Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar aldım iznimi, özel işleri yapmakta istemiyorum dedim, bide ağladım dayanamadım, neyse iyi tarafına geldim şefim.yine diyo ben seni çok seviyorum kızım gibisin seni kötü düşünmemi istemem diye.neyse bunuda hallettik şükür, kızlar saolun sizde dualarınız için :)))

gecen gün eşimle konuşurken konu tam da buraya geldi.şöle geldi konu buraya bizim kiramızı ailesi verio.annesi ve babası var evde de bide yiğeni kalıyodu annane ve dedeyle artık o da kalmakayack.bizim ev değiştirme başka yere taşıma konus olmuştu kira ve aidat bazı yerlere göre baya yüksek olduğu için işte nereye taşınsak felan nerde otursak felan die konuşurken eşime dedim ki "aynı vde oturmayalım da nerde oturursak oturalım"
bilmem anlatabildim mi bu konuda ki fikrimi.eminim çok zordur beraber oturmak.umarım en kısa zaman da ayırabilirsiniz evinizi

tatlıcık sende hoşgeldin aramıza canım
kayınvaldemle oturmuyorum inşallah ilerde böyle bu durumda yaşamam
ama bugün eşime canım sıkıldı biraz ablasıyla ev bakmışlar bahçe içinde bir ev . satın almak istiyorlarmış.e hayırlısı olsun dedim eşimde üst katınıda biz yaparız kendimize dedi bende olmaz bizim ayrı müstakil olsun dedim kesinlikle aynı binada oturmak istemediğimi biliyor tavır yaptı biraz. bide benim kayınvaldemle kayınpederim yurtdışında burada 2 ablası ve abisi var ve bekarlar annesine kalsa onlarla birlikte oturalım istiyor şimdi bir ev alırlarsa baskı yapacaklarına eminim

çok sevindim cnm senin adına.ne zaman gidiyosun şimdi tam olarak

evet canım eminim çok zordur hele anlayışsız bir kayınvalideyse
işte boşuna demezler ev ev üstüne olmaz diye
Allah sabır versin canım
ayrılma gibi bi durumunuz yokmu???

CANIM NASIL YANİ SİTEMİ ATMIŞ :uhm:

HOŞGELDİN CANIM

BANA DA İŞ GELDİ SON ANDA ONLA UĞRAŞIYORUM :1no2:

çalış tabi dirim bütün gün oynuyosun zatenzemuszemus

ohhh canım süpper olmuş ya çok sevindim senin adına
ee ne zaman gidiyorsun kocişle aşk dolusu günlere:)))

merhaba kızlarrr
bende geldimm :)

merhaba gülyüzlüm
nasılsın canım arkadaşım

bencede, inş herkesin gönlüne göre versin allah, ev evin üzerine olmuyodur...
ohh ne güzell alınyazım budurumda bu hafta eşinlesin dimi ?
cannım hoşgeldin naber? inş 11 temmuzdan19una de beraberiz :))
çok sevindim cnm senin adına.ne zaman gidiyosun şimdi tam olarak

çok saol canım dedim hemen kızlara haber uçurayım, inş 10 temmuz akşamı binecem 11 temmuzda ordayım inşşş:Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

hayır sadece biz bayanlar mı rahatsız oluruz bu durumdan anlamıyorum.eğer eşim veya ailesi beden böle bişi istese ve ben hayır desem (ki derim)annesinin bana söleyeceği ilk şey" sen bi zamanlar aynı evde otururuz diyodun" olcak ama ben ne dicem onu dediğimde biz henüz nişanlanmamıştık çıkıyoduk evliliği düşünüyoduk.ben bu işin uzamaması için yani bir an önce evlenelim diye öyle dedim olcak cvp ım.anlayın nası hasretten gözüm dönmüşkaydirigubbakcemile3
hem 4 sene bekleyecem hemde aynı evde mi oturacam bile diyebilirm yanidelikafadulden

canım çok sevindim hadi gözün aydın sositososito

merhaba gülyüzlüm
nasılsın canım arkadaşım
çok şükür iyiyim bitanem havalardan kaynaklanan bi halsizlik var sadece üzerimde
sen nasılsın tatlım?
cannım hoşgeldin naber? inş 11 temmuzdan19una de beraberiz :))

çok saol canım dedim hemen kızlara haber uçurayım, inş 10 temmuz akşamı binecem 11 temmuzda ordayım inşşş:Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

hoşbuldum canımm iyiyim çok şükür. senin adınada çok sevindim inşallah harika bi tatil olur senin için

canım Allah kolaylık versin
aynı ev gerçekten zor
ayrı eve çıkma gibi bir durumunuz yok mu peki

hadi canım iyisin zemuszemus
kaç gün aldın bakim zemuszemus
yinede şefin insaflıymış
özel işler derken sigara olayından mı bahsettin o kısmı anlamadım

merhaba kızlarrr
bende geldimm :)
hoşgeldin canım
canım ben olsam kabul etmem böyle birşey
istemiyorsan çekeceksin restini,
yüz bulmasınlar
ya ne kadar iyi olsalarda sonuçta rahat edemessin
yeri geliyor evde pişamayla,şortla dolaşıyoruz
onu bırak eşinle bile resmi olmak zorunda olacaksın
zor ya :1no2:

of ya bu eşlerimiz bazen çok sinir oluyo, anlayamıyolar bizi, dierimki böyle bi durumla karşılaşmaz ve en kısa zamanda dilediğiniz ama eşinle sana ait olan evi alırsınız, aynı dieklerimde birsamcım, angel,dzcell,teo, çakır sizde varsınız unuttuklarım kalmadı inş
ohhh canım süpper olmuş ya çok sevindim senin adına
ee ne zaman gidiyorsun kocişle aşk dolusu günlere:)))

canım çok sağol inş haftaya ayın 11 inde kavuşuyoruz aşk dolu günlere :asigimpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim kayınvalidem anlayışlı bi kadındır ama yılan gibi sokar lafını afallayıp kalırsın neye ugradıgını bilemzsin....
yoook kızlar aman siz siz olun sakın ama sakın böyle bi hataya düşmeyin...eşinizin ailesi nekadar ii olursa olsun bi yerde çatışıosunuz..insan kendi annesiyle bile problemler yaşıo kayınvalidesiylemi yaşamıcak...
tek tesellim çalışıo olmam...çalışmasaydım halim nice olurdu bilmiorum vallaaaa...

işte bende bunu anlayamıyorum canımyaa
biz çıkarken aynı şeyi anneside sormuştu tanışmaya gelmeden önce bende ev ev üzerine olmaz madem bir evi geçindiremeyecek evlenmeyiz o zaman demiştim :)
bizde 2 sene çıktık nerdeyse de 1,5 sene nişanlı kaldık hoş daha kısa süre olsada yine istemem

dirimcim şuan için yok eşimin bana verdiği süreni,n dolamsını bekliorum 2 sene demişti..1 senesi gitti kaldı 1 sene....
okadar saçma sapan nedenlerden dolayı problem yaşadıkki boşanmaya kadar geldi tartışmalarımız...
maddi imkansızlık şu an bizim ayrı eve çıkmamızı epey zorlaştırıo...kriz yok falan dioalar ama yalan..
eşim hala düzeltemedi belini....onun için ayrılma sürecimiz nedense bi hızlanmıo....

hoşbuldum dirimcim
bende kabul etmiyorum zaten hatta mümkünse bırak aynı binayı sokakta bile oturmak istemiyorum.
dün akşamda kesinlikle olmaz dedim. ne olursa olsun kabul edemeyeceğim bir durum hatta askerlik var biliyorsun onda bile ben kendi evimde kalırım dedim.
dediğin gibi kendi evinde rahatsın hem giyim kuşam açısından hemde eşinle ilişkin açısından yada ne bileyim canın ister yatarsın yemek yapmazsın ama birlikte olunca zor
Allah kolaylık versin yaşayanlara
sen nasılsın bu arada tatlım eşin dönmedi değil mi?

evet gerçekten zordur bir arada olmak ben ayrıyım ama tanıdığım bir çok insan var ve huzursuzluklarını biliyorum.
tabiki ne kadar iyi olunursa olunsan mutlaka bi yerde çatışılır, bizim burularda bu konuyla ilgili "iki kaşık bile birbirine değince ses çıkarıyo"diye yani gerçekten zorolur aynı evin içinde yatak odan dışında az evvel denildiği gibi eşinle daha ölçülü ve resmi olmak zorunda kalırsın

ne oyunu kız
kaşınıyorsun heral kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

e canım hayırlı olsun artık,bugün beni görürsün artık dermişim kaydirigubbakcemile3

evet ne kadar iyi olsalarda bir yerde çakışıyorsun
iyiki çalışıyorsun canım, tüm gün aynı evde daha zor olurdu

Allah kolaylık versin tatlıcık arkadaşlarında dediği gibi iyiki çalışıyorsun yoksa daha da zor olur du durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…