anladım canımBen her dk. maille:) Telefonla az..
günaydın canımgeçmişi okuyadum yakalndım desene, günaydın dirimim naber
helal be koçum, kim tutar birsamım bu azime bu kilo kalırmı hiç, tebrikler
kızlar hepinize günaydın nasılsınız ne var ne yok düğnden buyana
hoşgeldin canım buyrunnnnnnnnngünaydın kızlar yeni evli degilim ama sizlere ziyarete geldim eskide sayılmam 5 yılklık bi evliligim var......
anladım canımdirimcim benim eşimin işi dolayısıyla sadece öğle aralarında konuşabiliyoruz
jazmin inşallah canım ya,buraya yakın çıksa gelip giderimde iyi olur :Saruboceq:
angel canım bizde uzakta kaldığımızda çok küseriz
askerde napıcaz bilmiyorum,ben şimdi alttan da almam :umursamaz:
kızlar siz eşinizle günde kaç defa konuşuyorsunuz???
hoşgeldin canım nasılsın tanıtsana kendinigünaydın kızlar yeni evli degilim ama sizlere ziyarete geldim eskide sayılmam 5 yılklık bi evliligim var......
anladım canım
bizde msn yasak,ama eşim mail,msn kullanmıyor,kullanırsa da işi gereği
telefonla da saatte bir belki daha fazla
aramassam yandım yani :umursamaz:
günaydın canım
izin olayı olmadı sanırım
inşallah canım ama nerde polatlı çok zorcanım inş polatlıya çıkar beee, ne güzel olur ozaman opuyorumnanaktan
bizde uzaktayken çok küserdikde mesafeleri kısaltamayacınca küsmeleri azaltalım dedik :)))
askerlik zor ya iki tarafta farklı alınganlıklarda bulunuyo özlemden ötürü mafoldumben
tel konuşmasında eminimki rekor bendedir kaydirigubbakcemile3 eşimin işyerinde tel kullanması yasak olmasa saatte 1 konuşçazda yasaktan ötürü, öğlenleri yarım saat, akşam otobüsle eve giderken, yemekten önce, yemekten sonnra, reklam arası, yatmadan önce kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 maalesefki telfn a mecburuz, ama askerdeyken 2 günde bir arıyodu, oda doğuda olduğu için yoksa daha sık görüşebilenler vardı
günaydın kızlar yeni evli degilim ama sizlere ziyarete geldim eskide sayılmam 5 yılklık bi evliligim var......
anladım canım
bizde msn yasak,ama eşim mail,msn kullanmıyor,kullanırsa da işi gereği
telefonla da saatte bir belki daha fazla
aramassam yandım yani :umursamaz:
günaydın canım
izin olayı olmadı sanırım
inşallah canım ama nerde polatlı çok zor((
canım bende küsmek istemiyorum aslında ama
beni zorluyor :umursamaz:
neyse yarın yolcuyum zaten mecbur arayacak :umursamaz:
Canım bizde iş maillerimizden yazışıyoruz zaten.Ama çok yoğun sürekli toplantı toplantı...Akşamları da ikimizde baygın bir şekilde eve geliyoruz zaten.Ancak konuşabiliyoruz:)Canım askerlikte birçok erkek anlıyor dışardakilerin kıymetini.bak gör nasılda arar...zemuszemus
ee canım sen daha önceden gideceğin tarihleri söylemedin mi???hoşgeldin canım nasılsın tanıtsana kendini
yok ya yattı, hdi yatmasınada bişey demiyorumda birileri benim izin yerime yazmış kendi kararlarıyla, tarihede bakki 20-30 eylül yada ekimmiş. 20 eylülde bayram var aptalmıyım ben ozaman izin isteyim, ikinisindede geçen yıl düğün için kullandığım izindi.şeflikten biri giderse ben izin alamazmışım, 5 kişiyiz bizde, hepsinin enaz 20 gün izni olsa 20*5 100 eder, eee yaz tatili zaten 90 gün.adamla dalga geçiyoşar resmen ya, yakındır çatacam ama onların iyi anını kolluyorum.ya bide benim yerime yazmışsınız nmadem deyinki formalte bi tarih attık bi bakın diye, taa 1 aydır ayarlanmış izinler, valla çok sinirliyim yaa.klava: kötükedihüso :mymeka:
otomotiv sektörü- üretimde çalışıyo canım düğünden sonra yeni başladı dahahoşgeldin canım buyrunnnnnnnnn
anladım canım
eşin ne iş yapıyordu canım
Canım bizde iş maillerimizden yazışıyoruz zaten.Ama çok yoğun sürekli toplantı toplantı...Akşamları da ikimizde baygın bir şekilde eve geliyoruz zaten.Ancak konuşabiliyoruz:)Canım askerlikte birçok erkek anlıyor dışardakilerin kıymetini.bak gör nasılda arar...zemuszemus
canım hayırdır neden küstürdü bakim seni, ben kaçırmışım heralde orayı
İnşallah Ankara'ya yakın bir yer çıkar canım.:Saruboceq:
İnşallah canım...:Saruboceq:
jazmin inşallah canım ya,buraya yakın çıksa gelip giderimde iyi olur :Saruboceq:
angel canım bizde uzakta kaldığımızda çok küseriz
askerde napıcaz bilmiyorum,ben şimdi alttan da almam :umursamaz:
kızlar siz eşinizle günde kaç defa konuşuyorsunuz???
evet canım hatırladım şimdi:)))otomotiv sektörü- üretimde çalışıyo canım düğünden sonra yeni başladı daha
nikahta keramet var derler ya aynen öyle oldu bizde
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:Saruboceq:
valla dirimcim ben pek konuşamıyorum kocişle sürekli bilgisayarlar fotokopi makinası içinde dikkat istiyor anlayacağın işi ve müşterilerde oluyor
o nedenle acil bişi olmadığı sürece aramıyorum böylece akşamada konuşacak bi sürü şeyimiz oluyor :kedi:
ee canım sen daha önceden gideceğin tarihleri söylemedin mi???
senin gideceğin tarihte mi almışlar.
hayret bişey ya
sen şeflikteki 5 kişiye göre mi hareket edeceksin,herkes istediği tarihi alsın
sen sona kalklava:
kızdım şimdi ben inat olsun diye izin olayını başka türlü hallederdim :umursamaz:
canım dün otobüsteydim seni gördüm kaydirigubbakcemile3
üstünde kırmızı bluz ,altında siyah etek vardı sanırım
bende kıskandım bugün kırmızı gömlek giydim
kızlar çok arayan eşim zaten :sm_confused:
bende arıyorum ama mesela 1.5 saat aramayım
hemen niye aramıyorsun,işin mi var,ben hep ikinci plandayım demeye başlıyor
saatte bir konuşuyoruz,genelde o beni arıyor,eşim burdaykende bu sıklıkta konuşuyoruz :sm_confused:
kızdığım nokta bu sorun edilecek birşey değilki :sm_confused:
niye bana kızıyor
ben bide tel.çaldığında babamın yanında konuşamıyorum,
evliyiz ama çekiniyorum,bu da sorun bizim için :uhm:
otomotiv sektörü- üretimde çalışıyo canım düğünden sonra yeni başladı daha
nikahta keramet var derler ya aynen öyle oldu bizde
kızlar çok arayan eşim zaten :sm_confused:
bende arıyorum ama mesela 1.5 saat aramayım
hemen niye aramıyorsun,işin mi var,ben hep ikinci plandayım demeye başlıyor
saatte bir konuşuyoruz,genelde o beni arıyor,eşim burdaykende bu sıklıkta konuşuyoruz :sm_confused:
kızdığım nokta bu sorun edilecek birşey değilki :sm_confused:
niye bana kızıyor
ben bide tel.çaldığında babamın yanında konuşamıyorum,
evliyiz ama çekiniyorum,bu da sorun bizim için :uhm:
şimdi 10 unda almak istediğini ve neden almak istediğini söyledin mi?evet yaa, siyah etek kırmızı bluz vardı.aynı otobüstemiydik, dün burnumun ucunu görmüyodum sinirden yaa valla kusura bakma, yoksa kaçırmazdım ben seni :)))
ya benim izin tarihim belliydi , şef dediki herkes toplaansın ayarlayın diye, bende o sıra eski izinmi kullandım o sıra ayarladılar galiba.kimse uyarmadı bile beni formaliteden yzaıldığına dair.bide eşimin ev arkadaşı ne zaman alırsa ozaman alcam demiştim, adamda 10 unda izne ayrılıyo 20 gün falan yok, beraber olcaktık güya.5 gün bile alsam kafi ama olmazmış, 10undan itibaren biri izne ayrılıyomuş, 20 dede şef, hadi şefle aynı odadayım engel çıkarsa anlarımda öbüründen banane, geçende aynısını yaptılar,3 ü izin almış idari izin.19 mayısta. bana vermedi.ya birkez adaletyli olsalar ölürler,
siz olsanız napardınız, benim bu olayı bugün yarın çözmem lazım, çok daraldım kafam karışık mafoldumben
Allahım dirim yaa, bizde öyleyiz şimdi, aramasam triplere giriyo bende babamdan çekiniyom ama napıyım diyorum odaya girip 5 dk da olsa gönlünü alıyom artık, kısa konuşmlarla arayabilrisin rahatsızlığını belirtirsen anlar sanırım
Tatlım benim eşimde yurtdışına gittiğinde aynı şeyleri yaşıyoruz.Ama bu sefer ben yapıyorum.kaydirigubbakcemile3neden aramıyorsun falan filan diye.İnan gurbette olunca insan sevdiklerinin aramasını daha da bekliyor.Biraz empati yap tatlım.Senin ailen,arkadaşların yanında;ama eşinin yanında kimse yok.Haliyle seni de özlüyor aramanı bekliyordur.Düzelir şekerimyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?