kızlar herkese iyi aksamlar şimdiden ben çıkıyorum halletmem gereken işlerim var bitirip çıkıcam
görüşmek üzereeee
canım ben seni çok iyi anlıyorum ama boşver, iki isimli değilse diğerini sen koyarsın, bizdede öyle bi konuşma yada söz falan olsaydı bende bişey diyemezdim heralde.üzülme sen boşver.biz koyacak olsak öyle bi şansımızda yok yani iki isiml kayınpederim.bide diyoki istersen benim 2. adımla babanın adını koy ikimizinde gönlü kalmasn diye ama babama diyorum kayınpederimede koymam diye.söz verilince durumlar değişiyo, üzülme sen tatlım kızınızı sen koyarsın olmadı, sende onda eşine fırsta vermezse 1-1 berabere olur goller :))
saol mısracım***FANTALI KEK ***
MALZEMELER:
*5 tane yumurta
*2 su bardagi seker
*1 su bardagi sivi yag
*1 su bardagi fanta
*3 su bardagi un
*1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu
*2 limon kabuğu rendesi
*Pudra sekeri
YAPILISI:
*Seker vanilya ve yumurta yaklasik 5 dakika cirpilir
*krema kivamina gelene kadar.
*Sonra sivi yag fanta ve aromayida ekleyip tekrar
*2dakika daha cirpin.
*Un ve kabartma tozunu iki sefer gevgirden eledikten sonra
*karisima ilave edin tekrar cirpin Yaglanmis 26 cm lik
*ortsi delik unlanmis olan kaliba dökün 180derece önceden
*isitilmis firinda 35-40 dakika bisirin.
*Üzerinede bolca pudra sekeri dökün
Ben pudra şekeri dökmüyorum
İYİ AKŞAMLAR CANIM
valla bizimkilerden hiç ses yok hatta onlara kalsa daha erken ne hamileliği diyolar:))))
ama ben oğlum olursa ömer yada taha düşünüyorum ömer i daha çok istiyorum
kızım olursa da seçenek çok ama ada - naz ve duru yı çok seviyorum bi de hazal
anket yapıcam hangisi çok beğenilirse onu koyucam çünkü ben hepsini çok seviyorum ama hepsini koyamam ki:))
kayınvalide kayınbaba isimleri ofsayt annemle babamda öle şanslarını kaybettiler canlarım:kedi:
***FANTALI KEK ***
MALZEMELER:
*5 tane yumurta
*2 su bardagi seker
*1 su bardagi sivi yag
*1 su bardagi fanta
*3 su bardagi un
*1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu
*2 limon kabuğu rendesi
*Pudra sekeri
YAPILISI:
*Seker vanilya ve yumurta yaklasik 5 dakika cirpilir
*krema kivamina gelene kadar.
*Sonra sivi yag fanta ve aromayida ekleyip tekrar
*2dakika daha cirpin.
*Un ve kabartma tozunu iki sefer gevgirden eledikten sonra
*karisima ilave edin tekrar cirpin Yaglanmis 26 cm lik
*ortsi delik unlanmis olan kaliba dökün 180derece önceden
*isitilmis firinda 35-40 dakika bisirin.
*Üzerinede bolca pudra sekeri dökün
Ben pudra şekeri dökmüyorum
saol mısracım
ömerle tahayı bende çok beenirim, güzel isimler. ama benden sana tavsşye kızına asla naz, nazlı, eda gibi isimler koyma.çekilmiyo nazları cilveleri, benim kardeşimin isminin manasıda öyle ve tahammül edemiyoruz nazına.isim olarak çok güzelde yaşamı zorlamalarıda oldukça fazlaa
sahi ya bizde bişey yok,bide
bıdı bıdı yapıyoruz:)))))))
canım hayırlısı bazı şeylere sinir oluyorum ama neyse artık
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
Hamilelikte Unutkanlik... Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Hamilelik döneminde unutkanlık
A.B.D.’de “Placenta Brains” (Plasenta Beyinler) diye bir durumdan bahsederler.Bu aslında hamile kadınların oldukça yoğun bir şekilde yaşadığı unutkanlık, dalgınlık gibi durumlara biraz şakayla karışık olarak verilen isimden başka bir şey değil. Çoğu zaman komik olaylara neden olsa da anne adaylarının bazen gerçekten sıkıcı durumlarla karşılaşmasına da yol açabiliyor. En iyi tanıdıkları kimselerin isimlerini, önemli randevuların tarihlerini unutmanın yanı sıra dalgınlıkla gideceği yönü şaşırmak ve yanlış yönlere sapmak hamile kadınların çok sık yaşadığı durumlar.
Nedeni ne?
Hamilelik sırasında yoğun biçimde yaşanan dalgınlığın nedenleriyle ilgili olarak üretilen pek çok teori var. Bunlardan en yaygın olarak söylenen – kesin verilere dayanmamakla birlikte- beynin küçüldüğüne dair olan.
Buna göre hamilelik sırasında kadınların beyni yaklaşık yüzde 3 –5’lik oranda küçülüyor. Doğumdan yaklaşık 6 hafta sonra normale dönen beynin bu durumu da unutkanlık ve dalgınlığa yol açıyor. Diğer bir teori ise hormonların etkisiyle ilgili olan. Çoğu uzman nedeni her ne olursa olsun bu durumun geçici olduğuna inanırken, bazılarıysa her hamilelik ve doğumla birlikte kadınların problem çözme yeteneklerinin azaldığını ve eskiye kıyasla daha unutkan ve dalgın olduklarını iddia ediyorlar. Bazı uzmanlarsa kadınların anne olmanın heyecanıyla artık bunun dışındaki şeylerle fazla ilgilenmediğini ve dikkatlerini gerçekten vermediğini söylüyor ve durumu böyle açıklıyorlar.
Nedeni her ne olursa olsun, anne adaylarının paniğe kapılmasına hiç gerek yok! Bu geçici durumu bazı önlemler alarak geçirmeleri mümkün. Tabii her şeyden önemlisi etraftakilerin anlayışlı olması ve anne adaylarının bu durumunu eğlenceye dönüştürmelerine yardımcı olabilmeleri! İşte işe yarayacak bazı önlemler;
• Karşılaştığınız kişilerin adını mümkün olduğunca çok tekrar edin
• Randevularınızı ve hatırlamanız gerekenleri not alın
• Etrafınızdakilerle bol bol konuşun
• Kendinize karşı acımasız olmayın
• Üzülmeye değil gülmeye bakın
canımcım bu arada sölemeyi unuttum
c tesi akşamı eve gidip meşhur havuçlu kekini yaptım döktüm borcama bi kabardı ki sorma koca koca dilimlerle sundum misafirlere bayıldı benim kuzenler
eline emeğine sağlık canım benimkaydirigubbakcemile5
duru süperr yaa.inş dünyaya gelsinde en duru şekilde yaşam sürdürsün miniş
Normal birşeymiş yaniii...:lepi: Ben de herşeyi not ediyorum zaten.Randevu tarihlerini,yapacaklarımı muhakkak yoksa hemen unutuyorum...Teşekkürler cnm bilgi için:1hug:
Angelcim eğer kız olursa bende ADA düşünüyorum açıkcası;ama belli değil...
Gidenlere hoşcakalll diyorum.Yarın görüşmek üzere huzurlu bir gece diliyorum...
Sevindim cnm beğenmenize afiyet bal şeker olsun:)
ayy pardon sölemeyi unutmuşum
biz eşimin ablası hamıleyken isim arıyoduk geniş kapsamlı sonra eşim bi gün aban telefon açtı ben bi isim buldum ama ablama sölemmicem bizim kızımızın ısmı olsun dedi bende söle bakalım dedim ILGAZ dedi bende tamam dedim o gün bugündür ılgaza o kadar alıştıkki sanki öle biri var gibikaydirigubbakcemile3
mrb arkadaşlar
nasılsınız
ben hamileyimm
günüm geçmişti
buğünde test yaptım pozitif çıktı
yarında kan testini yapacaz inş..
hala şoktayım
elim ayagın birbirine karışmış durumda
çoçuk gibi yimmm
ooo süper bi haber canım yaaaa adına çok sevindim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin rabbim. artık fazla temizlik yapmak yok çakırım hadi tadını çıkar :)
teşekür ederim canım
zaten ben temizliği sıkıntıdan yapıyordum
evde otur otur.
ben hala şoktayım pamukcum ya
Allahım inş. sağlıklı birşekilde kucagıma almak nasip olur.
canım benim ya şu anda seni okadar iyi anlıyorumki hayal gibi ruya gibi geliyodur. ama dur belirtilerin bi başlasın iyice karnın büyüsün tepik atsınlar ultrasonda bi göre kendine geliceksin :) stres yapma sakın kötü olumsuz şeyler okuma nette benim en büyük hatam o oldu olumsuz şeyleri okuyup ağlayıp stres yaptım.
hadi bakalım şekercim belki sendende gelir bi ikiz haberi hayırlıysa inşallah..
iyi akşamlar kızlarr
sayfayı açar açmaz şok oldum birdenn
çakırcım çok sevindim senin adına tatlımyaa rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
ne bereketli bi topiğimiz varmış kızlaryaa:) darısı angel ın, mısraaa nın , benim ve diğer isteyen herkesin başına inşallahh
cssa , pamuk , çakır , jazmin bize bol bol dua edin olur mu şekerler yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?