offf yaa offfffff bu ankara hepmi böyle suları kesmişler aman yaaaa sinir oldum şimdiiii -tatlicadiarzu-
canım dünde kesikmiydi :uhm:
dün akşam eve gittim,sular yoktu, kartlı ya bizimkisi,karttaki su mu bitti,yoksa başka bişeymi anlayamadım??
yok tatlım dün kesik değildi.. bide ben suyu hep arıtarak kullanıyorum aksi gibi artıtılmış suyumda kalmamış hiç bide yatılı msiafirlerim var ufff kıyamamda öyle eli yüzü damacacanayla yıkamaya aksi gibi misafirlerde bol su kullanan cinsten her 10 dk da bi wc deler delikafadulden ay dellendim heralde ayıp cıss pamuk kaydirigubbakcemile
merhabalar cicimcim :) nası gidiyo bebişle bende dün ultrasonda gördüm bebişlerimi yaaa :)
canım susuzlukta kötü oluyoryok tatlım dün kesik değildi.. bide ben suyu hep arıtarak kullanıyorum aksi gibi artıtılmış suyumda kalmamış hiç bide yatılı msiafirlerim var ufff kıyamamda öyle eli yüzü damacacanayla yıkamaya aksi gibi misafirlerde bol su kullanan cinsten her 10 dk da bi wc deler delikafadulden ay dellendim heralde ayıp cıss pamuk kaydirigubbakcemile
doğalgaz gibi canım,su kartı var,karta su yüklettiriyorsunKartlı su nasıl oluyor dirim kafamçokkarıştı
hoşgeldin canımcım
malesef ankarada su fazla kesiliyor
Allah tan bizde depo varda anlamıyoruz kesilip kesilmediğini
inip baksaydın sayaca cicim
su mu kesik bitmişmi diye:))
canımcım sizdeki misafirler kim uzun süremi kalıcılar:))
canımcım sizdeki misafirler kim uzun süremi kalıcılar:))
İyi valla canımcım.İdare ediyoruz.Ben de kısmetse 2 hafta sonra göreceğim pamukcum.Daha benim bebişim küçük teyzesi,kalp atışlarını bile duymadık.İnşallah 2 hafta sonra:Saruboceq:Ne güzel sen görmüşsün yaramazlık yapıyorlar mıydı bari:)
canım susuzlukta kötü oluyor
misafirinde varsa
inşallah hemen gelir canım
doğalgaz gibi canım,su kartı var,karta su yüklettiriyorsun
sonra su sayacına gelip kartı yerleştiriyorsun
öyle yani
canım bizim su deposu daha çalışmıyor
sayaca bakmaya da üşendim açıkçası
dün bavulumu hazırladım
bavul ağır
asansör de çalışmıyor daha
üşendim anlıcan :kedi::kedi:
oy oyy bitanem ya bide bakıcakn büyüycek yavaş yavaş hatta hızlı hızlı bi anda büyüyolar biliyomusun. ondan sonra öyle zevkli oluyorki gözünden gitmiyo ultrasondaki halleri canım ya. ben dün çok rahatsızdım o yüzden akşamda bişey yiyememiştim sonra öğleden sonra gittik dr ye o zaman kadarda açtım sadece sağlıklı bi şekilde bebeklerimi görmeyi diliyordum vel hasılı ultrasona girdiğimizde bebeklerimin ikiside secde eder pozisyondalardı gariplerim açlıktan heralde ksümüşler bana bakmadılar hiçneyse olsun sağlıklılarya bunada şükür dimi :kedi:
yemeğimi yedim ve geldim
bu kartlı su olayı zor olmuyor mu ya
sürekli kontrol etmek zorunda kalır insan ya da nebileyim ihtiyacın olduğu zaman pat diye kesiliverirse
bu eve taşınmadan önceki evimiz faturalıydı ama artık yeni abonelikler kartlı oluyormuş.Anladım canım.İlk defa duydum valla.:sinifsinif:Biz normal kullandığımız kadar her ay veriyoruz.
Canım kıyamam ben onlara,hemen de küserlermiş:sinifsinif:Sağlıklılar ya yeter..Onlar ne yapar ne eder bulurlar anneciklerinden yiyecek birşeyler..Canım benim birkaç düşüncesiz yani bilmeden içtiğim haplar sayesinde şuan çok tedirginim;ama içimi karartmakta istemiyorum.Hamileliğimin ilk zamanları içmiş olduğum 2-3 adet ilaçtan ötürü tedirginim sadece...mafoldumben
bu eve taşınmadan önceki evimiz faturalıydı ama artık yeni abonelikler kartlı oluyormuş.
mecbur aldık,bazen bitecek diye korkuyorum :kedi:
yemeğimi yedim ve geldim
bu kartlı su olayı zor olmuyor mu ya
sürekli kontrol etmek zorunda kalır insan ya da nebileyim ihtiyacın olduğu zaman pat diye kesiliverirse
canım susuzlukta kötü oluyor
misafirinde varsa
inşallah hemen gelir canım
doğalgaz gibi canım,su kartı var,karta su yüklettiriyorsun
sonra su sayacına gelip kartı yerleştiriyorsun
öyle yani
canım bizim su deposu daha çalışmıyor
sayaca bakmaya da üşendim açıkçası
dün bavulumu hazırladım
bavul ağır
asansör de çalışmıyor daha
üşendim anlıcan :kedi::kedi:
canım ya şanslısınız valal deponuz varmış sizemi gelsem ne :)
misafirlerimiz eşimin erkek kardeşleri . geçen çarşamba gelmişlerdi gidicez gidicez diyolar ama sonra ne oluyo anlamıyorum akşam oluyo gitmemiş oluyolar :) bide bi kaç gündür rahatsızım ondan böyle oldum herhalde. hatta dün durmuşum nevresimleri perdeleri herşeyi yıkayım çocuklar gidince çok işim var demişim kocişe alındı herhalde iyi o zmaan söyleyelimde hemen gitsinler demesinmi patavatsız ben dimi mafoldumben
oy oyy bitanem ya bide bakıcakn büyüycek yavaş yavaş hatta hızlı hızlı bi anda büyüyolar biliyomusun. ondan sonra öyle zevkli oluyorki gözünden gitmiyo ultrasondaki halleri canım ya. ben dün çok rahatsızdım o yüzden akşamda bişey yiyememiştim sonra öğleden sonra gittik dr ye o zaman kadarda açtım sadece sağlıklı bi şekilde bebeklerimi görmeyi diliyordum vel hasılı ultrasona girdiğimizde bebeklerimin ikiside secde eder pozisyondalardı gariplerim açlıktan heralde ksümüşler bana bakmadılar hiçneyse olsun sağlıklılarya bunada şükür dimi :kedi:
jazminciğim içini ferah tut,doktora sordun mu peki?kullandığın ilaçları söyleseydin
pamuğum ikizler cinsiyetini göstermemek için direniyorlar sanırım opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun,süpriz olur artık :)))
valla gel beklerim yani başımın üstünde yerin var:)) yeriniz varopuyorumnanaktan
ya bende öleyim kocişe ne düşünürsem söylerim pat diye sonrada üzülürüm ama napim içimde kalıncada ben üzülüyorum:)))
eşinin ailesi nerdelerki sizde bu kadar uzun kaldılar kayınların
ama sende hamişsin yoruluyorsun ondan demişsindir öle
boşver takma
Bitaneciklerim ben bir tane ağrı kesici bir de ertesi gün hapı içtim:kedi: Bilsem içer miydim hiç.Söyledim doktoruma..Gebeliğin ilk başlarında içtiğim için birşey olmaz dedi.Ama ertesi gün hapına baya kızdı.Eğer bir terslik olsaydı da bebek kendiliğinden düşerdi dedi.3 hafta sonra gelin kalp atışlarına bakalım dedi.Eğer atmıyorsa yapacak birşey yok dedi.Eğer atıyorsa yırttın dedi...:gitme:
dediğim gibi kısmeti varsa gelir kendiliğinden sağlıcakla inşallah. dr nin dediği gibi bişey olsaydı düşerdi rahat bırak ekndini bu durumu yaşayıp herhangi bi olumsuz etkiyle karşılaşmayanlarda var tatlım. Rabbime emanet inşallah bebeğin..
pamukçuğum süpriz olayı benimde kafama yattı canımkaydirigubbakcemile3
sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil zaten kaydirigubbakcemile3
canım evlilik zor,iki tarafıda idare etmek lazım işte napalım
her zaman başımızın üzeirnde yerleri var ama inşallah en kısa zamanda giderler dermişim :kedi:
jazminciğim bencede kötü düşünme canım,aklına bile getirme
sen yediklerine dikkat et
kızlar sistilik düşüğe felan neden olur mu?Aklıma şimdi geldi
angel çok mu üşengecim ne heheh kaydirigubbakcemile3
2 kat aşağı inemedim işte :kedi:
canım gündüz 11 kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
daha kocişten tık yok inatçı keçi :umursamaz:
canım inş polatlıya çıkar beee, ne güzel olur ozaman opuyorumnanaktan
bizde uzaktayken çok küserdikde mesafeleri kısaltamayacınca küsmeleri azaltalım dedik :)))
askerlik zor ya iki tarafta farklı alınganlıklarda bulunuyo özlemden ötürü mafoldumben
tel konuşmasında eminimki rekor bendedir kaydirigubbakcemile3 eşimin işyerinde tel kullanması yasak olmasa saatte 1 konuşçazda yasaktan ötürü, öğlenleri yarım saat, akşam otobüsle eve giderken, yemekten önce, yemekten sonnra, reklam arası, yatmadan önce kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 maalesefki telfn a mecburuz, ama askerdeyken 2 günde bir arıyodu, oda doğuda olduğu için yoksa daha sık görüşebilenler vardı
hb canım tanıtayım ..diyarbakırda oturuyorum yeni geldim 15 gün öncehoşgeldin canım nasılsın tanıtsana kendini
yok ya yattı, hdi yatmasınada bişey demiyorumda birileri benim izin yerime yazmış kendi kararlarıyla, tarihede bakki 20-30 eylül yada ekimmiş. 20 eylülde bayram var aptalmıyım ben ozaman izin isteyim, ikinisindede geçen yıl düğün için kullandığım izindi.şeflikten biri giderse ben izin alamazmışım, 5 kişiyiz bizde, hepsinin enaz 20 gün izni olsa 20*5 100 eder, eee yaz tatili zaten 90 gün.adamla dalga geçiyoşar resmen ya, yakındır çatacam ama onların iyi anını kolluyorum.ya bide benim yerime yazmışsınız nmadem deyinki formalte bi tarih attık bi bakın diye, taa 1 aydır ayarlanmış izinler, valla çok sinirliyim yaa.klava: kötükedihüso :mymeka:
Hoşgeldin canım.Nice nice senelere...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?