- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
bendede bugün bir başağrısı var anlatamam tatlım kurstan geldim uzandım öyle kalmışım hala da ara ara ağrıyor onun dışında çok şükür iyiyim
bebek istiyoruz canımyaa geçen ay doktora da gittim olası bir gebelikte ilaçlarıma devam edebilirmiyim diye çok şükür sorun olmazmış onun dışında mantar sorunu çıktı onun içinde fitil verdi doktor bakalım o geçsin bide
sen nasılsın bitanem ?
havalar daha da bir yoruyo insanı canımyaa ama bunada şükür tabikii
bu arada sen kaç gün geçince yaptın testini canım ?
iyi akşamlar kızlarr
sayfayı açar açmaz şok oldum birdenn
çakırcım çok sevindim senin adına tatlımyaa rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
ne bereketli bi topiğimiz varmış kızlaryaa:) darısı angel ın, mısraaa nın , benim ve diğer isteyen herkesin başına inşallahh
cssa , pamuk , çakır , jazmin bize bol bol dua edin olur mu şekerler yerimseniben
günaydın kızlaaar
sizler işe gelemk için üzerinizi giyinirken biz uyandık bile acıkmış bizim minişler :) dün ultrasonda gördümya bide meleklerimi daha içim kıpır kıpır oldu özlemişim yaa.. ama inatçılar cinsiyetlerini göstermemekte kararlılar ikiside secde eder durumda duruyorlardı dr bile şaşırdı bunlar birbirinin aynı nasıl aynı şekil durabiliyorlar diye.. neyse hayırlısıı artık ..
jnazcım ederiz dua inşallah tez vakitte kavuşursunzu sizde bebişlerinize hayırlısıyla sağlıcakla..
çakırcım benimkisi yeni yeni düzeliyor yeme içmem epey aş erdim ben ama şükür o günleri atlattık gibi. ağrılar başladı bu dönemdede hayırlısı artık.. canım birde ikiz erkek tarafından geçmiyor diye biliyorum tamamen annenin genleriyle alakalı imiş benim araştırmalarım neticesinde .. hayırlııs artık..
işte böyle şekerler hepinizin günü güzel geçsin inşallah
günaydınnn herkese.pamukcum sana da.pardon size de.kocişle beraber kahvaltı yaptık onu işe yolladım geri yatacaktım uykum kaçtı.eğer dayanabilirsem uyumayı düşünmüyorum bu saatten sonra ama sanmıyorum dayanabileceğimi:)
günaydınnn, güzel bir gün dilerim.
angel nasılsın?
angelcım, regli gününmü yakınlaştı yoksa geçtimi ?
heytttt be ne uyumasıı.:lepi:2 mil yürüdüm az önce yaaaaa.s
canım başka yolları dene sende yerimsenibendirim ya 13 temmuzda izne ayrılcaktım başkası alyomuş bana izin vermedi şef gıcık ediyo bu aralar beni.eşmin ev arkadaşıda izne ayrılıyodu yalnız kalaktık beraber olacaktık ama nerdeeee, nefret etmeye başladıım artık buradaki herkestennn, sen naptın canım hallettinmi
gözlerime inanamıyorum,erken kalkmışsın canım ve 2 mil yürümüşsün bravo canım :lepi:günaydınnn herkese.pamukcum sana da.pardon size de.kocişle beraber kahvaltı yaptık onu işe yolladım geri yatacaktım uykum kaçtı.eğer dayanabilirsem uyumayı düşünmüyorum bu saatten sonra ama sanmıyorum dayanabileceğimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?