakalım dedim ILGAZ dedi bende tamam dedim o gün bugündür ılgaza o kadar alıştıkki sanki öle biri var gibikaydirigubbakcemile3
Bildiğimiz nar suyu:))))) Bebiş dodğduğunda ilk sütünüzü vermeden önce ağzına birkaç damla nar suyu damlatmanız gaz problemini kökten çözüyormuş zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?