meslektaşlar yani kaydirigubbakcemile5Aaaaaaaaa..Tatlım benim eşimde otomotiv sektöründe çalışıyor..
evet yaa, siyah etek kırmızı bluz vardı.aynı otobüstemiydik, dün burnumun ucunu görmüyodum sinirden yaa valla kusura bakma, yoksa kaçırmazdım ben seni :)))
ya benim izin tarihim belliydi , şef dediki herkes toplaansın ayarlayın diye, bende o sıra eski izinmi kullandım o sıra ayarladılar galiba.kimse uyarmadı bile beni formaliteden yzaıldığına dair.bide eşimin ev arkadaşı ne zaman alırsa ozaman alcam demiştim, adamda 10 unda izne ayrılıyo 20 gün falan yok, beraber olcaktık güya.5 gün bile alsam kafi ama olmazmış, 10undan itibaren biri izne ayrılıyomuş, 20 dede şef, hadi şefle aynı odadayım engel çıkarsa anlarımda öbüründen banane, geçende aynısını yaptılar,3 ü izin almış idari izin.19 mayısta. bana vermedi.ya birkez adaletyli olsalar ölürler,
siz olsanız napardınız, benim bu olayı bugün yarın çözmem lazım, çok daraldım kafam karışık mafoldumben
:kedi:
empati yapayım dimi
meslektaşlar yani kaydirigubbakcemile5
Aaaaaaaaa..Tatlım benim eşimde otomotiv sektöründe çalışıyor..
canım ben senin yerinde olsam napardım bir düşünelim.
şimdi 10 unda almak istediğini ve neden almak istediğini söyledin mi?
ona rağmen hayır deseler rpor alırdım :kedi:
eğer nedenini söylemediysem çok güzel bir yalan bulurdum,
mesela otele rezervasyon yaptırdım gitmessem yanacak diye
ama ne terbiyesizlik bu ya
eşinin izni yok,gelemiyor sana da engel çıkarıyorlar
canım dün ben bilet almak için erken çıktım,ben otobüse bindim,sen de o sırada yürüyordun,dolmuşa mı,otobüse mi artık, kaydirigubbakcemile2
bende aynı,bide babam kesin içinden bu kadar konuşacak ne buluyorlardır diyordur
ah alınyazımsın ne 5 dakikası, tamam canım diyorum,kaptmaya yakın
kapatmak mı istiyorsun diyor sorun oluyor bizim içinklava:
AAAAAAAAA TATLILARIM BENDE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUMMMMkaydirigubbakcemile3
birsamım bilmezlermi bi aklı geliyo şefin, bizim kurumun misafirhanelerinde yer ayırtayımda 2. balayı yapın yazık size diyo, bi aklı geliyo böyle.anlamadım ben yaaaokudum geçmişi:)biz kocişle çıkarken ve ninalıyken daha çok konuşuyoduk haliyle uzaktayız die birbirimizden.şimdi de günde 1 ya da 2 kez konuşuruz.alınyazımsın senin durumunu bilmiyolar mı da sana izin konusun da zorluk çıkarıyolar anlamadım ki
alınyazımsın gützellikle olmuyosa izin meselesi
bunlara bi Alicengiz oyunu lazım eniyisii oo kaydirigubbakcemile3
durumun belli yani ay ben bile sinir oldum yaklava:
araçların fitilleri falanda büyük ihtimalle benim kocişin çalıştığı fabrikadandır kaydirigubbakcemile3Biliyorum tatlım:)benim kociş üretim yapan bir fabrikada çalışıyor müdür olarak. Sizin otomobillerin rondela,cıvataları kesin ordandırkaydirigubbakcemile3
canım habire başka yerde olayına çok çok katılıyorum
bende de durumlar aynı
kesin bir dille söyle ben bu tarihlerde almak zorundayım diye
yada iznimi bu tarihte kullanacağım de
heheh benim kocişte tamam bir daha aramam diyor,çok alıngandır kendisi opuyorumnanaktan
ama arayacak beni aramak zorunda yani,yarın yola çıkıyorum
molalarda tel.i açmassam görür :umursamaz:
Biliyorum tatlım:)benim kociş üretim yapan bir fabrikada çalışıyor müdür olarak. Sizin otomobillerin rondela,cıvataları kesin ordandırkaydirigubbakcemile3
araçların fitilleri falanda büyük ihtimalle benim kocişin çalıştığı fabrikadandır kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 Ay dirim sen beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün.İnadın tuttukaydirigubbakcemile3
Biliyorum tatlım:)benim kociş üretim yapan bir fabrikada çalışıyor müdür olarak. Sizin otomobillerin rondela,cıvataları kesin ordandırkaydirigubbakcemile3
birsamım bilmezlermi bi aklı geliyo şefin, bizim kurumun misafirhanelerinde yer ayırtayımda 2. balayı yapın yazık size diyo, bi aklı geliyo böyle.anlamadım ben yaaa(( bide şimdi şefliktekilerin 2 sinin eşi hamile, diğeride evlenecek ağustosta, özel durumları varmış.benimde var ama anlayan kim, bilmiyom yyaaa çok sıkıldık eşimle.yüzümü kızartıp bi kez daha konuşçam inş ... dua edin banaa
sorm canım ya, valla istiyolar.ben en alası yaarım onlarada dönüşümde başkanlığımı bile değiştirirler.ya elim kolum bağlandı ama hepsini gze alığ yapcam bişeylerrr, sen napardın canm yaa fikirlere ihtiyacım varda mafoldumben
araçların fitilleri falanda büyük ihtimalle benim kocişin çalıştığı fabrikadandır kaydirigubbakcemile3
canım habire başka yerde olayına çok çok katılıyorum
bende de durumlar aynı
kesin bir dille söyle ben bu tarihlerde almak zorundayım diye
yada iznimi bu tarihte kullanacağım de
heheh benim kocişte tamam bir daha aramam diyor,çok alıngandır kendisi opuyorumnanaktan
ama arayacak beni aramak zorunda yani,yarın yola çıkıyorum
molalarda tel.i açmassam görür :umursamaz:
ay bide beni almaya gelmiyormuş
mahvederim vallaklava:kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?