Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

alınyazımsın dengesiz bir şefe sahipsin sanırımkaydirigubbakcemile3dua edicem sana.çünki seni en iyi anlayanlardan biri de benim

ne zor çalışmak dimi ya izin işleri falan
çalışsan bir türlü çalışmasan bi türlü ya

Evet canım.En iyisi kendi işin.Ben şimdi pek rahatım valla.Eski çalıştığım yer de izin problemdi.Mesai vardı.Bi de maaş ii değildi.Orda hamile kalsaydım.Bu kadar dirençli olamazdım sanırım.:sinifsinif:

Merhaba kızlar,işe yeni geldim sayılır.
Bekarlıktan kalma perdelerimi getirmiştim onları taktırdım.
Az istatistik işim var bugün veya pazartesi müfettiş geliyor.
Sizler nasılsınız?
Dirim eşine küsmüş sanırım.
Alınyazımsın izin alma işiyle uğraşıyor
Angelcım bugün nasılmış?
Jazmin ve bebişininde keyfi iyidir umarım.

Hoşgeldin mısraacım...Şu işlerin biraz azalsa da bir sohbet edebilsek canım...Biz iyiyiz,şimdi mamamızı yiyoruz.Öğlen babişimizi görücez inşallah..Sen nasılsın canım işler dışında..

Bu arada çakırcım ne yaptı acaba??Merak ettim.

ben daha iyi sayılırım cnm
sadece yorgun ve halsizim o kadar

korksun tabi canım:))))
misafirhanede kalıyor canım
çalışacak ama işin çoğunu bitirdi zaten kaydirigubbakcemile3
canım kısmetse 11 de biniyorum zemuszemus
canım sizinki aile şirketiydi değil mi?
karışanı da çok olurdu
interneti takip edeceklerdi ne oldu canım

Canlarım ıŞ yoĞunluĞu harıÇ ben Çok ıyıyım.Şımdı gıdıyorum ÖĞleden sonra geleceĞım ınŞallah

canım bence de en iyisi kendi işinde çalışmak
işin oluyor,izin problem
bide çakışmayacak
uğraş dur

canım hoşgeldin
arkadaşların dediği gibi şu işleri azaltta bir iki sohbet edelim canım
dün fantalı kek tarifi vermişsin canım
ilk defa duyuyorum mısram :kedi:
mısram maşallah bilmediğin yok yani
evet eşime küsüm,sabah aramıştım açmadı
arasın beni :umursamaz:

hım misafirhanede kalıcaksın sende onunla iyiymiş ekmek elden su göldenmi oluyor oralarda:))))
senin kocişin ne iş yapıyordu yani asker ama ne işi:))))

evet aile şirketi herkes herşeye karışıyor
bilgisayarlar izlenmeye başlandı ancak biz sigorta olarak aynı ağ ortamında değiliz
hyundai ve sigorta ayrı ağ
bizi ağa bağlamamış o nedenle rahatız ama her an her şey olabilir yane

yok be güzelim ekmek elden su gölden değil kaydirigubbakcemile3
kız benim eşim asker değil kaydirigubbakcemile3
ama askerliğini yapmadı yapacak
sanırım yanlış anlaşılma oldu :kedi:kaydirigubbakcemile3
eşim devlet dairesinde memur kaydirigubbakcemile2
denetim yapıyorlar
iyi hadi yırttın:)))

Alınyazımsın rapor alma şansın falan yok mu canım
ben pek anlamamda bu rapordu idari izindi ondan soruyorum
var canım alabilirim de en başta şef dediki dalvereyle rapor alırsan insiyatif kullanmam falan diye ama kendileri mecbur bırakıyo, iyi anını kolluyorumda yüzü bi gülmediki, ama azmettim 5 günde olsa almak için uğraşçam ((
maalesef yaa bende sinir oluyorum,
ay bizim bu alıngan koçişler ppek fen am diririmim kocasının hakkından gelmez mi, heyttt beee koçum :))
canım benim ya Allah yardımcın olsun
çok üzüldüm valla böyle anlayışsız insnalardan nefret ediyorum
aslında devlet işi de zor dimi arkadaşlar
en iyisi yapabiliyorsan patlat bi rapor canım:lepi:
zor be angelim, dün diyorum eşime özelinde zorluğu var devletinde, devlette amir memur ilişkisi çok fazla, sen mükemmel bi eemanda olsa canları isterse dediğini yapıyolar, özeldede iyiysen herkes san amade, allah hepimize yardım etsin zor bee ...

ne zor çalışmak dimi ya izin işleri falan
çalışsan bir türlü çalışmasan bi türlü ya
valla yaa, bide millet kazandığın paraya göz dikiyo, kolay kazanılıyomuş gibi ...
alınyazımsın dengesiz bir şefe sahipsin sanırımkaydirigubbakcemile3dua edicem sana.çünki seni en iyi anlayanlardan biri de benim
maalesef birsamım dengesiz ya bi bakarsın melek bi bakarsın cins, canımsın ya çok saol inş alırımda size mutlu haberler uçururum
hoşgeldin mırsaamm , aynen tespitlerin gibyiz :))) sen nasılsın canım

benim eşim askeriyede bide. eşimin iş arkadaşı bi abla var dün onla konuştuk oda diyoki bizdebile bu kadar kasmıyolar ne kadar gıcıklarmış diye, herkes halden anlıyoda amirler anlamıyoooo

kızlar ben çıktım,öğleden sonra görüşürüz opuyorumnanaktan

aa ben eşinin işini asker zannediyordum hani subay falan:)))
devlet memuru demek oh dayayın devlete sırtınızızemuszemus

offf yaa offfffff bu ankara hepmi böyle suları kesmişler aman yaaaa sinir oldum şimdiiii -tatlicadiarzu-
canım dünde kesikmiydi :uhm:
dün akşam eve gittim,sular yoktu, kartlı ya bizimkisi,karttaki su mu bitti,yoksa başka bişeymi anlayamadım??

canım dünde kesikmiydi :uhm:
dün akşam eve gittim,sular yoktu, kartlı ya bizimkisi,karttaki su mu bitti,yoksa başka bişeymi anlayamadım??

yok tatlım dün kesik değildi.. bide ben suyu hep arıtarak kullanıyorum aksi gibi artıtılmış suyumda kalmamış hiç bide yatılı msiafirlerim var ufff kıyamamda öyle eli yüzü damacacanayla yıkamaya aksi gibi misafirlerde bol su kullanan cinsten her 10 dk da bi wc deler delikafadulden ay dellendim heralde ayıp cıss pamuk kaydirigubbakcemile

Hoşgeldiniz canımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…