Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bendede bugün bir başağrısı var anlatamam tatlım kurstan geldim uzandım öyle kalmışım hala da ara ara ağrıyor onun dışında çok şükür iyiyim
bebek istiyoruz canımyaa geçen ay doktora da gittim olası bir gebelikte ilaçlarıma devam edebilirmiyim diye çok şükür sorun olmazmış onun dışında mantar sorunu çıktı onun içinde fitil verdi doktor bakalım o geçsin bide
sen nasılsın bitanem ?

ben çok şükür iyiyim canım.
bende uyuşukluk bel agrısı ve sık idrara çıkma var
özellikle geceleri çok uyandırıyor idrara çıkma olayı.
çok şükür diyorum

bir heyecan var hala inanamazlık var.
yarın kan testini yaptırıp doktura gidecegiz inş.

kursunun son günleri dimi
dinlen canım sende.sıcakta insanı yoruyor.

çakırcım sanırım vucudun kendini hamileliğe hazırladığı içindir inşallah alışınca geçer bunlar
tahmin edebiliyorum neler hissettiğini canım inşallah yarında doktordan güzel haberleri alacaksın
kursunda yaz dönemi canım ara ara giderim dedim bugün gittim bi saatleride uygun o yüzden sıkıntı olmaz inşallah ama dediğin gibi sıcaklarda da çekilmiyor

havalar daha da bir yoruyo insanı canımyaa ama bunada şükür tabikii
bu arada sen kaç gün geçince yaptın testini canım ?

havalar daha da bir yoruyo insanı canımyaa ama bunada şükür tabikii
bu arada sen kaç gün geçince yaptın testini canım ?

4 gün canım
geçti test yaptım
hep belki havadandır belki strestendir dedim b
baktım olmuyor test yaptımm.

geçikme falan varmı sende jnazcım.

günaydın kızlaaar

sizler işe gelemk için üzerinizi giyinirken biz uyandık bile acıkmış bizim minişler :) dün ultrasonda gördümya bide meleklerimi daha içim kıpır kıpır oldu özlemişim yaa.. ama inatçılar cinsiyetlerini göstermemekte kararlılar ikiside secde eder durumda duruyorlardı dr bile şaşırdı bunlar birbirinin aynı nasıl aynı şekil durabiliyorlar diye.. neyse hayırlısıı artık ..

jnazcım ederiz dua inşallah tez vakitte kavuşursunzu sizde bebişlerinize hayırlısıyla sağlıcakla..

çakırcım benimkisi yeni yeni düzeliyor yeme içmem epey aş erdim ben ama şükür o günleri atlattık gibi. ağrılar başladı bu dönemdede hayırlısı artık.. canım birde ikiz erkek tarafından geçmiyor diye biliyorum tamamen annenin genleriyle alakalı imiş benim araştırmalarım neticesinde .. hayırlııs artık..

işte böyle şekerler hepinizin günü güzel geçsin inşallah

günaydınnn herkese.pamukcum sana da.pardon size de.kocişle beraber kahvaltı yaptık onu işe yolladım geri yatacaktım uykum kaçtı.eğer dayanabilirsem uyumayı düşünmüyorum bu saatten sonra ama sanmıyorum dayanabileceğimi:)

evet jnazcım darısı başımıza dimi ama gerçekten topikimiz çok bereketli bizde nasipleneceğiz o bereketten inş.kaydirigubbakcemile3

günaydın canım pamuğum sana da güzel bir gün dilerim.

birsamcım günaydın canım ama dayanamadın galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
uyuyup kaldınkaydirigubbakcemile

herkese günaydın kızzlarrr
güzel bir gün geçirelim inş.
ben çok uykusuzum yine halsizim
annemle abim geldi dün akşam bize yemekten sonra kanepede uyuyakalmışım:)))

heytttt be ne uyumasıı.:lepi:2 mil yürüdüm az önce yaaaaa.s

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese günaydınnnnn

canım başka yolları dene sende yerimseniben
anladın sen
gözlerime inanamıyorum,erken kalkmışsın canım ve 2 mil yürümüşsün bravo canım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…