Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ilginçmiş sizin hıkayenizdekaydirigubbakcemile3soyadını kullanmak karşılıgında çok hoşsun valla alınyazım
ay inşallah hayırlısıyla olsunlarda
aslına bakarsan genelde bu isim konusu sorun oluyo
allah bize yaşatmasın öle sorunlar

Mısraacım bu bilgiyi notlarım arasına ekledim.Çok sağol canım...a.s.

bende zihnime kaydettim bebişler gelince yapalım,

ya bişey daha var ama sebebini bilen vardır belki.bebekler hiç süt emmeden ağızlarına hurma sürüyolar iy huylu olması içinmi neydi acaba, etrafta yapanlar vardıda, direncimi ne artırıyodu yoksaa

Bana yasakladı zaten dr.um tüm bitki çaylarını...Verdiğin bilgi için sağol mısraacım:1hug:

Hiç duymadım canım.Ben bu aralar çok unutkan olmaya başladım.hem de dalgın. Sanırım hamilelikte yaşanıyormuş..

canım bizede versene tarifini bi araa
bencede siyasi, artık gurur meselesi oldu mısraa, nikahta dedim isimden vazgeçtim soyadımı ver bana, bunlar çocuğa ağır gelebilir diye amaa ikna edemedim.Emek olacak gibide , Yoldaş tehlikeli :))) inş çocuğun başını yakmam bigün ((

valla sorma ya koçişim tek kıramadığım inadı soyadıydı, onuda kılıfına uydurdu hediy etti bana :umursamaz: inş sorun çıkarmaz bazılarında kayınvalide kayınpedr çok karışıyo, bizimkinede arada esiyoda takan kim :))) bigün onlara.kayınpederimde kaçtır takmış oğlun olursa adımı koy diye, valla koymam dedim ister ağla ister gül ölsem koymam dedim, niye ya bana çeksin çalışkan olsun diyo bende olmaz valla dedim göbek adı koyarız usulen ama nüfusta olmaz dedim.ben hastanedeyken o çıkartacakmış kimliği, yok yaaa dedim valla baba olmaz dedim kaydirigubbakcemile3 lmaz:

ben sinirleniyorum kızıyorum diye iyice takılıyo ama yemezler , ben doğurcam o koycak yok yaaaa lmaz: kaydirigubbakcemile3lmaz:

kızlar herkese iyi aksamlar şimdiden ben çıkıyorum halletmem gereken işlerim var bitirip çıkıcam
görüşmek üzereeee

Hiç duymadım canım.Ben bu aralar çok unutkan olmaya başladım.hem de dalgın. Sanırım hamilelikte yaşanıyormuş..

olabilr canım sonuçta tek bedende iki cansın artık, normaldir heralde.sn mısraa hanıma bağlanalım, hamilelik unutkanlık yaparmı diye yerimseniben

ayy inşallah öle bişey olmaz yaaa

canım bende eşimle çok konuştum,ama eşimin ailesine birşey diyemiyorum
isim olayında.açık açık söylüyorlar kayınbabanın ismini koyarsın diye :umursamaz:
koymam desem kayınbabam küsecek
başka isim yok sanki :umursamaz:

kızlar herkese iyi aksamlar şimdiden ben çıkıyorum halletmem gereken işlerim var bitirip çıkıcam
görüşmek üzereeee
dzcelciğim görüşürüz canım

haktancım tatlım bugünkü menü nedir merak ettim, bahsetmedinmi yoksa benmi kaçırdım acaba

canım ben seni çok iyi anlıyorum ama boşver, iki isimli değilse diğerini sen koyarsın, bizdede öyle bi konuşma yada söz falan olsaydı bende bişey diyemezdim heralde.üzülme sen boşver.biz koyacak olsak öyle bi şansımızda yok yani iki isiml kayınpederim.bide diyoki istersen benim 2. adımla babanın adını koy ikimizinde gönlü kalmasn diye ama babama diyorum kayınpederimede koymam diye.söz verilince durumlar değişiyo, üzülme sen tatlım kızınızı sen koyarsın olmadı, sende onda eşine fırsta vermezse 1-1 berabere olur goller :))

bu kayınpeder kayınavlıde adı vermekte ne oluyo anlamıyorum bazen büyükleri yaaaklava:
aynen bende, neyseki kayınvalidemle aynı düşünüyoruz oda gerek yok bizim adımızı koymay, biz nasıl kendi istediğimizi koyduysak sizde istediğinizi koyun diyolar, tabi şimdilik.bide benim isim konusundaki fikirlerimi duyarsalar kesin itiraz ederler, bi kayınbiraderim destek isimlerim konusunda, nasılsa doğum yapana dek fikrimi söylemicem ozmanda sorun olamz bile :))
yok hayatım bahsetmedim
bugunku menüm yeşil mercimek yemeği ve yanına soğan salatası yogurt ya da ayrancokacimcoook

ok, menü alınmıştır komutanım :)))

ayy bi o günleri görelimde aslında o zaman düşünürüz bunları
bak bızım hamılelerden ses çıkmıyo bız bıdı bıdı yapıyoruz daha ortada fol yok yumarta yokkaydirigubbakcemile3
hepimiz için hayırlısı olsun hayatım
evet menüyü aldıysanız ben çıkyıorum komutanım alışverişe gidicem kaydirigubbakcemile3
hepinizi en derin duygularımla selamlıyor öpüyor ve huzr dolu aşk dolu akşamlar diliyorum...:lepi::1hug:

ay valla sanki biz doğurcaz, nayse işyerinde sıkılıyoz ya sıkıntıyı anca böyle atabiliyoruz.şekercim sanada kolay gelsin, o yazdığın temeniyi yaşamayı bende acayip isterdim neyse seneye artık.sanada mutlu ve aşk dolu geceler hayatım.öptüm seni.bye bye

***FANTALI KEK ***
MALZEMELER:
*5 tane yumurta
*2 su bardagi seker
*1 su bardagi sivi yag
*1 su bardagi fanta
*3 su bardagi un
*1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu
*2 limon kabuğu rendesi
*Pudra sekeri

YAPILISI:
*Seker vanilya ve yumurta yaklasik 5 dakika cirpilir
*krema kivamina gelene kadar.
*Sonra sivi yag fanta ve aromayida ekleyip tekrar
*2dakika daha cirpin.
*Un ve kabartma tozunu iki sefer gevgirden eledikten sonra
*karisima ilave edin tekrar cirpin Yaglanmis 26 cm lik
*ortsi delik unlanmis olan kaliba dökün 180derece önceden
*isitilmis firinda 35-40 dakika bisirin.
*Üzerinede bolca pudra sekeri dökün
Ben pudra şekeri dökmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…