valla kızlar ben kayınvalidemle beraber oturuorum..gelin görünki bu sorun ve bu sorundan kaynaklanan bir çok problemimiz oluo....
herşey maddiyat olmuş işteee...
maddi imkansızlıklar bizimde belimizi büküo..ilk 1 senem geçti,geçti ama gels en bid ebana sor nası geçti...
aranızda kayınvalidesiyle oturacak olan yok dimi...
kızlar aldım iznimi, özel işleri yapmakta istemiyorum dedim, bide ağladım dayanamadım, neyse iyi tarafına geldim şefim.yine diyo ben seni çok seviyorum kızım gibisin seni kötü düşünmemi istemem diye.neyse bunuda hallettik şükür, kızlar saolun sizde dualarınız için :)))
valla kızlar ben kayınvalidemle beraber oturuorum..gelin görünki bu sorun ve bu sorundan kaynaklanan bir çok problemimiz oluo....
maddi imkansızlıklar bizimde belimizi büküo..ilk 1 senem geçti,geçti ama gels en bid ebana sor nası geçti...
CANIM NASIL YANİ SİTEMİ ATMIŞ :uhm:
HOŞGELDİN CANIM
BANA DA İŞ GELDİ SON ANDA ONLA UĞRAŞIYORUM :1no2:
kızlar aldım iznimi, özel işleri yapmakta istemiyorum dedim, bide ağladım dayanamadım, neyse iyi tarafına geldim şefim.yine diyo ben seni çok seviyorum kızım gibisin seni kötü düşünmemi istemem diye.neyse bunuda hallettik şükür, kızlar saolun sizde dualarınız için :)))
merhaba kızlarrr
bende geldimm :)
bencede, inş herkesin gönlüne göre versin allah, ev evin üzerine olmuyodur...gecen gün eşimle konuşurken konu tam da buraya geldi.şöle geldi konu buraya bizim kiramızı ailesi verio.annesi ve babası var evde de bide yiğeni kalıyodu annane ve dedeyle artık o da kalmakayack.bizim ev değiştirme başka yere taşıma konus olmuştu kira ve aidat bazı yerlere göre baya yüksek olduğu için işte nereye taşınsak felan nerde otursak felan die konuşurken eşime dedim ki "aynı vde oturmayalım da nerde oturursak oturalım"
bilmem anlatabildim mi bu konuda ki fikrimi.eminim çok zordur beraber oturmak.umarım en kısa zaman da ayırabilirsiniz evinizi
cannım hoşgeldin naber? inş 11 temmuzdan19una de beraberiz :))ohh ne güzell alınyazım budurumda bu hafta eşinlesin dimi ?
çok sevindim cnm senin adına.ne zaman gidiyosun şimdi tam olarak
tatlıcık sende hoşgeldin aramıza canım
kayınvaldemle oturmuyorum inşallah ilerde böyle bu durumda yaşamam
ama bugün eşime canım sıkıldı biraz ablasıyla ev bakmışlar bahçe içinde bir ev . satın almak istiyorlarmış.e hayırlısı olsun dedim eşimde üst katınıda biz yaparız kendimize dedi bende olmaz bizim ayrı müstakil olsun dedim kesinlikle aynı binada oturmak istemediğimi biliyor tavır yaptı biraz. bide benim kayınvaldemle kayınpederim yurtdışında burada 2 ablası ve abisi var ve bekarlar annesine kalsa onlarla birlikte oturalım istiyor şimdi bir ev alırlarsa baskı yapacaklarına eminim
canım çok sevindim hadi gözün aydın sositosositokızlar aldım iznimi, özel işleri yapmakta istemiyorum dedim, bide ağladım dayanamadım, neyse iyi tarafına geldim şefim.yine diyo ben seni çok seviyorum kızım gibisin seni kötü düşünmemi istemem diye.neyse bunuda hallettik şükür, kızlar saolun sizde dualarınız için :)))
çok şükür iyiyim bitanem havalardan kaynaklanan bi halsizlik var sadece üzerimdemerhaba gülyüzlüm
nasılsın canım arkadaşım
cannım hoşgeldin naber? inş 11 temmuzdan19una de beraberiz :))
çok saol canım dedim hemen kızlara haber uçurayım, inş 10 temmuz akşamı binecem 11 temmuzda ordayım inşşş:Saruboceq: kaydirigubbakcemile5
canım Allah kolaylık versinvalla kızlar ben kayınvalidemle beraber oturuorum..gelin görünki bu sorun ve bu sorundan kaynaklanan bir çok problemimiz oluo....
hadi canım iyisin zemuszemuskızlar aldım iznimi, özel işleri yapmakta istemiyorum dedim, bide ağladım dayanamadım, neyse iyi tarafına geldim şefim.yine diyo ben seni çok seviyorum kızım gibisin seni kötü düşünmemi istemem diye.neyse bunuda hallettik şükür, kızlar saolun sizde dualarınız için :)))
hoşgeldin canımmerhaba kızlarrr
bende geldimm :)
canım ben olsam kabul etmem böyle birşeytatlıcık sende hoşgeldin aramıza canım
ama bugün eşime canım sıkıldı biraz ablasıyla ev bakmışlar bahçe içinde bir ev . satın almak istiyorlarmış.e hayırlısı olsun dedim eşimde üst katınıda biz yaparız kendimize dedi bende olmaz bizim ayrı müstakil olsun dedim kesinlikle aynı binada oturmak istemediğimi biliyor tavır yaptı biraz. bide benim kayınvaldemle kayınpederim yurtdışında burada 2 ablası ve abisi var ve bekarlar annesine kalsa onlarla birlikte oturalım istiyor şimdi bir ev alırlarsa baskı yapacaklarına eminim
of ya bu eşlerimiz bazen çok sinir oluyo, anlayamıyolar bizi, dierimki böyle bi durumla karşılaşmaz ve en kısa zamanda dilediğiniz ama eşinle sana ait olan evi alırsınız, aynı dieklerimde birsamcım, angel,dzcell,teo, çakır sizde varsınız unuttuklarım kalmadı inştatlıcık sende hoşgeldin aramıza canım
ohhh canım süpper olmuş ya çok sevindim senin adına
ee ne zaman gidiyorsun kocişle aşk dolusu günlere:)))
hayır sadece biz bayanlar mı rahatsız oluruz bu durumdan anlamıyorum.eğer eşim veya ailesi beden böle bişi istese ve ben hayır desem (ki derim)annesinin bana söleyeceği ilk şey" sen bi zamanlar aynı evde otururuz diyodun" olcak ama ben ne dicem onu dediğimde biz henüz nişanlanmamıştık çıkıyoduk evliliği düşünüyoduk.ben bu işin uzamaması için yani bir an önce evlenelim diye öyle dedim olcak cvp ım.anlayın nası hasretten gözüm dönmüşkaydirigubbakcemile3
hem 4 sene bekleyecem hemde aynı evde mi oturacam bile diyebilirm yanidelikafadulden
hoşgeldin canım
canım ben olsam kabul etmem böyle birşey
istemiyorsan çekeceksin restini,
yüz bulmasınlar
ya ne kadar iyi olsalarda sonuçta rahat edemessin
yeri geliyor evde pişamayla,şortla dolaşıyoruz
onu bırak eşinle bile resmi olmak zorunda olacaksın
zor ya :1no2:
evet gerçekten zordur bir arada olmak ben ayrıyım ama tanıdığım bir çok insan var ve huzursuzluklarını biliyorum.benim kayınvalidem anlayışlı bi kadındır ama yılan gibi sokar lafını afallayıp kalırsın neye ugradıgını bilemzsin....
yoook kızlar aman siz siz olun sakın ama sakın böyle bi hataya düşmeyin...eşinizin ailesi nekadar ii olursa olsun bi yerde çatışıosunuz..insan kendi annesiyle bile problemler yaşıo kayınvalidesiylemi yaşamıcak...
tek tesellim çalışıo olmam...çalışmasaydım halim nice olurdu bilmiorum vallaaaa...
ne oyunu kızevet canım eminim çok zordur hele anlayışsız bir kayınvalideyse
işte boşuna demezler ev ev üstüne olmaz diye
Allah sabır versin canım
ayrılma gibi bi durumunuz yokmu???
çalış tabi dirim bütün gün oynuyosun zatenzemuszemus
ohhh canım süpper olmuş ya çok sevindim senin adına
ee ne zaman gidiyorsun kocişle aşk dolusu günlere:)))
merhaba gülyüzlüm
nasılsın canım arkadaşım
e canım hayırlı olsun artık,bugün beni görürsün artık dermişim kaydirigubbakcemile3bencede, inş herkesin gönlüne göre versin allah, ev evin üzerine olmuyodur...
cannım hoşgeldin naber? inş 11 temmuzdan19una de beraberiz :))
çok saol canım dedim hemen kızlara haber uçurayım, inş 10 temmuz akşamı binecem 11 temmuzda ordayım inşşş:Saruboceq: kaydirigubbakcemile5
benim kayınvalidem anlayışlı bi kadındır ama yılan gibi sokar lafını afallayıp kalırsın neye ugradıgını bilemzsin....
yoook kızlar aman siz siz olun sakın ama sakın böyle bi hataya düşmeyin...eşinizin ailesi nekadar ii olursa olsun bi yerde çatışıosunuz..insan kendi annesiyle bile problemler yaşıo kayınvalidesiylemi yaşamıcak...
tek tesellim çalışıo olmam...çalışmasaydım halim nice olurdu bilmiorum vallaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?