Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Valla ben eskiden çalıştığım yerde cıngar çıkarıyordumkaydirigubbakcemile3 Tatlım sen de deki sizinle daha önce konuşmuştum izin tarihini ve otelde yer ayarladım de.Parasını da ödedim de.Yapamaz mısın böyle birşey??Ben öyle yapıyordum vallakaydirigubbakcemile3

okudum geçmişi:)biz kocişle çıkarken ve ninalıyken daha çok konuşuyoduk haliyle uzaktayız die birbirimizden.şimdi de günde 1 ya da 2 kez konuşuruz.alınyazımsın senin durumunu bilmiyolar mı da sana izin konusun da zorluk çıkarıyolar anlamadım ki

alınyazımsın gützellikle olmuyosa izin meselesi
bunlara bi Alicengiz oyunu lazım eniyisii oo kaydirigubbakcemile3
durumun belli yani ay ben bile sinir oldum ya klava:

yok canım dün söylemedim ondan önce söylemiştim ama hatırlamıyolar bile ( eşimin izni olmadığını biliyolar, eşimin yanına gidecektim demek istiyorum ama alacağım tepkiden ötürüde hevesim kırılıyo.öncelikle benim izinimi kimin yazdığını sorup bulcam, sonrada ben artislik yapacam inş.ya herkesin ceremesini ben çekiyorum. 3. yazım buradaki ama daha hiç yaz izni kullanmadım.bunları falanda diyecem, odada durmuyoki beyefendi bi konuşsak (( habire başka yerde....

bende otobüse yürüyodum sinirim bellli oluyomuydu ki :))) belki bidaha denk gelir aynı otobüse oazamn konuşuruz :))

aman dirimim be bizim senle olan ortak noktyalarımız kadar eşimlede eşininin var (( oda eskiden öyleydi sıkıldınmı tamam kapat hadi meşgul etmim seni falan.işimn zor yaa, artık ben evde bizimkilerle değil telde eşimle konuşuyorum.babamlarda alıştı artık tartışmayında yeterki konuşun diOLAR ( aman bu erkeklerin nazlarıııı oooofffff ooofff

AAAAAAAAA TATLILARIM BENDE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUMMMMkaydirigubbakcemile3

Biliyorum tatlım:)benim kociş üretim yapan bir fabrikada çalışıyor müdür olarak. Sizin otomobillerin rondela,cıvataları kesin ordandırkaydirigubbakcemile3

birsamım bilmezlermi bi aklı geliyo şefin, bizim kurumun misafirhanelerinde yer ayırtayımda 2. balayı yapın yazık size diyo, bi aklı geliyo böyle.anlamadım ben yaaa (( bide şimdi şefliktekilerin 2 sinin eşi hamile, diğeride evlenecek ağustosta, özel durumları varmış.benimde var ama anlayan kim, bilmiyom yyaaa çok sıkıldık eşimle.yüzümü kızartıp bi kez daha konuşçam inş ... dua edin banaa
alınyazımsın gützellikle olmuyosa izin meselesi
bunlara bi Alicengiz oyunu lazım eniyisii oo kaydirigubbakcemile3
durumun belli yani ay ben bile sinir oldum ya klava:

sorm canım ya, valla istiyolar.ben en alası yaarım onlarada dönüşümde başkanlığımı bile değiştirirler.ya elim kolum bağlandı ama hepsini gze alığ yapcam bişeylerrr, sen napardın canm yaa fikirlere ihtiyacım varda mafoldumben

Biliyorum tatlım:)benim kociş üretim yapan bir fabrikada çalışıyor müdür olarak. Sizin otomobillerin rondela,cıvataları kesin ordandırkaydirigubbakcemile3
araçların fitilleri falanda büyük ihtimalle benim kocişin çalıştığı fabrikadandır kaydirigubbakcemile3

Alınyazımsın rapor alma şansın falan yok mu canım
ben pek anlamamda bu rapordu idari izindi ondan soruyorum

canım habire başka yerde olayına çok çok katılıyorum
bende de durumlar aynı
kesin bir dille söyle ben bu tarihlerde almak zorundayım diye
yada iznimi bu tarihte kullanacağım de
heheh benim kocişte tamam bir daha aramam diyor,çok alıngandır kendisi opuyorumnanaktan
ama arayacak beni aramak zorunda yani,yarın yola çıkıyorum
molalarda tel.i açmassam görür :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3 Ay dirim sen beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün.İnadın tuttukaydirigubbakcemile3

araçların fitilleri falanda büyük ihtimalle benim kocişin çalıştığı fabrikadandır kaydirigubbakcemile3

heheh oldu olacak nerde çalıştıklarını da söyleyin süper ya kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

olabilir canımcım:lepi:

canım benim ya Allah yardımcın olsun
çok üzüldüm valla böyle anlayışsız insnalardan nefret ediyorum
aslında devlet işi de zor dimi arkadaşlar
en iyisi yapabiliyorsan patlat bi rapor canım:lepi:

vereliniortak

aman ya biizm patronda öle hep çalışanların masasında odası var ama oturan yok bişey konuşacak bi izin alacak olursun bi özel şeyin olur 40 kez dolanırsın etrafında bende sinir olurum izin alcak veya bişey konuşacakken her yerimi ağrılar stresler basar sinirden:-((

ay bide beni almaya gelmiyormuş
mahvederim valla klava:kafamçokkarıştı

yok canım onu göze alamaz
korkar kociş senden
bide taa burdan oralara gitmişsin
orda nerde kalıyor canım misafirhane falanmı yoksa evmi
yalnızmı kalıcaksınız
ve o bu hafta çalışacakmı
sen yarın kaçta biniyorsun otobüsekaydirigubbakcemile3
bugün soru günüm ona göre dirim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…